forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 9:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 2:46 am 

Абе ние толкова хора щях ме вземаме,а накрая нищо. Докато него вида този алжирец да позира с синята фланелка не вярвам,че имаме нов нападател.
Абе щом стигнахме до варианта Ду бала,не е ли по добре да вземем Крастовчев???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 2:49 am 
Аватар

aiko_92 написа:
Абе ние толкова хора щях ме вземаме,а накрая нищо. Докато него вида този алжирец да позира с синята фланелка не вярвам,че имаме нов нападател.
Абе щом стигнахме до варианта Ду бала,не е ли по добре да вземем Крастовчев???

Миналата година много викаха да вземеме Цецо Наркоманчето от буферите , ама е го са 1 гол неможе да вкара. По добре да се прави хубав подбор отколко да взимаме негри на кило като некои отборчета :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 7:41 am 

Пича дето е пуснал коментара с многото голове на този МАЛЕК ШЕРАД да обърне внимание на първия си линк, приятел знаеш ли дали за Мароко са играли Бензукан и Рабех? Можем да ги питаме за класата му явно в него мач са му яли попарата ...... ако са играли де.
Кекекек иначе е някав ставащ още повече че ми е набор няма се излагаме ся де айде ама :)
Edit: Направи ми и още нещо голямо впечатление, много в добър при играта на контра дали това няма да е началото на нова схема бетонобъркачка с която да мачкаме съперниците 80 мин и после да ги доубиваме с този терорист? :)
Пак Edit: След като изгледах всичкия матрал за тоя започвам да си мисля че тоя ще се загуби някъде по пътя Франция - София преди мача ни с Локо (П-д), наистина е добра класа и ако го вземем мисля си няма да ни разочарова. Дано всичко показано в клипчетата е верно и да пристигне подкрепа от нас винаги ще има в началото ще му е трудно но има кой да помага Бардон е тук с френския си с Мароканците предполагам че ще се разбира а с Маймундаьо може и да намерят един език към противниковите врати :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 7:52 am 

Вече пичът си има официален прякор - Терориста. Остава и да дойде при нас :Р

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 8:59 am 
Аватар

aquadark написа:
Вече пичът си има официален прякор - Терориста. Остава и да дойде при нас :Р

Не съм сигурен, че ще си хареса прякора .. те са малко чувствителни, когато ги наричат така :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:07 am 

Абе пита ли го някой :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:11 pm 

дано да го земем тоя алжиреца :) (много ми прилича на Вин Дизел ) Да ви питам какво става с Ричи ще го продаваме ли че някъде май бяха написали такова нещо :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:14 pm 
Аватар

Те пишат и , че ще идва Крис Сътън. :lol:

Цитат:
Левски уговаря Сътън

Левски е готов на всичко, за да реши проблемите си в нападение. "Сините" са започнали преговори с бившия английски национал Крис Сътън, разкри Donbalon.bg. Връзката е направил Стилиян Петров, който игра с британеца в Селтик, а после и в Астън Вила. През юли тази година 34-годишният футболист се отказа от футбола заради контузия в окото. Сътън пострада в мач с Манчестър Ю за първенството и пропусна втората половина от миналия сезон. Травмата му вече е отшумяла и "сините" се надяват да приеме предизвикателството.
Нападателят се прочу в разцвета на силите си, когато стана шампион с Блекбърн, но се отказа от националния отбор заради Дейвид Бекъм, когото нарече "лигльо". Сътън има 5 деца, 6 декоративни прасенца, 7 кучета и около 20-ина расови коне.
Левски прави опити да привлече и костариканеца Маурисио Райт. За последно дефанзивният халф игра в гръцкия АЕК, но в момента е без отбор. Ако финансовите му претенции не са големи, той ще облече екипа на "сините". Идването му "Герена" ще зависи и от това дали шампионите ще продадат Ричард Еромоигбе. Райт е 36-годишен и има 62 мача за Коста Рика.

