forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 1:09 pm 
Аватар

Честито на Валери.Ще си играе при нас още няколко години.Ама така е като Батко ги говори през мустаците си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 1:20 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news726.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:08 pm 
Аватар

Ето такива футболисти ни трябват!Със синьо сърце,а не някакви анонимници от Бразилия и Африка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:10 pm 
Аватар

Кво значи 'нямам проблем с Левски' :roll: Това че мрази чорбата е ясно, но ако е само толкова може да рита и в Хасково

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 2:30 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ БРАЗИЛИЯ ИЛИ КАК ЛУСИО Е БАТКОВ, СИРАКОВ И СТОИЛОВ

Изображение

Не знам дали е новина, но в Бразилия има отбор на име Левски. Той съществува от няколко години и е създаден от сегашния футболист на сините Лусио Вагнер.

Левски Бразилия (на снимката) на Лусио Вагнер е колоритен тим, който съществува само през месец декември. Тогава бразилските футболисти се прибират по родните места и това дава възможност на Вагнер да създаде Левски. Като начало всички са приятели и обичат футбола, родния си край, бирата, самбата и... Левски.

Лусио Вагнер се похвали пред Гонг, че е едновременно президент на тима, т.е колега на Тодор Батков, изпълнителен директор, т.е колега на Наско Сираков и най- вече е треньор, като Стоилов. Освен тези функции той е още и капитан, домакин и лекар.

Екипите Лусио ги е купил от София и са на Диадора, с каквито Левски игра преди години. Футболистите на тима знаят много неща за Левски, София и България.

Бразилският Левски се подвизава в Посо да Панела, от където е Лусио. Този град е близо до Каса форте, щата Ресифе. Тимът е създаден още докато Вагнер е бил в Черно море, но е кръстен Левски, когато той закупува екипи на сините и ги носи в родината си.

На първия ред до талисмана на тима е треньорът, когато Лусио го няма, Иванилдо, до него е Белла. На втория ред отдясно наляво са Масело, Нино, Лусио Вагнер, Жерардо, Уелтон и Масио. На третия ред са Роберто, Жай, Деу, Лусиано, Жеао Кики и вратаря Махаш.

Масело играе с обувки изпратени му по Лусио от Христо Йовов, обувките на Жай са от Даниел Боримиров. Вратарят Махаш пази с ръкавици подарък от Георги Петков. Деу е братовчед на Лусио и е бил на проби в Левски София. Жеао Кики сега играе в Беласица.

Всички играчи са отказали чорапите към екипите, защото с тях им е много топло. Тревата на снимката не е зелена също поради жегата. За да ползват терен за тренировка Лусио плаща по 200 евро за два часа.

След мач задължително се събират да пият бира и да слушат самба и ... чалга, която Вагнер е донесъл от България. На сбирките присъстват жените и приятелките на футболистите. Всички футболисти задължително са без коли за да пият и затова се прибират с автобус.

Лусио много се вживява в ролята на треньор и като Стоилов държи на дисциплината в тренировките и по време на мач.

Най-големият му проблем е, че екипите са от няколко години и останалите непрекъснато го питат Левски от България няма ли да смени екипировката, за да вземе той от тая да поднови сегашните фланелки на Левски Бразилия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 3:35 pm 
Аватар

Цитат:
Скандал за пари между Левски и Джайеоба

Офертата към нападателя на Левски Екундайо Джайеоба от китайския Шен Ду все още е на дневен ред, но тренсферът може да не стане факт заради скандал за пари между футболиста и неговия настоящ клуб, разбра Sportal.bg. Според информация от вчера, офертата на китайците се намира в ръцете на Джайеоба и се чака единствено неговия подпис. Той обаче за сега отказва да парафира с Шен Ду заради малкото пари, които ще вземе.

Китайците обаче не са склонни да удоволетворят финансовите му претенции, при положение, че Левски не се съгласи да намали трансферната сума.

Именно поради тази причина Джайеоба заявил на своя мениджър, че ще замине за Китай само при едно условие - ако Левски намали трансферната сума и тези пари отидат като заплати в джоба на нападателя.

За сега от ръководството на Левски не са склонни да свалят финансовите си претенции, които са твърде високи на фона на трансферните суми получени за Йовов, Телкийски, Бардон и Топузаков. Според неофициална информация, ако трансферът на Джайеоба в Китай се осъществи, за него Левски ще вземе повече отколкото за продадените четири звезди взети заедно.

Както е известно през есента в Шен Ду игра друг бивш футболист на сините и български национал - Предраг Пажин, който се подвизаваше с култовия номер 9 в местното първенство.

