forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 9:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 3:50 pm 
Аватар

Очевидно беше, че не му се играе при нас, така че нямахме избор освен да го продадем. Иначе е видно, че си е футболистче отвсякъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 3:55 pm 
Аватар

Майкооо, баси гола! :shock:

Мечо винаги ще си ни е в сърцата, но в Левски не му се играеше вече и беше време да си ходи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 4:33 pm 

Такива голове само играчи от класа могат да ги вкарват а и това не е първия такъв гол на Мечо и за нас е вкарвал подобни.....ю

Бах теа еврей много ходят по мачове майка им

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 5:28 pm 
Аватар

Някои са се пробудили от зимния сън. :smt006 Кога и в България ще се научат да стрелят отдалече? :roll: А не да се мъчим да влезем с топката зад гол линията? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 6:03 pm 

А защо го махнаха от националния ?????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 6:08 pm 
Аватар

Защото вече не представлява интерес за мениджърите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 10:08 pm 
Аватар

До няколко дни ще е ясно бъдещето ми, каза хърватинът

Защитникът на Левски Игор Томашич тренира днес със "сините", след което информира, че в следващите дни ще се изясни бъдещето му.

"Предстоят разговори с ръководството. Имам договор и засега съм в Левски. Трансферният прозорец затвори, но дали ще остана още не е ясно", сподели българският национал след заниманието на "Герена".

"Бях в Хърватия по лични дела. Единственият интерес към мен бе от Клуж. С румънците разговаряхме в Кипър, но сега вече не контактуваме. Не знам какво стана? Левски ли не искаше да ме продава или сумата беше голяма? Нищо не мога да ви кажа, но не съжалявам, че не преминах в Клуж, с които също можеше да играя в Шампионската лига", добави Томашич, който каза, че никога няма да забрави трите години в Левски.

"Престоят ми тук бе перфектен. Шампионска лига, купа на УЕФА, национален отбор... Всичко беше чудесно и ще ми е мъчно, ако си тръгна. Ако ви кажа, че не ме интересува финансовата страна, ще ви излъжа. Всеки човек мисли да си оправи живота, защото футболистите трябва да спестят, тъй като не играем цял живот. Може би ще намеря общ език с Левски, а може би не", каза още Томашич, който добави, че ще се радва, ако Пламен Марков продължи да разчита на него в националния отбор.

Писна ми на кура от тоя отбор и от тва ръководство ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 10:13 pm 
Аватар

Цитат:
Сезонът на Левски не върви добре, а сините продължават със странностите. Една от тях е, че шефовете на клуба още не са преподписали договор с Игор Томашич.
След като сините продадоха Топузаков, националът се превърна в най-важната фигура в защитата. Най-логичното нещо е той да бъде задържан. В Левски, изглежда, не мислят така и засега не бързат да преподписват с Игор. Основният мотив са високите финансови условия, които е поставил натурализираният хърватин.
Със сигурност в следващите седмици ще може да се чуят популистки реплики, че Томашич гледа собствените си интереси, а не тези на клуба. Дори и най-патриотично настроените фенове обаче са наясно, че във футбола и в живота всичко опира до пари.
Томашич е професионалист, играл на ниво в близо половин дузина страни и е получавал съответните пари за това. Най-нормалното нещо е да си гледа личния интерес. По подобен начин съвсем наскоро Станислав Ангелов бе заклеймен като предател. Но малцина знаят, че Левски намали почти четири пъти заплатата на Пелето, преди той да избяга в Германия. Футболът е спорт, но животът е с пари.Съдбата на този тип играчи в Левски не е за завиждане. Илиан Стоянов например, който отказваше да преподпише, беше забит пред видеото в канцеларията, докато в крайна сметка не се съгласи. Тодор Колев, Георги Бачев, дори Елин Топузаков бяха отлъчвани от отбора заради подобни проблеми.
Сега обаче ситуацията е различна. За разлика от изброените играчи в момента Левски не разполага с алтернатива на Томашич. Освен хърватина и Рабех на Герена има само един централен защитник. Шакиб Бензукан обаче е контузен от три месеца. Като вариант в даден мач може да се използва Даниел Боримиров или Георги Сърмов. Юношата Виктор Генев също дава надежди, че ще стане добър футболист. Но това са крайни варианти, които може да се използват в един или два мача.