Това е от "Стандарт"

Последна промяна BrAiNHaCk на Пет Авг 31, 2007 12:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:14 pm 
Аватар

iksveL написа:
дано да го земем тоя алжиреца :) (много ми прилича на Вин Дизел ) Да ви питам какво става с Ричи ще го продаваме ли че някъде май бяха написали такова нещо :?:

Абе аз не съм мноо навит за тоя, четох му досиенцето. Брат му заплашвал с убийство шефа на Бастия, гонили го от мачове понеже плюел съдии и играчи, някув от Ница му ударл шамар на една тренировка, а той си тръгнал и после се върнал с бухалка опитал да го пречука, тръгвал си безследно за по един месец... не ни траа такъв калпазанин :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:24 pm 

оооо тоя тогава не ни трябва :) А пък ако го земем дано се опита да пребие някой от чорбата с бухалка и тогава ще си заслужава :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:27 pm 

knave написа:
iksveL написа:

Абе аз не съм мноо навит за тоя, четох му досиенцето. Брат му заплашвал с убийство шефа на Бастия, гонили го от мачове понеже плюел съдии и играчи, някув от Ница му ударл шамар на една тренировка, а той си тръгнал и после се върнал с бухалка опитал да го пречука, тръгвал си безследно за по един месец... не ни траа такъв калпазанин :wink:

:lol: човек с характер ! :lol: някакъв луд е, но ако успеем да му контролираме лудостта може да стане много предан и полезен :lol: ше му дадат някакви хапчета и като го нахока Сираков и ще се кротне 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:29 pm 
Аватар

Наско нали обеща повече сигурност за юношите и тренерите им на Герена. Може тоя за бодигард да го взимаме, а ганайския дядка дефанзивен халф, ще бележи :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:29 pm 
Аватар

NITR0 написа:
knave написа:
iksveL написа:

:lol: човек с характер ! :lol: някакъв луд е, но ако успеем да му контролираме лудостта може да стане много предан и полезен :lol: ше му дадат някакви хапчета и като го нахока Сираков и ще се кротне 8)

дай да го зимаме в пакет с какалов тогаа... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:34 pm 

Цитат:
Сътън има 5 деца, 6 декоративни прасенца, 7 кучета и около 20-ина расови коне

МЙахахах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:37 pm 
Аватар

Прякора му трябва да е Ел ТерористО :lol: Стега сте се връзвали на журналистическите глупости . новият нападател е ... Емил Ангелов - Бабангида :D
:arrow: Всъщност някой знае ли какво става с истинския Бабангида, къде играе , дали не е свободен агент, има ли възможност за трансфер :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:40 pm 
Аватар

najden написа:
Прякора му трябва да е Ел ТерористО :lol: Стега сте се връзвали на журналистическите глупости . новият нападател е ... Емил Ангелов - Бабангида :D
:arrow: Всъщност някой знае ли какво става с истинския Бабангида, къде играе , дали не е свободен агент, има ли възможност за трансфер :wink:

в момента веоятно държи снимките на Херо и на Венци Стефанов и си пее "онче, бонче....."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:42 pm 
Аватар

Спокойно може да се включи във взривяването на В сектор на Герена , даже може да е по-качествена работата, особено ако Баждека го светне че в момента на взрива, там има евреи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 12:49 pm 
Аватар

najden написа:
Чакат го него и Копи да преподпишат и после ще става ясно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 2:05 pm 
Аватар

Ако е вярно, че алжиреца пристига утре, то вероятно вече е подписал договор по факса или нещо такова (или ще го направи днес), понеже от утре прозореца официално е затворен ..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 2:06 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Ако е вярно, че алжиреца пристига утре, то вероятно вече е подписал договор по факса или нещо такова (или ще го направи днес), понеже от утре прозореца официално е затворен ..

