forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 6:45 pm 
Аватар

Да не повярваш .. само аз ли никога не съм бил особено впечатлен от спринтьорските качества на Валери ?
Или иначе казано .. че не е баш Марк Овермарс :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 6:52 pm 
Аватар

Не е точно трансфер, ама не е и за нова тема :wink:

don balon написа:
Ричард най-сетне стана българин
09 януари 2008 14:26
В момента халфът е на лагер с националния отбор на Нигерия в Испания за започващия турнир на африканските нации

Халфът на Левски Ричард Еромоигбе е станал българин преди Нова година. С натурализирането на нигериецът, ръководството на Левски отвори още едно място за чужденец извън ЕС. Припомняме, че Ричи имаше проблем с издаването на български паспорт, тъй като бе загубил свидетелството си за раждане.

То ще бъде използвано за картотекирането на един от привлечените в края на есенния дял на шампионата бразилци Жеан Карлош и Жоазиньо.

В момента Ричард е на лагер с националния отбор на Нигерия в Испания за започващия турнир на африканските нации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 7:17 pm 
Аватар

thebluegod написа:
Малко офтопик,съжалявам,ама да не пускам нова тема.
Имам един въпрос.В кой сайт статистиката за играчите на Левски-мачове,голове..е по-вярна- levski.bg или statistic.levskifootball.com,защото има големи разминавания в информацията за играчите.
извинявайте за офтопика!

Що направо не си отвориш една тема "Терзанията на thebluegod" и там да публикуваш това, което те вълнува :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 7:29 pm 
Аватар

Добре бе,не може ли да питам нещо?За един тъп въпрос цяла тема ли да пускам?Че пак да нададете вой до небесата?Бахти хората,честно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 7:29 pm 
Аватар

shalala написа:
Новината от Гонг е пълна глупост. Венгер беше заявил още преди Ники да иде на проби, че не му трябват повече нападатели. Ако сте чели, същото се коментираше и във форума на Арсенал, в който коментираха и Ники. Така, че това си е поредната интерпретация на роден журналист.

Така е. Това са такива простотии, че посто нямам думи :x . Вие кво си мислите, че Ники отива там да подсили Арсенал ли ? Дори да отиде скоро няма да се появи на Емирейтс, ако изобщо някога се появи - ще се дондурка половин до една година в дублиращия отбор докато се види може ли не може ли да играе и играели както трябва и тогава отива при батковците.

Ама наще журналисти вадят железна логика, в другото издание сигурно Венгер е "казал" : "Нямам нужда от Бербатов".

--------------------------------------------------------------------------------

Как се прави новина - даден треньор на голям отбор, нека вземем на пример Рийкард, докато дава интервю за поредния мач си чеше лявата топка точно когато говори, че е доволен от напаението. И сега почваме със следствията (ще пиша само ">" ) :

1>Значи е нервен
2>щом е нервен значи лъже
3>щом лъже значи има нужда от нов нападател
4>щом е голям отбор значи има много скаути
5>щом има много скаути има и у нас
6>щом има и у нас значи трябва да е видял някой наш напдател
7>значи може да има има интерес (това, че може, ще го споменем в третия абзац на статията)

И така новините излизат :

"Рийкард: искам Какалов"
"Какалов ще си съперничи с Ето`о за титулярно място"
"Какалов ще бъде захранван с пасове от Меси и Роналдиньо"
"Какалов - новият Стоичков"

и т.н. и т.н.

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 7:58 pm 
Аватар

Цитат:
Дори чух, че головият му актив в българското първенство е по-добър от този на Бербатов, когато и той е играел там.
Неее, гавраааа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:01 pm 
Аватар

В такъв случай, дано не си остане само с това. (относно "гаврата")

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:02 pm 

Теапа са всеки ли българин ще сравняват с Бербатов :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:05 pm 
Аватар

Нормално, Бербатов е що-годе единствения български играч със световна репутация. Както и всеки беларусин ще го сравняват с Хлеб, всеки украинец с Шевченко и т.н. Ама темата не е за тва ..

Аз се надявам да не се случи така, че Валери да се върне по живо и здраво, само че без договор .. понеже Борат беше много УБЕДЕН, че отива там направо да подписва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:18 pm 

Връщам се пак на темата за Ваня Дзаферович. Той може спокойно да играе като дефанзивен и да замести на този пост дядо Боре. Дзаферович не само, че знае как да се пребори за топката, но и знае как да я изнесе и как да бележи с глава. Ако Мъри реши, че Дзаферович е по-добър като централен защитник, тогава винаги би могъл да прати Рабе на шестицата, а да сложи него на мястото му.

