forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 7:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:27 am 

Ivan63 написа:
Абе ти луд ли си,къде поставяш и името на Апостола,нали ти беше писал,че да се мазниш и да подкупваш някой си е нещо даже положително,когато преследваш някаква цел,на това ли те е учил Апостола,а плевенски разбирачо,помислете колкото можете,преди да напишете нещо,ако не можете питайте,ебати хората,а тоя и поучително звучи

Абе пича ти определено не си добре.Първо кога съм казал,че да се подмазваш е нещо хубаво.Ако си подарил,дал пари за България,независимо в какво инвестирани,дали ще е рейс за Министерството на културата или патрулки за МВР,какво значение има.Аз лично смятаям,че това е хубаво.Не говоря за подмазване в момента.Ако това,което е купено и е подарено на България и в същото време може да ти отвори вратичка,заради която милиони сини фенове ще се радват на пространството,което се крие зад нея(надявам се,че ми следиш мисълта и не ти е много сложно).Това не е ли добро дело?!?Аз смятам,че е.
Второ.Намесих името на Апостола,защото смятам,че неговите заръки са вечни.А в контекста на написаното по-горе исках да кажа,че всички НИЕ(сините привърженици) трябва да следваме неговите правила и норми на държание.

Последна промяна belerefon на Нед Яну 27, 2008 3:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:26 pm 
Аватар

СинитИ привърженици ги остави намира, а по-добре кажи родствената си връзка с Тошо Батков, че макар и на мен да не ми е чак свръхпротивен, някак си такива дитирамби в негова чест ми се струват доста пресилени. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:32 pm 

air_J написа:
СинитИ привърженици ги остави намира, а по-добре кажи родствената си връзка с Тошо Батков, че макар и на мен да не ми е чак свръхпротивен, някак си такива дитирамби в негова чест ми се струват доста пресилени. :lol:

Няма никаквка родствена връзка,с когото и да е.Толерантен съм към грешките на хората(а при Батков те са много :wink: ),но когато трябва да си говорим истини и да похвалим някой защо да не го направим?!?Писна ми да гледам закани за убийства,гонене и т.н. спрямо Батков и ръководството.Разберете,че в България нещата стават бавно и трудно,затова,когато има нещо заради,което можем да се радваме,нека го направим.А не чисто по "български" започнем да плюем и обиждаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:36 pm 
Аватар

Цитат:
Няма никаквка родствена връзка,с когото и да е.

Щъркел ли те донесе? :lol:
В Бъргария наистина стават нещата бавно и турдно. Но за да започнат да стават, трябва някои неща свързани и подвластни на миналото да бъдат прекратени. Батко е едно от тях. И към неговите грешки (в извън футболен план те са доста повече..) не виждам повод за толерантност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:49 pm 

Хайде!!!Добре.Нека Батко си тръгне.Кой ще е новия?Кой ще дава пари,кой няма да плюете,кой ще продължи да прави и малките неща,които прави и Батко?Някой,който не е подвластен на миналото?Кой е той?Къде го?Да не би да си ти или аз,или онзи,който желае на Батко искрено,смъртта му(говоря за подписа на един нарекъл себе си левскар).
В тази страна не се намират много достойни хора,които могат да управляват клуб като Левски.Ако не е българин,какво ли пък ще разбира от историята на клуба.Ще идва некъв си там само на дербитата или пък на някой мач в Европа и ще задава въпроси "Защо мача с лит(*кс-етрополе е толкова важен?Кой играе на поста десен бек?" или ще използва възклицания като "Охаааа,каква публика има само моя отбор!".Това ли искате?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:10 pm 
Аватар

belerefon написа:
Хайде!!!Добре.Нека Батко си тръгне.Кой ще е новия?Кой ще дава пари,кой няма да плюете,кой ще продължи да прави и малките неща,които прави и Батко?Някой,който не е подвластен на миналото?Кой е той?Къде го?Да не би да си ти или аз,или онзи,който желае на Батко искрено,смъртта му(говоря за подписа на един нарекъл себе си левскар).
В тази страна не се намират много достойни хора,които могат да управляват клуб като Левски.Ако не е българин,какво ли пък ще разбира от историята на клуба.Ще идва некъв си там само на дербитата или пък на някой мач в Европа и ще задава въпроси "Защо мача с лит(*кс-етрополе е толкова важен?Кой играе на поста десен бек?" или ще използва възклицания като "Охаааа,каква публика има само моя отбор!".Това ли искате?

