forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 9:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:29 pm 
Аватар

С тази разлика, че мечо беше играл близо 7 години при нас преди да почне да ги прави тези асистенции. Иначе съм съгласен, че Мечо е по-добър голмайстор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:30 pm 
Аватар

И това е факт, но факт е че беше най-оплюваният играч :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:32 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
И това е факт, но факт е че беше най-оплюваният играч :!:

Ми и Зе Соареш не са тръгнали да го хвалят масово. Да минат софийските дербита + пловдив да ги видим големия и средния дали стават, ако не - :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 5:45 pm 
Аватар

Абе срещу Спартак Варна и Видима има три паса , то това не е никакъв критерии. Вчера пак губи всяко единобороство - ВСЯКО. Нито има финт, нито пас, единствено може да центрира, ако никой не му пречи. Поне губи равновесие малко по-рядко от Жеан Карлош, на който требва да му сложат помощни колела :lol: Имаме безумно слабо нападение, добре че поне отзад е добре. Но ако няма тотални промени до лятото ще има ново Тампере - с тези играчи и тази игра и пъвия кръг на уефа нема да минем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 7:23 pm 
Аватар

За бразилците изобщо не съм съгласен с нещата, които говорите. Зе Соареш дори да загуби топката, той пак си я взима, досега не сме имали футболист който толкова много да пресира, Жоазиньо в началото се видя, че може да играе, ама нещо поспря, може би щото Мъри не го пуска достатъчно, но смятам, че в по-сериозните мачове ше го пуска зад Карлош или Еньо. Малкия има страшен шут от далече. При третия негър е тотална липса на късмет. Направи ми впечатление, че на мача вчера от 3 изпуснати положения, които почти сам направи, 2 пъти просто едвам му я чукваха топката и той я удряше с кората, съответно тя изхвърчаше някъде си. При центрирания същата работа, или ше се удари в някой преди тва или съвсем леко ше му я отклонят, така че да я цепне на криво. Поне за вчера беше "тотална липса на малшанс" (дето вика Любо Пенев)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2008 7:27 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
За бразилците изобщо не съм съгласен с нещата, които говорите. Зе Соареш дори да загуби топката, той пак си я взима, досега не сме имали футболист който толкова много да пресира, Жоазиньо в началото се видя, че може да играе, ама нещо поспря, може би щото Мъри не го пуска достатъчно, но смятам, че в по-сериозните мачове ше го пуска зад Карлош или Еньо. Малкия има страшен шут от далече. При третия негър е тотална липса на късмет. Направи ми впечатление, че на мача вчера от 3 изпуснати положения, които почти сам направи, 2 пъти просто едвам му я чукваха топката и той я удряше с кората, съответно тя изхвърчаше някъде си. При центрирания същата работа, или ше се удари в някой преди тва или съвсем леко ше му я отклонят, така че да я цепне на криво. Поне за вчера беше "тотална липса на малшанс" (дето вика Любо Пенев)

:!:

Доволен съм и от тримата засега. От новия сезон, ще искам повече от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 9:41 am 
Аватар

За Зе-то мога да кажа, че между онзи Зе, който игра есента на мача с доко сф и този, който играе в момента няма НИЩО ОБЩО.. Сега Зе-то търчи, бори се, непрекъснато тича чак до другия фланг... Абе показва много желание..

Жани от Карлово наистина много пропуска , ама все пак да не забравяме, че както каза shake много от положенията си ги създава изцяло сам...

За малкия- малко играе за да мога да кажа нещо...

Иначе според мен повече шанс трябва да се дава и на Ели Зизов.. Еврейче, ма 5-те мин, които игра с Видима ме изкефи как се опитваше да прави пробиви :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:19 am 
Аватар

Има и две шимпанзета в софийския зоопарк и един лемур , доста добри качества, техника, силна психика. Саид да ги наблядава и Баждека да вади милионите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:31 am 
Аватар

Вие съвсем откачихте. Тия тримата направиха 3-4 не лоши мача с последните 4 отбора в класирането и вече са добри за "българските стандарти". Много барзо забравихте големите им мачове с Латекса. А тва за Ели Зизов беше най-голямата смешка. Представям си само как се атакуват групите на УЕФА с халфова линия Зе-Зизов-Миро Иванов-Жоазиньо :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:19 pm 
Аватар

