forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 01, 2025 7:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:32 am 

С или без Роберт Попов пак сме шампиони. Само да започнем с една силна серия и свинете ще свалят гащите :!: Много искаха промяна, ето на продадохме половината отбор, така че сега няма причина да не станем шампиони.

Пс: Някой да не си помисли, че съм ироничен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:34 am 
Аватар

Цитат:
РОБЕРТО ПОПОВ СЪС СИГУРНОСТ В лит(*кс-етрополе

Десният бек на Литекс Роберт Попов почти сигурно ще премине в лидера лит(*кс-етрополе, научи Гонг. По този начин старши треньорът Стойчо Младенов като че ли най-сетне намери човек за проблематичния пост в дясната зона на отбраната на „армейците”.

В последните няколко дни бранителят се спрягаше за трансфер в Левски, но в последния момент е предпочел офертата на „червените”.

Очаква се в близките няколко дни Попов официално да подпише своя договор с лит(*кс-етрополе.

Евала на трансферната ни политика :evil: :evil:
На тепсия ни бе поднесен класен защитник и то без пари , ама цялото ни ръководства са путки :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:42 am 
Аватар

Аз се радвам, че не го взехме, щото ще попрекалим с трансферите от....България 2 :lol:

Пък и ще ми е по-готино да виждам Стефан Станчев (нали той там играеше? :oops: ) като алтернатива на Живко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:08 am 
Аватар

ivanitsa написа:
С или без Роберт Попов пак сме шампиони.

да ама след некоя друга година! тая мое да я забравим и заради тва което става с нашия отбор и заради юбилея на свинете и така!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:16 am 
Аватар

7 ДНИ СПОРТ

Цитат:
Пропадна трансферът на Джайеоба

Трансферът на Екундайо Джайеоба в Китай пропадна, съобщи треньорът на сините Станимир Стоилов. Нигериецът замина миналата неделя за далекоизточната страна, за да подпише договор с Шен Ду. Той дори не пътува до Ейлат, което подсказа ясно, че Мъри няма да разчита на него през пролетния дял от първенството. Джайеоба заема и квота за чуждестранен играч, която е нужна на Левски, за да картотекира новопривлечените през зимата бразилци.

Цитат:
Днес решават за Валери

Ръководството на Блекбърн трябва днес да даде окончатeлен отговор на Левски за Валери Домовчийски. Юношата на сините е на проби от две седмици в Англия.
- Чух се с Домовчийски по телефона. В петък (б.р. - днес) ще направи последна тренировка с отбора и тогава ще му кажат дали остава - коментира треньорът на сините Станимир Стоилов.
Мъри не пожела да каже дали би пуснал Валери за по-дълги проби.
- Ако го поискат за по-дълго, най-добре изобщо да не се връща на студа в България - пошегува се Стоилов.
Треньорът на шампионите отрече да знае за трансфер на Роберт Попов в Левски. Вчера се появиха информации, че защитникът на Литекс ще премине на Герена.
- Доколкото знам, той е футболист на Литекс. Те да се оправят с него - каза Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:18 am 
Аватар

