forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 4:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:24 pm 

Ivan63 написа:
Scaramouche написа:
Абе ти болен ли си бе!?!?!
Не е,виж че е от Русе.
Иначе този мач съм напълно сигурен,че няма да го загубим,както и че ще бием евреите последния кръг,нали познах Тодоре

Така ли и кой ще вкара Кръстовчев?Или Жоазинio Нямаме добър нападател.Този сезон е пълен провал :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:26 pm 
Аватар

dareta2 написа:
Ivan63 написа:
Scaramouche написа:
Абе ти болен ли си бе!?!?!
Не е,виж че е от Русе.
Иначе този мач съм напълно сигурен,че няма да го загубим,както и че ще бием евреите последния кръг,нали познах Тодоре

Така ли и кой ще вкара Кръстовчев?Или Жоазинio Нямаме добър нападател.Този сезон е пълен провал :boisw

бай Иван достатъчно ясно ти е написал кой ще вкара, чети внимателно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:27 pm 

zavinagi levskar написа:
Верни привържаници на Левски не ходете повече по форумите на отбора,нека на дербито остане пусто в Интернет, да няма нито един зрител на Левски пред монитора.Ако ВЕЛЕКИЯ ГУНДИ беше жив щеше да подкрепя ЛЕВСКИ от трибуните, защото това е Левски, не само 11 футболисти със синята фланелка, а много повече...Такъв резил искам да видя за прасетата, да е срам и позор за годишнината им в българския футбол(6:0 :smt003 ).
Не мога да се примиря с мисълта че преди мача с чорбата ни водят 16-19 коментара в техния форум.

ЖЕСТОКО СЪМ ПОТРЕСЕН

Това е моята версия :smt006
:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:28 pm 

Гол ще вкара Миро Иванов - след 3-ен рикошет и греда. :lol: :lol: :lol:
Няма значение, кой ще вкара гола - излизаме за победа - друга мисъл не трябва да имаме :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:28 pm 
Аватар

Хахаха титлата преди мача ;) Ще бъдат наградени пред невероятни "аплодисменти" :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:31 pm 
Аватар

e тоя завинаги Левскар не можа ли по-ранот това да го каже. Аз вече си купих билет за Г сектор до Шунката от Black Jack, сега какво да го правя??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:33 pm 
Аватар

Wallace написа:
Гол ще вкара Миро Иванов - след 3-ен рикошет и греда. :lol: :lol: :lol:
Няма значение, кой ще вкара гола - излизаме за победа - друга мисъл не трябва да имаме :!:

Миро Иванов все го ебаваме, ама той май ни е най-опасния играч тая пролет :roll: Шоколадовите да центрират към него, дилгиО прът Еньо тактически-ентелигентно-залъгващо че влачи защитниците, а па малкиО отзадЕ че я бичи силно с глАва и от 3-0 нагоре отиват чорбата :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:34 pm 
Аватар

antonatan написа:
e тоя завинаги Левскар не можа ли по-ранот това да го каже. Аз вече си купих билет за Г сектор до Шунката от Black Jack, сега какво да го правя??

винаги съм се чудел - билета за Г до шунката върви ли с някакви подправки, чубрица кетчуп или е така натюрлих?

иначе ми е чудно ВВ дали ще запази схемата или ще тръгне с някаква нова, мисля, че е по-добре да не пипа нищо, днес ги гледах на тренировката, момчетата сами си я водеха общо взето, а на двустранната игра тренерО само се провикваше - ае играй бе... Не знам - Мъри едно, че се включваше често в играта, и друго - като има грешка някъде отиваше на неговата позиция и показваше какво и как се прави. Ае играй не ми се струва много обучаващо, но знам ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:40 pm 

Абе всички на мача да развалиме празника на прасетата :!: :smt007 :smt007
Нищо не казахте за ШЕСТВИЕТО :?: :!: :?: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:41 pm 
Аватар

Aбе, а с билетите кво става?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:42 pm 

Никакво шествие! шествието е в понеделник пред кантората на Дебелия... Стига да е достатъчно трезвен да се добере на работа. Но като го знам каква е мишка още след Дербито с ТКЗС-то ще отиде "по важни дела в чужбина" и ще остави чичо Скрудж да се оправя с феновете. Долна работа. само да го свариме в кантората му! Никакво излизане! :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:43 pm 
Аватар

Доколкото имам спомен пияния комсомолец още вчера смутолеви,че днес пътува в чужбина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:44 pm 
Аватар

Вагнер мисериозно излекуван. Рабех мисетрозно контузен. Искам вече да чуя последният съдийски сигнал на мача със Славия, и да знам, че този сезон е минало.

