forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 4:33 pm 

Ами ние сме си едно малко отборче с едни малки управници, които мислят на дребно и определено им липсва бизнес нюх. Искаме да сме "Арсенал на балканите" или "Аякс на балканите" - отбори, които се славят с това, че не дават баснословни суми за селекции, в сравнение с преките си конкуренти за титлата, разчитат до голяма степен на собствени кадри, инвестират много в изграждането на млади футболисти, от които после печелят двойно и тройно, но сме толкова "Арсенал на балканите", колкото Бай Ганьо е западноевропеец. Арсенал на година събират под знамената по 200 Ники Димитровци, гледат ги под лупа 1-2 седмици, ако харесат, взимат 5-6 в дублиращия отбор или ги преотстъпват да се обиграят другаде, но в сравнително по-силно първенство от българското, ако не ги харесат чак толкова, ги връщат, като Ники, и казват че са много доволни и ще продължат да следят с интерес развитието на футболиста (което на запад е учтив начин да ти откажат, който му се е случвало да търси работа в САЩ или Англия знае). Така всеки един момент Венгер е в състояние да извади жокер от ръкава, а при нас какво става? Чакаме да се обърне каруцата и тогава се сещаме да мислим за изход. Проблема не е, че Томашич иска да си ходи и ще си тръгне, проблема е че щом нашите го знаят от 3 (!) месеца, досега не са направили нищо, така щото сега да имаме алтернатива на централната двойка, достатъчно класна, на която да и трябва само обиграване и синхронизация с отбора и да се използва пролетта за това, а не както примерно на Матераци да му трябват тези 2 неща и още 100 други , за да заиграе като титуляр.
Всичко при нас е криворазбрано и половинчато. Затова понякога се чудя има ли изобщо смисъл да си троша нервите, има ли изобщо смисъл да болея, при положение че не се търси никакво цялостно развитие и израстване на отбора, в крайна сметка ще дойде време и 1-2 титли на 5 години, 3-4 победи над лит(*кс-етрополе и 2-3 кръга във УЕФА ще загубят вкус и смисъл и така постепенно първо от сектор Б във А, после само пред телевизора и накрая, като баща ми, на когото винаги съм се чудил, но сега го разбирам, да ми е през хуя първи ли сме, втори ли, играем ли в европа, той се е нагледал на едно и също вече 50 години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 5:08 pm 
Аватар

1. За Пелето аз не мога да кажа и една лоша дума- наемник или не, левскар или не, той направи невероятни мачове за Левски и винаги ще съм му благодарен за тях! Аз не си спомням един мач в който да не е играл поне на 90% от себе си... А обикновено бяха 100! За раздялата му с Левски- само едно ще кажа- ако имаше поне 1 играч (изкл. М. Перука по обективни причини) в последните 5 години, който ръководството да не са преебали- можеше и да му вземат реални и хубави пари и да го продадат в по- класен отбор...

2. За Томашич- ми то на Батко все евтино да му е (когато не може "БЕЗПЛАТНО?! ТОВА Е АБСУРД" )! Поискал е 5 лв месечно отгоре?!?!?! Аааа не! Има поне 200000000 играчи, които искат да са на негово място. Сега сигурно ако Томашич се махне ще запее по медиите, че Томашич е бил в супер слаба форма и изчерпан за Левски... Батков, Баджеков и Сираков са си лайна квото и да си говорим, а това което правят е възможно най- недалновидната политика... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 6:22 pm 

Томашич направи доста грешки през сезона, няма да се разстроя при негово напускане. Много по ме е яд за Топчо,това бе истински борец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 6:52 pm 
Аватар

Хм, а беше време когато се чудехме к'во ще правим толкова защитници и по-специално централни такива... абе като цяло слонски кур за ръководството... заставам твърдо зад думите на Хидън :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:34 pm 

Шефовете на Ливърпул са готови да продадат българския вратар Николай Михайлов на холандския Твенте, информира „Sun”.

Според английското издание трансферната сума е 3,775 милиона лири.

Бившият страж на Левски бе закупен от „червените” през лятото на 2007 година, но поради проблеми свързани с работното разрешително и невъзможността му да играе на Острова, Михайлов бе даден под наем в Твенте, откъдето искат да си осигурят за постоянно услугите на младежкия национал на България.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:51 pm 
Аватар

1. Учуден съм, че Томашич не потегли още сега със зимната вълна - той показваше също апатия като Мечо и компания и направи трагичен есенен полусезон

2. Всички тея истории с видео стаята, тренировките с юноши и подобни са защото въпросните футболисти не щат да плащат на Наско високите комисионни, ако танев сираков и ко бъдат изгонени от Левски най-накрая ще видим и по-свястно отношение към играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:27 am 

hidden767 написа:
Същото и с вратаря, ще чакаме Гошо да се контузи или да хукне нанякъде за да се сетим че нямаме вратар...

