forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 22, 2025 3:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:04 pm 
Аватар

inzaghi написа:
:roll:
Някой от по-старата генерация да каже Иван Вуцов, като треньор какъв е бил ?

При Вуцов отстраняваме Аякс и бием Барса 5:4 , мислим че е достатъчно :)

Иначе тука некой даже искат Черепа, не мога да повярвам какво чета :) Некой май забравиха колко калъфки обраха чорбата по негово време, мтк-та, хайдук кула, размазвания от галата и всеки друг поне средняшки отбор

За щастие тоя форум хич не отразява масовото мнение измежду Левскарите.

Мъри е ептен Бойко Борисов на футбола, много популистки говори, а некой яко му се връзват. Като бият - "мойте играчи са си най-добри." Като паднат - отборът немал класа, играчите били слаби. Да, ама от юни насам има ТОЧНО ДЕСЕТ нови играчи, от които , освен мароканците, всичките са доведени от Сираков-Мъри и тяхното изрично одобрение. Да се вини Батков, Баждеков, Бай Петко, Златин Тепсиев или Хидън е абсурдно. Отборът няма никаква мотивация от една година насам, щом не може да ги мотивира - благодарим и довиждане.

И моментът е доста подходящ на смяната - винаги като не вървят нещата и смяна на тренера има веднага позитивен ефект, така че срещу чорбата като нищо ще бием

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:05 pm 
Аватар

Канал 3 ----> Извънредно предаване. Пресконференцията на Батков !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:06 pm 

Кво да и гледам на дебелата свиня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:07 pm 
Аватар

Wallace написа:
Подкрепям Мъри и Наско, защото знам, че на Армията щяхме да излезнем за победа (макар и да нямаме футболистите в момента). Можеше да паднем с 2 или 3 на 0, ама поне съм сигурен, че нямаше да спрем да ги атакуваме.

Като последните два мача нали? Миналата пролет имахме едно положение, есента не знам дали дори стигнахме до наказтелното им :)

Свалете мърьовите очила :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:08 pm 
Аватар

Boyo
Черепа не беше виновен за калъфките на ЦДНА, а Орманджиев и Йешич. Божков си даваше достатъчно пари за отбора. Е имаше апетит и към базите де, не казвам че наливаше само е така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:08 pm 

Мъри и Наско си бяха за смяна, но не в този момент. Според мен причините не са малко.
1. Селекцията беше изцяло тяхна - поне така твърдяха те.
2. Не върви работата с юношите, а отговорници отново бяха двамата. Определиха работата на холандеца, като незадоволителна.
3. Мъри е изключителен треньор, играехме европейски футбол. Но не може да се играе по един и същи начин - както в Европа, така и срещу Родопа. Имаме възможност да гледаме футбол всяка седмица от силните първенства. Да сте видели дори и най-силните отбори да играят така? Последен нагледен пример е играта на Манчестър срещу Барселона. Едва ли някой е очаквал англичаните да играят толкова затворен футбол. Ами Фергюсън е видял силните и слабите места на испанците и е решил да играе така - и се оказа, че този непривичен начин на игра за отбора, им донеси успех.
4. Мотивацията на футболистите в доста мачове не бе на ниво.

Някой попита какъв треньор е бил Иван Вуцов. Ами с него отстранихме Аякс и победихме Барселона с 5-4 . С него започна налагане на юношите, първи мачове записаха в отбора Гиби, Сираков, Боби Михайлов.

За сина му също може да се кажат добри думи. Някой каза, че ако той стане треньор, ще играем за Х срещу чорбата - голям смях. Че той с Черно море и Спартак играеше за победа срещу тях, а с нас щял да играе за Х :). Още си спомням какви кълбета правеше, когато би прасетата на кочината. Между другото в Черно море изведнъж много силно заиграха нежелани от нас футболисти - Ричи, Лусио, Букарев (за Темиле не съм сигурен)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:09 pm 
Аватар

Цонко Цонев: Вили Вуцов от две години чака да поеме Левски

Кметът на Каварна и президент на местния футболен клуб Калиакра Цонко Цонев прризна пред Sportal.bg, че Вили Вуцов със сигурност ще е новият треньор на Левски. "Той чака този момент от две години. За нас като клуб от "Б" група е огромно признание, че отбор от ранга на Левски е харесал нашия треньор. Това е едно признание и означава,
че оценяват добрата му работа в клуба и ние не можем да го спрем. А и договорът на Вили с Kалиакра е такъв, че той има клауза, която гласи: "при оферта от Левски може да напусне по всяко време". С Вили продължаваме да бъдем много добри приятели и винаги ще бъде така. Пожелавам му успех в Левски", завърши кметът на Каварна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:10 pm 