По "Гонг" слушах директно интервю с Рабех:
Журналист: Ще играше ли в събота?
Рабех: Няма да играя.
Журналист: Оставаш ли в Левски?
Рабех: Не знам....

И това беше. Вальо Грънчаров и Томислав недоумяхваха, как може да каже "Не знам" при положение, че има действаващ договор. И то договор за още три години.
Изказаха теория, че Рабех бил в съблекалнията и през цялото време до него бил неговият мениджър Заберски, и го увещавал да стисне зъби и да излезен срещу лит(*кс-етрополе, въпреки контузията, щото мача бил много важен. Разбира се, после казаха, че по-вероятната теория е да са обсъждали неговото бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:55 pm 
Аватар

Без Рабех в защитата просто не ми се мисли някъде отива мача :| :| .Генев все още не е готов за такова дерби.Дано наистина стисне зъби,защото е много важен играч.Иначе за продажба не вярвам да стане,тогава Батков наистина ще го линчуваме лично :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:57 pm 
Аватар

Някой чул ли е нещо за официално представяне на Вили, за пресконференция? :roll:
Или комсомолския секретар назначи дружинен ръководител и точка?
Ебати случая! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 5:58 pm 
Аватар

ВУЦОВ: СБЪДНАХ СИ ДЕТСКАТА МЕЧТА
Новият старши треньор на Левски Велислав Вуцов заяви на първата си пресконференция начело на „сините”, че е сбъднал детската си мечта като е заел поста.

„Притеснен съм разбира се. На 40 години съм, роден съм на 100 метра от „Герена”, цял живот съм си мечтал да бъда част от отбора на Левски, като играч или част от ръководството, първото не успях да го постигна. Но сега съм доволен, че мога да съм на другия пост. Сбъднах си една детска мечта”, каза Вуцов.

„Всичко дойде много неочаквано, обади ми се президентът, предложи ми да поема тима, обясни ми ситуацията. Левски трябва да има треньор, дали съм аз или някой друг, все някой ще поеме тима. Трябва да съм луд, за да не се съглася и да откажа това предложение”, коментира още той.

„На този етап единственото, което се знае е, че аз ще бъда треньор, кой ще бъде в щаба ми, кои ще бъдат над мен и ще ми бъдат началници, ще се решава тепърва.”

„Трябва да победим лит(*кс-етрополе, живеем за това. След това ще положим всички усилия да вземе трите точки и от мача със Славия.”

„Ще подпиша договора без да го гледам. Засега става дума за две години плюс възможност за продължение”, каза още Вуцов.

„Изненадам съм и не съм изненадан от реакцията на феновете. Очаквах да ме приемат по-добре, тъй като цял живот съм левскар. Като ме псуват на „Армията”, това е нормално.”

„Ако не си готов за мача с лит(*кс-етрополе, за кой да си готов, за дербито с Беласица ли? Имах разговори с повечето играчи, ще се опитам да проведа такива с всичките до края на деня. Ще направя всичко възможно да разбера, кой в какво най-вече психологическо състояние се намира преди дербито”, добави Вили Вуцов.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=44746

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:07 pm 

Сега ще го видим на мача с цецека какво е променил.Все пак Станимир Стоилов трябва все някога да напусне неможе да е трениор на Левски цяла вечност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:07 pm 
Аватар

„Трябва да победим лит(*кс-етрополе, живеем за това. След това ще положим всички усилия да вземе трите точки и от мача със Славия.”

Поне има левскарски дух!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:17 pm 
Аватар

пълен ташак! протеста на Рабех е черешката на тортата на нашия неизбежен провал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:21 pm 

http://www.sofiawest.com :arrow:

Цитат:
Тодор сбърка фатално, Вили и Гиби вън
08.05.2008 @ 15:55 | Декларация

Клубовете на привържениците на Левски София-Запад, South division, Ultra Varna и фен-клубът в Асеновград декларират пълното си несъгласие с водената от Тодор Батков политика спрямо най-обичания футболен тим в България. Уволненията на Станимир Стоилов и Наско Сираков в навечерието на двубоя с отбора от Панчарево е долно предателство, което не може да бъде простено. През декември, когато "собственикът" освети управленската си немощ, уволнявайки спортно-техническия щаб, ние му гарантирахме дългосрочен конфликт със сектор "Б", от който той няма да излезе победител. Сега нещата не са по-различни и Батков ще се увери в това още в събота. Ако, разбира се, дойде на стадиона, или не си тръгне преди края на мача. Може пък и да изгледа целия мач, все пак допълнително подслади титлата на лит(*кс-етрополе.

