forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 9:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 11:29 am 
Аватар

Който не е пикал в тоалетните на "Герена", той не знае какво е да ходиш на мач. Прав е Гил Галад. Да не говорим, че на много български стадиони въобще няма тоалетни ами...хм, направо нищо няма.
Да не говорим за умилителната гледка, когато се придвижваш по коридора към трибуните а от двете ти страни, извисени като статуи на циментовите парапети с гръб към теб плътно са се наредили едно 50 - 60 човека, издаващи характерни вопли на облекчение.
Много от вас са ходили по Европа покрай великия поход на отбора от 2005 - 2006 г. Е кажете - къде може да видите такава мила родна картинка?
Бе аз съм навит и в храстите да се напъвам, само и само да има пари за школата. Дет` се вика, ние сме свикнали с по - спартански условия.
Пък да се топлят гъзовете е добра идея. Я си представете, че АдвокатО реши да гледа наякой мач от пейката посред зима, за да насърчи момчетата. Е какво - задника ли да му измръзне? Не върви някак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 2:54 pm 
Аватар

Вие сте добре........... питате ли ме мене? :lol: Знаеш ли какво е да пътуваш с цял рейс олигофрени маршрут София-Ловеч, да ти се пикае зверски, шофера да спре за "пиш-пауза" насред магистралата... Вие какво-обърнете се и сте готови, а аз.......... :lol: :lol: :lol: Стисках с надеждата, че в Ловеч ще успея ........ама там освен да има тоалетна на стадиона. :lol: Много сте прелигировани в това отношение! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 3:18 pm 
Аватар

Направи си дренаж :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 3:21 pm 
Аватар

:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 4:36 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
гил галад написа:
Любовта се калява с болка,а в случая и с непрекъснати неудобства!Май много от вас стават семкаджии,а?
Накара ме в тоя ранен час да се подсетя,че ни предстои ходене на Армията,там са кенефите мечта за каляване на характери,тия нашите са като Шератон сравнени с армейските :lol: :lol:

Не забравяй и тия преносимите в Надежда :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 4:40 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
гил галад написа:
Любовта се калява с болка,а в случая и с непрекъснати неудобства!Май много от вас стават семкаджии,а?
Накара ме в тоя ранен час да се подсетя,че ни предстои ходене на Армията,там са кенефите мечта за каляване на характери,тия нашите са като Шератон сравнени с армейските :lol: :lol:
Ами,това е явното доказателство,чрез използването на тези кенефи,виж дучака кви яки ултраси отхрани! :D :lol: :lol: Иначе да ви кажа честно аз проблеми из страната по тези въпроси не помня да съм имал!Когато ми беше времето за активно следване на отбора,преди яки мачове из провинцията,така се спичах,че само мача ми в главата!А относно пикането,еми да идеш в противников град и да не му напикаеш центъра-за какво си ходил? :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 8:45 pm 
Аватар

Тоя па нещастник,на Пеле десния ташак,все едно че някой го иска....а сетих се и тука има фенове на това лайно

Станислав Ангелов: Никога няма да се върна в Левски

Ще избягам и от Енерги, ако изпаднат, казва халфът
Националът Станислав Ангелов е категоричен, че никога няма да се завърне в Левски. Пелето е щастлив в Германия, където в събота се отчете с две асистенции при гостуването на Енерги (Котбус) на Бохум (3:3).
- Има ли вариант да се върнеш в Левски след време?
- О, никога няма да стане това. Дори и други да са ръководителите, аз не искам на „Герена”.
Ето го цялото интервю с "лоялния"http://topsport.ibox.bg/interview/id_696826605

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 8:47 pm 
Аватар

Чорбарът кожата си мени , но нрава никога :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 9:07 pm 
Аватар

Това е да си неблагодарен.Дано изпаднат Енерги и да те продадат в Луковит :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 10:59 pm 
Аватар

Някой чете ли му цялото интервю ? Не че го защитавам, но не го и обвинявам. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 11:08 pm 
Аватар

najden написа:
Чорбарът кожата си мени , но нрава никога :!:

прееба лит(*кс-етрополе, прееба и левски, при първи случай ше преебе и енерги
друг е въпросът за отношението на батков към играчите.
аз да си кажа мен кое не ме кефи
коловати - не преподписва - айде у видео клуба
топчо не ще - аут от групата
бабангида и копи - тренирайте половин година с децата

е хубаво майка му стара, аз ли нещо съм тъп или робовладелския строй мина
некви играчи дето са дали немалко за отбора се отнасят с тях като с парцали, други.....
жоро вратаря 3та година е половин отбор обаче най-много да го огрее за турция, израел или кипър
онова лайно, на татко синчето дето прееба мача с вердер и го въртяха 1 седмица по евроспорт :arrow: ливърпул