Жоазиньо:Нисък съм, но има с какво да компенсирам

- Жоазинньо, как виждате Левски след първите тренировки?
- Тук ми харесва много. Бях приет изключително добре. Отборът е много силен и сплотен. Това е възможно най-добрата атмосфера, в която може да попаднеш. Има време да се смеем и майтапим. Когато обаче трябва да се върши работа, го правим. Надявам се, след като останалите футболисти ни приемат в колектива, да спечелим титлата, което, доколкото разбрах, е единствената цел на отбора всяка година.
- Тежка ли ви изглежда подготовката?
- Да, наистина не е леко. Аз обаче бях готов за това, което ми предстои и съм наясно за какво става дума. Хората очакват да ни видят на максимума от възможностите ни и да ги задоволим като качество. Без да сме имали период на работа като този, това няма как да стане. Първо трябва да поработим върху физиката и тактиката.
- Знаете ли, че феновете очакват много от вас?
- Аз и другите двама бразилци сме готови да дадем всичко от себе си. Що се отнася до отбора, ние сме дошли да помогнем, но и останалите футболисти трябва да помогнат на нас, като ни приемат бързо, за да станем добър колектив.
- Адаптацията би трябвало да е по-лесна, все пак в тима има трима ваши сънародници?
- При всички положения адаптацията ни ще бъде доста бърза.
Лусио Вагнер ще ни помага много
Той вече доста време е в отбора, говори български. Не на последно място е и ролята на треньора, който пък говори перфектно португалски. С доста хора можем да говорим на родния език.
- С кои от съотборниците си се разбирате най-добре?
- Като цяло с всички съм в перфектни взаимоотношения, ако може да говорим за такива предвид езиковата бариера. Личи си, че ни приемат много топло. Но с Ники Димитров, Ели Зизов, Божидар Митрев сме по-близко и като възраст и като разбирания за живота.
- Направете съпоставка между Левски и бившия ви отбор Португеза?
- Няма кой знае каква разлика. И на двете места се говори за футбол. Там също бяхме изградили сериозно семейство, доста победи натрупахме. Спечелихме промоция и за първа дивизия. Това, което наистина ми липсва, са титлите. Това, мисля, че ще спечеля в Левски. И двата отбора са доста уважавани в своите държави. Знам, че идвам може би в най-големия отбор в България, за да стана шампион.
- Какво е разликата между тренировките в Португеза и тук?
- Много са различни. Научавам различни нови неща в Левски. В Бразилия повече се залага на бързото обработване на топката и завършващия удар. Докато тук има доста сухи тактически тренировки, което е по-висша форма на подготовка. Всеки ден заниманията са различни, докато в Бразилия от началото на седмицата знаеш какво ти предстои.
- Притеснява ли ви, че в България и Европа футболът е по-силов?
- При всички положения в първите два-три мача ще ми бъде трудно
Иначе адаптацията зависи изцялото от желанието. Да играеш и да се доказваш, не толкова от това дали си техничен или не. Ще прибавя към моята техника и по-силов стил. Комбинацията няма да е лоша.
- Вие сте доста нисък, това тревожи ли ви?
- Има доста големи футболисти, които са на моя ръст. От друга страна, това ако е минус, има с какво да го компенсирам. На високите футболисти пък им пречат други неща.
- Знаете ли за лошите условия на повечето български стадиони?
- Не знаех, но не си мислете, че в Бразилия всички мачове се играят на футболни килими. Има няколко прекрасни терена, всичко останало е на средно и под средното ниво.
- Имахте ли време да разгледате София?
- Нямах много време. Това, което видях от първо впечатление, доста ми хареса. Хората са важни за облика на един град. Стори ми се, че българите са много близки до нашия темперамент и манталитет. Топли са и добре се комуникира с тях.
- Има ли голяма разлика в парите, които взимате тук и в Бразилия?
- Да, има разлика, както има разлика в цените и стандарта на живот. В Бразилия той е по-нисък.
- Женен ли сте?
- Не, още нямам свое семейство. Аз от година живея сам в Сао Пауло.
Преди това бях в общежитие
Имах връзка с едно момиче. Нещата не потръгнаха и сега съм сам.
- Имате ли братя и сестри?
- Да. Седем братя и три сестри. Аз съм най-малкият. Никой друг не се занимава професионално с футбол.
- Как виждате конкуренцията в Левски?
- За мен няма титуляри и резерви. Отборът е оформен от над двадесет човека, всички сме едно цяло. В един момент се представяш много добре и си в отбора. След това нещата не вървят и оставаш резерва. В това няма нищо страшно. Имаш втори шанс, бориш се. Виждам, че конкуренцията е доста сериозна на позициите, на които играя. В средата това са Даниел Боримиров и Миро Иванов, на лявото крило е Ники Димитров. Ще ми е много трудно. От друга страна, съм дошъл тук, за да се боря, да играя и да заслужа място в отбора.
- Знаете ли, че Димитров беше на проби в Арсенал?
- Разбрах за престоя на Ники, когато пристигнах в България след Нова година и наистина съм впечатлен. Това е нещо страхотно и доказателство за работата, която се върши в Левски. Ники сигурно е натрупал доста опит, макар че става дума само за една седмица.
- Можете ли да заместите играчите, които си тръгнаха?
- Не трябва да се правят големи трагедии от това, че тези играчи са напуснали. Във всеки един отбор това е нормално нещо. Чух, че са си тръгнали доста добри футболисти. От друга страна, аз виждам в лицето на Петков, на Боримиров, на Томашич доста опитни хора
В същото време има вълна от млади играчи, които искат да дадат максимума, за да се докажат. Отбор с опитни и млади е може би най-добрата комбинация.
- Левски изостава с доста точки. Може ли да стане шампион?
- Мисля, че за това сме се събрали тук. Да печелим титли. Разликата е голяма, но пък смятам, че ще успеем да бъдем близко до основния ни конкурент за титлата. Нека видим какво ще се получи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:33 am 
Аватар

