forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 01, 2025 8:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 9:19 pm 
Аватар

3941 написа:
paulao написа:
Живко отива в Оксер, според Дон Балон

Това го няма в сайта им, въпреки че и той за последно е обновяван миналата година.
Иначе не ми се вярва чак пък до толкова пълна разпродажба да стигнем, нали все трябва да остане някой да изкара сезона.

За сега никъде няма подобна новина, ма ако намерите нещо пускайте. Нищо чудно след тия игри Живко да привлече погледите на отбори от големите страни - незнам дали е на 21 още, а вече изведе Левски като капитан, игра за национала титуляр, та и голове има в сметката си за сините.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 9:26 pm 
Аватар

3941 написа:
paulao написа:

Това го няма в сайта им, въпреки че и той за последно е обновяван миналата година.
Иначе не ми се вярва чак пък до толкова пълна разпродажба да стигнем, нали все трябва да остане някой да изкара сезона.

http://donbalon.eu/news124.html
имат нов сайт...

Новината седи вече от една седмица и не мисля, че има някаква истина в нея. Живко може и да не блести с техника, но играе със сърце..и е Левскар. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 10:09 pm 

Kryten написа:
Naso написа:
Левски и Литекс са постигнали договорка на високо равнище и до часове Емил Ангелов ще парафира договор с ловешкия тим. Утре Бабангида ще пътува за Ловеч, където трябва да се разбере за личните си условия.

„Двата клуба са се разбрали. Предполагам, че утре и аз ще се споразумея с Литекс и отивам там”, потвърди Емил Ангелов.
Ще ни наказва, усещам го. И Копи също.

Батков пак ги е измъдрил едни дълбоки. Имаме "само" мач за купата като гости на Литекс и един домакински мач с тях. Той що не вземе да им продаде и някой друг от нашите?
Така ли да го xxx не се намери един отбор в Кипър, Китай, Азърбайджан или немската втора дивизия за тези двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 10:23 pm 

durtaka написа:
абе добре е отиде в Арсенал ама май е по добре да си остане при нас! на мен определено ми е любимец и бих искал да го видя със синия екип в доста по стойностни мачове занапред!

Хичо е свършен за Левски,Валери също

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 11:25 pm 
Аватар

Blue_Blood написа:
3941 написа:
paulao написа:

http://donbalon.eu/news124.html
имат нов сайт...

Новината седи вече от една седмица и не мисля, че има някаква истина в нея. Живко може и да не блести с техника, но играе със сърце..и е Левскар. :smt006

Деба, развалиха и този сайт :roll: Сега е някаква жълта боза

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 12:19 am 
Аватар

thegboy написа:
Няма лошо, но нещо ме съмнява да видим тия хора да играят със сърце за Левски - те не знаят как се пише на български и ме съмнява да знаят какво точно означава Левски - човек ли е, фабрика ли е, предмет ли е ...

А колко от българските футболяги могат да пишат и да говорят български като цяло? И колко от тях осъзнават какво е да носиш левскарската фланелка? Все тая, даже чужденците са по-стимулирани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 12:43 am 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ ! Каквито са-такива.... ще си ги търпим и това е, пък ако не стават ...тоя сезон така и така го отписахме, ще ги гоним и тях наесен ..... Проявете малко мазохизъм и викайте за негри, турчин, евреин, циганин, хърватин и македонец (доста мазохизъм ще е :D ) . Ако вие не сте, аз съм мазохист и ЛЕВСКИ си е мой, който ще да играе вътре. Никой не обича мангали и резняци, ама това е сега.... :D
САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 2:13 am 
Аватар

Morning Glory написа:
thegboy написа:
Няма лошо, но нещо ме съмнява да видим тия хора да играят със сърце за Левски - те не знаят как се пише на български и ме съмнява да знаят какво точно означава Левски - човек ли е, фабрика ли е, предмет ли е ...

А колко от българските футболяги могат да пишат и да говорят български като цяло? И колко от тях осъзнават какво е да носиш левскарската фланелка? Все тая, даже чужденците са по-стимулирани.

