forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Следваща

Коя емблема предпочитате да представя ЛЕВСКИ пред света ?
Старата 82%  82%  [ 514 ]
Новата 18%  18%  [ 116 ]
Общо гласове : 630
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:41 pm 
Аватар

И как па сме се излъгали да си харесаме баш тая с червеното ... ц ц ц ...

Е как да не се нервиш, бе. Тая глупост незнам другаде да я има - да се разправяме за емблемата като ли че кой знае какво искаме :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 2:45 pm 
Аватар

Е нали имаше среща на фен клубовете с ръководството. Там некои хора, чиито амбиции са свързани с това да вземат кетъринга на стадиона (да смучат от Левски демек) се разбраха истинската емблема да излиза ва фенски артикули, но в Европа и официалните мачове да се използва сечивото. Срамота! Преди ви се чудех защо роптаете толкова срещу Голди и ко, сега разбирам.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:34 pm 

Старата

Наздраве с Коняк " ЖИНЯК 96"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:43 pm 
Majdak написа:
Е нали имаше среща на фен клубовете с ръководството. Там некои хора, чиито амбиции са свързани с това да вземат кетъринга на стадиона (да смучат от Левски демек) се разбраха истинската емблема да излиза ва фенски артикули, но в Европа и официалните мачове да се използва сечивото. Срамота! Преди ви се чудех защо роптаете толкова срещу Голди и ко, сега разбирам.

И какво разбра, че аз нищо не схванах :?: :roll:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:49 pm 
Аватар

Всичко е прах в очите,но има време отново да се припомнят обещанията.

Иначе няма стара,няма нова Емблема.Има една и тя е истинската!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:51 pm 
Не ми е ясно за това попитах. На мене ми е ясно, че е ЕМБЛЕМАТА е ЕДНА :!:
Но и във вестниците писаха, че ЕМБЛЕМАТА влиза в употреба. Какво значи, за Евротурнирите лопатата? В Тампере на таблото коя Емблема е била?

Кетъринга на стадиона е от ПФК-то! И ме съмнява някой да го вземе.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:52 pm 
Аватар

Administrator написа:
Не ми е ясно за това попитах. На мене ми е ясно, че е ЕМБЛЕМАТА е ЕДНА :!:
Но и във вестниците писаха, че ЕМБЛЕМАТА влиза в употреба. Какво значи, за Евротурнирите лопатата? В Тампере на таблото коя Емблема е била?

Кетъринга на стадиона е от ПФК-то! И ме съмнява някой да го вземе.

Беше лопатата там :wink: А кетъринга треа стане на ФК-то, не на ПФК-то :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:58 pm 
Аватар

Емблемата я имаше на Литекс на картите и на някои артикули. На билетите за Тампере сме с 2,както и на корицата на списанието.

Прах в очите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 4:11 pm 
Quis-i, заяждаш ли се?
Повярвай ми, че на мен ми е много по-ясно за ФК-то, но колкото и да ни се иска ПФК-то да изчезне - НЕМА да стане :!:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 4:36 pm 
Аватар

Дразнещото е, че това ПФК и често и туй АД го пишат навсекъде, все едно ако напишат само ЛЕВСКИ ще ни изхвърлят от уефа. Ние сме Левски , пък в съда мое се регистрираме по какъвто и да е начин, това нема значение как се представяме.

Същото и с емблемата - голема работа как сме се регистрирали еди къде си, на билетите можем да сисложим каквото си искаме, ако има такова изискване емблемата по регистрация да присъства на билета ще си отрежа удно ухо, три пръста и десния ташак (оставям левия щото е по-голем и на него разчитам главно)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 9:22 pm 

Administrator написа:
Quis-i, заяждаш ли се?
Повярвай ми, че на мен ми е много по-ясно за ФК-то, но колкото и да ни се иска ПФК-то да изчезне - НЕМА да стане :!:

Не знам какви са разпоредбите на тамошните футболни съюзи или асоциации, но както и да са регистрирани Барселона, Челси, Милан да речем, a струва ми се, тези клубове също са АД-та, това не им пречи да се представят просто - FC Barcelona, Chelsea FC или AC Milan..
Възможно е да не съм съвсем наясно с всичките формалности и затова ще се радвам да обясниш, защо " колкото и да ни се иска ПФК-то да изчезне - НЕМА да стане" - юридически ли е въпроса, до документи ли, какво? Или "НЕМА да стане" защото някой не иска.. Като с Емблемата!