Trent написа:
Пък и ще ми е по-готино да виждам Стефан Станчев (нали той там играеше? :oops: ) като алтернатива на Живко.

Радвам се, че поне името му знаеш .. :smt003

Цитат:
Жоазиньо:Нисък съм, но има с какво да компенсирам

Аз очаквам с интерес първата му среща с Янек Кючуков .. или Анжело беше, или може би и двамата ??

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 2:01 am 
Аватар

Имам чувството, че прасетата взимат разни футболисти само и само да не дойдат при нас, тва е много куца политика и рано или късно ще им излезе през носа...или през гъза :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:19 am 
Аватар

3941 написа:
Асоциацията на българските футболисти поиска намаляване на чужденците извън ЕС в "А" група
Асоциацията на българските футболисти внася предложение до Изпълкома на БФС за намаляване броя на чужденците извън Европейския съюз в "А" група. Това съобщи за Агенция "Фокус" президентът на организацията Дончо Донев. В момента отборите в елита имат право да използват до петима футболисти извън ЕС. "Нашето предложение е бройката да стане три. Освен това търсим качество и затова искаме идващите тук футболисти да отговарят на определени критерии. Например да са играли в 50 процента от мачовете на националния си отбор или предишният им клуб да е завършил сред първите четири в класирането на местното първенство. В "Б" група предлагаме да има забрана за чужденци", допълни Донев.

Тея къде си помислиха, че се намират!?!? По тая логика ще може да вземем ония от виетнамското първенство (кошмара ли беше, психото ли беше), но няма да можем да взимаме никой от бразилците - логиката за качеството е убийствена просто. Да не говорим че всеки чужденец отишъл в отбор извън София или ловеч се обрича да не играе в друг български отбор просто щото никога няма да е влязъл в четворката.

Добра идея, препълни се с чужденци това първенство, над 50 процента дори не са особена класа..

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 8:55 am 
Аватар

Е да ама това си е пазар на труда - който предложи най-равновесна стойност между качества и пари за трансфер+заплата той играе. Същото е с всяка една професия, без военни и полицаи щото само там остава да назначаваме чужденци и тогава вече ще сме съвсем пропаднала държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:02 pm 
Аватар

За мен източник "Стандарт" 1 ден преди да дадат отговор от блекбърн означава само че утре ще препечатат новината в тамошната преса и ще бъде някакъв вид елементарно подтикване да се вземе решение щото вижете момчето има и друга алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:05 pm 
Аватар

MM:

Цитат:
Табаков отказа да преподпише с Левски, отива без пари в Шалке

Юношата на Левски Боян Табаков готви поредното бягство от школата. Голмайсторът в момента преговаря с германския гранд Шалке 04 и е на път да замине за Гелзенкирхен. Роденият през 1990 година нападател мина преди няколко месеца проби в тима и остави отлични впечатления. Това накара ръководството на Левски да му предложи професионален договор, но на този етап той отказва да подпише.