Не искам никой да дава пари!!! Искам някой да управлява парите които Левски изкарава!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:24 pm 

Black Jack написа:
Не искам никой да дава пари!!! Искам някой да управлява парите които Левски изкарава!!!

Вади касичката,защото реално в Българския футбол пари няма,а тези които дойдоха от ШЛ и УЕФА свършиха,а и бяха единичен случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:42 pm 
Аватар

belerefon написа:
Black Jack написа:

Вади касичката,защото реално в Българския футбол пари няма,а тези които дойдоха от ШЛ и УЕФА свършиха,а и бяха единичен случай.

Можеш ли да отговориш на въпроса "как така свършиха" ? И "само те ли бяха" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:45 pm 
Аватар

И на мен ми се иска да има ясна и последователна трансферна и финансова политика, както и липсата на чести непремерени изхвърляния по медиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:35 pm 
Аватар

belerefon написа:

А ако тези пари се бяха разпределили както трябва,сега нямаше да сме на това дередже и може би нямаше да бъдат "единичен случай". :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:45 pm 

сметнете колко струва реконструкцията на тревното покритие на Георги Аспарухов,добавете и новите попълнения(тук искам да кажа,че закъсняха) и накрая прибавете клубният автобус,като вид бонусче,смятам,че парите са разпределени правилно.
Има и други видове инвестиране,но повярвайте ми ефекта йм щеше да се отрази много по-късно отколкото сега.Само се сетете колко щяхте да мрънкате тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 7:00 pm 
Аватар

belerefon написа:
сметнете колко струва реконструкцията на тревното покритие на Георги Аспарухов,добавете и новите попълнения(тук искам да кажа,че закъсняха) и накрая прибавете клубният автобус,като вид бонусче,смятам,че парите са разпределени правилно.
Има и други видове инвестиране,но повярвайте ми ефекта йм щеше да се отрази много по-късно отколкото сега.Само се сетете колко щяхте да мрънкате тогава.

Ремонта на Герена 1 000 000 евро
Нови попълнения 1 500 000 евро
Автобус 500 000 евро
Общо 3 000 000 евро.
Нещо пак не се връзва. А и нали ти казах, че приходите не са само от ШЛ. Че ние само от трансфери сме взели 1 000 000 евро !!! Гонзо, ГелО, Курдов, Мечо, Топчо, Бардон, Йовов, Пелето :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 7:05 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Автобус 500 000 евро
Общо 3 000 000 евро.

Тва са малко кръчмарски сметки,но донякъде си прав. :wink:
А belerefon,щом смяташ,че това разпределение на парите беше правилно,аз спирам да споря с тебе. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 7:14 pm 

дай някои твои идеи! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 7:18 pm 
Аватар

belerefon написа:
дай някои твои идеи! :)

:lol: Аз от тея работи не разбирам. :wink: Просто смятам,че можеше много лесно да се избегне сегашното положение. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:11 pm 
Аватар

