forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 2:08 am 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
Особено ми хареса публиката на мача с Челси
:oops:

Какво очакваш - от Западното полукълбо публиката наистина изглеждаше велика. Като си спомня само коментатора на ESPN как ви четкаше - все едно четях изказването на Ботев за Левски. :lol: И паса на Йовов много го изкефи.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 12:37 pm 
Аватар

много гърчав ми се вижда тва бразилче, има няма 60 кг :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 12:39 pm 

ПеситО написа:
дано поне един от тримата се окаже футболист :lol:

Е Жеан Карлош ми се струва добър,вкарва,пък и играе в първата дивизия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 1:07 pm 

1 от тия 3мата остава в Левски , става титуляр , играе добре .... 2ма от тия в посока Бела ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 1:26 pm 
Аватар

Няма угодия... ама нямаше да е зле и поне по един мач да им се изгледа на бразилците преди да им се коментират качествата, още повече, че засега е пристигнал само един от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 1:32 pm 

Не разбирам толкова ли е трудно човек да си затвори голямата уста поне докато не ги види в игра.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 1:33 pm 
Аватар

А бразилчето като порасне,какъв ще стане

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 1:33 pm 

Наш национал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 8:00 pm 

TicoTorres написа:
NewBalance написа:
Ходили да...повече от на Интер-Милан последните 13 години.
За никой не е тайна,че най-некадърните чужденци идват да играят в БЪЛГАРИЯ.Тия дето изобщо стават за нещо се броят на двете ми ръце и всеки от нас може да ги изреди поименно.Мислех си,че поне ние отвикнахме от това да водим по 24 маймунки от Намибия и Коста Мароко,но уви...Дано все пак греша и тримата стават за нещо.И хора като Хичо пак няма да играят,просто защото за тоя за дадени 5 милиарда марки и е бразилец,и е ставал там кво беше,и има клипчета в ютуб с головете му.

Това дали тия са добри или е друг въпрос,но наистина футбола там е на много по-високо от ниво отколкото тук в живота на хората.Религия,а относно качествата ми един господ знае

Скузи, ама това много по-добро първенство бразилчето си го каза - играе се много по-технично и не се набляга толкова на тактиката и физиката. Сега тия ще доидат тука, но чесно казано не очаквам някой да се утвърди като титуляр и видимо да е по-добър от някой от нашите. Сигурен съм че тия тримцата сефте ще чуват че трябва да участват в дефанзивната фаза на играта. За мен по-правилно е да се вземат играчи от европеиски първенства, за предпочитане западни, не Мъри да се изцепи след 2 месеца че видиш ли, трите момчета имали качества но изоставали в тактическата и физическата подготовка. А за Хичо и другите юнуши - еми ако са по-добри ще играят. Не мисля че особено Хичо може да се оплаче от липса на възможности за изява.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 10:12 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ИСКА ЛИ ТРАНСФЕРИ?! ИМА ЛИ ТРАНСФЕРИ?! СЕГА НЕ СА ДОБРИ... НЯМА ДА КУПИ ИГРАЧ НА МАРСИЛИЯ, ПСЖ, ЛАЦИО и т.н. нали се сещаш? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 1:46 am 

Нещо невярно ли казах? Евала на Батков че най-накрая даде пари, а дали съм прав или не ще се разбере като почнат да играят и се види колко от тях ще се утвърдят в титулярния състав. Дано да са всичките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 2:26 am 
Аватар

Е кажи кой футболист искаш да дойде?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 10:44 am 
Аватар

Това което казва hidden за тактиката на бразилски футболисти от Б група най-вероятно е вярно, но мисля че като цяло ръководството е приело тази година като преходна и като период за сглобяване и напасване на играчи, схеми и тактики. Така че аз очаквам всякакви експерименти и издънки на отделни футболисти и есента вече всичко да е така както беше заложено в план 2007, който реално не се състоя заради успехите в европа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 1:21 pm 

Скрития оракул! :shock: Прогнозите за синоптиците!

