forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 6:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:05 pm 
Аватар

shalala написа:
Идеята не е, че играем като Манчестър или че трябва да имаме техните успехи. Мащабите са несравними. Идеята е, че дори и най-големите бъркат и щом и те го правят това е повече от логично и за нас.

Идеята приятелю, че трябва да бъдеш постоянен отбор. И тогва никой няма да брои "бъркането", защото то ще е рядко.

Tony O'Neill написа:
united sa putki v evropa...takiva kvito sa za sujalenie Inter....

Въобще не сравявай Юнайтед с Интер. Нито в първенството, нито в Европа. Юнайтед може и да имат само две КЕШ, ама никога не са отпадали още в групите, нещо което на Интер им се случва, а и нямат полуфинал вече доста години, а Юнайтед имат няколко последното деситилетие. А в първенството, единственият начин Интер да станат шампиони е да изхвърлят всички други отбори в "Б" група, и те да играят с Фрозиноне, Албинолефе, Мантова, Про Патрия и т.н. Също важи и за Ливърпул, нищо че взеха ШЛ преди две години - една птичка пролет не прави. Те и Нотингам имат два КЕШ-а, ама айде да ги сравняваме с Арсенал или Челси, които нямат нито един?!? Класата трябва да се доказва всеки ден, месец и година - и в родното първенство, и в Европа.

parvanoff написа:
А, ще си дойдем на думата-англия не е България и такива сънища за невероятни пробиви в евротурнирите ги има само в мечтите ми-като не се осъществят, не търся виновни наляво и надясно, защото това е български, а не английски отбор.
Само пример: ето ти няколко за излючения и закономерности :wink:
Левски-берое до 2005 80 55 17 8 184 61
Към днешна дата
Левски 2007-2008 - 8 4 2
Ман юнайтед 2007-2008 - 18 4 4
Я, ние падаме от литекс и щека само-се силни отбори за България уж, хм
Я, ман юнайтед падат от ман сити-2 пъти, болтън, уест хям, а и от ковънтри за едната купа, като домакин, хм

Как можеш да сравняваш сезона на Юнайтед със сезона на Левски? Ако не си забелязал, те (Юнайтед) все още имат шансове за титла - изостават на пет точки, и имат директен мач с Арсенал, и то като домакини. А и все още играят в Европа?!? А и да не забравя, Юнайтед са побеждавали отбор от първата половина на таблицата, същто така победите им като гости са повече от загубите и равните взети заедно.

И защото да няма "такива сънища за невероятни пробиви" в Европа? Нима вече не сънувахме, и то два пъти? Нима не можем да бием Тампере и Рознеборг? Нима не можем, като учавстваме в турнира за купата на УЕФА да излизам от груповата фаза всеки път? Може разбира се, но само при определано условие - всички звена в клуба да работят правилно, да водиш добра политика, да разбираш от футбол......като Лион, като Лион, приятелю.....помниш ли ги къде бях преди 10 години? Сега знаеш ли къде са? А защо са там те, а не Оксер? Аз ще ти отговоря - защото имат президент, който знае как се ръководи футболен клуб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:33 pm 
Аватар

Юнайтед прекараха 80те години във вторя дивизия, ае стига сте говорили глупости. 90те отпаднаха от квалификациите на ШЛ от Ротор Волгоград, които даже насред Олд Трафорд ги направиха за смях - Шмайхел имаше най-много удари във вратата на Ротор. 15 години са най-богатият отбор в Европа и имат един КЕШ - колкото и Борусия Дортмунд или Порто. Всеки отбор има силни и слаби периоди.

Иначе Левски винаги е бил доста повече от един отбор, дарявали сме дори извън бг - при земетресението в Калифорния по Лафчисово време например... Аз лично съм горд това , не винаги най-важното е да вземеш играч за найсе милиона евро долара

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:42 pm 

Black Jack, никой не сравнява Български отбор с английски и в началото мисля, че ясно го написах, но разликата между 102 и 103 е същата, като между 2 и 3, нали. Аз сравних точно това, което ти каза да сравним-ние от берое не сме падали, нито от отбор от подобна класа, докато ман юн са падали от доста по-слаби от тяхното ниво отбори и въпроса си е точно за постоянството-Левски са постоянни дори в момента на този момент на криза и тотално обновяване на състава-в челото на класирането сме, дори и илюзорна титлата, второто място и купата все още не са илюзорни-това съм го казвал, но ти не си го чел изглежда. Редовно си стигаме един от първите кръгове в турнирите и на 25 години веднъж, да кажем, значителен пробив в европа. В случая този пробив стана точно по времето на този изверг, когото всички плюете, а се бяха сменили много президенти, а и други български отбори такъв пробив не са направили. Ами по дяволите, това не ти ли говори нещо да му се невиди. Как така най-кирливия и черен президент успя да постигне това, което не бяха постигали всички президенти на Левски и още 1 бюлюк босове и босчета, някои от тях с много повече финансови възможности от батков. Другите пробиви в евротурнирите си ставаха, когато всички български футболисти си играеха в България и нямаха никакви мечти да се раздават за други клубове, за да вземат кинти, което също трябва да ти говори нещо за големината на успеха, който постигнахме с това ръководство.
Ясно е, че винаги ще намериш нещо, за което да се хванеш, но не това трябва да е целта на спора. Има една вярна приказка, безгрешни хора няма-това е...всеки прави грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:45 pm 