Изображение

Между другото Пажо играе като нападател в Китай и през изминалия сезон има доста голове на сметката си :smt004 :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 4:37 pm 
Аватар

najden написа:
Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви пред Гонг, че талантливият нападател Валери Домовчийски няма да бъде преотстъпван на друг отбор. Изявлението на Сираков дойде в отговор на появилите се информации за желанието на английския Блекбърн да вземе Домовчийски под наем. "Ако Блекбърн не го купят, той ще се върне при нас", категоричен бе Сираков. "Засега няма нищо конкретно и се съмнявам, че ще се стигне до вариант, при който Валери да заиграе в Блекбърн под наем", допълни изпълнителният директор на шампионите. Според него до развръзката по казуса ще се стигне днес.

:smt006

Ясно, ясно - от са да си търси отбор завършващ на "спор" :x . Щото много се е разиграл в Левски, та затова няма да го пускаме под наем. С всеки изминат ден в Левски се проваля и проваля все повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 4:55 pm 
Аватар

Може да се събере с Иван Цветков в Сивасспор - както върви, другата година ще играят в ШЛ. :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 5:46 pm 
Аватар

Клипчето в http://www.sport1.bg Боян Табаков: Имам и фланелка с надпис "Аз мразя лит(*кс-етрополе"

Някъде посредата казва " Бих избрал Шалке пред Левски, мисля че съм надрсаснал вече за да остана в България "

Какво си надраснал бе пиклио ? Какво си постигнал, че чак пък и си надраснал .... деба и пиклиото недоносен. Няма как да върви школата, след като пиклио на 17 и гледа как да прескочи мъжкия отбор .... талант ... да ти сера на таланта ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 6:13 pm 
Аватар

Под "надраснал", предполагам визира хеттрика си с/у чорбата, което за него явно е достатъчно в случая. :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:03 pm 
Аватар

Гонг

Цитат:
ДОМОВЧИЙСКИ: НА КОЙ ДА ВЯРВАМ И АЗ НЕ ЗНАМ

Нападателят на Левски Валери Домовчийски се завърна в София, след като изкара двуседмичен пробен период в английския Блекбърн.

„Първият ден от първата седмица имаха почивка, после вторият треньор водеше тренировките. Марк Хюз ме гледа само два пъти и каза, че не може да прецени от само две тренировки и ме помоли да остана още една седмица.”

„Искат да ме вземат под наем. В началото на другата седмица трябва да се свържат с Левски за да уточнят нещата между клубовете. Хареса ми, всичко е наред там, всичко за футбол се мисли.”

„Ако отида там ще се постарая да се развивам и да оставя добри впечатления , за да може да се стигне до договор. Не съм разговарял с треньора, само ме поздрави за добре дошъл и повече нищо. Той само наблюдава тренировките, които се водят от помощник треньора.”

Валери заяви, че все още не е разговарял със Станимир Стоилов и ръководството на Левски, като това ще стане в понеделник и че всичко зависи от клуба.

Запитан какво мисли, че ще стане, след като преди заминаването му за Острова Тодор Батков заяви, че със сигурност ще бъде продаден на Блекбърн, а след желанието на англичаните да го привлекат под наем Наско Сираков заяви, че не е играч за преотстъпване.

„На кой да вярвам и аз не знам. Не знам още, с мен още нищо не са говорили. Като се приберат ще разговаряме на четири очи и ще ми споделят.”

„По-различно е, доста здрави футболисти имат. Там по-цял ден седят във фитнеса. Имат си база и от сутрин до вечер седят там, там обядват, всичко там правят.”

„Ще ми е трудно, няма начин. Ще трябва здраво да работя във фитнеса. В началото на седмицата ще се свържат с Левски и ако се разберат, тогава ще ми кажат кога ще отида.”

„С моментната форма, с която заминах, като се има в предвид, че не бях тренирал с отбора откакто свършихме първенството, смятам, че добре се представих. Там за финтове не остава време, много бързо се играе.”

„Валери Божинов ми се обади, доста говорихме, разпитвах го, обясни ми всичко и каза, ако остана там, да му се обаждам по-често”, каза още Валери Домовчийски за престоя си в Блекбърн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:04 pm 
Аватар

За съжаление, това е резултата когато имаш работодатели със силно развита склонност към алкохола и говоренето на абсолютни измислици ... горкото момче, и то не знаеше за какво отива до другия край на Европа. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:05 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news748.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:35 pm 
Аватар

Ако Домо беше у чорбата до ся да са го пуснали 1000 пъти, после да не се питате пак защо от школата ни гледат да излетят без да минат през мъжете и защо чорбата обира футболистите от България :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:42 pm 
Аватар