И тримата бразилци са супер зле. Основния проблем е че Мъри налага такъв стил на игра,че крилата са от много голямо значение, те трябва да правят постоянно пробиви, да захранват нападението с пасове, а Зе и Жоазиньо са супер слаботелесни, губят топката много лесно, и въобще не се справят на нивото на Ричи и Мечо, чийто места заеха. Относно Жеан Карлош: има някакъв потенциал в него, само че не може както срещу Берое да изпуска на мач по 5 чисти голови положения, пък какво от това че вкарал 1 срещу някой слабак. В европейските мачове може да имаме само 1-2 положения за целия мач и те трябва да бъдат отбелязани. Прилича малко на Йовов в това отношение - супер много пропуски и затова според мен, ако играе трябва да е зад Еньо например. Къде отидоха обещанията за налагане на юноши? Защо не играят Балтанов, Огнянов? Защо си разпродаваме юношите, които после правят фурор по провинцията, справка Фиданин, а после взимаме някакви юноши от Хасково, с неясни футболни качества?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 12:25 pm 
Аватар

Няма да ги коментирам и аз бразилците, ама само знам, че с "тоя да се връща на плантациите" до никъде няма да стигнем... и аз искам Андерсон и Нани ама нема, за толко имаме пари... друг е въпросът, че следващият сезон съм убеден, че бразилците ще играят по-силно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:03 pm 
Аватар

Огнянов как да не играе, бе, само наизуст говорите. Сигурно има вече три мача като титуляр и още толкова като резерва. При положение, че досега я има два мача по 10 мин я не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 3:49 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Вие съвсем откачихте. Тия тримата направиха 3-4 не лоши мача с последните 4 отбора в класирането и вече са добри за "българските стандарти". Много барзо забравихте големите им мачове с Латекса. А тва за Ели Зизов беше най-голямата смешка. Представям си само как се атакуват групите на УЕФА с халфова линия Зе-Зизов-Миро Иванов-Жоазиньо :smt005 :smt006

Нека да изчакаме до следващия сезон преди да ги оценяваме срещу другите отбори от топ 3-4 на България :) За момента на мен ми стига факта, че се справят добре и срещу малките, нека им дадем повечко време да свикнат...

П.П.: Жеан Карлос като ни спечели дузпа с паданията си (в ШЛ) друго ще говорите за него :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:01 pm 
Аватар

Trent написа:
П.П.: Жеан Карлос като ни спечели дузпа с паданията си (в ШЛ) друго ще говорите за него :lol:

А кой ще я вкара :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:03 pm 
Аватар

Аз съм доволен от бразилейросите засега. Можеше и по-добре, но аз лично очаквах да са по-зле. Зе-то започна супер неадекватно, но последните няколко мача, макар и срещу много слаби отбори, прави точно това, което се иска от него - пробиви, центрирания и борба. Жеан много пропуска, но дори и при пропуските си няма някакви дърварски изпълнения, а в повечето случаи добре отиграва положенията и сам си създава такива. Дори и най-големите нападатели като сменят отбора в началото правят по много пропуски, така че определено има надежда и за него. Най-малкия... е малък, но играе с огромно желание и хъс и прави добри включвания. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:29 pm 
Аватар

Не забравяйте, че малкиО негър е на 18 години! Наш Ники стана на 20, пък още го пишеме надежда. Зе и Карлош за мен са много добри футболисти ( особено втория ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:39 pm 
Аватар

al3kz написа:
Не забравяйте, че малкиО негър е на 18 години!
Та викаш,че може да порасне още :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:41 pm 
Аватар

shalala написа:
Аз съм доволен от бразилейросите засега. Можеше и по-добре, но аз лично очаквах да са по-зле. Зе-то започна супер неадекватно, но последните няколко мача, макар и срещу много слаби отбори, прави точно това, което се иска от него - пробиви, центрирания и борба. Жеан много пропуска, но дори и при пропуските си няма някакви дърварски изпълнения, а в повечето случаи добре отиграва положенията и сам си създава такива. Дори и най-големите нападатели като сменят отбора в началото правят по много пропуски, така че определено има надежда и за него. Най-малкия... е малък, но играе с огромно желание и хъс и прави добри включвания.

