forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 5:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:16 pm 
Аватар

Teodora написа:
Да даваме Валери :evil:

Защо? Обоснови се.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:20 pm 

Валери не е слаб играч и точно в момента,ако го дадем си оставаме с Маймундайо ... А и си мисля,че в момента е най-добрия нападател в България (като изключим някой от последните мачове,в който е в поотслабнала форма). Иначе не веднъж съм го казвала ... Искам да продадем Валери в чужбина.Въпроса е къде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:25 pm 
Аватар

Teodora написа:
Валери не е слаб играч и точно в момента,ако го дадем си оставаме с Маймундайо ... А и си мисля,че в момента е най-добрия нападател в България (като изключим някой от последните мачове,в който е в поотслабнала форма). Иначе не веднъж съм го казвала ... Искам да продадем Валери в чужбина.Въпроса е къде :wink:

Точно това е и моето жеалние. Да продадем Валери в чужбина и с парите от него да вземем Том. Но когато Айндховен даваха 2,5млн., някой хора се направиха на луди. Сага може да го продадем само на Бурса и то за далеч по-малко пари. Ама за тия неща трябва да имаш нюх и талант. Така де от всяко дърво свирка не става, както и от всеки адвокат президент на футболен клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:36 pm 
Аватар

Много ми е интересна обаче тая избирателна пропускливост - кога да се вярва на Батков и кога не. Значи като каже: "ще правим стадион, търсим еди какъв си играч, пратили сме мениджъри и т.н", веднага се обявява "пак е пиян, поредната лъжа". Обаче веднъж като е споменал, че Айндховен искали Валери и това веднага се приема за сигурен факт. Дори се стига до извода, че едва ли не холандците вече са били тук с парите, молили са се на Батков да ги вземе, ама той е отказал.
Може наистина да е имало интерес от Айндховен, но просто няма как да знаем, нито колко сериозен е бил, нито колко пари са давали, нито дали въобще са отправили конкретна оферта и ако да какви са били параметрите в нея. Освен това, може пък и треньорското ни ръководство да е преценило, че засега Валери им трябва. Естествено това са само предположения, но не виждам с какво са по-малко вероятни от противните.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 1:00 pm 
Аватар

До колкото помня и Лъчезар Танев потвърди за такъв интерес.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 1:40 pm 
Аватар

колкото де им е неприятно на някои съфорумки :lol: трябва вече да го продаваме Домо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 2:22 pm 

shalala написа:
Много ми е интересна обаче тая избирателна пропускливост - кога да се вярва на Батков и кога не. Значи като каже: "ще правим стадион, търсим еди какъв си играч, пратили сме мениджъри и т.н", веднага се обявява "пак е пиян, поредната лъжа". Обаче веднъж като е споменал, че Айндховен искали Валери и това веднага се приема за сигурен факт. Дори се стига до извода, че едва ли не холандците вече са били тук с парите, молили са се на Батков да ги вземе, ама той е отказал.
Може наистина да е имало интерес от Айндховен, но просто няма как да знаем, нито колко сериозен е бил, нито колко пари са давали, нито дали въобще са отправили конкретна оферта и ако да какви са били параметрите в нея. Освен това, може пък и треньорското ни ръководство да е преценило, че засега Валери им трябва. Естествено това са само предположения, но не виждам с какво са по-малко вероятни от противните.

Което още веднъж ме навежда на мисълта,че Батко е яко на кафево и колкото по-бързо се отървем от него,толкова по-бързо ще се оправят нещата в клуба :x

Ега верно не се прибере от тая "бизнес срещата"... Квото е лошо времето,дай Боже,самолета му на Батко да не кацне никога в София,а на некоя нива и само черната кутия да му остане здрава...
Попринцип не мразя никой на тая земя,дори прасетата (тях ги съжалявам),но тоя дебил прекалява... Сега и трансфера на алжиреца пропадна,аман вече :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 10:58 am 

Кучетата продължават да си лаят, а кервана продължава да си върви.
Ега кучетата некой ден разберат, че с лаене не става работата :wink:
И да повтаряте едно и също нещо по 954863 пъти, то истина нема да стане, което ме радва мен щот не съм на вашето мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 11:04 am 
Аватар

parvanoff написа:
Кучетата продължават да си лаят, а кервана продължава да си върви.
Ега кучетата некой ден разберат, че с лаене не става работата :wink:
И да повтаряте едно и също нещо по 954863 пъти, то истина нема да стане, което ме радва мен щот не съм на вашето мнение :wink:

Да те питам, коя е истината тогава според теб?