той е свободен агент и може и да го подпише след затваряне на прозореца, а такова животно като подписване по факса нема ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 2:07 pm 
Аватар

knave написа:
bring_da_pain написа:

той е свободен агент и може и да го подпише след затваряне на прозореца, а такова животно като подписване по факса нема ;)

ми за мароканците така бях чел - че по факса си пращали договори. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 3:29 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
knave написа:
bring_da_pain написа:

ми за мароканците така бях чел - че по факса си пращали договори. :lol:

Тва са само примерни договори или предложенията за договорите за цената с другия отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 3:34 pm 
Аватар

Мъри каза, че алжиреца идва утре на проби. Следващите 10 дни ще има друг трансфер от Южна Америка. Информацията за 36 годишния дефанзивен халф не е истина и, че шанса играч като Сътън да дойде в България е минимален ( но не отрече за преговори ).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 3:34 pm 
Аватар

BrAiNHaCk написа:
Те пишат и , че ще идва Крис Сътън. :лол:

Цитат:
Левски уговаря Сътън

Левски е готов на всичко, за да реши проблемите си в нападение. "Сините" са започнали преговори с бившия английски национал Крис Сътън, разкри Донбалон.бг. Връзката е направил Стилиян Петров, който игра с британеца в Селтик, а после и в Астън Вила. През юли тази година 34-годишният футболист се отказа от футбола заради контузия в окото. Сътън пострада в мач с Манчестър Ю за първенството и пропусна втората половина от миналия сезон. Травмата му вече е отшумяла и "сините" се надяват да приеме предизвикателството.
Нападателят се прочу в разцвета на силите си, когато стана шампион с Блекбърн, но се отказа от националния отбор заради Дейвид Бекъм, когото нарече "лигльо". Сътън има 5 деца, 6 декоративни прасенца, 7 кучета и около 20-ина расови коне.
Левски прави опити да привлече и костариканеца Маурисио Райт. За последно дефанзивният халф игра в гръцкия АЕК, но в момента е без отбор. Ако финансовите му претенции не са големи, той ще облече екипа на "сините". Идването му "Герена" ще зависи и от това дали шампионите ще продадат Ричард Еромоигбе. Райт е 36-годишен и има 62 мача за Коста Рика.

Това е от "Стандарт"

Този не го искам. Обича прасета :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 3:49 pm 
Аватар

al3kz написа:
че шанса играч като Сътън да дойде в България е минимален ( но не отрече за преговори ).

Тва клише почва яко да ме дразни...Къв е па тоя 34 годишен нотингамски пияница...Мъри явно не е ходил къмто Слънчев бряг скоро

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 3:51 pm 
Аватар

И мен... но кой ни пита. Сталкер, потърси кой играч са купили Сиони този сезон, че по-бързо намираш информацията. По Гонг чух едно голямо име, но в момента ми излезе от главата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 4:02 pm 
Аватар

Мале, а Сътън колко би имал да пие тукаааа.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 4:05 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ ПИТА ЗА НАПАДАТЕЛ ОТ НАНТ

Ръководството на Левски се интересува от младия нападател Юсеф Секур, научи Гонг. Любопитно е, че роденият през 1988 година футболист е собственост на Бордо.

„Жирондинците” са преотстъпили Секур на Нант, но талантът все още не е играл за „канарчетата”, които се подвизават във Втора лига.

Юсеф Секур е с марокански произход, но има френски паспорт и поради тази причина не би заел квота за чужденец в Левски. Нападателят е висок 188 см и тежи 80 кг., силният му крак е десният.

По информация на Гонг Юсеф Секур е влизал и по-рано в плановете на Станимир Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 4:07 pm 
Аватар

al3kz написа:
И мен... но кой ни пита. Сталкер, потърси кой играч са купили Сиони този сезон, че по-бързо намираш информацията. По Гонг чух едно голямо име, но в момента ми излезе от главата...

Сион (Швейцария) са взели Шабани Нонда, а Сиони Болниси са взели Гъзар Дупедадзе... :lol:

P.S. Шабанито бил в Галатасарай, начи сме се объркали нещо...Ни Сион, ни Сиони... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 4:14 pm 
Аватар

Е, то почти същата работа... Шабани Нонда... как се навива да играе в Швейцария ( като се има впредвид, че е на 30 години, а не на 36 ), а в България да не искат. Тия не се слават с големи заплати... не знам.

Едит: Разбрах от къде е дошло объркването ми... Сион играят с Галатасарай и явно коментатора е говорил, че те са взели Нонда, а не Сион.

Последна промяна Alek на Пет Авг 31, 2007 4:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]