В същото време бащата на Боян, който изпълнява и ролята на негов личен мениджър, се опитва да уреди сина си за Шалке без пари. Ако това стане, Левски няма да вземе 360 000 евро, както повеляват законите на УЕФА, а ще трябва да се задоволи с много по-малка сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
Имам чувството, че прасетата взимат разни футболисти само и само да не дойдат при нас, тва е много куца политика и рано или късно ще им излезе през носа...или през гъза :smt006

Е, тая политика я има от край време. Ние навремето взехме Мечо, след като им отбеляза два гола, и те веднага го поискаха. Даже и амбиции към Гонзо имаха докато риташе още в Локото.
Ако можеш да си позволиш, демек ако имаш пари, такава политика не е лошо. Освен, че лишаваш основоият ти конкурент от играч важен за него, то в последствие самия играч може да се окаже добър и полезен за отбора ти.
Робърт Попов именно може да се окаже такъв. На нас ни е необходим, щото сме зле с бековете, а и след продажбата на Мечо може да се окаже, че нямаме добър футболист на тази позиция, а Попов доколкото съм го гледал не се справя лошо и там. А пък при чорбата Данчо Тодоров въобще не може да играе, като десен бек и рано или късно, като дойде някой по-подходящ ще го измести.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:24 pm 

Той Робърт не е подписал още с червените, защо смятате че иска да отиде точно там а не при нас..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:07 pm 
Аватар

Ники Михайлов: В България има само един клуб - Левски

Капитанът на младежкият национален отбор Николай Михайлов даде обширно интервю за Sportal.bg, в което коментира ситуацията в тима си Твенте, както и нещата случващи се в клуба на сърцето му – Левски, за националния отбор, Ливърпул и др.

Здравей, Ники. Как се чувстваш в Холандия?
- Благодаря, добре. Тренирам с първия тим на Твенте, като все още играя за дублиращия отбор. Чувствам се във все по-добра форма.

Кога да очакваме твоя официален дебют в първия отбор?
- Надявам се скоро. Наставникът Фред Рутен се държи много добре с мен и непрекъснато ми дава съвети. През последните няколко седмици наблюдава срещите на втория отбор, където се представям добре и непрекъснато ме хвали. Онзи ден победихме с 3:1, като след мача дойде да ме поздрави лично и ми каза да продължавам в същия дух. При дублиращите тимове водим с 12 точки пред втория в касирането и има голям интерес към нашия отбор. Затова се надявам скоро да ми бъде дадена възможност да започна да играя и в представителния отбор. Шефовете на клуба казаха, че искат да ме задържат и през следващия сезон, но това ще се реши по-натам. Все пак съм на 19 години, а титулярният вратар Сандер Бошкер има над 400 мача в Ередивизие и е легенда тук.

Твенте те иска, но ти ще останеш ли в Холандия?
- Не знам още. В края на месеца идват мениджърите ми, за да разговарят с президента на Твенте. В момента има интерес към мен от няколко клуба. Както вече се писа преди време това са тимовете на Севиля и Фиорентина, но е рано да се каже. Все пак съм собственост на Ливърпул и това не зависи само от мен.

Ти не остана в Англия, след като не получи виза. Има ли вариант скоро да получиш прословутата работна виза за Острова?
- Еми казват, че да. Евентуално това няма да се случи през лятото, но от първи януари 2009 година българите няма да бъдем смятани за играчи от страни извън Европейския съюз и няма да имаме проблем. Надявам се дотогава да ставам все по-добър и да бъда готов за английския футбол.

Александър Станков вече не е селекционер на младежите, а Пламен Марков замени Димитър Пенев. Какво е мнението ти?
-Съжалявам, че Сашо Станков не преподписа договора си, но предпочита да тренира клубен отбор. На този човек мога да кажа едно голямо Благодаря за всичко. Той ми подаде ръка в най-тежкия момент за мен, като ми гласува доверие и ме пускаше да играя за младежите. За мен е голям специалист. Пожелавам му много успехи в кариерата. Пламен Марков е отличен избор според мен. Радващо е, че селекционер отново ще е българин. Баща ми се среща с няколко чужденци, които искаха много пари, но самият той искаше българин да води тима. Марков вече един път класира тима на ЕВРО 2004 година, като се надявам и му пожелаем лично да успеем да се класираме и на Мондиал 2010 в ЮАР.