И това "лаене" не олицетворява ли Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 11:14 am 

Аз мнението съм си го казвал много пъти-никой не ме е опровергал, но продължавате да си държите на своето-проблем няма, който чете темата ще ми види мненията.
Туй отговаря и на втория ти въпрос-кой е свършил поне нещо и кой само лае :wink:
Не конкретизирам точно теб между другото-за теб знам некои работи :wink: -то всеки, който чете форума знае де...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 11:23 am 
Аватар

parvanoff написа:
Аз мнението съм си го казвал много пъти-никой не ме е опровергал, но продължавате да си държите на своето-проблем няма, който чете темата ще ми види мненията.
Туй отговаря и на втория ти въпрос-кой е свършил поне нещо и кой само лае :wink:
Не конкретизирам точно теб между другото-за теб знам некои работи :wink: -то всеки, който чете форума знае де...

Какви работи знаеш за мен?

Да се върнемна темата. Както се казва старата песен на нов глас.
Какво свърши Батков? Единственото нещо беше, "Няма пари. Спасявайте се". А официално звучи "Обявявам план 2007. Ще налагаме юноши."
Е изпълни се плана. И са кво? Спираме?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 12:22 pm 

Аз имам чувството, че, ако Батков каже: "Закривам Левски! Да го духате!", некои тука ще му ръкопляскат... Защо? Защото бил направил нещо, какво е то никой не знае, но в крайна сметка човек като повтаря много в един момент сам почва да си вярва...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 12:40 pm 

Много сексуални чувства имаш по отношение на батков :wink:
Май и ти тръгваш по пътя на ясновидците, за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 2:47 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Аз имам чувството, че, ако Батков каже: "Закривам Левски! Да го духате!", некои тука ще му ръкопляскат... Защо? Защото бил направил нещо, какво е то никой не знае, но в крайна сметка човек като повтаря много в един момент сам почва да си вярва...
глупости говориш бе, какув е батков, че ще каййе така закривам Левски и ние ще му пляскаме и ще му се кланяме, тука няма 1(един) такув човек, Батков е човек, които не изпитва никакви, абсолутни никакви чувства кум Левски и на него Левски му е просто занимавка, вийй, ако построи стадион, аз лично ще си променя мнението малко за него, но никога няма да му рукопляскам, защото мога да рукопляскам само на ьора, които заслуйяват, а в момента вупросния скуперник нищо не е направил за ЛЕВСКИ

ps izvinqvam se za dulgoto i nepravilno izre4enie no nqma flex typa ne si vur6i rabotata,
a ne moga da pisha s kirilizatora

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 7:24 pm 

parvanoff написа:

Е, да бих му побил един кол в гъза на Батков... ако това ти се струва много сексуално, можеш да си го представяш тая вечер, аз позволявам... :lol:

angysarmy написа:
Smirnoff написа:
глупости говориш бе, какув е батков, че ще каййе така закривам Левски и ние ще му пляскаме и ще му се кланяме, тука няма 1(един) такув човек, Батков е човек, които не изпитва никакви, абсолутни никакви чувства кум Левски и на него Левски му е просто занимавка, вийй, ако построи стадион, аз лично ще си променя мнението малко за него, но никога няма да му рукопляскам, защото мога да рукопляскам само на ьора, които заслуйяват, а в момента вупросния скуперник нищо не е направил за ЛЕВСКИ

ps izvinqvam se za dulgoto i nepravilno izre4enie no nqma flex typa ne si vur6i rabotata,
a ne moga da pisha s kirilizatora

Написах "некои тука ще му ръкопляскат". И Батков може да направи всичко с Левски, щото е мажоритарен собственик. Друг е въпросът, че хората не закриват АД-то си, а го продават, така че примерът ми беше по-скоро илюстративен. Разбра ли, БЕ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 7:26 pm 
Аватар

я се успокои, разбраь ти много добре примера !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2007 7:50 pm 

Smirnoff написа:
parvanoff написа:

Е, да бих му побил един кол в гъза на Батков... ако това ти се струва много сексуално, можеш да си го представяш тая вечер, аз позволявам... :lol:

Нещо ме бъркаш баце-не съм узрял изглежда още за такива работи-все още си падам само по женско, но ти продължавай да си фантазираш-щом ти харесва :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 3:20 pm 
Аватар

Цитат:
Скандал между Левски и Топчо

Сериозен скандал по оста Станимир Стоилов - Елин Топузаков се заформя в Левски, пише днес вестник "Меридиан Мач".

