forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 10:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 6:32 pm 
Аватар

Не е вярно. Вестник Таймс писа няколко пъти за Валери и Блекбърн, а този вестник не е като нашите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 6:35 pm 

Trent написа:
Хичо наистина вече е загубен за Левски, още повече с интервютата, които е правел още преди време - ясно бе за всички, че за него Левски е трамплин към Европа.

От друга страна смятам същото и за Валери, макар той да не е толкова устат и да не признае гласно, че вече не му се играе за Левски...

Въпрос на време е Хичо да демонстрира с държанието си, че не му се играе за Левски, докато Валери го демонстрира от лятото насам. Мисля, че случаят "Пелето" имаше много по-дълбоки последствия от колкото изглежда от страни. Погледнете как играха тази есен и други мотори на отбора - Ричи, Петков и Бардон. Нивото на изявите им спадна именно след случаят с Пелето. Стана им ясно, че единственият път вън от Левски е през Генчлербирлиги.
ОчевАдно е, че и на тях не им се играе в Левски. Бижутера и Мечката са просто лекета. Тяхната сила още едно време беше в това да бъдат златни резерви, а не да играят по 45-50 мача в годината за Левски и националния отбор. Топчо просто не е във форма.

Аз лично си мисля, че имаме добри вътрешни халфове, но на Мъри не са му достатъчно големи топките да ги налага като такива. Рабе може спокоййно да замени дядо Боре. Той е играл вече на този пост, а и също като дядо Боре знае как да задържа и изнася топката. Георги Сърмов би бил много добър заместник на Ричи. Като резерви на тях Мъри може спoкойно да налага Балтанов и Стефан Станчев. Разбира се, че един Иво Иванов нямаше да ни се отрази зле, но привличането му не е 100% задължително.
Остава само Мъри да си намери един чифт топки и да налага правилните играчи на правилните за тях места.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 7:10 pm 
Аватар

temida написа:
Апоел (Тел Авив) се отказа от Георги Петков, Христо Йовов и Димитър Телкийски
28 декември 2007 | 11:46 | Агенция "Фокус"

София. Израелският Апоел (Тел Авив) се отказа от намерението да извади оферти за трима футболисти на Левски, научи репортер на Агенция "Фокус". Ръководството на клуба планираше да привлече вратаря Георги Петков, Христо Йовов и Димитър Телкийски. Очакваше се в началото на януари в София да пристигнат представители на Апоел за преговори. Вероятна причина за отказването е неуспехът в турнира за купата на УЕФА. Апоел загуби с 1:3 като домакин на датския Олборг в последния си мач от груповата фаза и отпадна.

:arrow: В офиса на шампионите на ул.„Леге” № 15 днес пристигна официална оферта от израелския Апоел Тел Авив, научи Gong.bg. От нея става ясно, че евреите са пратили конкретни предложения за евентуалното привличане на Елин Топузаков, Христо Йовов и Димитър Телкийски от януари.

От Левски са одобрили офертите и за тримата футболисти и се очаква играчите да договорят личните си условия. В момента тримата почиват, но ще бъдат запознати с офертата от страна на Апоел.

Старши треньорът Станимир Стоилов заяви за Gong.bg: „Дал съм принципното си съгласие на ръководството за трансферирането на тримата футболисти, стига те да имат желание.”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 7:14 pm 
Аватар

Еми явно ще се разделяме с някои от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 7:20 pm 
Аватар

Не мога да разбера :? кви са тия момчета бе мама му стара - на мойте години са - около 20-те сиреч - и ни един а не излиза "за Левски", за публиката, да се раздава заради самия футбол ... бахти като някви предпенсионни са - само дай пари и това е.

Хичо поне едно "мерси" да беше казал на публиката, че така го подкрепяхме, една добра дума да каже за Левски, за Ваери същото, не да ми разправя, че бил професионалист и можел и в лит(*кс-етрополе да играе :? . Бахти и ква стана са тя ... ние се дереме там на стадиона, викаме "айде сега да подкрепиме момчетата, това онова ...", а то на момчетата им е през к*ра - кво викаме "Левски, Левски" - то им е се тая явно дали ще е Левски, лит(*кс-етрополе или Гигант Белене.

Ей за това вечно ще подсмърчаме, по "ония" времена - щото тогава квото и да е хората са играели със сърце. Баща ми вика "А, бе и тогава падаха, ама като го гледаш, че тича и се бори мъжката някак си не те е яд" :lol: . И е прав да ви кажа.