Какви са шансовете ни за класиране на световното първенство, след като видя жребия на квалификациите?

- Големи, разбира се. Няма от какво да се притесняваме. Притежаваме много силни футболисти. Димитър Бербатов и Мартин Петров са суперзвезди на Острова и правят фурор, но нямаме само тях. Те са лидерите, но има доста талантливи футболисти у нас. Освен Италия не виждам на карта отбор, който да не можем да победим и в двата мача. Затова съм оптимист. На нас проблемите ни идват главно от манталитета. Играем добре един мач и след това се самозабравяме. Паднем в следващия и вече е национална трагедия.

Следиш ли нещата, случващи се в бившия ти клуб Левски? Какво се случи с тима, от най-силния отбор през последните години не остана и помен?
- Следя всичко около Левски, разбира се. Това е клубът на сърцето ми. Странно е да видя отбора толкова назад от лит(*кс-етрополе в класирането с играчите, които спечелихме всичко. Не ми е работа да коментирам случващите се неща там, след като не съм президент или изпълнителен директор в клуба, но като истински левскар ми е болно да гледам как звездите са продадени за жълти стотинки. Имахме страхотен тим, написал със ”златни букви” страница в историята на клуба. Доминирахме в България, стигнахме до 1/4- финал в Купата на УЕФА, изигравайки немислимите за български тим дотогава 14 мача. Влезнахме в Шампионската лига, като доведохме в София шампионите на Испания, Германия и Англия. Тези играчи заслужаваха повече, след като оставиха множество безсъни нощи на сините фенове.

Имаш предвид продадените звезди – Топузаков, Йовов, Телкийски и Бардон?
- Да. Недопустимо е, че футболни национали си тръгват от Левски, за да играят в последния в Кипър или в последния и предпоследния в Израел. Не виждам с какво техните първенства са по-добри от нашето. Познавам ги и сме приятели, като от сърце пожелавам успех на Топчо, Ицо, Мечо и Седрик. Но ми е тъжно като привърженик да си тръгват едни от най-добрите футболисти. Странно е, че аз бях натирен за черната овца в тима за последните две години, от мен Левски прибра 300 000 евро, което е повече, отколкото за звездите си взети заедно. Все пак Левски е институция и има добър специалист в лицето на Станимир Стоилов (Мъри заедно с Наско и останалите в Левски ми помогнаха наистина много в момент, когато допусках много грешки извън терена), като пожелавам успех и на него, и на новите попълнения да изградят нов голям отбор, който да радва великите ”сини” фенове.

Тези фенове, които те освиркваха срещу Вердер?
- Разбира се. Феновете на Левски са най-великите в България. Факт е, че срещу Вердер преживях най-големия кошмар в живота си, но след тази вечер на стадион ”Васил Левски” пораснах с няколко години. Мисля си, че който и да беше сбъркал от моите съотборници не трябваше да бъде освиркван от феновете, но така се случи. Спомням си, че медиите цяла седмица говореха как едва ли не ще загубим заради мен, след като стана ясно, че Гошо Петков няма да играе. Това повлия, но и някои мои постъпки извън терена също. В първите три мача ни вкараха 10 гола, но после имаше хора, които ме обвиниха, че сме отпаднали заради мен от Шампионската лига. Но това вече е минало. Истината е, че Господ ме наказа, но после ми даде нов шанс в живота, като подписах с Ливърпул ден преди 19-годишния ми рожден ден.

Какво ще кажеш за престоя си там?