Един път да съм съгласен с теб :D

al3kz написа:
Не забравяйте, че малкиО негър е на 18 години! Наш Ники стана на 20, пък още го пишеме надежда. Зе и Карлош за мен са много добри футболисти ( особено втория ).

:!: :!: :!:

Да вметна:
Бразилците и мароканците са в отбора от малко време, и да си вадим крайни заключения е меко казано нелепо!
Защо не критикувате некъдрника Хичо, който пет години е в този отбор, а играе по-зле от Соареш?
Там са ни проблемите в "старите" - Хичо, Миро, Живко, Лусио, Минев....и треньора също, ама това е друга тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 5:51 pm 
Аватар

al3kz написа:
Не забравяйте, че малкиО негър е на 18 години!

малкиО негър е 88 набор ама е в края на годината роден :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 6:55 pm 
Аватар

Black Jack написа:
shalala написа:
Аз съм доволен от бразилейросите засега. Можеше и по-добре, но аз лично очаквах да са по-зле. Зе-то започна супер неадекватно, но последните няколко мача, макар и срещу много слаби отбори, прави точно това, което се иска от него - пробиви, центрирания и борба. Жеан много пропуска, но дори и при пропуските си няма някакви дърварски изпълнения, а в повечето случаи добре отиграва положенията и сам си създава такива. Дори и най-големите нападатели като сменят отбора в началото правят по много пропуски, така че определено има надежда и за него. Най-малкия... е малък, но играе с огромно желание и хъс и прави добри включвания.

Един път да съм съгласен с теб :D

al3kz написа:

:!: :!: :!:

Да вметна:
Бразилците и мароканците са в отбора от малко време, и да си вадим крайни заключения е меко казано нелепо!
Защо не критикувате некъдрника Хичо, който пет години е в този отбор, а играе по-зле от Соареш?
Там са ни проблемите в "старите" - Хичо, Миро, Живко, Лусио, Минев....и треньора също, ама това е друга тема.

Ми давай да продаваме целия отбор ид да взимаме мароканци и бразилци и т.н... Хичо вмомента по никакъв начин не показва, че става за титуляр, може би ше е добре малко да остане резерва на мъничкия негър. Миро напоследък поизрастна, ама никога няма да стане футболист, за Живко изказването ти е меко казано смешно, щото вмомента той е един от най-стабилните играчи в България въобще, Лусио колко е играл тоя полусезон, че го съдиш, а за Минев, освен срещу Латекса, че игра слабо, не виждам кви кусури му намираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 7:08 pm 
Аватар

На веско само срещу латекса му трябваше да играе на ниво. Това момче една топка не може да изнесе, един пас напред не може да подаде. Нито един скоростен пробив, нито едно центриране. Затова на този етап Лусио е незаменим. Затова още по-абсурдно звучат приказките на Мъри, че защитници не ни трябват. Трябват ни спешно крайни, защото и Живко като се контузи няма кой да го замести. Срещу Видима можеш да преквалифицираш Сърмов примерно, а срещу другите? Жиката като беше резерва на Пелето нещата бяха добре, а сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 8:18 pm 
Аватар

Кво коментирате Минев. На него много повече му трябва време отколкото на бразилците. Докато Лусио беше здрав даже и в групата не попадаше. Между впрочем това важи за повечето от сегашния състав. За играчи който идват за по 800 000 кво търпение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 8:20 pm 
Аватар

Какво ли да кажат Челси за Шева...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 9:20 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Ми давай да продаваме целия отбор ид да взимаме мароканци и бразилци и т.н... Хичо вмомента по никакъв начин не показва, че става за титуляр, може би ше е добре малко да остане резерва на мъничкия негър. Миро напоследък поизрастна, ама никога няма да стане футболист, за Живко изказването ти е меко казано смешно, щото вмомента той е един от най-стабилните играчи в България въобще, Лусио колко е играл тоя полусезон, че го съдиш, а за Минев, освен срещу Латекса, че игра слабо, не виждам кви кусури му намираш.