Разбирам желанието ти за реално и умерено разглеждане на гореспоменатите въпроси, но не можеш да искаш това от всички!
Особено когато мина толкова време, стовариха ни куп лъжи и обещания, а ето билетите напечатани с две емблеми..

Толково много ли искаме?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 12:10 am 
Аватар

Administrator написа:
Quis-i, заяждаш ли се?

Не Admi, ебавам се :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 12:32 am 
Аватар

А бе за ПФК и незнам си кво да ви кажа не ми е чак толкоз. Ама с тая лопата се побърквам.

Днеска му слушах изказването на Баждека по тоя повод - нишо нормално не каза. "Приоритет... артикули... след време ще видим ..."

Незнам за вас, ама аз съм останал с впечатление, че в БГ като се каже "Ще видим" означава, че нишо няма да стане.

Нали видяхте Челси за колко си смениха емблемата - хоп и троп, а при нас ... ???

Очаквах, че са направили нещо на тая среща, ама като го чух днеска Баждека - май нищо не са направили. Ще направят няколко шалчета и айде.

Списанието с две лица, автобуса с две емблеми ... мамата си трака.

И аз под "официални документи и прочее заради АД мислех, че нямат в предвид да остава за мачовете. То тогава къв е смисъла ? А бе пак ще се лепи ясно ми е, ма с тия фен клубове нищо хубаво няма да видим. Сори, ама така ми се видят нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2007 10:58 am 

Какво си чешем езиците? Не виждате ли, че просто ни се подиграват? Трябва да втърдим позицията. Доста му беше неприятно на Баждеков, когато видя плакатите срещу него. Така, че продължаваме докато правдата възтържествува!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2007 4:38 pm 
Аватар

Оххх! Оставете го тоя Баждеков на мира де! Не разбрахте ли, че от него нищо не зависи, той си има началник, който се казва Тодор (Ганьо) Батков! От парвенюто с мустаците зависи всичко

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 13, 2007 5:03 pm 
Аватар

Ще се напомнят някои неща... Стига да започнем да ходим на мачове на Герена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ЕМБЛЕМАТА
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 8:12 pm 
Аватар

Абе каква е тази глупост календарите ни да са с двете емблеми :evil: :evil:

Никъде го няма това по света :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:06 pm 
Аватар

.

Последна промяна forzablue на Чет Мар 21, 2013 2:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:49 pm 
Аватар

А бе някой от ръководството да не се възбужда на лопатата, бе, дейбеш, та е навсякъде :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 7:58 pm 
Аватар

Аз вече имам чувството,че тези от ръководството се гаврят съвсем съзнателно с нас!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 8:03 pm 
Аватар

гил галад написа:
Аз вече имам чувството,че тези от ръководството се гаврят съвсем съзнателно с нас!

Отстрани погледнато верно на таквоз мяза. Ма не мога да си обесня - кой би имал полза от подобно нещо :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:41 am 

Достатъчно си чесахме езиците..
Позатихнахме за около половин година ( че се стовари тампере, сезона и загубата от прасетата) и сега пак се сещаме да обелим някой лаф, че "видите ли" лопатата пак царува, две лица имаме, две емблеми - та сме за смях.
Болно ми е, защото когато лятото се лепиха плакатите, бяхме заедно и достатъчно ясни!
А сега ми е ясно само, че нищо няма да се промени, докато на някой така му е изгодно и не му дойде кефа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:44 pm 
Аватар

Бе някой беше рекъл, че горе в ръководството мислят, че с лопатата ни върви - пробива в УЕФА, ШЛ и т.н. и затова толкова се опъват :shock: ... ся колко е вярно незнам :? .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:03 pm 
Аватар

Това ако е вярно, значи имаме изостанали(дебили)в ръководството...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:27 pm 
Аватар

Естествено, че не е вярно, а лопатата все още я държат, щото имат да продават още артикули с нея. Бажека(тъпанарът прост) не иска парите, дето ги е хвърлил за лопатени шалчета, малчета и не знам си още какво да му отидат по дяволите. Нали в началото на сезона се подписа споразумение за цитирам по памет "постепенна смяна на емблемите" , демек-де твърд би трябвало от следващия сезон да няма вече лопата. Да видим все пак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:18 pm 

antonatan написа:
Естествено, че не е вярно, а лопатата все още я държат, щото имат да продават още артикули с нея.