Освен безумията във вземането на управленски решения (това се доказва от назначенията на Вуцов и Искренов, за които също ще стане дума в позицията ни), на "бял свят" лъсват и лъжите на адвокатина и не спазените му договорки с Мъри и Наско. Става въпрос за селекцията, за кухите обещания към треньора и продажбата на играчи против волята му, за прахосаните пари от трансферите, с които "карачът на влака" запълни "финансови дупки" в дейността си извън футбола. Лъжите на Батков не са една или две и няма смисъл да бъдат изброявани до безкрайност. Може обаче да се припомнят будещите вече присмех заклинания за дългогодишно благоденствие в Европа.

Европа няма как да я бъде и с Вили и Гиби, тъй като отбор за навън не се прави с истерични таткови момчетии и с продажни пияници. Първият отдавна е разкрит, че не става за "А" група, да не говорим да е треньор на Левски. Вторият, може и да е бил "радостта на народа", но и за малките деца на Герена е ясно, че той няма никакви морални и човешки качества. Не е нужно да се напомнят мачовете му с червения екип и неуспешната му кандидатура за районен кмет от ДПС. Последното предателство бе оценено на 30 000 лв. които от изборите досега вече са изпити.

Тодоре, Вили, Гиби ние отказваме да берем срама, който предстои и ще направим всичко възможно да ви изхвърлим от Левски час по-скоро.

Мъри и Наско, завинаги едни от нас!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:53 pm 

Ше има ли шествие за дебелия мустакат приятел :?: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:55 pm 
Аватар

6ofior4eto написа:
Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода. Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи. Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач. В европейския футбол тази роля изпълнява лит(*кс-етрополе.

Говеда сини, виииииииии пак сте втори ,а ние сме за 31 път шампиони ! КУР ЗА ЛЕЕЕЕЕЕЕФСКИ АЛЕЕЕЕ АЛЕЕЕ АЛЕЕЕЕ ! А Левски умре але але ! Овачата глава ще яде кура на Армията !

изразите "Европейски футбол" и "цесека" са противоположни по значение бе кюрд!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:56 pm 
Аватар

Кой е умрял бе,минет? :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:58 pm 
Аватар

УМРИ СВИНЬО МРЪСНА :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 6:58 pm 

Еби си майката, малоумник. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 7:00 pm 

6ofior4eto написа:
Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода. Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи. Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач. В европейския футбол тази роля изпълнява лит(*кс-етрополе.

Говеда сини, виииииииии пак сте втори ,а ние сме за 31 път шампиони ! КУР ЗА ЛЕЕЕЕЕЕЕФСКИ АЛЕЕЕЕ АЛЕЕЕ АЛЕЕЕЕ ! А Левски умре але але ! Овачата глава ще яде кура на Армията !

ЕЙ, ПЕДАЛЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ И ТВОЙТЕ СЕБЕПОДОБНИ -РОЖБИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ КРЪВОСМЕШЕНИЯ, КОПЕЛЕТА ОСВЕН ДА СЕ НАДЪХВАТ ОТ КЛИПОВЕТЕ В youtube И ДА СЕ РЕГВАТЕ ПОД НЕКВИ НИКЧЕТА И ДА ПОСТВАТЕ В ТОЯ ФОРУМ ДРУГА РАБОТА НЕМАТЕ ЛИ БЕ :?: МАЛКА ПИШКААА, БИХ ТИ СЕ ИЗСРАЛ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ НА МАЙКА ТИ НА ПУТКАТА :!:

КАКВА РОЛЯ ИМАТЕ ВИЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ , БЕ МИНЕТ :?: ЖИВЕЙ СИ В ИСТОРИЯТА И МИ ЯЖ КУРА :!:

А ЗА ТОВА ДЕТО ГОВОРИШ ЗА ИМЕТО НА ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ ЖИВЯЛИ НЯКОГА, ГОВОРИ САМО ПО СЕБЕ СИ ... СМЪРТ ЗА ТЕБЕ И ФАМИЛИЯТА ТИ :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 7:02 pm 

Кротко бе, тоя повече от ред не заслужава. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 7:16 pm 

Не се занимавайте с тая розова гнида и дайте шанс на Вили!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 7:45 pm 

Батков вън, а кой да дойде на негово място :roll:
Христолов, Венци Стефанов,Дражев или Божков. Хайде успокойте топката,който държи парите той командва парада.
Ако не се справи до 6мес. ще го изхвърлим. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 7:45 pm 

шанс за ВИЛИ !!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]