forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 10:41 pm 

Trent написа:
Хичо доколкото си спомням винаги е бил несменяем титуляр за младежкия национал, та едва ли би имал проблеми....пък и аз на Football Manager 2008 като го взех у Шефилд Юнайтед му дадоха виза :lol:

Ники Михайлов има много повече мачове от него за националния , а не му дадоха виза :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 11:46 pm 
Аватар

На ГелО не са му дали виза щото са гледали изявите му в YouTube :lol:

Думите на Венгер, че Мпуту няма мачове в Европа леееко дават аванс на Хичо, но БГ журналиститческото творение наистина бие всякакви видове олигофренизъм, сериозно се замислям да спра да влизам в тази секция, съответно и всякакви спортни сайтове, защото "гилдията" у нас.....дори нямам думи да я опиша :roll:

А беха времената, когато само ГА и Гъвейн дразнеха.......сега всеки е на кафевО :x

Малко офтопик, но няма как да не се сетя последния път като се излъгах да взема Мърда Мач какви легендарни цитати имаше - напомняха на нещо средно между "Чук-Чук" и "Лична драма":

"Берти Фогс удари мощно по Левски" :shock:

"Капело и Англия се взеха" :oops:

"ПСВ с десет човека клекна пред (еди-кой си отбор)"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:09 am 
Аватар

Жеан Карлос вкара 4 гола в първия си мач за Левски .... :8)

п.с. за FM става въпрос де .. :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:20 am 
Аватар

От къде го добара? :) Аз не го намерих... или има нов пач? :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:24 am 
Аватар

t0p4o написа:
Интересно ми е ако го вземат какво ще стане с работната виза...да не го пратят в Твенте и него...

В Беверен. :lol:
(Те нали бяха развъдник на Арсенал, или нещо съм се объркал?)
Ясно е, че виза няма да получи и няма да може да играе. Може би Венгер не е наясно, както и Рафа Бенитес не беше когато взе Ники Михайлов. Аз по тази причина си мислех до последния момент, че той няма как да отиде в Ливърпул, че всичко е журналистически балон.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:30 am 
Аватар

al3kz написа:
От къде го добара? :) Аз не го намерих... или има нов пач? :)

На 8.0.1. съм аз, и по едно време видях че ми е като "уреден трансфер" с дата 15.12 .. :)

Интересното е, че Зе и МънечкиО ги няма в цялата работа .. :(

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 10:09 am 
Аватар

Върти ми се в главата едно изказване на танев че от 2008 вече няма да има нужда от работна виза за футболистите ни, но не помня дали беше за в испания или за в англия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 1:57 pm 
Аватар

3941 написа:
Върти ми се в главата едно изказване на танев че от 2008 вече няма да има нужда от работна виза за футболистите ни, но не помня дали беше за в испания или за в англия.

Ми до колкото си спомням, Англия ни отложи работните визи за 1 година след приемането ни в ЕС, т.е. след 1.01.08г. не би трябвало да има проблем... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 5:34 pm 
Аватар

3941 написа:

За Англия става на въпрос.
В Испания отпаднаха работните визи още при влизането ни в ЕС.

Между другото към Александър Хлеб има сериозен интерес от Барселона , Мпуту пък няма да получи виза да играе за Арсенал. Така вратите на Хичо към английския гранд се отварят широко !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 10:05 am 

Хичо дори и да отиде в Арсенал, нормално е да не стане веднага титуляр а да поиграе година във втория отбор. Като гледам в момента формата на Адебайор, трудно нашият човек ще го измести :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 10:29 am 
Аватар

Гласят го за заместник на Росицки :wink: ако въобще се получи нещо де

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 11:07 am 
Аватар

Момчето си го каза, ако въобще се стигне да трансфер , ще играе във втория отбор , докато Арсен Венгер сметне че става за първия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 1:34 pm 

Цитат:

Домовчийски сигурен за Блекбърн

Това тръби една от институциите на Острова - вестник "Таймс". Нашият е избран от мениджъра на Роувърс - Марк Хюз, за заместник на Джейсън Робъртс.

