forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:07 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Абе при положение, че едва ли ще се изтърсят за него, защо да не го пробваме. На 18 години е и има 15 мача/14 гола за Хасково.

за протокола...юноша е на Светкавица Търговище

не е лошо момчето...но дали ще стане играч....зависи само от него...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:11 pm 
Аватар

3941 написа:
Ники Димитров премина успешно фитнес теста в Арсенал

Младият нападател на Левски Николай Димитров, премина успешно фитнес теста, на който бе подложен в английския Арсенал. Техничният футболист от неделя е на едноседмичен пробен период в лондонския гранд. Тази сутрин Ники тренира с футболистите, които няма да вземат участие при гостуването на Блекбърн за купата на лигата на Англия. Следобяд Димитров премина през двучасов фитнес тест. Според кондиционния треньор на Арсенал, футболистът на Левски се е справил доста успешно в теста. Ники Димитров ще тренира с Арсенал до петък.

„Чувствам се невероятно. Обстановката е отлична. Не съм очаквал такова посрещане. Още първия ден, когато влязох в съблекалнята, всички звезди на Арсенал станаха на крака и ме поздравиха. Питаха ме за България, за Левски. Страхотно е. Условията, които предлага този исторически клуб, те карат да мислиш само за футбол и да показваш най-доброто от себе си. Щастлив съм", заяви доволният Николай Димитров пред официалния сайт на ПФК Левски.

винаги ми е бил непонятен тоя Ники...никога не съм го чувал да говори така за Левски....щом е щастлив да заминава...прав му път...
явно самото име...понякога говори за човека... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:14 pm 
Аватар

Като почнете да го удряте на чест става смешно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:17 pm 
Аватар

Трябваше да каже " ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ, КУР ЗА АРСЕНАЛ "

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:20 pm 
Аватар

Dr. Martens написа:
Трябваше да каже " ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ, КУР ЗА АРСЕНАЛ "

правилно.... :lol: :lol: :lol:

но това за съжаление е станало някъде около 1968...1970 г :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:21 pm 
Аватар

L.O.V.E. Machine написа:

да удряме го...защото аз съм от Левски София...а явно тоя вече не е....нещо против... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:23 pm 
Аватар

Ти си го написа много точно, т'ва е разликата между тях и нас, капиш ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 12:20 am 

targovishte написа:
L.O.V.E. Machine написа:

да удряме го...защото аз съм от Левски София...а явно тоя вече не е....нещо против... :?:

Ами верно да вземе да откаже на Арсенал и да провали кариерата си,щото е от Левски :lol: ! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 1:16 am 

Levskarq написа:
http://vbox7.com/play:4076de4a
само аз ли не разбрах кой е Хичо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 1:23 am 

The Blue Champions написа:
Levskarq написа:
http://vbox7.com/play:4076de4a
само аз ли не разбрах кой е Хичо :lol:

Абе един там, рита топката по едно време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 1:23 am 
Аватар

8.Lampard написа:
targovishte написа:
L.O.V.E. Machine написа:

Ами верно да вземе да откаже на Арсенал и да провали кариерата си,щото е от Левски :lol: ! :smt003

ми да си гледа кариерата...кой му пречи...но на мен лично вече не ми е интересен....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 7:40 am 

Ако Хичо отиде в Арсенал това ще е втория голям трансфер в историята на българския клубен футбол. След КСП в Барселона. Според мен, наш клуб да продаде играч директно в един от десетте супер гранда на европа, е уникално постижение. Надявам се да правите разлика между трансфер Левски - Арсенал и Пирин - цфка -Байер- Тотнъм - (Юнайтед?)
Просто още един повод да се гордеем че сме левскари, още повече че става въпрос за играч израсъл в нашата школа, а не привлечен по военна линия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 9:13 am 

za_fenove1914 написа:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=31243

ЛЕВСКИ ПОДПИСВА С ИСА ОТ ХАСКОВО

Левски ще привлече младия нападател на Хасково Исмаил Иса. Таранът тренира в края на полусезона със „сините” и е впечатлил Станимир Стоилов.”.