Виждам, че Ричард напира да си ходи така, че ако не тази зима, то лятото има голяма вероятност да си замине.
Други играчи на този пост са Сърмов, Балтанов и може би Шуменския Деко и Стефан Станчев. Вие сещате ли се за други?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:21 pm 
Аватар

Той и Дарко е играл на този пост през есента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:24 pm 
Аватар

Освен това не е българин, а това взе да става много болна тема напоследък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 8:30 pm 

Ами всичкото хубаво ама българите не искат да ни ги продадат (вижте какво стана с Иво Иванов и Локо Сф.), а нашите юноши разкрасяват цялата А група, т.е. играят за всеки един отбор освен за нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 9:14 pm 
Аватар

За бързината на Валери - и за 11 да е бягал 100 метра, пак е фантастично постижение! Гунди ги е бягал за толкова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 9:38 pm 
Аватар

Валери може да е всичко друго, но не и бърз... ебем ти журналистическите преувеличения! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 9:45 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:

Аз се надявам да не се случи така, че Валери да се върне по живо и здраво, само че без договор .. понеже Борат беше много УБЕДЕН, че отива там направо да подписва. :smt006

Те на Борат глупостите край нямат :x Нищо чудно така да стане, ако исканата сума за Валери пак е от сорта на 5 млн. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 10:25 pm 
Аватар

БАРДОН: В БЪЛГАРИЯ БИХ ИГРАЛ САМО ЗА ЛЕВСКИ
http://gong.bg/view_article.php?article_id=32806

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 12:28 am 
Аватар

и пак въпреки всичко едно болямо БЛАГОДАРЯ на Бардон, защото човека излиза и казва това точно и ясно точно както го вижда !! Пожелавам му успех каквото и да стане и ще го помним ако си тръгне!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 8:02 am 

sportal написа:
Арсенал се отказа от намерението си да привлича Николай Димитров - Хичо от Левски, твърди "7 дни спорт". Младокът изкара едноседмичен пробен период в лидера във Висшата лига в последните дни на 2007 година, като остави добри впечатления с изявите си. От Арсенал заявиха, че ще продължат да следят изявите му.

Мениджърът на топчиите Арсен Венгер обяви, че през този месец, през който е отворен трансферният прозорец на Острова, няма да привлича нови нападатели. В момента на стадион "Емирейтс Стейдиъм" в Лондон разполагали с добър потенциал в атака.

По този начин френският треньор на Арсенал отхвърли възможността крилото на Левски Николай Димитров да премине в английския тим.

- Напред имаме Бентдер, Едуардо, Ван Перси, Адебайор и Уолкът също може да играе в нападение - каза Венгер. - Да не забравяме, че от следващия сезон ще разполагаме и с Карлос Вела. В момента не проявяваме интерес към други нападатели.

Нападателят на Левски Валери Домовчийски вече направи няколко тренировки с Блекбърн. Юношата е преминал успешно фитнес тестовете. Той ще остане в Блекбърн до края на седмицата, след което ще стане ясно дали ще подпише договор. Валери показа добро ниво в Блекбърн. Англичаните могат да си вадят нужните изводи - коментираха от лагера на сините в Израел.

Скоро не ми се е случвало да съм с по-смесени чувства от каквато и да е новина. Все пак изпитвам някакво злорадство , че плана на Батко да разпродаде всичко що струва некви пари в отбора за да си възстанови частта от печалбата от Ш. Л. която даде за бразилците, засега не се радва на особен успех. От друга страна щеше да е хубаво да продадем играч на един от десетте най-силни клуба в Европа в момента, но както преди време каза Хидън:
hidden767 написа:
... не ми се вярва Арсенал наистина да направят постъпки да го привлекат. По-скоро си мисля че ще му благодарят сърдечно за старанието, ще обявят че се е представил много добре и ще кажат че ще продължат да следят с интерес изявите му по нашите терени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 8:27 am 
Аватар

Гонг -> copy/paste -> 7 дни спорт -> copy/paste -> спортал.

Абсолютно никъде в думите на Арсен Венгер няма и намек за Ники. Абсолютно никъде не се споменава кога и в какъв контекст въобще е говорил той. Цялата "новина" е рандом негови реплики казани някога, някъде, по някакъв повод + гледната точка на роден журналист, който е решил да я сложи за заглавие. Как въобще толкова хора успяха да се вържат ми е пълна мистерия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 9:33 am 
Аватар

Малко офтопик, ама Радо Шишарката не беше ли и той на проби в Арсенал преди трансфера си в Чарлтън? Демек, дори и Венгер да се откаже от него, друг тим от Висшата Лига да го привлече... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 9:35 am 
Аватар

Точно това си мисля и аз. Ако Арсенал не го вземат, то някой друг отбор оттам ще го прилапа под носа на Венгер