Между другото, този юношата Цецо Димитров дето си го върнахме от "Чавдар" Етрополе не е никак лош вратар и изглежда да е по-напред с материала от Благо Митрев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:38 am 

Знаете ли, дори и при сегашния състав ситуацията не е отчайваща, стига Мъри да си изиграе картите както трябва. Иначе съм съгласен, че на Томашич отдавна не му се играе при нас и именно той, а не Топчо трябваше да си замине тази зима.

Имаме двамa добри вратари - Гошо Петков и Цецо Димитров.

В защитата имаме достатъчно хора. Просто Мъри трябва да пуска по-често Матераци и Станчев и ще имаме заместник и на Томашич в случай, че реши да замине и на Живко когато се контузи. Може би наистина не е чак толкова лоша идея да вземем някой като Йордан Минев. Хем играе десен бек, хем централен защитник.

Можем евентуално да имаме проблеми с дефанзивните халфове. Дядо Боре е стар, а Ричи напира да си ходи. Рабе играе много добре в зоната на Дядо Боре, а имаме още и Сърмов, Тасевски и Лъчо Балтанов.

Имаме вече истински централен нападател - Жеан Карлуш. Негов заместник може да е Огнянов (стига да не се изцигани като се прибере от Кипър). Мъри трябва да обиграва и Матев, Иса и Табаков. Все един от тях ще стане и другата есен ще имаме поне 3-ма централни нападатели.

Крилата са ясни, макар, че има вариант Хичо да си замине. Венгер дори и да не го вземе, веднъж щом стане известно, че е бил в полезрението му ще има достатъчно други отбори които да го поискат.

Според мен ще е хубаво при идеален вариант да вземем един защитник, дефанзивен халф и централен нападател. Ако не стане нека вземат поне 1 централен защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:41 am 
Аватар

Леле ,ебати колко много разбирате от футбол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:43 am 
Аватар

И идва некой и казва - кур за футболО :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:56 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
И идва некой и казва - кур за футболО :smt006

Ох,крайно време беше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 1:34 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Знаете ли, дори и при сегашния състав ситуацията не е отчайваща, стига Мъри да си изиграе картите както трябва. Иначе съм съгласен, че на Томашич отдавна не му се играе при нас и именно той, а не Топчо трябваше да си замине тази зима.

В защитата имаме достатъчно хора. Просто Мъри трябва да пуска по-често Матераци и Станчев и ще имаме заместник и на Томашич в случай, че реши да замине и на Живко когато се контузи. Може би наистина не е чак толкова лоша идея да вземем някой като Йордан Минев. Хем играе десен бек, хем централен защитник.

Можем евентуално да имаме проблеми с дефанзивните халфове. Дядо Боре е стар, а Ричи напира да си ходи. Рабе играе много добре в зоната на Дядо Боре, а имаме още и Сърмов, Тасевски и Лъчо Балтанов.

Имаме вече истински централен нападател - Жеан Карлуш. Негов заместник може да е Огнянов (стига да не се изцигани като се прибере от Кипър). Мъри трябва да обиграва и Матев, Иса и Табаков. Все един от тях ще стане и другата есен ще имаме поне 3-ма централни нападатели.

Крилата са ясни, макар, че има вариант Хичо да си замине. Венгер дори и да не го вземе, веднъж щом стане известно, че е бил в полезрението му ще има достатъчно други отбори които да го поискат.

Според мен ще е хубаво при идеален вариант да вземем един защитник, дефанзивен халф и централен нападател. Ако не стане нека вземат поне 1 централен защитник.

пич,
нито искам да те обиждам нито нищо, ама си ебати оптимиста заклевам се :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 5:55 am 

Ignore написа:
SZ_FEN написа:

пич,
нито искам да те обиждам нито нищо, ама си ебати оптимиста заклевам се :shock:

Сори майна, но мрънкането просто не ми допада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 10:46 am 

Съгласен съм с думите на старозагорецО. Лошото е, че пропуснахте момента да попротестирате против ръководството-сега ще треба да ръсите пари за митинги :wink:
Нищо, остава постоянството с трансперантите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 10:59 am 
Аватар

parvanoff написа:
Съгласен съм с думите на старозагорецО. Лошото е, че пропуснахте момента да попротестирате против ръководството-сега ще треба да ръсите пари за митинги :wink:
Нищо, остава постоянството с трансперантите :wink:

и протестите пред ръководството с какво могат да помогнат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 11:28 am 

