forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:14 pm 

3941 написа:
Цитат:
„Няма значение от кой отбор съм бил, като малък”, загадъчно завърши Еньо Кръстовчев.

Дали не звучи гузно :lol:

Според мен звучи като "Чорбар съм от малък, но не бих изпуснал шанса да играя в Левски" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:16 pm 
Аватар

Omraz написа:
3941 написа:
Цитат:
„Няма значение от кой отбор съм бил, като малък”, загадъчно завърши Еньо Кръстовчев.

Дали не звучи гузно :lol:

Според мен звучи като "Чорбар съм от малък, но не бих изпуснал шанса да играя в Левски" :wink:

Все ми е тая какъв фен е. Да подпише, да вкара 15 гола през пролетта,пък ако ще да е фен на Газиосманпаша. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:18 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:
Сичеро сменя Томашич в Левски

Той и македонецО щеше да идва, ама нъцки ... тъй че не видя ли - не вЕрвам. :wink:

--------------------------------------------------------------------------------------

За Еньо, ако е говедо от малък - екстра, че ич не обичам чорбарлии да ми са размотват из отбора :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:34 pm 
Аватар

http://gong.bg/uploads/news_images/2008 ... _36985.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
От тоя селски отбор свестен играч не е излезнал, най-големите са Янек Кючуков и Иво Паргов :smt028 Тоя Еньо най-много да се окаже новия Любчо Любенов, но нека да видим. Ако вкара 2-3 важни гола ще съм много приятно изненадан
:smt006 Един е Киро Миланов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:05 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
STALKER написа:
От тоя селски отбор свестен играч не е излезнал, най-големите са Янек Кючуков и Иво Паргов :smt028 Тоя Еньо най-много да се окаже новия Любчо Любенов, но нека да видим. Ако вкара 2-3 важни гола ще съм много приятно изненадан

И аз тъкмо щях да кажа за Киро Миланов!Трябва да се внимава като се пише или говори нещо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:47 pm 
Аватар

Ако този трансфер стане факт , ще е удар върху Сирака и Лъчко :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:12 pm 
Аватар

ех, до къде води незнанието........дано не останете с напразните надежди....... много му се живее на тоя юнак, от мен да го знаете........ нема да е пример за подражание.......... младо дупе от Дупница.... Ще съм доволен да се наложи, ама те.... И те така....

ЕДИН Е КИРО МИЛАНОВ........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:15 pm 
Аватар

гил галад написа:
Ivan63 написа:
STALKER написа:

И аз тъкмо щях да кажа за Киро Миланов!Трябва да се внимава като се пише или говори нещо!

Виноват... :smt006 Всяко правило си има изключения, а и доколкото знам Крио Миланов си е софиянец. Ма нека да уточним, че става дума за преди 30 г. и Марек са били Байерн на Бончук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:22 pm 
Аватар

с играчи като Еромоигбе, Балджийски и Кръстовчев се превръщаме в кошмара на западните коментатори :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:23 pm 
Аватар

Понеже с Домовчийски, Телкийски и Коприваров не бяхме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:24 pm 
Аватар

А БЕ ВИЕ СОФИяНЦИТЕ СТЕ КАТО МАКЕДОНЦИТЕ БЕ..... всичко е софиянец или в най-лошия случай е имал праТетка от Обеля.... От София е Киро, от София. Пеле е от Бутунец, а Марадона е копал картофи у дворо на чичо Митко у Мировяне. Само за Гари Линекер се спори, щото по майчина линия е от Вакарел, а баща му е продавал силонови чорапи на ЖенскиО пазар......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:25 pm 
Аватар

:mrgreen: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:49 pm 
Аватар

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
А БЕ ВИЕ СОФИяНЦИТЕ СТЕ КАТО МАКЕДОНЦИТЕ БЕ..... всичко е софиянец или в най-лошия случай е имал праТетка от Обеля.... От София е Киро, от София. Пеле е от Бутунец, а Марадона е копал картофи у дворо на чичо Митко у Мировяне. Само за Гари Линекер се спори, щото по майчина линия е от Вакарел, а баща му е продавал силонови чорапи на ЖенскиО пазар......