--------------------------------------------------------------------

И не ми казвайте глупости от това, че никой нямало да играе без пари - това няма нищо общо с това дали играеш с хъс или не.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 7:45 pm 
Аватар

Израелския вариант ми се вижда подходящ и за тримата - предпенсионерско поритване за прилични пари без високи очаквания като резултати.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 8:00 pm 
Аватар

Цитат:
Чавдар Янков: Левски може и да ме иска, но не става
Не мисля да се връщам в България, иначе у нас бих играл само за Славия, категоричен е халфът на Хановер

Ден след новината, че Левски иска да върне Чавдар Янков в България, халфът на Хановер изрази своето мнение по върпоса. Бившият футболист на Славия говори за тази възможност, както и за бъдещето си, като не бе подмината и темата за националния ни отбор.

- Какво знаеш за интереса на Левски към теб?

- От „Меридиан Мач“ разбрах. Приятели ми се обадиха именно по този повод и веднага отидох да си купя вестника. После новината бе качена във всички спортни сайтове. Аз лично нищо не зная.

- А някой от Левски търсил ли те е по този въпрос?

- Не, с никого не съм разговарял. Тези неща обаче обикновено се разбират от футболистите в последния момент. Те може и да ме искат, но аз съм футболист на Хановер и на този етап не става.

- Би ли се върнал да играеш в България?

- Левски е голям отбор, име е у нас, но в момента мисля само как по-бързо ще се възстановя от контузията, която ме мъчи вече два месеца. Затова сега цел номер едно пред мен е да се оправя, за друго не мисля. Също така да направя една добра подготовка и отново да се наложа в Хановер, защото заради травмата загубих мястото си в състава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 9:16 pm 
Аватар

eXpLoSiOn_f написа:
Мечо и Йовов отиват в Израел! :!: :shock:
Потвърдиха го по НТВ! :lol:

Барабар с Топузаков... :lol: Били се договорили вече. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 9:17 pm 
Аватар

Оня кретен Крум Савов ли потвърди,или някой от клуба?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 9:27 pm 
Аватар

Има само оферти.Нищо друго.Другото за мене са спекулации.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 9:31 pm 
Аватар

Топузаков...време беше. Така и така е резерва, вече започвам да се обеждавам че е заслужено, предвид класата на Рабех. 7-8 години по-млад на всичкото отгоре.
Мечо - слаба форма, ама кой остава отдясно? До момента Зе Суарес с нищо не е впечатлил...
Бижутера - продават го, Хичо го взимат Арсенал и от ляво кой остава? Джуджиньо? Мхм...

Да не забравяме...че 3-мата бразилци + Ричи + мароканец/мароканците не могат да са по едно и също време на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:05 pm 
Аватар

Цитат:
Хичо го взимат Арсенал и от ляво кой остава?

Ти това за Хичо като някакъв факт го казваш, едва ли не .. :lol:
Всъщност, за мене процента да го вземат е по-малък и от 50.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:30 pm 
Аватар

Мне..просто като евентуален развой....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:33 pm 
Аватар

Според мен вероятността Хичо да замине е голяма. Ако не е Арсенал ще е друг отбор. Ако си спомняте какво стана миналата година:
Ники Михайлов - на проби в Болтън :arrow: в Ливърпуул
Наско Курдов - на проби в Тотнъм :arrow: в Леверкузен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 10:36 pm 
Аватар

Особено след като е направил впечатление на Венгер всички ще се ослушват :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 11:00 pm 
Аватар

До момента, когато Борат каже "5 милиона евро" .. :lol:

... и 75% от следващ трансфер :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 7:39 am 

bring_da_pain написа:
До момента, когато Борат каже "5 милиона евро" .. :lol:

... и 75% от следващ трансфер :lol:

Да, и да ни пратят и адебайор и фабрегас за добавка :smt112

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 9:56 am 

Kryten написа:
:arrow: В офиса на шампионите на ул.„Леге” № 15 днес пристигна официална оферта от израелския Апоел Тел Авив, научи Gong.bg. От нея става ясно, че евреите са пратили конкретни предложения за евентуалното привличане на Елин Топузаков, Христо Йовов и Димитър Телкийски от януари.

От Левски са одобрили офертите и за тримата футболисти и се очаква играчите да договорят личните си условия. В момента тримата почиват, но ще бъдат запознати с офертата от страна на Апоел.

Старши треньорът Станимир Стоилов заяви за Gong.bg: „Дал съм принципното си съгласие на ръководството за трансферирането на тримата футболисти, стига те да имат желание.”