Има много отговори на твоя въпрос.
1-ви отговор-много повече ще помогнат, отколкото да се пише едно и също през две мнения-аз отдавна се отказах да споря по въпроса-скоро може и да се откажем да четем разделО, защото само си губя времето да чета едни и същи неща
2-ри отговор-в една демократична държава така се изразява мнение, за да те чуе някой-в недемократичните може да отидете и да ги обесите на некой стълб пред леге
3-ти отговор-най-малкото ръководството ще видят какво е мнението на някакъв процент от феновете и могат да направят нещо, за да се променят нещата
4-ти отговор-ако ръководството не обърне внимание има и други начини да се чуе мнението на една голяма група хора /в България недоволните вечно ще са повече от доволните, така че групата е доволно доста/, събират се подписки, протестите продължават, блокиране на пътища и секви други.
...и т.н. и т.н. само желание да има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 1:40 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Има много отговори на твоя въпрос.
1-ви отговор-много повече ще помогнат, отколкото да се пише едно и също през две мнения-аз отдавна се отказах да споря по въпроса-скоро може и да се откажем да четем разделО, защото само си губя времето да чета едни и същи неща
2-ри отговор-в една демократична държава така се изразява мнение, за да те чуе някой-в недемократичните може да отидете и да ги обесите на некой стълб пред леге
3-ти отговор-най-малкото ръководството ще видят какво е мнението на някакъв процент от феновете и могат да направят нещо, за да се променят нещата
4-ти отговор-ако ръководството не обърне внимание има и други начини да се чуе мнението на една голяма група хора /в България недоволните вечно ще са повече от доволните, така че групата е доволно доста/, събират се подписки, протестите продължават, блокиране на пътища и секви други.
...и т.н. и т.н. само желание да има :wink:

Ще ме изкефи да блокираме Цариградско щото не сме доволни от клубната политика... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 2:11 pm 

Човек, нема невъзможни неща, както казват някои. Стига да имаш топки да се бориш за това, в което вярваш. Ако се отказвах толкова лесно, немаше да съм в България вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 3:18 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Човек, нема невъзможни неща, както казват някои. Стига да имаш топки да се бориш за това, в което вярваш. Ако се отказвах толкова лесно, немаше да съм в България вече.

сори че не мисля като тебе, ама боли го *уя батков дали ше има протести или няма да има
човека си води някаква политика, според много от нас нелогична, ама за него си е логична и обоснована
дали ше протестира някой или не.....няма да смени курса вервай ми
а и тоя курс се направлява малко или много от израел :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 3:33 pm 

Това ми звучи, като репликата: -Защо да гласувам-които и да дойдат на власт-нищо няма да се промени.
Сигурно не си ми чел мненията, но специално аз съм на мнение, че за много неща прехвърляте вината върху ръководството, а тя се поделя между треньори, селекционери и други служители. За много от нещата, за които ги обвинявате не съм съгласен, но както казах не ми се спори вече. Да не говорим, че за нито една от тези "грешки" няма консенсус във форума, но на някой като не му хареса нещо основно му е виновен батков за това. Да не говорим, че никой не се замисля над факта, че в крайна сметка за цялата история на българското първенство никой български отбор не е правил траен пробив в европа, но половината тука са на мнение, че такъв пробив е било напълно нормално да стане след пробива в шампионската лига. Както се казва мечтите са безплатни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 4:32 pm 

МЕНИДЖЪР ТВЪРДИ: ПАСПОРТЪТ НА РИЧАРД Е ФАЛШИФИЦИРАН

Мениджърът Яни Димитров разкри пред руското издание sportsdaily.ru, че паспортът на нигерийския футболист на Левски Ричард Еромоигбе е бил фалшифициран при заминаването от родната му страна, преди да бъде трансфериран в България. Според агента, който дава обширно интервю и разкрива любопитни подробности от работата си, датата на раждане в паспорта на Ричард се различава от тази, която е вписана в свидетелството му за раждане. Димитров сподели още, че това е една от причините, поради която Левски не може да го продаде, въпреки че има предложения за него от клубове в Англия.

Агентът разказва, как според него трябва да се подхожда с играчите от Африка, като дава пример с трансфера на Ричард Еромоигбе и Омониго Темиле, който също се подвизаваше по българските терени.

„Можете да се подсилите с африканци по два начина: или да платите голяма сума за готов играч за Европа, или да дадете по-малко пари за нешлифован елмаз, който след това ще трябва да се обработи. За това обаче в отбора трябва да има специален треньор, който да се занимава с футболиста и да го доизгради на ниво като това на Ето’о, Дрогба и т.н. Най-добрата и правилна формула за топкубовете е да имат възможност да адаптират африканските футболисти в друг тим. Например, в Белгия, Швеция, даже в Беларус или Молдова. Или в Израел, който отдавна успешно работи с такива играчи. И там те могат да вникнат в европейския футбол, като се започне от физическата подготовка и тактиката, за да се завърши с начина на живот”, сподели Яни Димитров.