nsss написа:
Мъри и Наско си бяха за смяна, но не в този момент. Според мен причините не са малко.
1. Селекцията беше изцяло тяхна - поне така твърдяха те.
2. Не върви работата с юношите, а отговорници отново бяха двамата. Определиха работата на холандеца, като незадоволителна.
3. Мъри е изключителен треньор, играехме европейски футбол. Но не може да се играе по един и същи начин - както в Европа, така и срещу Родопа. Имаме възможност да гледаме футбол всяка седмица от силните първенства. Да сте видели дори и най-силните отбори да играят така? Последен нагледен пример е играта на Манчестър срещу Барселона. Едва ли някой е очаквал англичаните да играят толкова затворен футбол. Ами Фергюсън е видял силните и слабите места на испанците и е решил да играе така - и се оказа, че този непривичен начин на игра за отбора, им донеси успех.
4. Мотивацията на футболистите в доста мачове не бе на ниво.

Някой попита какъв треньор е бил Иван Вуцов. Ами с него отстранихме Аякс и победихме Барселона с 5-4 . С него започна налагане на юношите, първи мачове записаха в отбора Гиби, Сираков, Боби Михайлов.

За сина му също може да се кажат добри думи. Някой каза, че ако той стане треньор, ще играем за Х срещу чорбата - голям смях. Че той с Черно море и Спартак играеше за победа срещу тях, а с нас щял да играе за Х :). Още си спомням какви кълбета правеше, когато би прасетата на кочината. Между другото в Черно море изведнъж много силно заиграха нежелани от нас футболисти - Ричи, Лусио, Букарев (за Темиле не съм сигурен)

Прди 2 дена мислех да пиша същото но ме домързя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:11 pm 
Аватар

Батков: Не виждам грешки на Мъри и Сираков, просто прецених,че е дошъл момента да ги освободя. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:11 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Boyo
Черепа не беше виновен за калъфките на ЦДНА, а Орманджиев и Йешич. Божков си даваше достатъчно пари за отбора. Е имаше апетит и към базите де, не казвам че наливаше само е така...

Йешич е добър собственик, само че при него винаги може да се очаква домакински Х срещу Видима.. Просто коефициентите го гъделичкат под лъжичката... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:12 pm 

acrimonious написа:
Black Jack написа:
Boyo

Йешич е добър собственик, само че при него винаги може да се очаква домакински Х срещу Видима.. Просто коефициентите го гъделичкат под лъжичката... :smt006

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:13 pm 
Аватар

FLAME написа:
Батков: Не виждам грешки на Мъри и Сираков, просто прецених,че е дошъл момента да ги освободя. :roll:

Махмурлия е явно :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:13 pm 
Аватар

Тва е една от най-големите подигравки, правени с публиката ни някога.

Ситуацията е ясна. Мъри е тропнал по масата и е казал, че иска на всяка цена нови футболисти. Мустака естествено за свестни играчи няма да се бръкне. И тук вариантите пред Бай ганьо са три:

- Мъри остава да води мача със свинете. Губим или правим грозен хикс. Перфектно за Баткоф. Уволнява Мъри след един слаб сезон.
- Мъри остава да води мача със свинете. Печелим. Мъри пак си иска новите играчи, обаче Батков вече трудно може да го уволни след победа над зурлите на Армията.
- И вариант N:3, на който е заложил Мустака. Директно уволнение на Мъри, за да избегне вариант N:2.

Батков, ти си позор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:14 pm 

FLAME написа:

:sLOL :sLOL Между 6-та ракия и 7-о ууиски получи прозрение...видя Ангел Пазител,който му съобщи радостната новина...свалят цените на Гроздановата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:15 pm 
Аватар

Батков: От последните 4 години не виждам защо феновете ще ме критикуват, но може и да има реакции сега. Но АЗ КАРАМ ВЛАКА! Баждеков ми носи едни таблички със 7цифрени суми в минус, които аз вадя от джоба си. Причината за освобождаването не са резултатите, други са. Има проблем с атмосферата в отбора, това го разбрах след разговор с някои играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:16 pm 
Аватар

hidden767 написа:
acrimonious написа:
Black Jack написа:
Boyo

:shock:

Оффф... къв плешич ме гони... На работа съм и съм се залисал.. Имах предвид Божков :D

П.с. Междудругото, ако Батков оправи нещата ходът му да махне Мъри и Наско ще бъде направо революционен.. За да стане това обаче, трябва да разбира от футбол и да е трезвен... NOOOOOOOOOOOOT... :| :smt006

Последна промяна acrimonious на Сря Май 07, 2008 3:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:17 pm 
Аватар

Когато над София мръъъкне и БАТКОВ СИ ЛЕГНЕ ПИЯН :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:18 pm 
Аватар

FLAME написа:
Батков: От последните 4 години не виждам защо феновете ще ме критикуват, но може и да има реакции сега. Но АЗ КАРАМ ВЛАКА! Баждеков ми носи едни таблички със 7цифрени суми в минус, които аз вадя от джоба си. Причината за освобождаването не са резултатите, други са. Има проблем с атмосферата в отбора, това го разбрах след разговор с някои играчи.