Сигурно затова я рекламират така мощно от списанието (виж. празничния брой), та да не губи давност :roll:
Ще караме още 2 години с двете, за да не е шокова промяната, за всички фенове родени след 1992 - ще се изчака да навършат пълнолетие :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:39 pm 
Аватар

ЧЕСТвСИНЬО, знам че е тъпо и смешно, но повечето от малчовците свързват Левски с лопатата ( справка същата тема в лопатения форум). Не знам какви са причините така да оформят празничния брой. Предполагам, че на дизайнера му е през оная работа коя е емблемата на Левски. До колкото знам от есента би трябвало да забравим за лопатата, ма да видим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 9:46 pm 

antonatan, тъпо и смешно е, но е и разбираемо - лопатата години наред е офиц.емблема, има я навсякъде, баждека сигурно има и боксерки във формата на сечивото. Колко от малчуганите въобще знаят какво се случва в началото на 90-те, когато се регистрират два отбора с името " ЛЕВСКИ " , как лафчис направи "фк ЛЕВСКИ 1914 ", историите около кучето и тем подобни животинки. А и трябва ли да ги интересува въобще? За тях е важно какво имат пред себе си сега, какво виждат на таблото в първия мач, на който са били, какво се мъдри в levski.bg, uefa.mafia.com и т.н.. Важно е какво шалче имат, важно е и някой да им обясни. Да, но то и цялата управа да да се изреди да му разказва, трудно би могъл да не се обърка и заплете в купчината смешни истории и интереси, какво остава за "татко", който напоследък вместо да го води на стадиона, все по - често му пуска телевизора и го "пренася" на острова, където могат да гледат продукция на отбори, чийто емблеми имат вековна история и никой дори и не си помисля да си сложи някое "П" пред ФК-то, та да не се объркат феновете и да решат, че абрамович е на стадиона, защото от дете е фен на Челси..
Вижте, далеч съм от идеята, че това е фундаментален проблем, от чието решаване зависи бъдещето на ЛЕВСКИ.
Въпроса е принципен. Колко са тези " дребни " ,на пръв поглед, неща в БЪЛГАРИЯ, които уж са малки и не са важни, а не можем по нормален начин да ги наредим, бързо и ясно - сякаш пазим онзи "табиет" от робството на осмналиите, когато всичко се решава "бавно и спокойно", като му дойде кефа на "агата".
Когато преди 8 години си купих първото шалче на Сините и бях събирал парички 2 месеца, не се вълнувах от това, коя емблема е напечатана. Толкова бях наясно, пък и друг вид шалчета нямаше в града. За мен беше важно, че имам с какво да отида на стадиона, какво да нося, за да покажа, че съм ЛЕВСКАР. Сега за децата е същото, ако няма кой да ги насочи, някой, на който все още не му е омръзнало да стои зад традицията, историята и единствена Любов на ЛЕВСКАРИТЕ - :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2008 10:08 am 

ЧЕСТвСИНЬО, докато не бях запознат с историята около Емблемата, преди около...2-3 години мисля...се радвах на лопатата и ми стоеше на десктопа на стария телефон известно време...Но след като разбрах как стоят нещата, ми влезе акъла в главата...Да се надяваме, че стотици други с 9 за първа цифра в ЕГН ще разберат това, и ще го вземат толкова навътре, колкото мен...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2008 12:08 am 

Абе мене ли ме лъже паметта или си спомням, че ни известиха, че артикули и др. тям-подобни ще бъдат с ОРИГИНАЛНАТА, а лопатата ще я има само на документи, които ние няма как да видим? Или бъркам? А не казаха ли, че вече е върната? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]