Хората работят за пари. На футболистите работата им е да играят футбол. И трябва да получават съответното заплащане. Но това само май нащо ръководство не го знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 11:46 pm 

Ясно е че това е причината да се разпродадат основните играчи - да се поддържат ниски заплати като се пълни отбора с младежи които искат да се доказват и не ги ебе толкова за парите на тоя етап.
Всички които се махнаха /без Дайо/, дадоха много на отбора. Нормално е като си дал, да искаш да получиш! Съвсем естествено е като не им плащат да нямат желание за игра. Мен като ме ебава работодателя и не съм доволен от парите - работя без желание и при първа възможност напускам.
Напълно разбирам Томашич и Пелето, напълно разбирам Бабангида и Копи, които цяла есен тичаха за здраве с децата, но не си подновиха договорите.

Дано скоро да ни купи некой, щото при мустакатия селянин няма да прокопсаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 12:15 am 
Аватар

обаче я обърнете внимание в този израел кото бил некоко класи под нащо първенство както някои от тука мислят какво е терен какво е публика!! как нема да играеш и да не бележиш такува голове!
това е много успех добре че се махна за да може да поиграе малко футбол какъвто тука скоро няма да има макар и в израел!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 1:31 am 
Аватар

durtaka написа:
обаче я обърнете внимание в този израел кото бил некоко класи под нащо първенство както някои от тука мислят какво е терен какво е публика!! как нема да играеш и да не бележиш такува голове!
това е много успех добре че се махна за да може да поиграе малко футбол какъвто тука скоро няма да има макар и в израел!

Мда ... а ми направи и впечатление предаването на мача. Голът го пуснаха от маса гледни точки, а при нас са две максимум, от които едната е прецакана. Чакаме да хванем 50 тв за да навържем на Moviemaker-a едно свястно видео и има "Върни, Асене" :smt006

И понеже маса женчовци се оплакват, че ни било слабо първенството, та затова не ходели - явно е много силно първенството, щото отбора явно не върви, а вижте кво става. И Топчо каза колко хора ходят по мачовете им. Аз от кога казвам, че не е нито пъревнството, нито отбора - манталитета е :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 5:20 am 
Аватар

Много красив гол, браво на Мечо! :)
Хубаво, че публиката го приема добре, дори нивото да не е високо, поне има хубава атмосфера.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:17 am 
Аватар

мечу вече напълно го намразих!За нас никога не е вкарвал такъв гол!Пък и как тичашееееее...не ми се мисли!Почти десет години го гледахме тоя лигльо,а той за някакви мизерници се разтичал...Предполагам,обаче,че скоро ще си влезе в основната роля на мърда!Това явно е за да си осигури и там пенсията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:21 am 
Аватар

Вчера тръгна някакъв слух,че сме щели да взимаме български нападател, уволнен дисциплинарно от клуба си. Такъв бил само Кръстовчев от Марек.
Нямам представа как се действа при дисциплинарно уволнение - дали ако тръгнем да взимаме Кръстовчев ще трябва да плащаме нещо на Марек.
Самия Кръстовчев казва,че не е уволнен дисциплинарно, но пък нищо не би го учудило.
Официално той е отстранен от Марек тъй като не се явил на сбора за подготовка, истината е,че договорът му изтича през лятото и не иска да го подновява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:54 am 
Аватар

Ако го уволнят дисциплинарно няма право да играе някъде 1 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 10:59 am 
Аватар

Крстовчев го харесвам отдавна. Вингаи съм се чудел, как толкова врме се задържа в Марек, а не отиде в някой по-голям отбор. Едва на 23 години е и има четири и половина сезона в "А" група.