го знаят по целия свят !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 6:51 pm 
Аватар

hidden767 написа:
TicoTorres написа:
NewBalance написа:
Ходили да...повече от на Интер-Милан последните 13 години.
За никой не е тайна,че най-некадърните чужденци идват да играят в БЪЛГАРИЯ.Тия дето изобщо стават за нещо се броят на двете ми ръце и всеки от нас може да ги изреди поименно.Мислех си,че поне ние отвикнахме от това да водим по 24 маймунки от Намибия и Коста Мароко,но уви...Дано все пак греша и тримата стават за нещо.И хора като Хичо пак няма да играят,просто защото за тоя за дадени 5 милиарда марки и е бразилец,и е ставал там кво беше,и има клипчета в ютуб с головете му.

Това дали тия са добри или е друг въпрос,но наистина футбола там е на много по-високо от ниво отколкото тук в живота на хората.Религия,а относно качествата ми един господ знае

Скузи, ама това много по-добро първенство бразилчето си го каза - играе се много по-технично и не се набляга толкова на тактиката и физиката. Сега тия ще доидат тука, но чесно казано не очаквам някой да се утвърди като титуляр и видимо да е по-добър от някой от нашите. Сигурен съм че тия тримцата сефте ще чуват че трябва да участват в дефанзивната фаза на играта. За мен по-правилно е да се вземат играчи от европеиски първенства, за предпочитане западни, не Мъри да се изцепи след 2 месеца че видиш ли, трите момчета имали качества но изоставали в тактическата и физическата подготовка. А за Хичо и другите юнуши - еми ако са по-добри ще играят. Не мисля че особено Хичо може да се оплаче от липса на възможности за изява.

ти май не даваш прогнози, а искаш точно това да стане :roll: аман от претенции....нали немаше трансфери..ми ето ти ги! са почна колко не били еди какви си, какво щели да прават, ма по хубаво това, онова.....еее нема угодия :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 7:58 pm 

al3kz написа:
Е кажи кой футболист искаш да дойде?

Първо нямам нищо против бразилците но предпочитам да ги вземем след като са изкарали поне година в европа. Примерно от португалското първенство. И няма да е лошо да бяхме взели оше един играч със западен манталитет, щото тези момчета сега като почнат за сефте през живота си да взимат голямата пара и кой ги знае дали няма да забравят за какво са дошли... Ако искаш да ти дам конкретни имена - ми искам си Мариян Христов и Сашо Александров. И някой переспективен младок с африкански произход от френското първенство. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 8:03 pm 
Аватар

Мариян Христов не е в кондиция да играе при нас. За Сашо Александров съм съгласен. Според мен трябва да вземат и някой българин нападател - като Георги Христов от Ботев. Ще имаме възможност да го видим на живо скоро.
Колкото до досегашните трансфери - мисля че Дарко се справя ок, вече повкарва, само не съм сигурен дали Мъри му е напипал точната позиция; Рабех мисля, че се справя отлично, дава екстра пасове напред; Бензукан е на кантар за момента

Бтв Хидъне все още ли пишеш Батков с кафяво? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 8:33 pm 
Аватар

BlueDreams написа:
Аз мисля, че Дарко се справя отлично. В началото Мъри му обърка позицията... Момчето атакува добре и умее да задържа топката.
На мене ми грабна сърцето след гола в Ловеч :!:
Онзи ден видях, че и след гола срещу Видима отново дойде при синята публика :wink:

Прави ми впечатление, че Мъри като цяло се мъчи очевадно офанзивни халфове да ги слага дефанзивни... пример ти е оня малкия от Шумен, Сърмов (верно, че може и отзад, ама за мене силата му е напред), преди тва се мъчеше и с Борносузов така.. :roll: Сега ме притеснява да не се опита да налага За Соареш като централен защитник :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 10:20 pm 
Аватар

За мен Топчо трябва да се ползва с преференции, щото е българин и щото има 10 сезона в Левски, освен ако мароканците не докажат, че са с две класи над него, което за сега не се получава... :wink: Така е по цяла Европа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 5:55 pm 

Топузаков не е във форма :roll: ,а Рабех и Бензукан са голема работа е те това е..... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 7:35 pm 

Сърмов сигурно е единствения в отбора ни, който има зверка супалка и си е точния саместник на Боримиров. За защитата, според мен трябва да се сменят, като не се оставят двамата хашиша едновременно да са от централни защитници, въпреки инфото, че са ирали в нац. им отбор.