29-годишният нападател от Гренада със сигурност напуска "Иууд Парк" през зимния трансферен прозорец.

Хюз бил спокоен, защото в лицето на българина бил намерил решение за отварящата се дупка в нападение.

Както е известно, 21-годишният Валери е вторият млад талант от Левски след Николай Димитров, който може да премине в Премиършип тази зима. Хичо изкара проби в гранда Арсенал, който е водач в класирането и се очаква през януари Венгер да се произнесе за бъдещето му.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:10 pm 

Цитат:
Отбор от Азербайджан иска Екундайо Джайеоба

24 декември 2007 | 11:25 | Агенция "Фокус"

София. Отборът от Азербайджан Стандарт (Баку) иска да вземе нападателя на Левски Екундайо Джайеоба, научи репортер на Агенция "Фокус". Очаква се веднага след Нова година шефовете на клуба да представят оферта на българския тим. Нигериецът Джайеоба е резерва в състава на Левски и от дълго време не е влизал в игра. Преди около месец от Стандарт поискаха официално да вземат Христо Йовов и Димитър Телкийски. Офертата бе твърде добра за нашите стандарти, но двамата футболисти не пожелаха да играят в Азербайджан.

Да си го взимат :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:16 pm 

Предлагам да им го подарим :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 2:55 pm 
Аватар

The Eraser написа:
Цитат:

Домовчийски сигурен за Блекбърн

Това тръби една от институциите на Острова - вестник "Таймс". Нашият е избран от мениджъра на Роувърс - Марк Хюз, за заместник на Джейсън Робъртс.

29-годишният нападател от Гренада със сигурност напуска "Иууд Парк" през зимния трансферен прозорец.

Хюз бил спокоен, защото в лицето на българина бил намерил решение за отварящата се дупка в нападение.

Както е известно, 21-годишният Валери е вторият млад талант от Левски след Николай Димитров, който може да премине в Премиършип тази зима. Хичо изкара проби в гранда Арсенал, който е водач в класирането и се очаква през януари Венгер да се произнесе за бъдещето му.

Дано е истина, успех и да си върне радостта от играта... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 4:45 pm 

Ако Батков наистина иска 1.7 милиона пауда значи с Наско си остават кръгли глупаци и това си е ...[/u]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 4:49 pm 
Аватар

Нужно ли е да продаваме Топчо? :roll: Ако той иска да остане мисля,че може да го пускаме в по-лесните мачове.
Макар че с тая игра,лесни мачове едва ли ще имаме ... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:22 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=79248 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:31 pm 
Аватар

Айде да играеме на развален телефон ... аз чух, че Мечо щял да ходи в Арсенал, а пък то се оказа че е Арсенал (Розова долина), ама всъщност ще ходи там не да играе, ами на ваканция с жена си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 7:35 pm 

Аз не разбирам защо толкова се радвате, че продаваме младите си играчи в чужбина (визирам Домо и Хичо). Аз пък искам да играят за Левски. Естествено те искат да излезнат в чужбина, особено като става дума за Висшата лига, но аз съм фен на Левски и искам да останат в Левски (макар че обожавам Арсенал). Но нали знаете, че има
"... само един Левски футболен тим"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 8:12 pm 

ivanitsa написа:
Аз не разбирам защо толкова се радвате, че продаваме младите си играчи в чужбина (визирам Домо и Хичо). Аз пък искам да играят за Левски. Естествено те искат да излезнат в чужбина, особено като става дума за Висшата лига, но аз съм фен на Левски и искам да останат в Левски (макар че обожавам Арсенал). Но нали знаете, че има