- Още от самото начало бях посрещнат отлично. Капитанът Стивън Джерард бе първият човек, който ме разведе преди първата ми тренировка и ми показа абсолютно всичко в базата. Не мога да си обясня как може там всички да са еднакви, никой не се прави на по-велик от останалите, докато в България все някой е по-голям от другия. След това ходих на лагер в Швейцария, където Карагър, Рейна и останалите се държаха много добре, както и мениджърът Рафа Бенитес. Там дори 2-3 пъти играхме тенис на маса с него, не му се удава много, но първия път му пуснах, за да не се разсърди, но после нямаше прошка. (Смее се)

Би ли се върнал да играеш в България?
- Да, но след време. Сега мисля да се развивам и да започна да играя все по-редовно за в бъдеще. Искам да стана класен вратар, каквито са били баща ми и дядо ми.

Би ли играл в друг отбор, освен в Левски, в България?
- Друг отбор? В България има само един клуб – Левски. Други отбори просто няма. Прекалено голям левскар съм. Винаги съм мечтал да стана любимец на сините фенове. Затова, един ден, се надявам да имам шанс да се реванширам за миналото си.

За какво друго мечтаеш в кариерата си?
- Еми за много неща, важното е да бъда здрав. Но най-голямата ми мечта е да бъда част от тима участник на Световно или Европейкско първенство, разбира се представяйки се на ниво. Да играя за националния отбор винаги е било чест за мен. Няма значение в кои възрастови групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:12 pm 
Аватар

ska pig написа:
Испания може да приюти нападателя на Левски Валери Домовчийски, ако бъде отхвърлен от Блекбърн, научи "Стандарт". Талантът пазел като резервен вариант оферта от тим от Примера дивизион. В момента той продължава да тренира с Роувърс. Най-късно до събота мениджърът Марк Хюз трябва да реши дали Валери ще бъде привлечен на "Иууд парк". При провал Домовчийски ще се насочи към Шефилд Юн и Съндърланд, които също показаха интерес. Ако не успее и там, остава Примера дивизион. Според запознати той е имал готова оферта от Хетафе. Тимът от Мадрид първоначално искаше Ричард Еромоигбе, но впоследствие се е спрял на Валери. Нигериецът пък е спазарен за Леванте. Той трябва да се присъедини към слабака от Валенсия след края на турнира за Купата на Африка.

като се има предвид източника на инфото, мисля че трансфер в блякбърн за съжаление може и да няма.
дано не съм прав !

Ако имаш предвид, че трябва да вярваш на Стандарт само защото е вестника на Борат .. според мене пък точно заради тва би трябвало да вярваш обратното на тва, дето го пише вътре. Сещаш ли се - "няма проби, Валери отива да подписва" :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:25 pm 
Аватар

3941 написа:
Е да ама това си е пазар на труда - който предложи най-равновесна стойност между качества и пари за трансфер+заплата той играе. Същото е с всяка една професия, без военни и полицаи щото само там остава да назначаваме чужденци и тогава вече ще сме съвсем пропаднала държава.

Така си е, но накрая ще рефлектира негативно и върху национала ни..
Според мен изизкванията им не са кой знае колко големи, то така и така за по-малко от година се издават български паспорти на много от тези играчи.

А Валери - нещо не ми харесва това забавяне, а май днес вече трябва да обявят решението си.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:55 pm 

Black Jack написа:
STALKER написа:

Е, тая политика я има от край време. Ние навремето взехме Мечо, след като им отбеляза два гола, и те веднага го поискаха. Даже и амбиции към Гонзо имаха докато риташе още в Локото.
Ако можеш да си позволиш, демек ако имаш пари, такава политика не е лошо. Освен, че лишаваш основоият ти конкурент от играч важен за него, то в последствие самия играч може да се окаже добър и полезен за отбора ти.
Робърт Попов именно може да се окаже такъв. На нас ни е необходим, щото сме зле с бековете, а и след продажбата на Мечо може да се окаже, че нямаме добър футболист на тази позиция, а Попов доколкото съм го гледал не се справя лошо и там. А пък при чорбата Данчо Тодоров въобще не може да играе, като десен бек и рано или късно, като дойде някой по-подходящ ще го измести.

