forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:16 am 
Аватар

freak|joe написа:

Мдам. На мен Трипин ми казваше за боя докато говорехме по телефона. Иначе на мача имаше доста без билети, които си търсеха. Аз моя го дадох на някой ама незнам кой беше той. Мисля, че беше някой от познатите на Трипинчо. Само дето го изгубих някъде после него.

Да, изчезна яко дим :) Аз бех там като уреди билета :)
Knave, бате, визуализира ли го? Лупи... усмивката... голо хоро на терена на кочин парк... с дучето... и той гол... ехааааааааааааааааааааа. И едно картечно гнездо в Б сектор :) ехааааааааааааааа :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:19 am 
Аватар

дучето друг танц освен "бели денс" не мога да си го представя да играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:20 am 

Значи!
Мисля, че обмислих мача и ето го и моето мнение...може би прибързах с уговорката, но бях афектиран!Ето как ги виждам нещата аз... Един много страхлив лит(*кс-етрополе. Със сигурност по- добри бяха от нас... но от наша страна имаше напън само от страна на вратаря, четеримата пред него(с изключение на минев) и чат пат на Хичо и Боре. Със тоя страхливец Тройчо те няма да стигнат далеч.. апк ще правят жалко равенство срещу борещия се за оставане в франция ТУЛУЗА. Но не ми е работа да коментирам чорбарите. Овчата глава направи няколко основни грешки според мен. Първо позволи си да си прави експерименти с подредбата на играчите(това от част изненада дори и младенов де) как за два дена той реши, че могат момчетата да играят 4 4 2. Че Лусио Вагнер става за опорен халф, че ники димитров трябва да играе от дясно, а Зе от ляво. Че с тактика мятай топки към Еньо нещо може да стане като хората. Голът ни бе пълна случайност по мое мнение. Адски слаб опит за удар на Хичо за щастие отклонен добре(но нямаше точно това в предвид като протегна кръка) от Еньо. Стойчо не смее да загуби мача и се пази яко от зад...той така си и спечели шампионата.. яка защита..слабите не могат да му вкарат и той използва това че са откъсани. Защо не биха литекс поне веднъж.. как да ги бият със защита ли? Единственият плюс в мача беше динамиката, която показахме първото полувреме. Не разбрах и неадекватните смени на Вили. Вече споменах за Вагнер. Ами Льчо.... Какво правеше там.. той като че се е загубил и не знае пътя към вкъщи. Ами защо не пусна Жо. Миро се опита, но толкова може. Имах чувството на моменти, че момчетата не знаеха къде да търсят съотборник... а и това е нормално къде им размени места и схема единия тича напред те му я дават отзад той се дърпа назад те му я дават напред.
Ако Вуцов иска да го заобичаме или поне да го харесаме(поне аз) ще има да се потруди. Но си Трябват солидно играчи.
А на чорбата... за тях може да се напише роман.. не са на дълаг път и те.. и тях ги чака кръстопът и дупки скоро време..!САМО ЛЕВСКИ и дано утрото е по- добро!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:23 am 
Аватар

knave написа:
дучето друг танц освен "бели денс" не мога да си го представя да играе

Не съм съгласен. Сметам, че дучето - чисто гол (може би само с едни бели чорапки с Тантелка) играе хоро с Лупи..., па що не и със Стойчо (стойчовите чорапки без Тантелка, а с една червена и една синя лента). Ой, нерадост, опустяла младост...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:29 am 
Аватар

Те червените гейове могат и голо хоро да си спретнат. Първият ще подвиква: "Коло! Коло", а последния припряно ще скача при тези викове и ще отвръща: "Право! Право!".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:34 am 

откачен и много злобен сектор Б :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:35 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
sct02 написа:
Днес свинете направо ме изумиха с оптимизма им, минават си през строителния и 35-то, разхождат си се из лозенец :smt006 доста сувенири бяха събрани и изгоряха на стадиона.
иначе кур за мачО. Не паднахме, не пяхме както можем (малкото утешение е че свинете бяха по-жалки от нас), пак имаше бой между наши, кочината беше потрошена, абе въобше цирк, ама можеше и по-добре :smt006

Е точно при 35-то. Луди хора бе. Айде да минат, да минат, ма така по открая. А тия беха забраздили по Милин Камък през Крум Попов (а там е яко минирано :) ), та на Синьото ли мислеха да излязат не знам. На моменти си мисля, че тренират за самоубийствени атентати. Даже миналата година се МОЛИХМЕ на двама идиоти с червени шалове и 4-5 годишно дете да не минават през Синьото. Щото некой по-къркан нема да види детето и ще го сгази на път към таткото. А от тях милост никога не съм чул някой да е получил. Те са като хиени и ни мразят неописуемо. Некъв див комплекс май им е останал с годините. Сега не знам как е - вие ша кажете.

Бай Иван да разкаже, как след дербито миналата година беха нападнали некво детенце с майка, да му наказват шала...И при нас ги има всекакви, ма свинските изродщини са несравними... :?

