forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 9:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 11:15 am 
Аватар

Цитат:
Българското поделение на руската петролна компания ЛУКОЙЛ отрече всички спекулации, че смята да закупи акциите на футболния Левски. В тази връзка бе разпространена следната декларация:

„Във връзка с публикации в медиите, че ЛУКОЙЛ възнамерява да закупи пакет акции от ПФК Левски, София, отдел „Връзки с обществеността” на ЛУКОЙЛ България е упълномощен да заяви, че тези информации категорично не отговарят на истината. В плановете на ЛУКОЙЛ не влиза закупуването на футболния клуб Левски.

ЛУКОЙЛ в България има интереси в спорта, но те са насочени в подпомагане на баскетболните ЛУКОЙЛ Академик и ЛУКОЙЛ Нефтохимик, волейболния ЛУКОЙЛ Нефтохимик, клуба по бойни изкуства ЛУКОЙЛ ИККЕН, клубове по спортни танци, гребане и акробатика.”

Собственикът на Левски Тодор Батков също отрече информациите, като заяви категорично, че не възнамерява да продава клуба.
:smt089 :smt088 :cry:

L.O.V.E. Machine написа:
Е ти какво очакваше, че ще си кажат всичко...

Очаквах да кажат 'уважаеми сини привърженици, ние ще ви избавим от бате тодор'

Последна промяна Kryten на Пон Сеп 03, 2007 11:17 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 11:16 am 
Аватар

Е ти какво очакваше, че ще си кажат всичко...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 2:37 pm 

Спокойно,момчета,така се прави. Отрича се до последно и от двете страни и в един момент хоп - сделката станала факт 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 2:40 pm 
Аватар

Така е, но същото се прави и когато няма нищо вярно :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 5:19 pm 

"Поживьом - увидим",както казват руснаците :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 5:20 pm 
Аватар

Докато дишам, надявам се.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 5:52 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Докато дишам, надявам се.

Dum spiro spero :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 7:30 pm 
Аватар

Батко @ Дон Балон:

- Г-н Батков, доколко е достоверна информацията, че преговаряте с ЛУКОЙЛ за продажбата на Левски?
- Единственото вярно нещо е, че руснаците имат кореспондент в България. Нека той да обяви източниците, на които се позовава. Хубаво е, че от време на време се появяват такива неща в медиите, защото искрено се забавлявам с тях. ЛУКОЙЛ е уважавана компания в цял свят. Не е тайна, че съм в приятелски отношения с Валентин Златев. Никога обаче не е имало разговори за близко сътрудничество с ЛУКОЙЛ под каквато и да е форма, най-малкото пък за продажбата на Левски. Нито с него, нито с другите шефове или с централата в Русия сме говорили по този въпрос. Първо - това може би е грешка и руснаците трябва да се извинят. Второ - това е провокация, която цели да се развали климатът в Левски, но няма да успеят.
- Този слух обаче се появи първо в българската преса?
- Значи затворихме кръга. Нека българските издатели да погледнат сериозно на нещата и да се запитат дали помагат на спорта с подобни инсинуации. Време е да си дадем ясна оценка в кое време живеем и да разберем, че сме в третата третина на 2007 г. Всичко в Левски е стабилно. За отбора и неговото представяне няма да говоря сега. Ще го направя след края на полусезона. Но съм убеден, че ще постигнем целите си в България с лекота.
- Ще успеете ли да привлечете и така чакания от запалянковците нападател?
- Да. Очаквам да дойде алжирецът Шарад, който има френски паспорт. Имаме и други варианти. Искам медиите да бъдат по-внимателни към оценките си за Левски. Четох смехотворни неща преди два дни. Искам да кажа на тези хора, че дрийм тим ще има. С тези играчи, които са в момента, и с други, които ще привлечем. И пак ще спечелим всичко и ще се върнем на мястото, което заемахме в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 7:33 pm 
Аватар

А дано ! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 8:02 pm 
Аватар

shalala написа:
Батко @ Дон Балон:

- Г-н Батков, доколко е достоверна информацията, че преговаряте с ЛУКОЙЛ за продажбата на Левски?
- Единственото вярно нещо е, че руснаците имат кореспондент в България. Нека той да обяви източниците, на които се позовава. Хубаво е, че от време на време се появяват такива неща в медиите, защото искрено се забавлявам с тях. ЛУКОЙЛ е уважавана компания в цял свят. Не е тайна, че съм в приятелски отношения с Валентин Златев. Никога обаче не е имало разговори за близко сътрудничество с ЛУКОЙЛ под каквато и да е форма, най-малкото пък за продажбата на Левски. Нито с него, нито с другите шефове или с централата в Русия сме говорили по този въпрос. Първо - това може би е грешка и руснаците трябва да се извинят. Второ - това е провокация, която цели да се развали климатът в Левски, но няма да успеят.
- Този слух обаче се появи първо в българската преса?
- Значи затворихме кръга. Нека българските издатели да погледнат сериозно на нещата и да се запитат дали помагат на спорта с подобни инсинуации. Време е да си дадем ясна оценка в кое време живеем и да разберем, че сме в третата третина на 2007 г. Всичко в Левски е стабилно. За отбора и неговото представяне няма да говоря сега. Ще го направя след края на полусезона. Но съм убеден, че ще постигнем целите си в България с лекота.
- Ще успеете ли да привлечете и така чакания от запалянковците нападател?
- Да. Очаквам да дойде алжирецът Шарад, който има френски паспорт. Имаме и други варианти. Искам медиите да бъдат по-внимателни към оценките си за Левски. Четох смехотворни неща преди два дни. Искам да кажа на тези хора, че дрийм тим ще има. С тези играчи, които са в момента, и с други, които ще привлечем. И пак ще спечелим всичко и ще се върнем на мястото, което заемахме в Европа.