Марек - 2002/03 - "А" група, 7 мача/1 гол
Марек - 2003/04 - "А" група, 20/6
Марек - 2004/05 - "А" група, 10/2
Марек - 2005/06 - "А" група, 12/3
Марек - 2006/07 - "А" група, 25/16

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:11 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Крстовчев го харесвам отдавна. Вингаи съм се чудел, как толкова врме се задържа в Марек, а не отиде в някой по-голям отбор. Едва на 23 години е и има четири и половина сезона в "А" група.

добър е !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:17 pm 
Аватар

Според Гонг днес ще направи първа тренировка с нас, а утре ще играе срещу Видима.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=36971

Дано да го вземем. Вече се бях отчаял, че в отбора някога ще се появи българин над 18.

Последна промяна shalala на Вто Фев 19, 2008 2:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:18 pm 
Аватар

Според Топспорт Ричард бил пред трансфер в руския Химки, май наистина нещата вървят към тотална разпродажба..

Кръстовчев или Георги Христов биха били добри варианти, но с играча на Марек ситуацията е заплетена.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:22 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
Според Топспорт Ричард бил пред трансфер в руския Химки

Чичооооо, ми нали Англията, бе :smt006 що стана ... пак на близко метаме ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:41 pm 
Аватар

Black Jack написа:

Тва да вкараш 16 гола за Марек не е шега работа :8) А и не беше ли точно той,който закла прасетата в един от последните мачове миналия сезон :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:48 pm 
Аватар

subata написа:
Black Jack написа:

Тва да вкараш 16 гола за Марек не е шега работа :8) А и не беше ли точно той,който закла прасетата в един от последните мачове миналия сезон :|

Точно ... как сме го закъсали за нападатели - кастинга едва ли ще е много сериозен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:51 pm 
Аватар

Има интервю с него в днешния ММ на цяла страница.
За проваления си трансфер в Литекс преди време казва,че са му предложили заплата каквато взимат 17-годишните,а освен това явно е нямало да разчитат особено на него и той си е заминал. Иначе Марек и Литекс се били разбрали за трансфера.
Бях написал отговора на целия въпрос, но нещо заби форума и всичко замина, пък ме мързи да го пиша отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 2:58 pm 
Аватар

Едва ли, искат ни 500 000 лв.Както знаем всички, Борчо ще предпочете даси купи алкохол.Бил на "пробен" период.Няма да го харесат от сега ви казвам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:10 pm 
Аватар

Кръстовчев в Левски за 2,5 години, днес почва тренировки със "сините"

Левски взима Еньо Кръстовчев за 2,5 години, научи репортер на SportLine.bg. Нападателят започва тренировки със "сините" още днес. Ръководствата на Левски и досегашния отбор на голаджията Марек са се разбрали преди минути. Дупничани ще получат 150 000 евро за трансфера на Кръстовчев. Договорът между "сините" и новото попълнение ще бъде подписан най-късно до петък.

http://sportline.bg/news.php?id=2591

ако е верно...добре дошъл :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:15 pm 
Аватар

Сираков отведе нигериеца за финални преговори с ръководството на Химки

:?

Точно това което не трябваше да правим, направихме.Тотална разпродажба.И Томашич като си тръгне......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:30 pm 

Както вече казах, мустакатия педераст иска да разкара всички, които ОСНОВАТЕЛНО претендират за по-високи заплати, според приноса си към отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:31 pm 
Аватар

Не, просто от лятото ще имаме нов собственик и т'ва са поредните (последните) напъни на мустакатия мишок да лапне некое и друго евро покрай ЛЕВСКИ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:36 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Не, просто от лятото ще имаме нов собственик и т'ва са поредните (последните) напъни на мустакатия мишок да лапне некое и друго евро покрай ЛЕВСКИ...

:beerch

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 3:39 pm 
Аватар

За Ричи-... ще ми е мъчно за него, много сърцат беше в рушенето на играта на противниковия отбор..

А Еньо- може да е малко селски бек, но е българин и е наистина добър голмайстор... Аз за тва си го харесвам! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]