forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1445 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 1:58 pm 

Morning Glory написа:
Sincе 1914 написа:
Тук си много прав ,че шампион ще е по-малко слабият от двата отбора ...Има и такива сезони, дано е за добро и да се сработат момчетата , УЕФА ни чака догодина :wink:

Вчера ги гледах чорбата и май месец ще ги дрънкаме много, ако нашите леко стегнат редиците.

Ами .. не знам.Нали се сещаш ,че много по-важно е да ги убием май месец отколкото да станем шампиони.Обаче от друга страна да им вземе титлата на юбилея също ще е безценно.САМО ЛЕВСКИ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 2:02 pm 

Sincе 1914 написа:
Обаче от друга страна да им вземе титлата на юбилея също ще е безценно.САМО ЛЕВСКИ :wink:

Тя си е наша,няма как да им я вземем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 2:03 pm 

Имам предвид заради 8-те точки :wink: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 2:32 pm 
Аватар

А бе вчера го слушах мача - не мога да си представя що за отбор са сбрали щом Спартак Вн им връща два гола насред армията. А бе Велизар нямаше ли да го продават ЩО СТАНА ? :shock:

8 точки като ги гледам няма да е никакъв проблем, ама ако ние си играем както трябва, а тоя сезон и ние треперим на всяко гостуване. Проблема е, че ние сме слаби, не че те са силни :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 9:28 pm 
Аватар

Да са ни честити бронзовите медали /евентуално / :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 10:18 pm 
Аватар

Свинско робство на нас не ни пречи
ще ги бием с 7:2
И в Чили ще правим преврати
синя хунта сме ний на света

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 11:09 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Свинско робство на нас не ни пречи
ще ги бием с 7:2
И в Чили ще правим преврати
синя хунта сме ний на света

И с 1 гол не виждам как ще ги бием, Бай Иване...Нищо, че са пълна трагедия...Просто в тея мачове винаги сме разчитали на лидери, на големи фигури с характер, а такива в момента нямаме, с изключение на един 38-годишен ветеран, дето вече логично започна да издиша

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 11:16 pm 
Аватар

За всичко е виновна високосната година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 11:33 pm 

Mr.Smith написа:
Т.е. Рабех да почне да играе като халф :idea:

направо нападател :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:56 am 
Аватар

Абе много лошо съвсем си доебаха мамата нещата. Лошото е, че в тоя отбор явно са останали само путките. Веднъж и аз да съм съгласен с Томето Русев.

Да си оправят нещата, защото дори и моето търпение взе да се изчерпва, а аз съм търпелив човек. Още повече, че и днес след мача Мъри каза, че е доволен от играта. Явно различни мачове сме гледали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 2:17 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе много лошо съвсем си доебаха мамата нещата. Лошото е, че в тоя отбор явно са останали само путките. Веднъж и аз да съм съгласен с Томето Русев.

Да си оправят нещата, защото дори и моето търпение взе да се изчерпва, а аз съм търпелив човек. Още повече, че и днес след мача Мъри каза, че е доволен от играта. Явно различни мачове сме гледали.

На фона на предишните ни мачове,днес играхме добре(поне от това,което успях да видя).
Друг е въпроса,че това далеч не е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 3:05 am 
Аватар