Aide malko po-chorbarski statistika :lol:

nachaloto na 90te united osven ot rotor kakto kaza Boyo,otpadnaha ot torpedo moskva....da,sushtia torpedo na troicho torpedoto :oops:

Otpadane ot galatasaray v kvalifikaciite za grupite na shampionskata....otpadane v grupa s göteborg i sushtite tia galatasaray sledvashtata godina...

sled tva ot monako na osminafinal....idvat dortmund deto gi ebaha dva macha po 1-0...daje i neverkuzen gi napompa :oops:

I predi 2 godini klasikata otpadane v grupata s benfika,celtic i kopenhagen mai beha :mrgreen:

drugia put po-seriozno shtoto az na omraza kum scum united sum si obrekul jivota be :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:47 pm 
Аватар

боже, боже :lol:
да ви имам тънките паралели дето сте ги прекарали между левски и юнайтед :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:11 pm 
Аватар

Къде се върнахте 80-те години бе? Бетер чорбари сте. Нали затова ви дадох примера Нотингам и двете им КЕШ! Кво ме интересува кви са били преди, важното е сега какви са
От десет, и повче години Юнайтед са силен европейски отбор, доказващ класата си непрекъснато. И по нищо не личи, че ще отстъпят позиции следващите години.

Първанов, защо изтъкваш успехите при Батков, а провалите ги отминаваш?

Редовно си стигаме един от първите кръгове в турнирите и на 25 години веднъж, да кажем, значителен пробив в европа
Е точно това не искам! Примера ти типичен за отбор като Металург Донецк или Омония Кипър.
Съжалявам, ама аз имам по-високи цели, и това дето си го написал не е постоянство за отбор като Левски.
Според мен всяка година трябва да сме минимум участник в груповата фаза на УЕФА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:17 pm 

Abe stegni se,govorish gluposti...

united v anglia sa sila,priznavam :oops:

No v evropa sa kloshove...kva klasa,kvi 5 leva kato ne mogat da stignat finala :8)

Otpadane predi 2 godini v grupite e sushtoto kato tampere...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:24 pm 
Аватар

Покажи друг английски отбор с по-добри показатели в ШЛ, подчертавам ШЛ а не КЕШ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:36 pm 

С тая политика, която водим, мисля че това ще стане. Незнам ти ли беше споменал за две школи в източна европа-на партизан и динамо май беше. Това за мен е пътя, но при нас работите, както винаги са закъснели, но поне при това ръководство се наченаха. Рано или късно ще се построят нещата и тогава парите ще отиват и за играчи с по-голяма стойност-относно заплатите, аз мисля, че мъри налага такава политика, а не батков и лично според мен е прав, но тук вече не може да се докаже кое е по-правилно. Така де нито ти, нито аз може да предвидим какво ще се случи в бъдеще, нито при батков, нито при нов собственик. За съжаление фактите говорят, че точно батков от всички президенти в годините след промените е постигнал най-много, както като успехи в европа, така и по отношение на юноши, база и имидж на отбора /от спортнотехническа гледна точка-стадион, седалки и т.н./. Нито ти, нито аз може и да повлияем с нещо за смяна на собственика или неговото оставане с писания във форума, така че чакаме бъдещето, а както казах за вас има митинги, плакати и т.н. И в крайна сметка пак изместихме темата само към футболните въпроси-ти смяташ ли, че заради това, че е казал някоя дума във вестниците против чорбата например, повтарям против чорбата, трябва да се почва алкохолик загубен, простак, бай ганьо и т.н.-затова дадох горе примерите с това, което е направил. Иначе няма нищо лошо в критиката. Не визирам специално теб-да не се обидиш :wink:
пп: то е ясно, че псуванията ще продължат и някои хора никога няма да се променят. А после ми плюват военни, полицаи, селяни, чалгаджии, комунисти, атакисти и секви други прослойки от населението, а те не са нищо по различно от тях. Както беше казал някой-когато посочиш някого с пръст, не забравяй, че единия винаги ще сочи теб :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:44 pm 

In the totally unrelated news... :

Батков и Баждека днес 90 минути седяха прави да гледах контролата, хвала на такива люде! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:45 pm 
Аватар

parvanoff написа:
. За съжаление фактите говорят, че точно батков от всички президенти в годините след промените е постигнал най-много, както като успехи в европа, така и по отношение на юноши, база и имидж на отбора /от спортнотехническа гледна точка-стадион, седалки и т.н.