Такава политика има наистина от доста време, но не става въпрос точно за това за което пишеш. Едно време, Чорбаспор обираше всички по перспективни играчи, едно за да не попаднат в Левски, второ за да не ги тормозят когато гостуват в провинцията на отборите от които са ги взели.
Много ясно е, че повече играчи няма да се наложат защото за някои постове имаше по 3 равностойни футболисти и който не се наложи беше "замразяван" за няколко години.
В Левски също я имаше тази практика, но много по-рядко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:57 pm 
Аватар

Разграничавайки се от всички дълбоки размисли относно трансферната политика на двата клуба, извода е един - те взимат (вероятно де) един от най-класните футболисти на този пост в нашия шампионат (всъщност - може би по-класен от всички български играчи на този пост), а за нас остава да обсъждаме мотивите им в интернет-форум и да търсиме нещо положително в това. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:10 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news701.html

Не им обръщам внимание вече, ама е така щото няма мнение последните няколко минути, и викам да разчупя леда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:36 pm 
Аватар

Тоя Бенет е голям перверзник щом от всичките симпатяги в Левски си хареса баш........него.... :lol:

Ти ако видиш Мач Магазин колко са филмирани, тия са по-зле от жълтите весници - Чорбата казва Не(и) на титлата, играча не бил правомерно картотекиран, Батков пращал скаути в Португалия да разучи въпроса, а Орманджиев и некъв друг оправяли бакиите на Томов.........ебем ти латиноамериканския сериал просто....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:50 pm 

Някой ден ще се научите да не скачате на нож веднага, когато прочетете нещо в пресата :wink:
Относно правилната трансферна политика на щека мога да кажа, че някои изглежда не виждат колко са цъфнали и вързали чорбетата последните 10-20 години. Е-ем ти и правилната трансферна политика :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 5:58 pm 
Аватар

Въпроса е друг - защо те може да вземат Робърт Попов, а ние за пореден път - не. Явно сме съвършено обезпечени на този пост, нямаме нужда от нов футболист на него или какво ?

Или и през пролетта ще местиме Рабе, Бензукан или Сърмов да играят там, когато на Живко му има нещо и не е на разположение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 6:03 pm 
Аватар

Между другото на чорбата трансферната политика дори има деградация през последните години щото едно време обираха що млади таланти имаше наоколо, а сега вече нещо не им ги дават и се задоволяват с негри и 1,2ма от старите им. Следователно един трансфер няма да могат да направят да си дигат самочувствието. При нас положението с вътрешния пазар никога не е било добро, а сега е почти никакво, но за сметка на това от школата излизат по някой и друг младеж. Външните ни трансфери пък са единствено на млади таланти. Този отбор дето ще играе пролетта и дето вече е разочаровал сума ти хора тук ще е един от най-младите ни в последно време - с трима-четирима по-опитни - Гошо Петков, Томашич, Вагнер и Дедо Боре предимно в защита

А защо не можем да земем примерно Роберт Попов, еми много ясно, какво очаквате от Ганчев и ловешкия филиал. Същите отношения изглежда са в перфектно състояние и в Локомотив Пд. Другите президентчета явно са се научили и не си ги дават вече футбалерите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 6:23 pm 
Аватар

Gong.bg

Цитат:
(Преди 36.сек)

лит(*кс-етрополе И ЛЕВСКИ В СПОР ЗА РОБЕРТ ПОПОВ

Двата най-големи български клуба Левски и лит(*кс-етрополе ще наддават за защитника на Литекс Роберт Попов, научи Гонг. Въпреки обявения за сигурен трансфер на Попов в лит(*кс-етрополе, според източници македонецът е по-близо до Левски.

Капитанът на „оранжевите” не отпътува с Литекс за първия зимен лагер в Дубай, под предлог, че е болен от ангина. Официалният сайт на „оранжевите” съобщи, че той вече е здрав и при първа възможност ще лети за Дубай.