71' [1 - 2] D. Telkiski

Ето го наш Мечо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:45 pm 
Аватар

Лайното сираково пак омазва нещата с Домовчийски! Толко ли не разбраха, че не е оферта да пуснат мухата на некой футболист, че ще ходи в чужбина и после да си го прибереме да джитка срещу Марек и Беласица! Еми нема да стане! Сега, ако има некой с 5 грама акъл поне в тоя клуб, ще го пуснат Домовчийски сам да си договаря трансфера и да зачезва по най-бързия начин. Писна ми да ги гледам Батката и Сираков как гъзареят, че ще продават скъпо! Така нема да стане!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:00 pm 
Аватар

Обаче като гледам,Левски Бразилия са по-бели от лит(*кс-етрополе София,а както сме го подкарали,нищо чудно и от нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 10:06 pm 
Аватар

Време беше приказката да свърши за Валери :lol:

А бе дееба, Бялото Перо сега като се е уредил с жена, имаща толкова кинти, що не вземе той да откупи акциите от БаткО..... :mrgreen: В момента всеки вариант ми се струва по-добър от алкохоликО....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:18 am 

Батков навит за преотстъпване, но срещу повече паунда
Цитат:
Драмата около трансфера на Валери Домовчийски в Блекбърн придоби още по-големи размери. Англичаните са готови да платят само 250 000 паунда на Левски с идеята на вземат нападателя под наем за 3 месеца.

НАшите тъпи ли са?Това е 330 000 евро за 3 месеца,идеално.Батков и сираков колко искат?10 милиона за 2 дена за гения на модерният футбол-Домовчийски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:27 am 
Аватар

Е, като се замислиш че по едно време искаха 5 милиона евро .. то това си е направо обидно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 2:47 am 
Аватар

Обидно е да си пускаме един от най-класните юноши (да не кажа един от най-класните играчи въобще в актуалният отбор) под наем за 3 месеца, при това след преминати проби, но от друга страна Валери си го каза в прав текст - иска в Блекбърн, така че ако не го дадат мотивацията може да отиде на майната си. Просто с Валери всичко е на косъм, докато с Хичо например всичко си е в сферата на хипотетично-теоритичните възможности, та затова смятам, че спад при Хичо е недопустим, но при Валери - 100%. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 12:33 pm 

Според мен трябва да го пуснат под наем в Блякбърн за 6мес. За нас това ще са финанси, най вероятно ще играе с по-голям кеф и ще си вдигне нивото дори и да не искат след това да го задържат.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 12:37 pm 
Аватар

Няма да се плашите, никъде няма да отиде, ще разхожда екипа още половин година , а на есен с песен в Израел, с уреден трансфер от Мишата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 3:17 pm 
Аватар

Ако Борат мисли логично (колкото и нереално да прозвуча това), ще се сети, че за тия 6 месеца ако Валери играе добре, тия 250 хилки с лекота стават милиони и внимание от цяла Европа... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 3:18 pm 
Аватар

То не зависи само от Борат, не се знае какво мисли бате Насо по въпроса :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 3:27 pm 

Trent написа:
Ако Борат мисли логично (колкото и нереално да прозвуча това), ще се сети, че за тия 6 месеца ако Валери играе добре, тия 250 хилки с лекота стават милиони и внимание от цяла Европа... :roll:

Точно,след това ние вече определяме цената и отбора,ама то е сложно явно...И ако си го върнем не виждам никакъв смисъл,докоснал се веднъж до английският футбол едва ли ще му се играе много,много срещу Беласица и Видима Раковски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 5:35 pm 
Аватар

Да го пуснат, Валери ще спечели от престоя си там, а и явно се е бил настроил, че ще играе в Англия, така че не очаквам да играе с настроение през пролетта, ако остане у нас.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 8:38 pm 

Ако ми кажеш един освен Боримиров който милее за ЛЕВСКИ в сегашния състав :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 8:39 pm 
Аватар

BlueDreams написа:
В ЛЕВСКИ не ни трябват такива дето не милеят за отбора :!:

То в момента има ли някой в отбора, който да милее за Левски, а не за парите, които получава? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 8:49 pm 
Аватар

south написа:
BlueDreams написа:
В ЛЕВСКИ не ни трябват такива дето не милеят за отбора :!:

То в момента има ли някой в отбора, който да милее за Левски, а не за парите, които получава? :smt006

Мариянчо :smt006

- А ти мислил ли си да бягаш?
- Не. Не искам да ме разбират погрешно, но ръководството на Левски е направило много за мен. И продължават да правят. Сигурен съм, че ще дойде моментът, в който ще им се отблагодаря на терена, и то по подобаващ начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]