Пак говориш за успехи. Кажи нещо най-накрая и за резилите "Тампере" и "Беверен".
parvanoff написа:
ти смяташ ли, че заради това, че е казал някоя дума във вестниците против чорбата например, повтарям против чорбата, трябва да се почва алкохолик загубен, простак, бай ганьо и т.н

Смятам, че Валери не подписа. Също така смятам, че не видях трите коза които държеше срещу Пелето.

А какво ще стане в бъдеще не знам. Знам, че настоящето не е никак розово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:50 pm 

Black Jack написа:
Покажи друг английски отбор с по-добри показатели в ШЛ, подчертавам ШЛ а не КЕШ.

Liverpool :idea:

Za 5-6 uchastia:
2 finala, edinia spechelen :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 5:52 pm 
Аватар

А що са само 5-6 участията :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:00 pm 

Споко, те тая есен изобщо няма да имат възможност да участват :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:08 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Пак говориш за успехи. Кажи нещо най-накрая и за резилите "Тампере" и "Беверен".

Резили имаше и при Лафчис - кеф ти олимпия, кеф ти аалст, на другите не си спомням дори имената...
А ма я сега ти кажи какво остана за отбора от времето на Лафчис - само вестникарски заглавия. С политика от днес за утре не се гради нещо голямо.

Последна промяна 3941 на Сря Фев 20, 2008 6:09 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:08 pm 

Black Jack написа:
А що са само 5-6 участията :smt006

Tva che LFC v purvenstvoto sa durveta ne go otricham....koeto i idva da pokaje kolko jalki sa selchovtzite ot old trafford....

Da budat 9 puti shampioni i da sa nai-bogatia obor v sveta s milioni-kamioni-avioni-sampioni fenove...i edin Liverpool s 5-6 uchastia da postigne dva puti poveche ot teh :lol: :lol: :lol:

Za tolkova godini yoonited imat edin edinstven goliam mach...sreshtu juve merda ot 2-0,3-2....sichko ostanalo provali ili kalitarskata kakto sreshtu baUern :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:13 pm 
Аватар

3941 написа:
Black Jack написа:

Резили имаше и при Лафчис - кеф ти олимпия, кеф ти аалст, на другите не си спомням дори имената...
А ма я сега ти кажи какво остана за отбора от времето на Лафчис - само вестникарски заглавия. С политика от днес за утре не се гради нещо голямо.

Глазогоу Рейнджърс. Три поредни титили. Красива игра. 7:1
Никога не съм отричал резилите при Лафчис.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:16 pm 
Аватар

Да де - това са само спомени и заглавия във вестниците. Въпроса беше какво е оставил Лафчис което да се ползва от отбора и след неговото управление.
Щото ако Батков продаде лятото отбора няма да си вземе дренажа вкъщи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:26 pm 
Аватар

Tony O'Neill написа:

Tva che LFC v purvenstvoto sa durveta ne go otricham....koeto i idva da pokaje kolko jalki sa selchovtzite ot old trafford....

Da budat 9 puti shampioni i da sa nai-bogatia obor v sveta s milioni-kamioni-avioni-sampioni fenove...i edin Liverpool s 5-6 uchastia da postigne dva puti poveche ot teh :lol: :lol: :lol:

Za tolkova godini yoonited imat edin edinstven goliam mach...sreshtu juve merda ot 2-0,3-2....sichko ostanalo provali ili kalitarskata kakto sreshtu baUern :smt006

Пич и аз ги мразя Юнайтед, не оставяй с грешно впечатлление. Но по твойта логика чорбата имат 100% успеваемост при 1/4 финалите си в КЕШ. Два пъти на 1/4 финала, два пъти преминаване и отиване на 1/2 финал. Тоест: Един път де се класира Ливърпул за ШЛ и гледай какво става. Един път чорбата да се класират на 1/4 финал и гледай кво става.
Силни отбори не правят така. Затова казах, че постоянството е комплексно - евротурнири и шампионат.
Иначе съм слагсен с това, че с оглед на ресурса с който разполагат Юнайтед, трябва да имат далеч повече успехи в Европа.

3941 написа:
Да де - това са само спомени и заглавия във вестниците. Въпроса беше какво е оставил Лафчис което да се ползва от отбора и след неговото управление.
Щото ако Батков продаде лятото отбора няма да си вземе дренажа вкъщи.