Що като чуя ФК Хасково и се сещам за некадърни играчи :roll:
Какъв таран,като го гледам на снимката той няма и 50 кила с напикани гащи....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 9:25 am 
Аватар

Хидън а що забравяш за трансфера от Левски в ливърпул миналото лято :wink:
А колкото за нападателя на хасково - "стандарт" има друга версия : "В Левски ще решават след зимната подготовка дали да привлекат нападателя на Хасково Исмаил Иса. За целта той ще бъде взет на лагерите в Израел и Кипър."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 11:32 am 
Аватар

Icho написа:
za_fenove1914 написа:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=31243

ЛЕВСКИ ПОДПИСВА С ИСА ОТ ХАСКОВО

Левски ще привлече младия нападател на Хасково Исмаил Иса. Таранът тренира в края на полусезона със „сините” и е впечатлил Станимир Стоилов.”.

Що като чуя ФК Хасково и се сещам за некадърни играчи :roll:
Какъв таран,като го гледам на снимката той няма и 50 кила с напикани гащи....

За съжаление на пръв поглед и на мен ми направи впечатление тва... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 4:57 pm 
Аватар

8.Lampard написа:
targovishte написа:
L.O.V.E. Machine написа:

Никой не говори за това, но виж например с какви думи си отиде от Герена Курдов :wink: . Ники е добър футболист - талантлив е, но и на мен ми се струва, че не е със "синьо" сърце, колкото и да ми е болно да го кажа :( .

А за това, че звездите на Арсенал станали на крака - подобно нещо беше казал и Здравков като беше отишъл там, а така е май и във всеки голям отбор. Имат си уважение хората, то самият факт, че ги мъкнат звездите да играят с школниците сека седмица вече говори достатъчно, а не като нашите да го раздават гъзари.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За тоя от Хасково - ако е добър не виждам защо не - не е като да не ни трябва нападател :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:14 pm 

За мен присъствието на турчина в ЛЕВСКИ е престъпление , нали сме повече от отбор , какво значи името ЛЕВСКИ ????

След това те биват разделени — Николчо Бакърджията затворен при Д. Пъшков, а Левски отделят сам и го задържат в софийските казарми. Тук започва разпитът, полицейското следствие, съдебно дирене или ту едното, ту другото, тъй като в Турско тези разследвания нито са били разграничавани, нито пък са имали някакъв ред. Всичко е било поставено върху турските съдебни везни на произвола, на тормоза, на който биват подложени нашите народни дейци. За тормоза на Левски говори и Каравелов. „Из България ни явяват за смъртта на покойния Васил Левски следното: „Левски беше страшно мъчен. Когато той беше затворен в казармата то низамите, по повелението на пашата, му извадили един по един всичките зъби. Обиколили го пет-шест души и всеки из тях държал в ръката си по един нож. В това време низамите захващат да го тласкат така, щото върховете на ножовете им се забивали в тялото му. Когато турското правосъдие видяло, че из устата на този българин-светия не излиза ни една дума, то заповядало да го обесят. Левски е обесен полумъртъв. Вечна му памет

Окован и кървав, в тъмница ръгнат.
Апостолът беше на мъки подвъргнат
Ужасни. Напразно! Те нямаха власт
Над тази душа яка. Ни вопъл, ни глас,
Ни молба, ни клетва, ни болно стенание,
Не издаде в мрака туй гордо страдание!
Смъртта беше близо, но страхът далеч.
И той не прошушна предателска реч.
И на вси въпроси — грозно изпитание —
Един ответ даде и едно мълчание,
И казваше: „Аз съм Левски! Ей ме на!”
И никое име той не спомена ...”

:idea: :idea: :idea: :idea:

Аз лично няма да стъпя на мач , докато турчина играе в ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:34 pm 

Още малко и ще ревна, че няма да стъпиш на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:37 pm 

Carthagen написа:
Още малко и ще ревна, че няма да стъпиш на мач.

Да съм те карал :lol:
Това си е мое мнение , така го чувствам , аз не искам турци в ЛЕВСКИ , на всички е ясно защо не трябва да има !
Носим името на АПОСТОЛА , нали трябва да го браним ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:42 pm 

Уважавам мнението ти, но колкото има общо клуба с делото на Апостола, толкова има общо и това момче с делото на Сюлейман :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:44 pm 
Аватар

Блекбърн плаща 2 млн. на Левски за Домовчийски

Англичаните пращат офертата в офисите на "сините" в началото на следващата година

Мениджърът на Блекбърн Марк Хюз се е съгласил да плати 700 000 паунда (около 2,04 млн. лева) за нападателя на Левски Валери Домовчийски, съобщи в днешния си брой авторитетният английски всекидневник "Таймс".