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 10:51 am 

Емил Ангелов: Пожелавам успех на Левски
Цитат:
ИзображениеЛовеч. Новото попълнение на Литекс Емил Ангелов отправи добри думи към собственика на Левски Тодор Батков. „Батков е човекът, който ми помогна в тази ситуация. Разделихме се приятелски. Разговаряхме дълго и ми пожела успех. Тодор Батков ми каза, че много доволен от моето представяне в Левски. Очарован съм от думите му”, заяви нападателят пред "Дарик радио". „Пожелавам успех на Левски, нека отборът върви напред. Нямах никакъв проблем с ръководството на Литекс. С Гриша Ганчев се разбрахме за един час. Не желая да коментирам личните си условия. Мисля само за футбол. Честно да ви кажа сега ми е малко трудно. Шест месеца са си шест месеца. Тази пауза може да ми изиграе лоша шега, но се надявам да върна формата си от Левски. Радвам се, че в Литекс има голяма конкуренция. Ще се боря за място в състава, изобщо не се плаша от конкуренция”, отбеляза Ангелов. Известният с прозвището си "Бабангида" нападател призна, че не мисли за предстоящия сблъсък с Левски за Купата на България. Ангелов не спести комплиментите си към запалянковците на вече бившия му клуб Левски. „Благодарен съм на Левски. Все пак съм професионалист. Некоректно постъпиха спрямо мен дадени частици в Левски. Не искам да мисля за периода при юношите. Искам да си спомням само добрите моменти в Левски. Преди да избера Литекс говорих дълго със семействот си и взехме заедно това решение. Дано да стигна добрата си форма от преди време”, завърши нападателят вкарал пет гола в турнира за Купата на УЕФА.

Успех му желая,всичко най-хубаво :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 11:08 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=81128

Цитат:
Исмаил Иса: Ще успеем да заместим напусналите в Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 11:11 am 
Аватар

Относно 10те секунди на Валери, попаднах на това в един форум:

Тhis apparently is a joke: a lad on the official site claims he edited Wikipedia to see if any lazy reporters would use it...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 1:12 pm 
Аватар

TicoTorres написа:
Емил Ангелов: Пожелавам успех на Левски
Цитат:
ИзображениеЛовеч. Новото попълнение на Литекс Емил Ангелов отправи добри думи към собственика на Левски Тодор Батков. „Батков е човекът, който ми помогна в тази ситуация. Разделихме се приятелски. Разговаряхме дълго и ми пожела успех. Тодор Батков ми каза, че много доволен от моето представяне в Левски. Очарован съм от думите му”, заяви нападателят пред "Дарик радио". „Пожелавам успех на Левски, нека отборът върви напред. Нямах никакъв проблем с ръководството на Литекс. С Гриша Ганчев се разбрахме за един час. Не желая да коментирам личните си условия. Мисля само за футбол. Честно да ви кажа сега ми е малко трудно. Шест месеца са си шест месеца. Тази пауза може да ми изиграе лоша шега, но се надявам да върна формата си от Левски. Радвам се, че в Литекс има голяма конкуренция. Ще се боря за място в състава, изобщо не се плаша от конкуренция”, отбеляза Ангелов. Известният с прозвището си "Бабангида" нападател призна, че не мисли за предстоящия сблъсък с Левски за Купата на България. Ангелов не спести комплиментите си към запалянковците на вече бившия му клуб Левски. „Благодарен съм на Левски. Все пак съм професионалист. Некоректно постъпиха спрямо мен дадени частици в Левски. Не искам да мисля за периода при юношите. Искам да си спомням само добрите моменти в Левски. Преди да избера Литекс говорих дълго със семействот си и взехме заедно това решение. Дано да стигна добрата си форма от преди време”, завърши нападателят вкарал пет гола в турнира за Купата на УЕФА.

Успех му желая,всичко най-хубаво :wink:

Изгонването на Емил Ангелов беше грешка - отколешно мое лично мнение :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 5:14 pm 

Еееех, мамка му. Изпуснахме Беконо и Дзаферович. Да. Не са българи, но са сред най-качествените футболисти в А група. Последното нещо което исках да видя е Беконо при свинете. Тoй за разлика от Пифа е добър вратар и не разчита на "P.R." изяви в медиите за да докаже, че е добър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 6:47 pm 
Аватар

верно си е добър вратар обаче..и забелязал ли си го из Зара...постоянно обикаля града на бегом...все тренира..другите из кафета,кръчми,боулинги и чалготеки...наш манго по анцунг из Аязмо,езерото Загорка и околностите,разни паркове и алеи- и преди и след тренировки е това....

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 7:46 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Еееех, мамка му. Изпуснахме Беконо и Дзаферович. Да. Не са българи, но са сред най-качествените футболисти в А група. Последното нещо което исках да видя е Беконо при свинете. Тoй за разлика от Пифа е добър вратар и не разчита на "P.R." изяви в медиите за да докаже, че е добър.

Дзаферович отиде в Локо,а Беконо подписа ли с някой отбор?Защото е идеален за втори вратар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 8:19 pm 
Аватар

Има още 7-8 от Хасково , които са разтрогнали на този арбитраж , айде Тодоре вземайте ги ще дойдат за по една туба вино и по един заден бут :smt003
:arrow: Ебем ти и трансферната политика :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]