„Те играят романтичен, емоционален футбол в Африка, напълни лишен от тактическа мисъл. Това е и причината да губят. Погледнете националните отбори, които отпаднаха от групите – имаха добри играчи – елмази, от които могат да се извлекат отлични диамант.”

„Тези експерименти започнах да провеждам в България. Тогава собственик на Левски беше Майкъл Чорни. Той се убеди, че Африка е перспективен пазар и има смисъл да се прави това точно в Израел. Т.е. да се вземат 4-5 футболисти до 16 години от Нигерия, изпраща ги не в Левски, а в друг отбор, където играчите да се развиват под ръководството на конкретни треньори. От тези четирима - двама станаха класни футболисти. Един от тях сигурно помните – Омониго Темиле, който заради лош мениджър провали кариерата си. Той игра в Криля Советов, а след моето заминаване от Самара, той подписа договор с агент, който му движеше делата неправилно.”

„Вторият футболист е Ричард Еромоигбе, който сега има предложения от Англия, като за него са готови да платят 3 милиона паунда, но той не може да отиде там заради проблеми с документите и продължава да носи фланелката на Левски. Още навремето в Нигерия фалшифицираха паспорта му, скриха две години – нещо обичайно за африканския футбол. А свидетелството му за раждане остана същото, т.е. датата му на раждане се отличава от тази в паспорта му. Сега му изготвят българско гражданство, за да може да отиде в Англия без работна виза. Ще се повторя – това е проблем с документите”, заяви Яни Димитров.

„Има много проблеми с африканските футболисти, но ако ги разучиш добре, ще се научиш да ги преодоляваш, защото това е най-перспективният пазар в света, откъдето можете да си купите потенциален Дрогба за 100 хиляди долара, а след това да спечелите милиони.”

На въпрос, дали Яни Димитров е видял играчи, които са му хванали окото по време на турнира за Купата на Африканските нации, мениджърът отговори: „Ще прегледам внимателно мачовете на запис. Много ми харесаха няколко футболисти от Гвинея, които все още не играят в Европа.”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 4:34 pm 

Пичове, винаги може да се направи нещо. Който иска, може, който не иска само си намира оправдания. Феновете на Берое разкараха от там Банев като му казаха в лицето (и масово), че е леке, мръсник и престъпник и че не го искат в Стара Загора. Който направи това обаче трябва да се приготви за последиците които сполетяха отбора на Берое. Разбира се, че беройци разкараха една мутра, но не си решиха проблема защото друга ги купи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 4:41 pm 
Аватар

Ай на бас, че Ричард е Агент на ДС ? :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 . Иначе относно годините винаги ме е съмнявал, някак си лекинко по-стар изглежда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 8:57 pm 

Пак почнахме със селските номера...Баси,в крайна сметка никой не е длъжен да играе.В ЛЕвски не разбраха,че тая политика е тъпа,безуспешна и губеща,ама какво да се прави,като собственика ни сигурно е член на анонимните алкохолици....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 1:34 am 
Аватар

Жалко, вече не се учудвам, че нито един от напусналите футболисти не се е изказал с добро за нас.
Крайно време е и Мъри да опита да се застъпи за играчите, при всички положения това крепостно селячество вреди на реномето на клуба.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 2:41 pm 
Аватар

Георги Градев: Финал за Световно първенство доказва - Ричард не лъже за годините

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 3:29 pm 

На нашата трансферна политика нямам вяра,откакто преебахме Кривия.Лично аз искам да видя в Левски-Иван Иванов и Георги Христов.Може сега да им искат много пари,но според мен след време ще струват още повече.Лично аз това искам,не чужденци,а перспективни Българи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 3:39 pm 
Аватар

иван иванов още утре пристига, говорил съм с наско всичко е уредено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 4:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
иван иванов още утре пристига, говорил съм с наско всичко е уредено

Такива като Иван Иванов не ги искам грам... Помня първия мач на който го видях (седеше до скамейката на свинете)- гледам едно слабо телце, една дълга руса коса, червено прилепнало анцуг-че... И викам: Ебати П*ТКАТА! :shock: А то... Иван Иванов.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 5:35 pm 
Аватар

Цитат:
ТОПЧО: ФЕНОВЕТЕ В ИЗРАЕЛ ПЕЯТ ПЕСНИ ЗА МЕН И МЕЧО

Къса ми се сърцето....... :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]