Според информацията, офертата за 21-годишния младежки национал ще бъде изпратена в офисите на "сините" в началото на 2008 г., когато отваря зимният трансферен прозорец.

Както е известно, представители на Блекбърн вече пристигнаха в София, като ще останат в България два-три дни, за да се запознаят с финансовите изисквания на шампионите.

Ръководството на Левски вече обяви, че иска около 2,5 млн. евро за Домовчийски, но шефовете на клуба са готови да отстъпят в исканията си при определени условия, които удовлетворяват клуба.

Валери е бил харесан по време на срещата на младежкия национален отбор с Англия (0:2). Тогава той направи отличен мач, въпреки че на два пъти пропусна да открие резултата в полза на "трикольорите". Скаути са присъствали и в Ейре, където националите ни също играха (0:1).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:46 pm 

Еми значи тълкуваме на нас както ни е изгодно :8)
Като спорим с чорбари-носим името на Апостола да го прославяме и , защото сме отбора на България :8)
Сега ,ако изведнъж приемем , че не сме свързани с делото на Апостола , значи си плюем на принципите :8)
Нали като всички пеят КЗЛ за нас са турци ? :8)

Нещата за мен са дълбоко свързани....

И аз уважавам чуждото мнение....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:57 pm 

Носим името на Апостола и това е един начин на отдаване на почит към него, но България е свободна и не е в явен конфликт с друга страна, така че делото му няма явни измерения в нашето време. Ще приема да си недоволен от това новото момче, ако живееше в Борисовата градина или Южен парк и дебнеше турците, които преминават от там :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 6:00 pm 

Ахахахахахахаха....И.,копеле да не си се надрусал :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 6:00 pm 
Аватар

@SouthFront Левски се е борил за свободатана Българите, а не против турците. Дайте да не ги мешаме тия неща в наше време. Момчето е от турски произход - ОК, вероятно пра-пра дядо му е бил някой от онези турци, които са си живяли задружно с българите и са се чудели заедно с нас как да свържат двата края :wink: . Няма нужда от тия расистки и анти-турски щуротии - историята си е история, тя трябва да се знае и уважава, но и да не се забравя, че живеем в настоящето.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 6:14 pm 

Свободата на България очевидно е била свързана с турците

Цитат:
Град Белица настръхна, след като мюсюлмани оскверниха с надпис “Нечем ве кауре” /б.р. Не щем ви, гяури/ православния параклис “Св. Атанас” на хълма над градчето, изграден от младежите от махала Вотраче. Божията сграда бе изградена през лятото от младежите и с помощта на населението от махалата. Вратата на параклиса е била изкъртена, храмовата икона счупена надве, кръстът на покрива изкъртен и захвърлен, както и свещникът. Скандалният надпис на белишки диалект е изписан на две места, а над него има добавка “Това е за вас”. Строихме параклиса от пролетта до есента, до едно място изкарвахме материалите с товарна кола, от там нагоре на гръб, някой се изгаври с труда ни, но това е опасна игра, искра, която може да запали голям пожар, коментираха младежите от Белица, градили параклиса. До него издигнали и метален кръст, който се вижда от центъра на града. Явно той е подразнил българомохамеданите-осквернители, защото в подножието му се намира джамията. Извършителите трябва да бъдат открити и порицани, а не да се потулват нещата, щото ще стане голям зулум, младежите като научиха за гаврата, бяха готови да тръгнат да мъстят на джамията, спряхме ги, вразумиха се, но това е измамно затишие, каза координаторът в информационния център Йордана Георгиева.

Така.....

Цитат:
Улици в кв.”Възрожденци” на Кърджали няма да носят имената на български войводи. Това реши Общинският съвет вчера. Според съветници от ДПС имената на хайдути от българската история не се приемали равнозначно от жителите на квартала.