:fgod

Върнете се в началото
 Профил  

Класата идвала с обиграване и с опознаване. + подготовка. Те не се познавали момчетата бе, затова куца играта. Ми да ги заведем на горски лагер.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Батков отново е бил почерпен и е провел разговор на чист български език с Рабех, Зе Соарес и Жоазиньо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:19 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Boyo

Е това беше един сезон с Йешич, а Стиви О - два - ами преди това всичките години? Освен това Божков и той си върти далаверки - пере си парички, гради си лобита, през кура му е кво става на терена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:20 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Програмата ни беше:
Четвъртък Шалке на Герена
Неделя мач с чорбата
Четвъртък мач с Шалке

Честно ми кажи, кой мач те интересуваше повече?

Понеже видях, че и SamoLevskiOle е отговорил, да счита че и на него му е зададен същият въпрос.

Абе програмата също ни беше и среда мач с Тампере, другата среда - пак, и после Смолян и Сандански , така че ...

Иначе мачО с чорбата си е номер едно, има си специална тръпка там и дето на финал за ШЛ нема да е същото. Като си отраснал с на баба ти селските манджидчки, гювеча и боба, и отидеш на некъв гурме ресторант веднъж - ми кеф ти е, вкусно, ама друго си е боба , ако да пърдиш после :)

Върнете се в началото
 Профил  

Ghooster написа:
Когато над София мръъъкне и БАТКОВ СИ ЛЕГНЕ ПИЯН :smt006

дано си легне и никога повече да не стане :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Жужо се завръща на "Герена"?

Андрей Желязков ще се завърне на "Герена" като ръководител в сянка, който ще дърпа конците на клубната легенда Божидар Искренов, спряган за изпълнителен директор, твърди източник, близък до клуба.

Легендата на Славия и националния ни отбор има сериозен управленски опит в Левски, Локо София, Локо Пд и Нафтекс. На "Герена" той създаде отличен тандем с Георги Василев.

Жужо ще бъде назначен с личната протекция на Иван Вуцов, който не иска да афишира участието си в делата на Левски поради твърде спорния си имидж. Пишман-политикът Гиби пък ще замаже всичко със статута си на идол на сектор "Б".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:21 pm 
Аватар

Aspirina написа:
Е Вили ако ни стане треньор ше са ебати цирковете :lol: То нема да са псуване на съдията, бой по чорбата, надъхване преди мачове ей го Вили е перфектния вариант. :smt006

И вили с нинджа от София-запад ше идва да прави засади пред залите на баскетболи и след мачове на Левски :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:22 pm 

Black Jack написа:
Жужо се завръща на "Герена"?

Андрей Желязков ще се завърне на "Герена" като ръководител в сянка, който ще дърпа конците на клубната легенда Божидар Искренов, спряган за изпълнителен директор, твърди източник, близък до клуба.

Легендата на Славия и националния ни отбор има сериозен управленски опит в Левски, Локо София, Локо Пд и Нафтекс. На "Герена" той създаде отличен тандем с Георги Василев.

Жужо ще бъде назначен с личната протекция на Иван Вуцов, който не иска да афишира участието си в делата на Левски поради твърде спорния си имидж. Пишман-политикът Гиби пък ще замаже всичко със статута си на идол на сектор "Б".

:smt005 :smt005 Ако не друго се очертава изключително забавна есен...ако не и още забавно европейско лято :smt007

Последна промяна TicoTorres на Сря Май 07, 2008 3:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 3:23 pm 
Аватар

Батков: Най много 2-3 нови попълнения, каквото и да иска новия треньор. Имаме си отбор! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Естествено, че мача с Шалке. "На баба бобецО" го ядем всяка година! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Формулировката за напускането им е, че аз ги освобождавам.

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

hidden767 написа:
Класата идвала с обиграване и с опознаване. + подготовка. Те не се познавали момчетата бе, затова куца играта. Ми да ги заведем на горски лагер.

Е как не познават играчите, като Наско и Мъри си ги избираха и гледаха записи и какво правят на терена :roll: или ся пак ще кажете че мустака е виновен че извади 1 милион за оня бездарник Жеан, който си харесаха?? :smt005
И да не забравя: Бях на една тренировка на Левски скоро и ми се стори, че само Ники Димитров, Дарко и Мъри вкарваха головете във 2те врати и въпреки това Мъри продължаваше да държи на принципа си Дарко да играе като дефанзивен халф а напред да е Миро Иванов, който лично според мен, въпреки огромното му желание просто...... не му е там мястото....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]