Да де, ама тоя дренаж ше го гледат Марек и Видима. И в такъв случай мене кво ме боли кура къв дренаж имаме, щом се фукаме с него пред отбори с 10-20 пъти по-малък бюджет от нашия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:38 pm 

Vremeto na Laifchois beshe zlatno be...ne s losho :lol:

Otbora-otbor ta drunka....rezilcheta prez 2-3 godini che da ne se razglezim...obache kombinirano s 8-0,7-1,6-1..publikata-istinska sinia lavina...chorbarite-v chervenata kniga na izchezvashti vidove v Sofia...putkite po uchilishtata kato fotomodeli...

90te beha unikalni godini :8)

aide stiga tolko bachkane :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 6:47 pm 
Аватар

Tony O'Neill написа:
Vremeto na Laifchois beshe zlatno be...ne s losho :lol:

Otbora-otbor ta drunka....rezilcheta prez 2-3 godini che da ne se razglezim...obache kombinirano s 8-0,7-1,6-1..publikata-istinska sinia lavina...chorbarite-v chervenata kniga na izchezvashti vidove v Sofia...putkite po uchilishtata kato fotomodeli...

90te beha unikalni godini :8)

Е тук вече сме на едно мнение.
И аз си спомня Лафчис и 90-те само с хубави неща. Особено публиката :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 7:14 pm 
Аватар

Проблемите на Левски са открити :arrow:
Цитат:
Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков заподозря, че водещите се за военни общежития на стадион “Георги Аспарухов“ се използват не по предназначение и заяви, че е по-добре да бъдат бутнати.
“Тези бунгала, които са до изкуствения терен, не ми е ясно за какво се използват. Трябва да си кажем истината. Там се вършат прелюбодеяния. Да не използвам друга дума. Тая няма да я бъде. Някои да изкарват пари на гърба на Левски. Ще настоявам да ги вземем. По-добре да ги бутнем и да построим нов терен за юношите отколкото да се вършат някакви неясни неща, там“, заяви Батков.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 7:19 pm 
Аватар

Батко е моралист!
Довечера ще сръбне 5 питиета за кураж и собственоръчно ще отиде да провери какви гнусотии се извършват в бунгалата от нечестивите люде!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 7:30 pm 
Аватар

Бардак с дренаж :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 8:49 pm 
Аватар

aquadark написа:
In the totally unrelated news... :

Батков и Баждека днес 90 минути седяха прави да гледах контролата, хвала на такива люде! :smt003

Б и Б са корави :)

Обаче Юнайтед са си тоталния символ на непостоянство, не виждам как може да са пример за обратното. За това шампиони стават често, защото мачове много и грешките могат да се компенсират, но в купите са трагедия. Ето и миналата година - утепаха Рома, първия мач с Милан едно трагично и едно много силно полувреме и после в реванша играха все едно беха излезли Престън Норт Енд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 8:52 pm 

затова шнур за манчо....
мисля че темата е за Левски :?

п.п. и едно уточнение... ШЛ е ШЛ само когато участва шампиона на България... (и той е ЛЕВСКИ СОФИЯ)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 9:50 pm 
Аватар

FLAME написа:
Батко е моралист!
Довечера ще сръбне 5 питиета за кураж и собственоръчно ще отиде да провери какви гнусотии се извършват в бунгалата от нечестивите люде!

Довечера Батков лично ще сондира дренаж на венерения терен за да може от там да изтича алкохолът... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 10:10 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Проблемите на Левски са открити :arrow:
Цитат:
Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков заподозря, че водещите се за военни общежития на стадион “Георги Аспарухов“ се използват не по предназначение и заяви, че е по-добре да бъдат бутнати.
“Тези бунгала, които са до изкуствения терен, не ми е ясно за какво се използват. Трябва да си кажем истината. Там се вършат прелюбодеяния. Да не използвам друга дума. Тая няма да я бъде. Някои да изкарват пари на гърба на Левски. Ще настоявам да ги вземем. По-добре да ги бутнем и да построим нов терен за юношите отколкото да се вършат някакви неясни неща, там“, заяви Батков.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt006

ХАХАХАХМЙХАШАХААХ :smt005 :smt005 :smt044 :smt044 Нееееее... :smt005 Ше се гътна от ташак, тоя Батко е ебати комика...Са си го представих как нощеска се промъква на пръсти с фенерче в ръка, да види кво се върши точно в тея гадни бунгала, дееба :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 10:23 pm 

Та от колко петилетки отбора на джамбазите не е ставал шампион на Острова? :smt00:
Бтв,Тони О'Нийл набира популярност в непросветени пловдивски кръгове :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 1:16 am 

Liverpool imat oshte 8 godini za da stignat rekorda na yoonited ot 26 bez titla :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]