Роберт Попов преподписа договора си с Литекс за една година, до лятото на 2009 г. Така цената на защитника със сигурност ще се покачи и Левски или лит(*кс-етрополе ще трябва да се бръкнат, за да си осигурят услугите му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 6:25 pm 
Аватар

Gong.bg

Цитат:
БЛЕКБЪРН ИСКА ДОМО ПОД НАЕМ

Нападателят на Левски Валери Домовчийски няма да бъде продаден, а най-вероятно преотстъпен под наем до края на сезона на Блекбърн. Източник на Гонг разкри, че това е желанието на английския клуб. Мениджърът Марк Хюз е останал с добри впечатления от Домо, но иска да го наблюдава до края на сезона, за да се увери дали той е способен да се справи с трудните мачове на Острова.

Валери Домовчийски се прибира в България утре, а през следващата седмица в Левски се очаква новото предложение на Блекбърн.

Самият младежки национал заяви, че неговият мениджър е разговарял днес с хора от Блекбърн, но не може да даде подробности. Домовчийски очаква да разбере решението на Левски, откъдето трябва да пуснат таланта под наем.

Цитат:
СОКОЛОВ И БЕНЕТ ОБСЪЖДАТ ХИЧО В ЕЙЛАТ

С пристигането на Трайчо Соколов в Израел, Николай Димитров вече е наблюдаван от двама мениджъри. Досега няколко дни сам тук се подвизаваше пратеникът на Арсенал Боби Бенет, а от днес компания му прави и пратеника на Лъчо Танев.

Двамата изгледаха заедно заниманието. Българинът говореше почти непрекъснато, докато англичанинът пишеше нещо в тефтера си. Те първоначално гледаха заниманието от непосредствена близост, но по средата на тренировката се отдалечиха, най-вече заради стоящите до тях журналисти.

Бенет очакваше днес мач между Левски и Динамо Киев, но като видя, че украйнците тренират, разбра че такъв няма да има. Той не изпуска нито за момент от очи всяко действие на Хичо по терена, но пък си изпусна тефтера и се наложи да го гони заради силния вятър.

Скаутът на Арсенал и днес се поинтересува за началния час на мача в неделя. И къде ще се играе той. Островитянинът днес не се възползва от парещото слънце да направи слънчеви бани, може би и заради наличието на българина при него, а и вятърът бе силен и студен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 9:11 pm 
Аватар

Цитат:
Някой ден ще се научите да не скачате на нож веднага, когато прочетете нещо в пресата

Повярвай ми, не мога да живея без журналистически измислици и ценна информация като тази:

Цитат:
Той не изпуска нито за момент от очи всяко действие на Хичо по терена, но пък си изпусна тефтера и се наложи да го гони заради силния вятър.

Цитат:
Островитянинът днес не се възползва от парещото слънце да направи слънчеви бани, може би и заради наличието на българина при него, а и вятърът бе силен и студен.

Колко пъти е пръцнал не засекоха ли? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:09 am 

Ако могат да го продадат на ПСВ-Ок,идеално,но...ми се струва тъпо да откажат в този случай,да го дадат под наем,тъй като ако Валери се представи добре асото идва в Левски и вече могат да преговарят за нова цена,ама като знам,че Н.С.определя трансферите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 8:35 am 
Аватар

Валери за мен не е от футболистите, от които очаквам да впечатли особено на английска земя, така че едно повишаване на цената е малко вероятно. За него обаче ще е полезно да отиде там, да понатрупа опит в друга среда и септември да се включи пълноценно към Левски. Пък тука ще спасяваме положението с поредния нов българин Дайо.
Цитат:
Нападателят Екундайо Джайеоба ще вземе български паспорт в понеделник. Нигериецът ще се възползва от точка в конституцията, според която гражданство може да се придобие след поне пет години пребиваване в страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:45 pm 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви пред Гонг, че талантливият нападател Валери Домовчийски няма да бъде преотстъпван на друг отбор. Изявлението на Сираков дойде в отговор на появилите се информации за желанието на английския Блекбърн да вземе Домовчийски под наем. "Ако Блекбърн не го купят, той ще се върне при нас", категоричен бе Сираков. "Засега няма нищо конкретно и се съмнявам, че ще се стигне до вариант, при който Валери да заиграе в Блекбърн под наем", допълни изпълнителният директор на шампионите. Според него до развръзката по казуса ще се стигне днес.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]