Иначе за мача...Не виждам тоя мач с кво беше по-лош (или по съмнителен) от всички дербита през последните 4-5 години...Поне ми хареса, че първото полувреме играхме много агресивно и здраво за първа топка, сравнително бързо изнасяхме топката с няколко паса, това не го бях виждал при наште от много време...Беше ми писнало от безкрайното владене на топката при Мъри, където стигахме наказателното поле с 10 паса и накрая нищо...А реално на какво е способен Вуцата ше се разбере от следващия сезон, тука за няколко дни можеше единствено да ги понадъха малко и мисля, че общо взето се справи...
За новия сезон ни трябват спешно двойка бекове, че с тея сме за никъде...Тоа Живко Миланов е най-надценения играч в историята на Левски, заклевам се...Добре, че са Рабех и Томашич да му покриват вересиите...Кво толко му се кефите, не ми е ясно. Минев е ясен. Зе Соареш ми хареса на мен. Показа умения, но за съжаление нема с кой да си партнира успешно. На Мариан Огнянов май времето му изтече в Левски, поредна 0. Хичо преди го исаха Арсенал, са го искат Стяуа, ако продължава в съшя дух, накрая ше го продадем на Конструкторул, да си опича акъла и да се стега. Само некви безмилсени финтове и губи топката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:38 am 
Аватар

Anarion написа:
Те червените гейове могат и голо хоро да си спретнат. Първият ще подвиква: "Коло! Коло", а последния припряно ще скача при тези викове и ще отвръща: "Право! Право!".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Никсън, батка, всичко ще е ок утре. В Левски, квото и да става отсега нататък, последните няколко години поставиха една много висока летва, която всеки в Левски ще иска да доближи пак. Природата не търпи дисбаланс ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:41 am 
Аватар

STALKER написа:
За новия сезон ни трябват спешно двойка бекове, че с тея сме за никъде...Тоа Живко Миланов е най-надценения играч в историята на Левски, заклевам се.

Понякога си мисля че го пускат само щото е*е щерката на Боби Михайлов :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:44 am 
Аватар

вие луд ли сте бе? що говорите на изуст? живко е от малкото ни футболсити, които играят с нужният хъс, който приляга на играч на Левски!

а тва, че играел заради Бисера беше най-тъпото нещо, кеото бях чувал от доста време насам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:45 am 
Аватар

inzaghi написа:
STALKER написа:
За новия сезон ни трябват спешно двойка бекове, че с тея сме за никъде...Тоа Живко Миланов е най-надценения играч в историята на Левски, заклевам се.

Абе той ако ебе както центрира, едва ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:48 am 
Аватар

STALKER написа:
inzaghi написа:
STALKER написа:

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:51 am 
Аватар

Дерби...много емоционално истинско дерби стана днес........агитка, пиротехника и вандалщина бяха на ниво........шЪ ма извинЯЯт майнитИ ама тяхното дерби е като махленско мачле пред нашето ;)

Първо искам да поздравя всички които мощно подкрепиха отбора и направиха смешни 10-те хиляди свине събирани от селата на техния стадион при тяхното "домакинство" така да се каже...

Факлите, плакатите и дори бомбите и седалките си бяха ОК.....точно като на дерби на кочината.......лъжицата катран която вгорчи малко представянето ни на кочината беше тоя бой между наши фенове до оградата.........е тъпо стана да му еба майката и заради това 20 минути не викахме и ония комунистическите израстъци си мислят че са ни надвикали.........отделно не знам какво стана с викането като цяло второто полувреме.....на мача с Локо София изпяхме повече песни.......мегафона ли беше преебан незнам ама доста време не се даваше тон и всички чакаха..... :|

като изключим тези нещица бяхме 100% СЕКТОР "Б" днес!

Момента след гола беше велик! Какъв кеф ми беше да гледам "празнуващите" червени боклуци да се насерат и да си седнат на червените гъзове млъкнали и чакащи поредна загуба.....добре че педераса Генов им даде дузпа та малко пак да си отворят зурлите....

За мача мога да кажа че съм доволен от нашата игра с оглед на възможностите ни и ситуацията с треньори и президенти........очаквах да играем като на оня мач с Мендоса но всъщност ние играхме по-добре от свинете и направо изпуснахме да бием прехвалените пластмасови дузпаджийски "шампиони"
когато се видя че мача отива на резил и ебане на цура панчеревска пред погледа на сбралите се от села и паланки червени маймуни съдийската СВИРКА обърна нещата тотално.........да не говорим за измислената дузпа , може само да гледаме второто полувреме каква СЕЧ настана когато нашите излизаха в предни позиции........поне 5 фала за картони изобщо не бяха дадени като нарушение.....поне 3-4 засади не бяха свирени на червените маймуни играещи на гюме.....изобщо.....Генофф успя да ги добута до точката........халал да им е да си я бутнат в кафЕвата...точка.........16 точки разлика нека да ги топлят щом днес ги направихме смешни ;)

САМО ЛЕВСКИ!

