Boyo написа:
Ми ще реве Живко, реве щото е Левскар, а любимият му отбор има треньор - мишка, треньор в сянка - далавераджия, а на терена играят некви джуджета, балерини и т.н. То и на мен ми се реве, без да съм бил на терена.
От както педераско се върна в Левски 99та си гледаме едно и също, комисионната политика. Трансфери на играчи, от които може да се изкара нещо, без значение дали стават или не. Колко футболиста само последните 2 години минаха през Левски и немат и по 2-3 мача изиграни? А Мъри си трае щото няма самочувствие и няма амбиции, щото се е хванал за треньорското място като удавник за сламка и го е страх, че ако отиде в друг отбор ще се провали. И си слушка педераско, и си прави каквото му кажат. А Вили Вуцов нема да дойде в Левски щото нема да играе по свирката на наско
Юноши нема да гледаме докато сираков е в отбора, колкото и плана да обявяват с Батков. Щото от юношите нема далавера, тва е. Иначе ако погледнем само нашите юноши от последните 6-7 години дето не са при нас - става два пъти по-добър отбор от тоя в момента - Макриев, Ивелин Попов, Гаджев, Ники Петров, Копи, Бандаловски, Фиданин, Курдов и т.н. Говорите за хъс и характер - повечето от тея имат и хъс, и характер, и за капак са левскари по рождение. Като добавиш Митрев, Живко, Хичо, Балтанов, Мариян, заедно с няколко от старото поколение да внасят опит, като Топчо, Кривия, Борето, Йовов - ето това за мен е план 2007. Сравнено с тея имена списъкът Жеан Карлош, Жоазиньо, Зе Соареш, Шуменския Деко, Бензукан, Минев и т.н. изглежда тъжно. Не че няма качествени играчи като Сърмов, Рабех, Кръстовчев и Томашич, но като изключиме втория не виждам другите как биха намерили място в по-горния отбор. Истината е, че още дълго ще гледаме нашите юноши като дойдат на Герена с Литекс, Берое или Черно Море, докато ние се мъчиме с поредните анонимници. Сега са трите балерини дето се спъват в топката, лятото ще ги разкараме тех и ще дойдат други. От време на време се събира по-качествен състав, с натрупване за 2-3 години - ще има титла, няколко победи в Европа и после пак мъката и мизерията. Разликата между влизането ни в ШЛ сега и времето на Люпко е, че сега ни се падна Киево, а тогава Галатасарай. Иначе Люпко щеше да е героят, а сега щехме да сме на същото дередже.
И стига с това "почваме от нулата". 95та продадохме над 10 играча, пък нашихме чорбата няколко пъти, стигнахме финал за купата, борихме се за титла до последно и щяхме да я вземем с лекота, ако Славия не излизаха на разходка в повечето си мачове. И никой не казваше след всеки мач как почваме от нулата, градим отбор и прочие глупости. Беше истинска битка на кръв, с каквото разполагаш. САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ. В онзи Левски се влюбих, не в този на Чорни, Сираков и ко.
Подкрепям те, всичко което казват в момента са просто оправдания и ако искате изяще ме в тоя форума, ама стига сте гледали мачовете през розовите си очила и стига сте се връзвали на смешните обяснения които получавате след мача, защото аз не виждам къде е потенциала особено на "гол майстора" Жеан, който мисля че само пречеше на Енйо и не виждам логика да се вади нападател и да се пуска халф, който не може да се пребори за топката нито рамо в рамо, нито с глава... много глупави смени и според мен триябваше да се появи на терена Дарко вместо Дани най-малкото... мисля че някой от играчите не заслужават да носят синята фанелка, а още по-малко заслужават подкрепата на най-голямата публика в България... Да за мен на Герена имат място само хора които дават сърцето и душата си за Левски и са готови на всичко в името на победата, както и млади играчи, израстнали с идеята Левски и изтръпващи целите когато публиката ревне, че ги обича.. Живко Миланов, колкото и да го храните мисля, че е един герой, защото който плаче при загубата, той наистина обича Левски и иска отбора да върви напред в правилната насока... Това е човек който заслужава капитанската лента и който като един истински капитан страда заедно с публиката, страда за загубата на отбора, страда но знае че той играе за Великата синя публика... Омръзна ми от оправдания и мънкания след мачовете, аз не искам да гледам играчи, които сега се обиграват и след 1 година ще играят футбол, да ходят да се обиграват в Родопа и да се върнат когато са готови за Левски... Да публиката на Левски е велика, но е време и тя да поиска своето, защото великата е публика е тази която дава всичко от себеси и изисква футболистите да правят същото по време на тези 90 минути... Евалата момчета за песните който и аз продължих да пея след края на мача, но мисля че някой хора на терена не го заслужаваха...