Имах в предвид, че не могат да напишат "Левски" на български ;) . Иначе и ти имаш право - нещото за което най-много ме боли, като го видя че му е все тая в синьо ли е в червено ли е ... е*и му мамата :( .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 9:22 am 
Аватар

anta написа:
САМО ЛЕВСКИ ! Каквито са-такива.... ще си ги търпим и това е, пък ако не стават ...тоя сезон така и така го отписахме, ще ги гоним и тях наесен ..... Проявете малко мазохизъм и викайте за негри, турчин, евреин, циганин, хърватин и македонец (доста мазохизъм ще е :D ) . Ако вие не сте, аз съм мазохист и ЛЕВСКИ си е мой, който ще да играе вътре. Никой не обича мангали и резняци, ама това е сега.... :D
САМО ЛЕВСКИ !

Така е, говедце, ще си ги подкрепяме... :?

Единственото хубаво за мен от цялата трансферна сага, в бавно- бавно отпращаме всички българи, е че си отворихме транферната политика.. Ако случайно купят Домо и Хичо, може в Англия да чуят за нас и по-често да правим трансфери като на М. Перука..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:29 am 
Аватар

Да му търсят друг отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:37 am 
Аватар

Според Меридиан Мач не сме платили абсолютно нищо аз Иса и Матев от Хасково,а Хасково ще получи процент от тяхна евентуална продажба в бъдеще. Двамата не са били приоритет на Мъри и той се е съгласил да ги вземе само защото са без пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:44 am 
Аватар

Новината от Гонг е пълна глупост. Венгер беше заявил още преди Ники да иде на проби, че не му трябват повече нападатели. Ако сте чели, същото се коментираше и във форума на Арсенал, в който коментираха и Ники. Така, че това си е поредната интерпретация на роден журналист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:57 am 

тоя Венгер къв е не знам щом няма да привлича нови футболисти що го вика на проби :lol: Само му дава празни надежди :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:59 am 
Аватар

Веднага се вързахте на смешните журналистчета. Нищо не се е променило след това изказване на Венгер. Човекът никога не е казал 'Не ни трябва Димитров', това просто са журналистически тълкувания

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 1:57 pm 
Аватар

Първото, което ми направи впечатление във форума на арсенал, който четох преди време е че масово се споменаваше че това е много често срещано при венгер - да каже че не му трябва футболист и скоро след това да осъществи трансфер. Да не говорим че дори и самия Хичо каза че в разговорите е станало дума че ако го вземат зимата ще го пратят да се ошлайфа с втория отбор пролета и чак лятото може да отиде при първия отбор. Дори и у нас никой треньор не споменава трансфер на някой юноша, който скоро няма да помирише първия отбор.
По въпроса за Ангелов и Коприваров - не може да станем собственици на всички футболисти в А група и да ги "убиваме" при младежите само щото евентуално можело да ни вкарат гол с фланелката на друг отбор. Пак добре ако сме взели някой лев и за тях.
За тея двамата от хасково - президента на отбора им се отказва от футбола и за него е най-изгодно да вземе каквито и да е пари за тези момчета от колкото да ги шитне за без пари и да остави евентуален процент за следващия президент на отбора. Да не говорим че е обидно да се допуска дори че Мъри ще попълва бройката с някакви келеши само щото са безплатни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 2:08 pm 
Аватар

Все пак единия е голмайстор на Б група (май), а другия е младежки национал. Да ги видиме първо и после може да ги заклеймяваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 3:28 pm 

Според една много странна информация Валери Домовчийски бил пробягал 100 м за 10 секунди,като това дори го пише в skysport.Искам да питам дали това наистина е възможно да е истина или някой журналист бая се е пообркал?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 4:11 pm 
Аватар

The Blue Champions написа:
тоя Венгер къв е не знам щом няма да привлича нови футболисти що го вика на проби :lol: Само му дава празни надежди :x

Това, че го е вземал на проби не означава, че задължително ще го вземе. Справка - червената "легенда" Стойко Сакалиев и един отбор в Германия, чйето име ми е трудно за изписване. А и да не отиде в Арсенал няма повод да му пада мотивацията (все още), защото щом има интерес към него от такъв отбор, то определено ще е забелязан и от други, а за да се случи това си трябва поддържане на форма, така че за спад в мотивацията не би трябвало и през ум да му минава на Димитров. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 4:37 pm 

Я какво намерих, вижте за кой наш юноша преговаря Наполи http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... naio.shtml

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 4:42 pm 
Аватар

retwerts написа:
Според една много странна информация Валери Домовчийски бил пробягал 100 м за 10 секунди,като това дори го пише в skysport.Искам да питам дали това наистина е възможно да е истина или някой журналист бая се е пообркал?!