То трябва да се гледа не само за кой играят,а и как играят.Дори гледайки само от тази страна-кое е най-добро за Левски ще се види,че е най-добре да ги пуснем.Прични-много.ЗА Валери-момче се мъчи вече в Българи от доста време,за какво ти е да държиш игра,който вече няма никаква мотивация и хъс да играе в Левски?Какво печелиш от това-нищо,а при евентуална продажба освен чистите пари печелиш-ако стане добър играч и пробие само Господ знае колко може да получиш от следващ трансфер.Никой не знае кой ще е новият Марадна,представи си,че утре Хичо става супер зсезда и струва 30 милиона,в касата на ЛЕвски Хоп 10 милиона,ай така,Да не говорим за международният авторитет,който си градиш с много футболисти навън :wink: Да не говорим,че никой млад талант няма да идва в Левски,в крайна сметка никой не иска цял живот да играе в България,и това е съвсем нормално.Не случайно изпуснахме много таланти,точно заради олигофренската политика на НАско с продажбите.Всеки ска след като се изчерпа за отбора за бъде пуснат да с развива,а не да се отхвърлят не една и две изгодни оферти и след 2 години да бъде захвърлен като ненужен в Турция.Валери отдавна се изчерпа за Левски и ако не бъде продаден зимата цялата му кариера се проваля и след време Батков ще си скубе мустака защо не е продалкогато е трябвало.Вече веднъж сбърка с Валери(Аз Алкмаар),ако сбърка пак значи си е пълен кретен,НАско същата работа.А за Хичо-ти как си представяш Хичо да играе с хъс и да бъде мотивиран след като сме отказали оферта от Арсенал(хипотетично),най-нормалната реакция е да се чуди как да избяга от отбора за да не му се провали кариерата.Та то щом Венгер продаде Анри,който е икона на Арсенал,ние тук говорим за трансфери,глупости.Ако има оферти към двамата и те не бъдат продадени за пореден път се убеждавам,че ни управлявът истински идоти(начело с Наско и тъпата му политика)

Последна промяна TicoTorres на Пон Дек 24, 2007 11:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 8:27 pm 
Аватар

така е!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 8:49 pm 
Аватар

ivanitsa написа:

Ще останат и на какво ще приличат според тебе ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 9:42 pm 
Аватар

ivanitsa написа:

Особено Домо си личи с какво желание играе.. :?

А за 1.7 млн паунда (2.46 млн евро) в сегашната му форма... Домо форевър ауърс :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 11:14 pm 

TicoTorres написа:
за пореден път се убеждавам,че ни управлявът истински идоти(начело с Наско и тъпата му политика)

И как се убеди за пореден път. Че мениджърът на валери опроверга, че има интерес ли???? Или венгер вече отправи оферта за хичо и наш'те не го пуснаха ????
Иначе наистина за хичо и България ще е добре да премине в арсенал. Венгер дава път на младите и това ще бъде страхотен шанс ако го поиска. Другото зависи само от него-той може. За валери и 1 милион евро да предложат ми се струва изгодно и ако има оферти от англия, испания, италия, франция или германия ще е добре за него да го продадат. Това е мое мнение. Наистина мисля, че и за Левски ще е добре такъв ход.

Последна промяна parvanoff на Вто Дек 25, 2007 12:15 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 11:45 pm 

parvanoff написа:
TicoTorres написа:
за пореден път се убеждавам,че ни управлявът истински идоти(начело с Наско и тъпата му политика)

И как се убеди за пореден път. Че мениджърът на валери опроверга, че има интерес ли???? Или венгер вече отправи оферта за хичо и наш'те не го пуснаха ????

TicoTorres написа:
Ако има оферти към двамата и те не бъдат продадени за пореден път се убеждавам,че ни управлявът истински идоти(начело с Наско и тъпата му политика)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 11:59 pm 

Извинявай, заблудих се с времената нещо, па съм и на няколко чаши вече :wink:
Все пак се пише за пореден път ще се убедя-така де, извини ме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 12:22 am 

parvanoff написа:

За нищо :wink: и аз с тия чаши вече се обърквам здравата :lol:

офф:Весела Коледа :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 12:50 am 

TicoTorres написа:
parvanoff написа:

За нищо :wink: и аз с тия чаши вече се обърквам здравата :lol:

офф:Весела Коледа :) :wink:

Подобно Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]