Проблемите между двамата датират от няколко месеца, а вчера официално са излезли наяве. Причината за сътресението между старши-треньора и бившия вече капитан на шампионите е желанието на клубното ръководство, най-вече на Мъри, Топузаков да бъде продаден.

"Сините" шефове пробваха всякакви начини да продадат защитника още преди повече от година, но той твърдо отказа. Тогава от клуба обявиха, че Елин решава за трансфера си, а самият футболист отсече: „Не бих се разделил с Левски и феновете и за торба злато."

През последните няколко месеца обаче офанзивата около продажбата на Топузаков вървеше с пълна сила, докато капитанът продължаваше да твърди, че иска да остане на „Герена".

Привличането на двамата мароканци Бензукан и Рабех накараха Елин да спре всякаква комуникация с Мъри, а с поведението си в съблекалнята и по време на тренировките Топузаков ясно показвал, че е бесен на треньора.

За наказание пък Стоилов за втори пореден път извади бившия си капитан от групата.

"Реших да извадя Елин Топузаков от групата от 20 играчи за мача с Беласица. Разполагам с четирима централни защитници. Трима от тях са в по-добра игрова форма и затова са в групата. Не желая да коментирам повече тази тема", аргументира решението си Мъри.

http://www.sport1.bg/sport1/node/65116

ММ все пак, ама нищо чудно да е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 4:28 pm 
Аватар

Това са пълни глупости, журналистически спекулации и търсене на евтина сензация

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 6:31 pm 

Аз нещо не разбирам,нямаме нападатели,а с Бабангида никой не знае какво става-къде е,жив ли е,защо не влиза в групата.Ако е за тия глупости с договорите е поредната идиотщина на ръководството..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:07 pm 

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=21881
Статия която смятам ,че трябва да се прочете.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:27 pm 
Аватар

Съгласен съм със статията само за Гонзалеш, който сам си прецака положението

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 10:18 pm 
Аватар

Kryten написа:
Съгласен съм със статията само за Гонзалеш, който сам си прецака положението

Защо мислиш така ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 10:28 am 
Аватар

Еми първо щото по време на лятната подготовката вместо да е с момчетата беше 'някъде' и си търсеше друг вариант. Като не стана този вариант дойде при нас. След това направи един полусезон и отново хукна. Естествено е играл с мисълта, че това е временно положение. Бих го приел ако дойде примерно в края на някой полусезон и каже ето ме, идвам си, ще играя за Левски, а не постоянно да се спекулира тук ли е, не е ли тук. Според мен това е некоректно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 10:39 am 
Аватар

Kryten написа:
Еми първо щото по време на лятната подготовката вместо да е с момчетата беше 'някъде' и си търсеше друг вариант. Като не стана този вариант дойде при нас. След това направи един полусезон и отново хукна. Естествено е играл с мисълта, че това е временно положение. Бих го приел ако дойде примерно в края на някой полусезон и каже ето ме, идвам си, ще играя за Левски, а не постоянно да се спекулира тук ли е, не е ли тук. Според мен това е некоректно

При положение, че ръководството му разрешава да прави това нещо, никой не може да го промени... за мене неговото място е В ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 11:34 am 

Гонзо не е онзи Гонзо, който беше. Пък и това не е темата, в крайна сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm 

Също смятам че Гонзо,може да е запазил хъса си за борба,но това е недостатъчно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:18 pm 

След последните глупости, свързани с намирането на нов нападател, смея да твърдя, че положението в клуба надмина и най-песимистичните ми очаквания, а безхаберието на ръководството стигна до там, че чак започна да ме изненадва. Дано само не я докарат до момент, в който да надминат и апокалиптичните прогнози на Хидън...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 21, 2007 1:24 am 

А дали пък Хидън-а не беше съвсем прав?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 21, 2007 11:15 am 
Аватар

Моето предложение е следното: Сираков, Баждеков и Батков обесени на пилоните на НДК... т'ва е, всичко друго е ташак работа...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]