Не се вълнувай толко...Така прочетох...
Цитат:
Кирил Миланов
български футболист
Роден: 17 септември 1948
София, България

Ако имаш по-достоверен източник - сподели...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 11:29 am 
Аватар

Цитат:
Кратка кариера на "Герена" имаше Цветомир Матев. Младежкият национал изкара един месец в Левски, но се оказа, че няма място за него.
Привлеченият от Хасково младок ще бъде продаден на Сливен.
Станимир Стоилов няма да разчита на него. През лятото Матев беше напъден и от лит(*кс-етрополе.

Цитат:
Левски избра екзекутор на лит(*кс-етрополе за заместник на Валери Домовчийски и конкурент на Жеан Карлуш. "Сините" ще пробват да привлекат Еньо Кръстовчев от Марек. Именно 24-годишният таран отказа през миналото първенство "армейците" от титлата с попадението си за победата на дупничани с 1:0 на "Бончук". От началото на годината обаче Еньо се прочу със скандал. Звездата на Марек отказа да поднови договора си с клуба и беше дисциплинарно уволнен. Преди това президентът на тима Йордан Андреев се пъчеше, че може да го продаде на мига в Лестър. Кръстовчев цъфна вчера на "Герена" и дори направи тренировка. Еньо получи екип с емблематичния в последните два сезона №27. С него се подвизаваше Седрик Бардон. Дупничанинът ще остане на "Герена" поне до петък, а днес ще дебютира в контролата с Видима. Такава е предварителната договорка между двата клуба, чиито собственици Тодор Батков и Йордан Андреев в момента са в чужбина. "Искам за него 500 000 лв. Засега обаче не сме водили конкретни разговори с колегите от Левски", обяви Андреев. "Ръководството ме пита кой нападател от България искам, едно от имената беше на Кръстовчев", обяви Стоилов. Както е известно, треньорът на "сините" настоя до началото на сезона в Левски да бъде привлечен още един нападател.

Кръстовчев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 12:43 pm 

в sportline.bg има интервю с Андреев, не го дава за 100 000.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 1:08 pm 
Аватар

Цитат:
Болен на легло се такова, а Левски - когато няма нападатели. Явно от тази максима е воден днес президентът на Марек Йордан Андреев, който е на път да охлади мераците на Станимир Стоилов да има Еньо Кръстовчев. Таранът на дупничани вече започна подготовка със "сините", но двете ръководства нямат никаква договорка. Данчо Елечето искаше в началото 200 000 евро за тарана си, а от "Герена" даваха само 150 бона. Сега на всичкото отгоре преди няколко часа адвокат Батков смъкнал още повече цената - 100 000, плюс 30 процента при следващ трансфер. "За 100 000 евро мога да им го дам само Мъри Стоилов да го потренира малко, а после да се снима с него за спомен", изригнал дупнишкия бизнесмен. Той дал за пример шефовете на Литекс, които миналата година били склонни без никакви пазарлъци да му броят 250 000 евро за Кръстовчев. "Не стига, че им го давам по-евтино на Левски, ами се правят и на тарикати. Ще си го взема и напук ще го продам на Славия, но няма да оставя все Батков и Сираков да си разиграват коня", обявил Андреев.

Хахахаха , Батков решил да цакне Елечето с топла бира . 30% от следващ трансфер ,лелелеле Тодоре ще ме умориш хахахахха ебати и селските номера хахахаха, Тодоре тия от Дупница за пари не можаеш да ги излъжеш ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 2:08 pm 

Batinho ako spre cigarite i alkohola za mesec,shte moje da si pozvolim da platim buyout klauzata na messi :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:45 pm 
Аватар

С Ричард е малко неясна ситуацията..уж бил трансфериран в Химки според Топспорт, а според други източници бил мъмрен за лоша дисциплина по време на купата на африканските нации и временно изваден от отбора..

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:49 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Цитат:
Болен на легло се такова, а Левски - когато няма нападатели. Явно от тази максима е воден днес президентът на Марек Йордан Андреев, който е на път да охлади мераците на Станимир Стоилов да има Еньо Кръстовчев. Таранът на дупничани вече започна подготовка със "сините", но двете ръководства нямат никаква договорка. Данчо Елечето искаше в началото 200 000 евро за тарана си, а от "Герена" даваха само 150 бона. Сега на всичкото отгоре преди няколко часа адвокат Батков смъкнал още повече цената - 100 000, плюс 30 процента при следващ трансфер. "За 100 000 евро мога да им го дам само Мъри Стоилов да го потренира малко, а после да се снима с него за спомен", изригнал дупнишкия бизнесмен. Той дал за пример шефовете на Литекс, които миналата година били склонни без никакви пазарлъци да му броят 250 000 евро за Кръстовчев. "Не стига, че им го давам по-евтино на Левски, ами се правят и на тарикати. Ще си го взема и напук ще го продам на Славия, но няма да оставя все Батков и Сираков да си разиграват коня", обявил Андреев.