БОРАТКОВ ВЪН!

П.С. мача-уреден.......просто не ставайте смешни тва мога да кажа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:56 am 
Аватар

STALKER написа:
inzaghi написа:
STALKER написа:

Змей, ти кога за последно си тичал по топката? :lol: Относно Живко - това, което пишеш за единоборствата и първа топка (за мен това е най-характерната черта на Лавината, особено в дербитата), най-много от всички е заслуга на Живко. Не си прав. Добър е и в офанзива, а в защита е много смел. Да центрира читаво още не може, ама ще се научи. Скача по 8 метра (на високо) и ебе щерката на Боби М... Кво искаш повече?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:56 am 

inzaghi написа:
STALKER написа:

:smt005 :smt005

Ама само той и Рабе мислят с глава и сърце, вместо с портфейл и жена, нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:57 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Да центрира читаво още не може, ама ще се научи.

Е колко време да го чакаме :?: Иначе радва че играе с много хъс и сърце, ама трябват и футболни умения :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:59 am 

Само аз ли не разбрах що тая минута мълчание се превърна в... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:05 am 
Аватар

inzaghi написа:
kozarets1914 написа:

Е колко време да го чакаме :?: Иначе радва че играе с много хъс и сърце, ама трябват и футболни умения :smt006

Бате, кви са тия изказвания кат на девойка?! Колко време да чакаме... Ми кат не ти се чака бей дай 1млн на Мустако за нов бек. Даже ако го направиш не пропукай да му вкараш 2 шшамара (единия обезателно цигански). Кат немаш милион обаче, ша гледаш Живко или Бензукан. Пелето добър ли беше? Добър, ама кога стана добър? Преди тва сме го чакали, та чак мислехме, че нема да дочакаме. Защитник, за да стане завършен футболист, трябва да стане на 23-24.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:06 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
STALKER написа:

Змей, ти кога за последно си тичал по топката? :lol:

Аз не тичам по топката, тя тича по мене :8) А Живето се бори с нея, като прасе с тиква :mrgreen: Иначе много атрактивно се мета, бута и пада, екипа му винаги е най-кален след мача, ма не е зле да има и малко футболни умения :wink:

Цитат:
Защитник, за да стане завършен футболист, трябва да стане на 23-24.

Ми той е на 24

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:07 am 
Аватар

inzaghi написа:
kozarets1914 написа:

ние от толкова "футболни умения", за тва сме на тва дередже сега!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:08 am 
Аватар

casuals написа:
Разочарован съм не от играта на сините , а от многото пострадали хора .
Що не следихте мегафона бе :evil:

Щото не работеше, може би би се досетил, ама нейсе... Тоя мегафон едвам го спасихме 5 човека... С все знамето зад него... Дългото на Запад :smt006 Някой мощно щеше да загази ако го бяха скашкали тия говеда луди :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:12 am 
Аватар

Змей, отзад балеринки - не! Отзад тряа точно енергийни вампири кат Живко. Елегантен хирург с голямо сърце. Аз многго го обичам и мразя да се говори против млади футболисти. от 96-та като купихме Гонзо и за него говореха така. А аз вярвах в него и за тва като наеба свинете 2000-та ревах 10 минути в Б сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:16 am 
Аватар

http://sportal.bg/video.php?video_id=6317 - Деееба и тва прасе на клипа как се чува да кълне....да му се върнат тия проклинания дето изрече, дано! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:26 am 

kozarets1914 написа:
Змей, отзад балеринки - не! Отзад тряа точно енергийни вампири кат Живко. Елегантен хирург с голямо сърце. Аз многго го обичам и мразя да се говори против млади футболисти. от 96-та като купихме Гонзо и за него говореха така. А аз вярвах в него и за тва като наеба свинете 2000-та ревах 10 минути в Б сектор.

АХАХАХХАХАХАХ от този по-голям селянин няма просто !!! АХАХАХА Майкати деба мрасникО деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:31 am 
Аватар

Дедо Боре е луд

:arrow: http://zazz.bg/play:fc887d04

"дай тука един автомат, ще ги стреляме"

"дай да ги газиме"

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна БижутерО на Нед Май 11, 2008 1:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:33 am 
Аватар

ГОЛЕМ Е ! :smt038 :smt038 :smt038 :smt027 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:34 am 
Аватар

gameguard написа:
kozarets1914 написа:

АХАХАХХАХАХАХ от този по-голям селянин няма просто !!! АХАХАХА Майкати деба мрасникО деба

Палавникоооо... :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:35 am 
Аватар

Luftwaffe написа:
Дедо Боре е луд

:arrow: http://zazz.bg/play:fc887d04

"дай тука един автомат, ще ги стреляме"

"дай да ги газиме"

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

"чавета изоставени" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:40 am 

И ПРЕДИ И СЕГА ц(*ка Е КОЧИНА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 1:40 am 
Аватар

'deba vashta mama deba mrusna deba' :smt005 :smt005 :smt005
Най-мощния!
Боре е за сектор Б :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]