Не знам тия кво друсат

9.74 Asafa Powell Изображение Rieti, Italy September 9, 2007

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Reco ... _100_m_men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 4:48 pm 
Аватар

retwerts написа:

Валери май требва да смени спорта :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:19 pm 
Аватар

То и 10,01 и 10,99 са си все 10 секунди само дето едното е върхово постижение а другото меко казано посредствено (за критериите на леката атлетика) така че при мерене с ръчен хронометър и разстояние което не е баш пък 100 м (тея англичани с техните футове едва ли уважават системата СИ) знае ли човек...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:20 pm 
Аватар

За футбалер си е бързо, обаче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:24 pm 

Мартин М. написа:
Я какво намерих, вижте за кой наш юноша преговаря Наполи http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... naio.shtml

Макриев в Ашдод за 1,5 млн. долара

Нападателят на Марибор Димитър Макриев бе продаден на израелския Ашдод за 1,5 млн. долара. Българският таран ще трябва да помогне на тима си да подобри класирането си, тъй като новият му отбор заема 10-о място, само на точка пред зоната на изпадащите.

Шефовете на израелския клуб Яки бен Закен и легендата Хаим Ревиво обаче са амбицирани да направят тим, който да се изкачи в класирането.

"Смятам, че Димитър може да стане един от най-добрите нападатели в Европа. Наблюдавахме го в около 20 мача и сме радостни, че той дойде при нас. Обещах на феновете ни, че ще останем в първа лига и Макриев е първата стъпка към тази наша цел", коментира Бен Закен.

Днес юношата на Левски ще премине медицински прегледи в Израел, след което ще се завърне в Словения.

От ръководството на Марибор пък отказаха официален коментар по сделката.

Макриев е голмайстор на "виолетовите" с 10 гола през есенния дял на сезона, постигнати в 19 мача от първенството. Българският нападател има и 6 асистенции, както и 4 жълти картона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:30 pm 
Аватар

Тоа па е ебати и тъпака. Ако беше останал в Марибор и играеш по същия начин, както досега, със сигурност до две години щеше да отиде поне в отбор от средна европейска класа. Даже и национал можеше да стане. А в тоя треторазряден еврейски отбор, ако ще и 200 гола да вкара все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:33 pm 
Аватар

Малко офтопик,съжалявам,ама да не пускам нова тема.
Имам един въпрос.В кой сайт статистиката за играчите на Левски-мачове,голове..е по-вярна- levski.bg или statistic.levskifootball.com,защото има големи разминавания в информацията за играчите.
извинявайте за офтопика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:35 pm 

Ето източниците.Друго не знам.Вас питам дали знаете дали Валери е чак такъв спринтьор ,макар че моето мненеие е ,че по-скоро става въпрос за недоразумение?

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764132255
http://www.skysports.com/story/0,19528,11676_3030892,00.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:41 pm 
Аватар

Ние както сме ги почнали,да не вземат и Джимарата да го трансферират някъде :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 5:47 pm 
Аватар

Много внимание обърнахме на тея 10 секунди (дори под 10 както пише). Според мен единствения път когато Валери е пробягал 100 под 10 секунди и било в някой безгрижен тийнейджърски сън, който е бил достатъчно нереален за да се повтори отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 6:43 pm 
Аватар

Относно това за 100-те метра на Валери - то е подхванато и от чуждите медии, аз примерно с голяма изненада прочетох едно заглавие "След резила срещу Ковънтри, Марк Хюз е готов да плати 1.5М паунда за seriously quick striker". Имаше се точно впредвид наш Валери...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]