Хахахаха , Батков решил да цакне Елечето с топла бира . 30% от следващ трансфер ,лелелеле Тодоре ще ме умориш хахахахха ебати и селските номера хахахаха, Тодоре тия от Дупница за пари не можаеш да ги излъжеш ! :smt006

Тая простотия с 30-те процента не е много добра, щото може и двойно да излезе btw , ама ... А иначе, ако за някакви си 100 хиляди евро се разминем с такъв нападател ... не е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 4:50 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
С Ричард е малко неясна ситуацията..уж бил трансфериран в Химки според Топспорт, а според други източници бил мъмрен за лоша дисциплина по време на купата на африканските нации и временно изваден от отбора..

Вчера не рекоха ли, че нямало да го продаваме ? :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 8:59 pm 

Гледах един репортаж в който Батков(тъпанара), дори не знаеше че Кръстовчев е в отбора и пита Мъри дали е подписал :lol:
Батков махай се от ЛЕВСКИ :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2008 10:05 pm 

temida написа:
Гледах един репортаж в който Батков(тъпанара), дори не знаеше че Кръстовчев е в отбора и пита Мъри дали е подписал :lol:
Батков махай се от ЛЕВСКИ :arrow:

И да вземе Наско със себе си,ако може :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 11:26 am 
Аватар

Цитат:
БАТКОВ: КЪМ РИЧАРД ИМА ИНТЕРЕС И ОТ АНГЛИЯ

Остава само да подпише......

Цитат:
СТОИЛОВ ДОВОЛЕН ОТ КАЧЕСТВАТА НА ЕНЬО
„Не може да се дават оценки на човек, който не е тренирал от доста време. Момчето се стара и тепърва ще започнем да работим с него. Личи си, че има добри футболни качества. От нас зависи да го подготвим добре”, отбеляза специалистът.

Цитат:
„Не съм говорил с президента на Марек, но не вярвам да има проблем. По този въпрос работят Наско и Баждеков”, отбеляза Тодор Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 2:22 pm 

вчера един приятел ми каза че сме зели кръстовчев :shock:
баси цирка , тоя е за Б група :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 2:33 pm 
Аватар

Ти па де знаеш, че е за Б група. Вчера не беше убедителен, но се сещаш, че не е играл мач от месеци, камо ли пък с нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 2:57 pm 
Аватар

sportline.bg
Цитат:
Сделка има
Левски и Марек се разбраха - Еньо срещу 130 000 евро и още нещо
21 февруари 2008 | 13:24

За по-малко от едно полувреме - 40 минути, шефовете на Левски и Марек се разбраха за трансфера на Еньо Кръстовчев на "Герена". Таранът ще играе в следващите двде години и половина за шамипоните, а дупничани взимат 130 000 евро за футболист, който лятото щеше да им избяга без пари. Освен това при следващ трансфер на Кръстовчев в срока на договора му с Левски, Марек ще получи и 10 процента, след като от сумата се приспаднат вече броените 130 000.
Йордан Андреев е обещал утре до 12 часа да изпрати жълртата карта на Еньо в БФС, за да може Левски да го картотекира за изтегления двубой с Черноморец.

Мустака е клекнал с 30 000Е ;)...похвално
Често да вкарва и много успехи с Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 3:32 pm 

Сега съм вече малко по-спокоен. Честито на всички ни. Не можем да кажем, че тази зима беше бедна от гледна точка на трансфери и в двете посоки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 3:36 pm 

Sled Enyo moje da probvame i bate Encho :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 3:42 pm 
Аватар

Blue_Blood написа:
Мустака е клекнал с 30 000Е ;)...похвално
Често да вкарва и много успехи с Левски!

Клекнал е с 160 000 лева по-скоро

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]