е при такова отношение как да си лоялен към клуба :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 11:46 pm 

Да, той батков ги праща у родопа :wink:
Верно винаги ще има недоволни да га...
Ако малко по-внимателно прочетете интервюто и ще видите, че той с никой от Левски не се чува-едва ли е хрисимо момченце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:45 am 
Аватар

parvanoff написа:
Да, той батков ги праща у родопа :wink:
Верно винаги ще има недоволни да га...
Ако малко по-внимателно прочетете интервюто и ще видите, че той с никой от Левски не се чува-едва ли е хрисимо момченце.

Е да ама и от друга страна вика "Аз за Левски лоша дума няма да кажа" ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 7:32 am 

Ми естествено, че тъй ще каже. Ти искаш ли почти цяла България да те мрази :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:28 am 

Мога в негова защита да кажа, че бе най-добрият от отбора който ни представи в УЕФА и ШЛ. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:09 am 
Аватар

parvanoff написа:
Ми естествено, че тъй ще каже. Ти искаш ли почти цяла България да те мрази :wink:

точно 62% :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:24 am 
Аватар

Аз на Станислав Ангелов винаги ще му бъда признателен за това, което е дал на отбора като игра.
А след като вече е БИВШ играч на отбора...ами жив и здрав и толкова.
Иначе Igrnore е абсолютно прав. Отношението на Батков и ръководството въобще към играчите е под всякаква критика.
Не може Телкийски, Йовов, Топчо и Бардон да са в основата на всичките ни победи от последните две години и мустакатия чорбаджия, дето не различава тъч от засада да тръби наляво и надясно колко са се изчерпали, как не им се играе и колко добре ще бъде да ги разкараме накъдето му видят очите.
Бе и така да е - тия неща толкова ли не могат да се кажат на четири очи?
А за робовладелските му изцепки хич не ми се и коментира. Излиза, че между нас и сикаджийското дружество от Офчъ Купел с мазния бензинджя начело няма никаква разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:35 am 
Аватар

За всичко си прав, но само изписвай Овча Купел правилно, тея белите са повече към Бъкстоун :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:37 am 
Аватар

Цитат:
За всичко си прав, но само изписвай Овча Купел правилно, тея белите са повече към Бъкстоун

Забележката е приета :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:40 am 
Аватар

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:51 am 
Аватар

Anarion написа:
Аз на Станислав Ангелов винаги ще му бъда признателен за това, което е дал на отбора като игра

за пелето още 1 нещо ше ви припомня, което говори за характера му на п****
сещате ли се кога дойде в левски?
с тренчев подписаха предварителни договори няколко дена преди 1 дерби с лит(*кс-етрополе.
от такъв човек морал как да очакваш
Айде в случая лит(*кс-етрополе са били преебани и голям кеф. Ама въпроса е принципен. Щом можеш родния си клуб да преебеш, как да очакваш морал и лоялност от такъв човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 2:31 pm 

чорбата е роден клуб на пелето колкото е и на ксп. Пелето е юнуша на Левски-раковски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:32 pm 
Аватар

Пелето беше един наемник - свърши си работата и се разкара - толкоз. Нито е претендирал да е левскар, нито нищо. Не се правете на кьорави - знаем какво се случи с тези, които останаха тук, с тези които бяха лоялни - тренироки с юношите, а сега в последния в Израел. Преди това други лоялни го издухаха и навместо в Ювентус ритаха в Турция, Япония и прочее. Така че няма кво да го обвиняваме. Обвинявайте мустака, че е преебал не една и две кариери.

Я се замислете, да чухте някой от футболистите да го обвинява Пелето ? Както и да е - подобни хора във футбола винаги ще има - за него е все тая със синьо ли е с червено ли е - хора, които никога няма да се докоснат до същността на футбола, но това си е техен проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:34 pm 

Сираков коментира и ситуацията около Игор Томашич, който от лятото ще бъде свободен агент:

„На Томашич сме предложили договор преди 3 месеца, той има желание да играе някъде за повече пари. Ние сме му благодарни и ще направим всичко възможно да го задържим. Футболът в Левски няма да свърши без Игор”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:38 pm 
Аватар

А защо не продадоха Томашич и не оставиха Топчо, който поне имаше желание да играе за ЛЕВСКИ, а не "някъде за повече пари" ?

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Фев 14, 2008 3:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:43 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Сираков коментира и ситуацията около Игор Томашич, който от лятото ще бъде свободен агент:

„На Томашич сме предложили договор преди 3 месеца, той има желание да играе някъде за повече пари. Ние сме му благодарни и ще направим всичко възможно да го задържим. Футболът в Левски няма да свърши без Игор”.