Ми и аз това искам, да ги подменяме всички с мароканци и бразилци, ама никой не ме слуша мене. Всъщност има и добри играчи и в България, няма да ги изброявам, щото ще се повторя сигурно за 100-ен път.
А наще ОЧЕВАДНО не стават. Не знам какво толкова видЕ в тоя Живко, като милия е за отбор тип "Беласица", просто момчето няма футболни качества. Тва, че реве след загуба е друга тема, която съм я разисквал достатъчно пъти. Лусио не го съдя само от този сезон, по принцип. Ясно е, че е далеч по-добре от Минев, но и той като цяло не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 11:27 pm 
Аватар

Веско Минев и Деко няма какво да ги коментираме..те просто не са за този отбор. Весо що годе бива в чисто дефанзивен план, но той пасове не може да дава, дори и на 10 метра, а това да се включи напред да помогне на Хичо просто за него е непозната работа. Тези, които в момента плюят Зе Соарес си го правят по инерция, защото започна хипер мега неадекватно. Но все пак се раздвам, че някой е забелязал, че за последните 4 мача има към 10-ина асистенции за разлика от мега таланта ни и бъдещ таран на Арсенал просто е абсолютно неадекватен тоя полусезон. Иначе тоя ниския също играе добре и може би трябва Хичо да седне на пейката поне за 1 мач, да слезне малко на земята. Жеан колкото и да го плюете е най-грамотния нападател в българското първенство в момента. Че прави пропуски-прави. Че започна вече да вкарва по-често - дам. Но най-важното е, че САМ си създава доста положения, а не дреме в наказателното поле, отделно 1-1 със защитник е неуловим.
Деко кво да говориме за него...колко години го чакаме да започне да играе...има някакви проблясъци последните мачове..ама не са му за първи път. Във важен мач не може да се разчита на него.

П.С.
Ако Вагнер и Бензукан оздравеят и Томашич остане не ни трябват защитници, трябва ни 1 опорен и един атакуващ халф/крило, нападател при наличието на Еньо, Жеан, младите Иса, Табаков и евентуално Валери, не мисля, че ни трябва още някоя перла, която да чакаме да се адаптира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 4:04 am 
Аватар

Факт е, че нападатели и халфове от школата едва ли биха се справили по-зле от тримата бразилци, а и като се има предвид, че сезонът беше изгубен, нямаше да навреди да се залага на тях. Има някакъв подем в играта им, но не е като сериозно да вдигат нивото на отбора.
Съгласен съм, че защитата не е проблемна, но има много неясноти кои точно ще са титуляри за евротурнирите. Рабех малко ме притеснява, че си изкарва доста картони, вече на два пъти го изгониха в първенството, дано не си патим в напечени мачове в евротурнирите. Цецо Димитров май измества Божката Митрев, но и на двамата ще им трябва време докато заместят пълноценно Петков, ако и него го трансферират.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:01 am 
Аватар

Левски отвлече Георги Христов
Голмайсторът на „А” група Георги Христов на практика вече е собственост на Левски, твърди в днешния си брой вестник „Меридиан мач”. Новината разтресе вчера Пловдив, след като стана ясно, че таранът отказал нов договор с Ботев при по-впечатляващи условия. „Сините” се възползвали от фиксираната в контракта на играча трансферна сума и само за 350 000 лева ще си осигурят услугите му. Мъри дори казал на Христов, че му е запазил шкафче в съблекалнята на „Герена”.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 8:37 am 
Аватар

Абе, защо са ни повече нападатели? Ако се доверим на официалния сайт за 50 хиляди евро си имаме Домовчийски (него го няма, но за всеки е ясно, че налято си идва), Табаков, Карлош, Кръстовчев, с малко повече фантазия Огнянов, Зе Соареш, Ники Димитров, Сашо Киров и зимният трансферен хит - Исмаил Иса... Като сметнем, че Домовчийски и Карлош са твърди титуляри, къде ще турим тази покупка за 350 хиляди лева? И да продадем Домо, тогава може да даваме шанс на Еньо, иначе за какво го вземахме като няма да играе (а до края на сезона си мисля, че ще вкара още 4-5 гола и ще заслужи да е титуляр)? Спешно трябват попълнения в защитата, че с Миланов и Минев сме трагични, а ако напусне и Томашич... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 9:45 am 
Аватар

Валери когато се върне, моментално трябва да се продаде на първия отбор, който предложи пари за него :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:00 am 
Аватар

24.05.1914 написа:
Валери когато се върне, моментално трябва да се продаде на първия отбор, който предложи пари за него :!: :!: :!:

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]