И аз не приемам турци в ЛЕВСКИ , за какъвто искате ме мислете , това си е мое виждане :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 6:21 pm 
Аватар

SouthFront написа:

Цитат:
Град Белица настръхна, след като мюсюлмани оскверниха с надпис “Нечем ве кауре” /б.р. Не щем ви, гяури/ православния параклис “Св. Атанас” на хълма над градчето, изграден от младежите от махала Вотраче. Божията сграда бе изградена през лятото от младежите и с помощта на населението от махалата. Вратата на параклиса е била изкъртена, храмовата икона счупена надве, кръстът на покрива изкъртен и захвърлен, както и свещникът. Скандалният надпис на белишки диалект е изписан на две места, а над него има добавка “Това е за вас”. Строихме параклиса от пролетта до есента, до едно място изкарвахме материалите с товарна кола, от там нагоре на гръб, някой се изгаври с труда ни, но това е опасна игра, искра, която може да запали голям пожар, коментираха младежите от Белица, градили параклиса. До него издигнали и метален кръст, който се вижда от центъра на града. Явно той е подразнил българомохамеданите-осквернители, защото в подножието му се намира джамията. Извършителите трябва да бъдат открити и порицани, а не да се потулват нещата, щото ще стане голям зулум, младежите като научиха за гаврата, бяха готови да тръгнат да мъстят на джамията, спряхме ги, вразумиха се, но това е измамно затишие, каза координаторът в информационния център Йордана Георгиева.

Така.....

Цитат:
Улици в кв.”Възрожденци” на Кърджали няма да носят имената на български войводи. Това реши Общинският съвет вчера. Според съветници от ДПС имената на хайдути от българската история не се приемали равнозначно от жителите на квартала.

[b]И аз не приемам турци в ЛЕВСКИ , за какъвто искате ме мислете , това си е мое виждане
:!:

[/b]

Ясно е че и аз съм на същото мнение....а такива неща... айде живеем в друго време дъръбъръ....ЕМИ ЗАТОВА СМЕ ТАКА.....И щЕ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ С ТАКОВА ТОЛЕРИРАНЕ :evil: сичките под ножа майка им **** :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 9:42 pm 

Soul_Collector написа:
Блекбърн плаща 2 млн. на Левски за Домовчийски

Англичаните пращат офертата в офисите на "сините" в началото на следващата година

Мениджърът на Блекбърн Марк Хюз се е съгласил да плати 700 000 паунда (около 2,04 млн. лева) за нападателя на Левски Валери Домовчийски, съобщи в днешния си брой авторитетният английски всекидневник "Таймс".

Според информацията, офертата за 21-годишния младежки национал ще бъде изпратена в офисите на "сините" в началото на 2008 г., когато отваря зимният трансферен прозорец.

Както е известно, представители на Блекбърн вече пристигнаха в София, като ще останат в България два-три дни, за да се запознаят с финансовите изисквания на шампионите.

Ръководството на Левски вече обяви, че иска около 2,5 млн. евро за Домовчийски, но шефовете на клуба са готови да отстъпят в исканията си при определени условия, които удовлетворяват клуба.

Валери е бил харесан по време на срещата на младежкия национален отбор с Англия (0:2). Тогава той направи отличен мач, въпреки че на два пъти пропусна да открие резултата в полза на "трикольорите". Скаути са присъствали и в Ейре, където националите ни също играха (0:1).

700000 паунда са си 1 милион евро. За моментната форма на Валери това не е никак малко. За Батков би било по-добре да го пуска веднага и да иска по-висок процент от бъдещ трансфер на Валери.
Ако Валери замине за Блакбърн, а Хичо за Арсенал реномето ни ще се вдигне много и ще можем да продадем и други играчи в реномирани отбори. Тодор Батков има думата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 9:46 pm 

Дано Валери и Хичо ги вземат , така ще може да се каже че 'План 2007' е изпълнен ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 9:47 pm 

Soul_Collector написа:
SouthFront написа:

Цитат:

Така.....

Цитат:

[b]И аз не приемам турци в ЛЕВСКИ , за какъвто искате ме мислете , това си е мое виждане
:!:

[/b]

Ясно е че и аз съм на същото мнение....а такива неща... айде живеем в друго време дъръбъръ....ЕМИ ЗАТОВА СМЕ ТАКА.....И щЕ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ С ТАКОВА ТОЛЕРИРАНЕ :evil: сичките под ножа майка им **** :smt021

Пичове, две неща:

1. Има си друго място във форума за този разговор.

2. Не можем да стоварваме вината за направеното от гаджалите в Белица върху това момче, освен ако той самият не ни даде основание за това. Всяка вина е индивидуална, а не обща. Именно за това аз не чувствам вина за "възродителния процес" защото тогава бях само на 14 години и нито аз, нито някой мой роднина е участвал в него. Това, че Иса не е етнически българин, не означата, че той не е българин.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]