Абе не знам какво ми става, но ми е абсолютно все едно как играем и какво става тоя сезон ( остана там един мач с прасетата, к'вото стане, стане ), по-лошото е, че се вързах на приказките на Хидън и смятам, че ако есента отбора ни не започне да играе красив, атрактивен и привлекателен футбол ( колкото и тривиално да звучи ), не ми пука дали печеливш, смятам, че ще трябва да бъдат наложени промени, колкото и сладки да са всички тия приказки изречени от ръководителите ( тук въпроса е безкрайно дълъг, има ли кой да замени Батков, има ли треньор на света който да се справи по-добре от Мъри с 2.50 за селекция и т.н. ), ние сме Левски и не бива да се задоволяваме с подобна игра. Поне се радвам, че нашите като падат, падат с болка на лицето, а не с безразличие. Парадоксално, но за мен този сезон се оказва много по-полезен от редица други ( дори когато сме били шампиони с редица "забулени" мачове ), и тази промяна я свързвам с ФЕНОМЕНАЛНАТА/НЕВЕРОЯТНА/ЖЕЛАНА ПРОМЯНА в "народопсихологията" и това е най-големия успех на Мъри и Наско ( колко и да го мразите, и той е част от всичко това ), за мен това да се запази е много по-важно от другите успехи, всичко което постигнахме беше прекрасно, но вече е в историята. За мен беше като сбъдната мечта това което се случи в 90тата минута, когато отбора губи публика да пее и го подкрепя до последно, така се прави мамка му, за това сме големи, за това сме Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:21 pm 
Аватар

:lol: Тракат колелетата,треперат си прасетата,ах колко жалко е да си чорбар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:24 pm 
Аватар

Аз все си мисля, че чорбата този път няма да се преебат, все пак имат възможност да си отпазнуват първият юбилей без :bnsex :smt079

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:25 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Аз все си мисля, че чорбата този път няма да се преебат, все пак имат възможност да си отпазнуват първият юбилей без :bnsex :smt079

Е това отдавна е ясно,но поне можеме да ги панираме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:30 pm 

Съмнително :smt006 .Важно е май месец да страдат :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:36 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Mr.Smith написа:

Е това отдавна е ясно,но поне можеме да ги панираме :lol:

Абсолютно, обаче аз не се сещам да са празнували юбилей както трябва и все пак София има нужда от нова гара :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 8:28 pm 
Аватар

Единственото, което искам е София да осъмне надраскана с израза "Честит Юбилей 5:0(6:0) години стигат" както 98-ма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 12:07 am 

То друго освен да обиграем отбора и да бием прасунгерите подобаващо по случай юбилея им не ни остава,и дано да е като преди 10 години.Ще бъде голям смях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 12:25 am 
Аватар

Абе титлата вече я отписахме ама поне подобаващо да ебнем свинете на кочината послучей мизерния им юбилей :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 12:25 pm 
Аватар

Цитат:
Абе титлата вече я отписахме ама поне подобаващо да ебнем свинете на кочината послучей мизерния им юбилей

Еми то друго не остана. А за "Локо" - то нали се сещате какъв е начина да преебат чорбата. С наша помощ.
Имахме тук дебати преди няколко дни по тая тема - много се надявах да не стане актуална. Но нещата май натам вървят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 2:08 pm 
Аватар

Витаете в облаците! В актуалното ни състояние не виждам нищо кой знае колко невероятно Локо Сф да ни бие по ЧЕСТНИЯ начин! Докъде докарахме родното първенство, да смятаме, че кандидат за титлата може да бие изключително слабия ни в момента отбор само ако ние му легнем... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 2:16 pm 
Аватар

Цитат:
Докъде докарахме родното първенство, да смятаме, че кандидат за титлата може да бие изключително слабия ни в момента отбор само ако ние му легнем...

Еми как иначе да мислим, като Докото нямат победа над нас от 12 години?!
То па един кандидат...дойдат на "Герена" или кочината и ги хване стомашно разтройство още в съблекалнята.
Те тръгнат ли да взимат титлата напоследък отнасят я петица, я осмица...
Е, друг е въпросът че ако няа да сме ние хиляди пъти по - добре ще е те да станат шампиони (белким направят и нова гара :mrgreen: ), вместо бездарни самодоволни свине потно и мазно да грухтят под акомпанимента на нечленоразделните звуци на Додучето, Минета, Маймунака, Олигофрена и другите там нечовекоподобни.
Ти виж какво ни е първенството по друг показател - фк "Свиня" - Панчарево в момента предствалява абсолютна пародия на терена, всеки техен мач е образец на мъка и бездарие и въпреки това са ПЪРВИ с огромен актив и без загуба! Е значи сметай тия под тех какво играят..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:05 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:
Докъде докарахме родното първенство, да смятаме, че кандидат за титлата може да бие изключително слабия ни в момента отбор само ако ние му легнем...