Остават играчите да са недоволнии... :shock: Марш в Израел без много да мрънкат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 11:50 am 
Аватар

Scaramouche написа:
Против продаването на Топчо съм. Ебати и малоумното ръководство. :x

И аз съм против.Борат обаче не му пука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:24 pm 
Аватар

За какво ви е да седи още Топчо? Да търка скамейката, докато младите мароканчета разцъкват? Нема смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 12:27 pm 

Scaramouche написа:
Против продаването на Топчо съм. Ебати и малоумното ръководство. :ь

Все пак е по-добре да играе някъде и да спечели някой лев...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 2:48 pm 
Аватар

И отново оставаме без защита ако се контузи хърватина, примерно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 3:57 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=79680

Дървото се завръща :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 4:41 pm 
Аватар

Цитат:
Халфът на Левски Седрик Бардон няма намерение повече да облича синята фланелка, пише в днешния си брой столичният спортен всекидневник "Тема:Спорт". В частен разговор със собственика на клуба Тодор Батков халфът е заявил, че няма желание да играе за шампионите. Французинът е останал обиден от отношението към него след мача с лит(*кс-етрополе и не смята, че трябва тепърва да се доказва след двете успешни години в клуба. Непосредствено след вечното дерби французинът бе отстранен временно от отбора, а Станимир Стоилов подчерта, че футболистът има треньорска контузия. Мъри заяви, че не му трябва „половината Бардон” и халфът е добре дошъл в тима само само ако възвърне предишната си форма, когато сам е правил разликата с другите отбори. Седрик е получил пълен картбланш от Тодор Батков да си търси нов клуб във Франция. Така футболистът съчетава ваканцията си в родината с усилията да си осигури бъдещето след Нова година. На Бардон дори е бил предложен вариант да премине в китайския Далиен, където съвсем наскоро за треньор бе назначен Ратко Достанич. Полузащитникът обаче не мисли да се впуска в азиатска авантюра и предпочита да завърши кариерата си във Франция.

"На този етап не искам да коментирам нищо свързано с бъдещето ми. Всичко е възможно да се случи през следващите дни. Ако има промяна около ситуацията, вие първи ще научите", сподели пред изданието френският футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 4:50 pm 
Аватар

Еми Бардон си е прав.Невиждам защо точно той от всички трябваше да го отнася така.Даде много и вярно е време да си ходи,но не по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 5:35 pm 
Аватар

Апоел няма да привлича Йовов, Телкийски и Топузаков
Израелският тим Апоел (Тел Авив) се е отказал от намерението си да привлича Христо Йовов, Димитър Телкийски и Елин Топузаков.
Вчера се появиха информации, че в офиса на Левски са пристигнали предложения за тримата. Въпреки това, евреите са премислили и до трансфер няма да се стигне. Както е известно, Йовов, Телкийски и Топузаков не са в отлична форма през този сезон и това породи сериозни спекулации за бъдещето им. Тези спекулации се засилиха след загубата от лит(*кс-етрополе във вечното дерби с 0:1.
http://novini.dir.bg/2007/12/29/news2492528.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 7:15 pm 

Чета как трябва да продадеме Хичо, Домо, Мечо, Йовов, Бардон, Топчо, Боримиров (по-скоро да го махнем, тъй като няма да може да го продадем) и т.н.
Кой ще играе след това? 11 няма проблем да съберем, а ако някой се контузи - пак ли ще клепаме с уши.

ПС: нямам много големи впечатления от юношите, а и от бразилците също.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 7:31 pm 

ivanitsa написа:
Чета как трябва да продадеме Хичо, Домо, Мечо, Йовов, Бардон, Топчо, Боримиров (по-скоро да го махнем, тъй като няма да може да го продадем) и т.н.
Кой ще играе след това? 11 няма проблем да съберем, а ако някой се контузи - пак ли ще клепаме с уши.

ПС: нямам много големи впечатления от юношите, а и от бразилците също.

То те като играят и мажем наред :oops: Хичо вече няма да има никакъв стимул да играе,<Валери само се мъчи момчето.
Мечо, Йовов, Бардон, Топчо, Боримиров -ти някаква мотивация виждаш ли,Баримиров се раздава,ама годинките си казват думата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 7:42 pm 

Предлагам да вземеме Бебратов :oops: Я кво прави срещу рединг :lol: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 8:01 pm 
Аватар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново не пропусна възможността да иронизира шампиона Левски.

Колоритният бос на "белите" пак се изказа по култов начин заради информациите, че Чавдар Янков е желан на "Герена" за пролетта.

"И аз искам Лео Меси в Славия, но няма как да стане. Левски по-лесно ще вземе извънземно, отколкото Чавдар Янков", надсмя се над "сините" Стефанов, цитиран от "Меридиан Мач".
Изображение

ЛЕЛЕ,ТОЯ ПЕДЕРАСТ.......

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]