belerefon, според мен основната причина за това да сме недоволни от клубната политика е някакси (според мен) неорганизираното извършване на инвестиции. Ето пример. Преди време Батков беше казал, че няма да прави каквото и да е по Герена, защото не бил наш, а след като паднахме от Тампере се сетиха да ремонтират терена, впрочем този терен го ремонтират всяка година. Аз поне не съм чул да ни дават на концесия стадиона. Същевременно сектор Б е в окаяно състояние, а се бутаха колони от сектор А, защото се увеличила бройката на феновете. Друг пример- проектът за общежитие на юношите е от 2005 г. Този "хотел" за мен представлява една най-обикновена триетажна сграда, до миналата година не се намериха пари да я направят, а купиха автобус, таблото го сложиха на буквата Л и все такива дребни и несъществени неща. Отделно дразнещи са и изявите на Батков. На годишното заседание каза, че не е доволен от полицията, щото Левски е платил 750 000 евро от наказания, а същевременно им подарява коли. От не знам колко години се говори за стадион Раковски, а реален проект поне на макет не сме видели, същевременно батков ще строй комплекс на Черрноморието за 300 млн. евро.
Относно трансферната политика и закупиването на играчи, няма да коментирам, щото съм против да се купуват разни маймуни, а нашите таланти да ги пускат по чужбина.

А забравих да спомена и най-голямата глупост с емблемата и доводите на ръководството да не махната лопатата веднага

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:12 pm 
Аватар

добре де belerefon, общежитие за малките, изкуствени терени за малките, инвестиции в малките, и накрая купуваме бразилци? Къде е логиката даеба? Не мислиш ли, че все пак има нещо сбъркано?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 10:52 pm 
Аватар

belerefon,гнойна пъпке,ходил ли си на мач на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:11 pm 
Аватар

Този път няма как да не се съглася на 101% с Black Jack, евала! :smt006 :smt023 Мнението му в началото на тази страница може спокойно да послужи за пример на всякакви сбъркани хора като този belerefon, които си мислят, че всичко по вестниците и телевизията е истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:33 pm 

Иванчо ли си къв си не те знам,но ме дразниш повече и с това,с което си мислиш че ме засягаш.Ходил съм,ходя и ще продължавам да ходя,но такива като теб никога няма да търпя(мижитурки).
Що се отнася до останалите отговори,мога пак да кажа,че не се опитвам да защитавам когото и да било.Прави сте за много неща,но погледнете и хубавите,които са направени и продължават да се правят.Това е!Спирам да бъда опозиция на всичко това,което защитавате като теза.Последното,което ще кажа е,че се надявам нещата,за които всички сме недоволни от ръководството да се променят и да се работи не само на думи,но и на дела.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:37 pm 
Аватар

belerefon написа:
Иванчо ли си къв си не те знам,но ме дразниш повече и с това,с което си мислиш че ме засягаш.Ходил съм,ходя и ще продължавам да ходя,но такива като теб никога няма да търпя(мижитурки).
Що се отнася до останалите отговори,мога пак да кажа,че не се опитвам да защитавам когото и да било.Прави сте за много неща,но погледнете и хубавите,които са направени и продължават да се правят.Това е!Спирам да бъда опозиция на всичко това,което защитавате като теза.Последното,което ще кажа е,че се надявам нещата,за които всички сме недоволни от ръководството да се променят и да се работи не само на думи,но и на дела.

Цървул,не стъпвай на трамвайните линии,ако те пуснат в София,а като гласуваш с червената бюлетина не забравяй,че ще ти изсъхне ръчичката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 11:50 pm 

belerefon , доста неподготвено изказване :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 1:55 am 

Black Jack написа:
belerefon написа:

Автобус 500 000 евро
Общо 3 000 000 евро.
Нещо пак не се връзва. А и нали ти казах, че приходите не са само от ШЛ. Че ние само от трансфери сме взели 1 000 000 евро !!! Гонзо, ГелО, Курдов, Мечо, Топчо, Бардон, Йовов, Пелето :smt006

Black Jack, клубната каса на 0 евро ли трябва да стои?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 2:40 am 
Аватар

Заплати, лагери, данъци...? Въобще никой от нас не знае как се управлява футболен клуб за да има точно представа за постъпления и разходи и всякакви такива сметки са смешни. Още повече, че и цитираните цифри няма никаква гаранция до колко са точни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 4:26 am 
Аватар