Еми как иначе да мислим, като Докото нямат победа над нас от 12 години?!
То па един кандидат...дойдат на "Герена" или кочината и ги хване стомашно разтройство още в съблекалнята.
Те тръгнат ли да взимат титлата напоследък отнасят я петица, я осмица...
Е, друг е въпросът че ако няа да сме ние хиляди пъти по - добре ще е те да станат шампиони (белким направят и нова гара :mrgreen: ), вместо бездарни самодоволни свине потно и мазно да грухтят под акомпанимента на нечленоразделните звуци на Додучето, Минета, Маймунака, Олигофрена и другите там нечовекоподобни.
Ти виж какво ни е първенството по друг показател - фк "Свиня" - Панчарево в момента предствалява абсолютна пародия на терена, всеки техен мач е образец на мъка и бездарие и въпреки това са ПЪРВИ с огромен актив и без загуба! Е значи сметай тия под тех какво играят..

:!: Много точно мнение! Просто не виждам Доко как могат да ни бият, ако ще да излезем с резервите в ДЮШ... Просто като играят с нас им се досира. Виж миналия полусезон кво лежане и кво кюскане беше само и само да не бием.. А те идея за победа- никаква.. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:49 pm 
Аватар

Цитат:
Много точно мнение! Просто не виждам Доко как могат да ни бият, ако ще да излезем с резервите в ДЮШ... Просто като играят с нас им се досира. Виж миналия полусезон кво лежане и кво кюскане беше само и само да не бием.. А те идея за победа- никаква..

Единственият вариант Доко да ни бие, без ние да им даваме мача е ако имат шанс за титлата, хвърлят се на живот и смърт и имат късмет.
Щото нашите - бе да си го кажем честно - хич да не се гласи резултата, просто няма да им се играе при мисълта, че тяхна победа прави чорбата шампион. А ако играеш без желание (ако ще и въобще да не си "хванат"), най - често нищо не излиза.
И другото - ще им трябва зверски късмет, който да замени пълната им липса на характер за такива мачове. Щото ни и най - зле като сме били, все сме ги трескали почти на шега. И не толкова за друго, колкото защото психиката им е такава. Психика не се променя обаче виж, късмета е променлива величина.
Та в известен смисъл и air_J е прав - могат да ни бият по честен начин, но само ако от това им зависи титлата и имат зверски късмет на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:50 pm 

Sincе 1914 написа:
Съмнително :smt006 .Важно е май месец да страдат :twisted:

и аз тв викам,по-добре се смее този ,който се смее последен :!:

С= Сила+Смелост+Святост
К= Красота+Колос+Класа
И= Истина+Идеал+Икона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 5:09 pm 

Kakyv kandidat z atitlata e lokomotiv, normalni li ste be? cska 6te gi smaje s razlika mnogo predi ma4a im sre6tu nas. A 4e mogat da ni biqt mogat, nie otdavna ne sme imali po-slab i bezperespektiven otbor upravlqvan ot po-skodoumno bezo4livo i nekadyrno rykowodstvo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 5:52 am 

hidden767 написа:
Kakyv kandidat z atitlata e lokomotiv, normalni li ste be? cska 6te gi smaje s razlika mnogo predi ma4a im sre6tu nas. A 4e mogat da ni biqt mogat, nie otdavna ne sme imali po-slab i bezperespektiven otbor upravlqvan ot po-skodoumno bezo4livo i nekadyrno rykowodstvo.

То и след Беверен така ревяхте като прасета, ама кво стана...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 10:21 am 

Не знам кво толкова сте се филмирали ... нека да изчакаме до есента и видим дали ще стане отбор или не :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 11:47 am 
Аватар

greeny написа:
hidden767 написа:

То и след Беверен така ревяхте като прасета, ама кво стана...

Ще ни обясниш ли какво стана, ако обичаш? И между другото - аватара сам ли го измайстори? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1445 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]