:lol: Хаха, тъкмо исках да изкоментиран поредната смехотворна изява на Батко, а уж даде обет за мълчание...

Цитат:
това е провокация, която цели да се развали климатът в Левски, но няма да успеят.

На мен пък ми се струва, че климатът ще се развали сега, тамън футболистите се бяха обнадеждил, че некой по-кадърен и богат ще купи клуба, даже се поразиграха срещу Локо Пд... :lol:

Цитат:
Искам медиите да бъдат по-внимателни към оценките си за Левски. Четох смехотворни неща преди два дни.

Е не може всички да се като Дон Балон, мед и масло, цветя и рози. Още не се установил пълен монопол над медиите и слава Богу!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 8:58 pm 

На мен лично доста ми се развали вътрешния климат като разбрах, че това недоразумение ще продължи да е начело. Тъкмо се бях обнадеждил, че ще се разкара со все Баждеков, но не би. Явно още ще трябва да гледаме грозната му мутра...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 12:32 pm 
Аватар

Абе нищо не е ясно. То за тия сделки винаги се отрича. Странно ми е защо после журналистите не питат никога: "Ти защо излъга бе, ша ти е*а номерата?".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 1:19 pm 
Аватар

Щото журналистите от там си вадят хляба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 6:40 pm 

acrimonious написа:
Абе нищо не е ясно. То за тия сделки винаги се отрича. Странно ми е защо после журналистите не питат никога: "Ти защо излъга бе, ша ти е*а номерата?".

Щото са пу**и и ги е страх да кажат нещо накриво.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 11:37 pm 
Аватар

Русье написа:
acrimonious написа:

Щото са пу**и и ги е страх да кажат нещо накриво.

:lol: Не може да ти се отрече, че развеселяваш...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:14 am 
Аватар

Не е баш за тук, но е интересно...

"От близо година съм в България и се аклиматизирах доста бързо към тукашните условия. Ако някога ме поканят в националния отбор, с радост бих приел. До този момент нямам нито една среща за наякой от националните състави на Бразилия, така че съм свободен и мога да играя за друга страна."

"Искам да играя заедно с Димитър Телкийски. Той е много добър футболист, с перфектна техника. Иначе бих сменил отбора само ако г-н Гриша Ганчев разреши", сподели още халфът пред "Меридиан мач".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:19 am 
Аватар

al3kz написа:
Не е баш за тук, но е интересно...

"От близо година съм в България и се аклиматизирах доста бързо към тукашните условия. Ако някога ме поканят в националния отбор, с радост бих приел. До този момент нямам нито една среща за наякой от националните състави на Бразилия, така че съм свободен и мога да играя за друга страна."

"Искам да играя заедно с Димитър Телкийски. Той е много добър футболист, с перфектна техника. Иначе бих сменил отбора само ако г-н Гриша Ганчев разреши", сподели още халфът пред "Меридиан мач".

и аз си мислих да го купиме тоя, ма като разбрах че джудето му искал 3 милиона евро :shock: ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:37 am 
Аватар

То и Батков иска 5 за Валери... а и друг е въпроса, че тоя голяма част от тия 3 милиона си ги заслужава...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:49 am 

Ми да ги разменим .. да им дадем Ваклата .. а те да дадът тоя Том и джуджето да снесе 2 милиона щото Ваклата струва все пак 5 :lol: .. или пък вместо да снася сухо да даде Том,Ивелин,Венков и още някой .. за двата милиона :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:52 am 

BlueMan написа:
Ми да ги разменим .. да им дадем Ваклата .. а те да дадът тоя Том и джуджето да снесе 2 милиона щото Ваклата струва все пак 5 :lol: .. или пък вместо да снася сухо да даде Том,Ивелин,Венков и още някой .. за двата милиона :lol:

Приема се :lol:

btw,Том е поне 2 класи над Валери,колкото и кощунствено да звучи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 11:59 am 
Аватар

По-големи глупости не бях чувал :roll: Няколко слаби мача от началото на сезона и го пратихте в Ловеч :x Бегайте на село да викате като ви харесва толкова. Аман от разбирачи :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:02 pm 

Виж,че ташак си правиме. :)
Аман от сърдити "чичковци" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:03 pm 

BlueMan написа:

Я не предлагай да даваме ... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:06 pm 
Аватар

Дреме ми на кура, дразните вече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:07 pm 

Teodora написа:
BlueMan написа:

Я не предлагай да даваме ... :evil:

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга ... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:08 pm 

Тва го е казал Наполеон :lol: И все пак даваш глупава идея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:09 pm 
Аватар

Кое точно е глупаво на идеята?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:10 pm 

Да даваме Валери :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:12 pm 

Ти мислиш ли, че това го казвам на сериозно ??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2007 12:14 pm 

Знааааам ли ... :roll: Добре стоп мнения извън темата :wink: Тогава моя грешка и прощавай :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]