В крайна сметка, съгласете се, че управлението на който и да е български клуб не може да носи финансови изгоди, или най-много в години на пробив, като нашият в недалечното минало да носи символични такива. Рекламни изгоди - да, но финансови - едва ли. В този ред на мисли, който и да е шеф на български отбор трябва да не мисли толкова за печалба, колкото да ръководи клуба добре, за да му се вдига реномето, а от там евентуално да вади някакви ползи. Това определено не прави Тошо Батков/Чорни, или който там ни е реалният собственик. Затова и клубният ни собственик трябва да бъде не само богаташ, какъвто е и Батков и Чорни, а човек, който да вземе властта с ясното съзнание, че от футбол в България пари не се изкарват, а само се дават! Е, далеч съм от мисълта, че някой ще се навие да губи по 20 милиона евро на година, но ми се струва, че Батков може да поразвърже още малко кесията (поне два-три милиона, хайде нека да са лева). Но все пак си признавам, че това, което ме дразни най-много в Батков е не толкова слабото управление на клуба, колкото бай ганьовщината, която лъха от него, редом с аромата на алкохол. В крайна сметка, отбор уважаващ себе си, едва ли би трябвало да има за собственик човек, чиято всяка втора дума звучи като виц, или пък е откровенна лъжа (пресен пример - "Домовчийски отива, за да подпише с Блекбърн").

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 10:28 am 
Аватар

Carthagen написа:

Black Jack, клубната каса на 0 евро ли трябва да стои?

Не разбира се. Но никой не може да ме убеди, че сме бедни. Последните три години изкарахме доста пари. Както и никой не може да убеди, че Батков е дал нещо последните две години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 10:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
добре де belerefon, общежитие за малките, изкуствени терени за малките, инвестиции в малките, и накрая купуваме бразилци? Къде е логиката даеба? Не мислиш ли, че все пак има нещо сбъркано?

:smt023 :smt023

Много си прав, брат! И за мен не е проблемът толкова в закъснелите транфери, нито в липсващите пари (Които са си проблеми, но ги приемам за съвсем нормални на фона на българската действителност...). Точно това е- говорим за юноши, а в момента имаме повече чужденци от всякога... Защото юношите ги гонят и бягат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 7:41 pm 

http://new.gong.bg/view_article.php?article_id=34767 (Аудио) Лечева

Ако изградят многофункционална зала вместо да ни го дадат на нас ще е бати гаврата... от 100 години се бариме за тоя стадион уж некви проекти за бати стадиона и най - накрая *ур :evil: Аз се сещам поне за още 1-2 места кадето може да се изгради такава зала :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 8:00 pm 

Юнак звучи най-логично - до стадиона е, мястото има отлична комуникация (особено след като ще работи и метрото), в центъра... а и самото място пустее след нещастието там.

Раковски е прекалено голям терен за една-единствена зала... Там има място за 2 стадиона...

П.П.

По мои изчисления, на мястото на Юнак може да се побере без грам проблем мултифункционална зала до 15 хиляди човека... единствено няма да има място за надземен паркинг.

На Мястото на Раковски се побират голям стадион (особено ако е без писта), огромен спортен център (с малка и голяма зала) и две игрища с нормални размери...

На 4-и километър положението също не е лошо, но там за нещо като "национална" зала е лошо като място.

Идеалният вариант, който за жалост звучи като хубава приказка:

Многофункционална зала с 10.000+ места на мястото на Юнак
Стадион + многофункционална зала с два терена на мястото на Раковски - за футболния и спортните клубове "Левски".
Зала за отборите на прасетата на 4-и километър
Ремонт на Хр. Ботев, Универсиада, Фестивална (лека атлетика), нова ледена пързалка (бившата Дружба - за Зимният Дворец вече може да се забрави, залата е приключена)...

Ееееех, мечти :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 11:21 pm 

shalala написа:
Заплати, лагери, данъци...? Въобще никой от нас не знае как се управлява футболен клуб за да има точно представа за постъпления и разходи и всякакви такива сметки са смешни. Още повече, че и цитираните цифри няма никаква гаранция до колко са точни.

Хах, щото наште хрантутняци много се оправят, нали? Затва изпуснаха клаузата на Пелето. Ебем ти и юриститие, дето са се събрали в ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]