го знаят по целия свят !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 9:28 pm 
Аватар

Аз си мислех след първото мнение на Алекз към Хидън да напиша, че с Хидън нема нужда да се спори, ама се отказах....а така като гледам е трябвало да го пусна :oops:

Просто приемете, че Хидън е хладния песимизъм във форума и не трябва да му се дразните на мненията...аз ги чета, защото смятам за добре да се види и една песимистична прогноза (на принципа, че много хубаво не е на хубаво :lol: )

Цитат:
Според мен трябва да вземат и някой българин нападател - като Георги Христов от Ботев. Ще имаме възможност да го видим на живо скоро.

Ти само с виждането ще си останеш... :lol: Освен някои хардкор Football Manager геймъри, които са си сваляли фейспакове на България, не очаквам някой друг да разпознае Христов, не очаквам и той да се прояви по някакъв начин...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 2:00 am 

Хидъне, то ако ги пратим бразилчетата в португалското първенство, ако са читави както се надяваме после няма да можем да си ги вземем обратно, те ще предпочетат някъде по 2рите западни дивизии да играят ... идеята е добра, но по-скоро неприложима

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 10:09 am 
Аватар

Trent написа:
Цитат:
Според мен трябва да вземат и някой българин нападател - като Георги Христов от Ботев. Ще имаме възможност да го видим на живо скоро.

Ти само с виждането ще си останеш... :lol: Освен някои хардкор Football Manager геймъри, които са си сваляли фейспакове на България, не очаквам някой друг да разпознае Христов, не очаквам и той да се прояви по някакъв начин...

Във Football Manager винаги го правят " изрод " тоя :(

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2007 7:12 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=26209 :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2007 9:15 pm 

Абе чаавето дали има 50 кила? :shock: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 06, 2007 4:03 pm 

Македонският национал Дарко Тасевски вече ще има и български паспорт, разкри за Гонг изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

„От днес може да смятаме Дарко за български футболист, който не заема бройка за чужденец. След като получим всички документи, ще стартираме процедурата по картотекирането на Зе Соарес, за да може да го използваме”, заяви финансистът на Левски.

Новината дава възможност на Станимир Стоилов да разчита и на Зе Соарес за предстоящите мачове от първенството и Купата на България. Това беше невъзможно до този момент, защото сините бяха запълнили квотата от чужденци.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=26861

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 12:45 pm 

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=1844

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 12:29 pm 
Аватар

Искам новото цигане да направи ей тва в дебюта си (към края на клипчето) - http://www.youtube.com/watch?v=WN4IGXl_QZU

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 12:55 pm 

gol.bg написа:
Деко и Дайо пред договор с Черноморец
12.11.2007 10:26
Футболистите на Левски Мирослав Иванов-Деко и Екундайо Джайеоба-Дайо най-вероятно след края на полусезона ще подпишат с Черноморец. Двамата не попадат в плановете на треньорът на Левски Станимир Стоилов и ще изминът пътя Герена-Лазур.

Иванов и Джайеоба първоначално ще бъдат преотстъпени и след края на първенството, ако треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо остане доволен от изявите им, ще се стигне до закупуването им.

Бургазлии проявяват интерес и към други играчи на "сините" - Емил Ангелов и Милан Коприваров. Подготвящите се с юношите на Левски футболисти, обаче отказаха да преминат в Черноморец.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]