айде игоре към видеоклуба, айде мойто мумше :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
А защо не продадоха Томашич и не оставиха Топчо, който поне имаше желание да играе за ЛЕВСКИ, а не "някъде за повече пари" ?

Защото на някой капути от нашето ръководство не им изнася.Да им еба майката еврейска и на Борат и на Насраков и на всички капути, които наричат себе си " шефове " в Левски.Топузаков може да не беше във форма в последния сезон, ама притежаваше качество което нито един от тия, където са сегав отбора...а именно обичаше ЛЕВСКИ.Всички плюете Мъри, а не си давате сметка, че докато Борат и Насраков са начело на отбора никога няма да тръгнем нагоре.КУР ЗА ВАС МАЙКА ВИ ДЕБА ! Томашич .... като иска за повече пари да хваща влака и довиждане .... имаме си Матераци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 3:57 pm 

STALKER написа:

Айде стига с тоя Топчо вече, колкото мачове съм му гледал толкова фатални грешки е правил и наскоро пак гледах последния с Литекс и пак от негова грешка тръгна гола, аман вече. Аз не съжалявам за нито един от напусналите, всички до един , включително и Валери, бяха спряли да се развиват и дърпаха назад. На някои и желанието им убягваше даже. Не виждам грешка на ръководството в това че ги освободи, грешката беше че не ги пусна по-рано и че не им намери достатъчно като бройка и като класа заместници. Грешката е че не се мисли изпреварващо, да се каже "продаваме Валери, Бабангида и Дайо са аут, дай да вземем още е дин нападател". Но не, сега ще се чака пак да се издъним няколко пъти подред, да загубим десетина точки заради липса на идеи и точност в отиграванията във фаза атака, за да се заговори че ни трябват още попълнения в атака и така до следващия трансферен прозорец, когато същите тия дето са говорили през сезона че ни трябват попълнения, ще се скрият зад няколко заучени фрази и отново никой няма да дойде. Същото и с вратаря, ще чакаме Гошо да се контузи или да хукне нанякъде за да се сетим че нямаме вратар... Защитата я вързахме криво-ляво, но без томашич ще я развържем на бърза ръка. А има достойни момчета дори и в бг, ето, един Иван Иванов от Локо, два мача съм му гледал и веднага разбрах че ще стане футболист от него, нищо че е юноша на лит(*кс-етрополе. Но сега ще чакаме Томашич да си тръгне и тогава има 10% шанс да вземем някой на негово място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 4:06 pm 
Аватар

Абе аз друго не мога да разбера - излизат Наско или Борат и заявяват: "Томашич иска да играе за повече пари, насила няма да го държим". Демек - ние договор му предлагаме и не го гоним, ама той от лакомия иска да си ходи.
И народът им се връзва, още малко ще почнем да го кълнем. Чакайте бе, хора. Вие на преговорите били ли сте? Кой какво реално е казал чули ли сте? Ами ако е обратното - Томашич за нищо да не е поставял условия а чисто и просто да искат да го засилят нанякъде за жълти стотинки, каквито примери досега имаме поне пет - шест? Откъде - накъде аз ще вярвам повече на онзи мустакат мегаломан, отколкото на убиеца на "Удинезе"?
Че и Наско...Между нас да си остане, ама той ако каже "Добър ден" гледайте навънка да не е мръкнало. За това как той разбира морала и верността към клуба имаме спомени. Да не се връщаме назад, ама баш на него не бих повярвал за (почти) нищо.
Hidden767, не съм съгласен с теб за Топчо. Имал е грешки, естествено...еми играч с 12 години стаж в отбора все ще има по някой провал. Ама ак опочнем да му броим големите мачове, картинката става друга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 4:07 pm 
Аватар

hidden767 написа:
STALKER написа:

Айде стига с тоя Топчо вече, колкото мачове съм му гледал толкова фатални грешки е правил и наскоро пак гледах последния с Литекс и пак от негова грешка тръгна гола, аман вече.

Всеки може да сбърка, важното е, че му се играеше за Левски. Така или иначе е ясно, че Неста и Канаваро няма да дойдат, поне да си държиме играчите дето се раздават за отбора.
А тва сега е пълен смех, имахме 4 централни защитници, Топчо го изгониха, Бензукан е вечно контузен, Томашич иска да ходи некъде за повече пари и накрая оставаме само с Рабех, който максимум след една година също ше почне да писка за трансфер. Егати клубната политика, ташаци на рояци...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]