forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:55 pm 
Аватар

Според мен в момента, в който говореше Хидън беше не беше ясно какво ще се случи и беше съвсем възможно да не се случат нито едно от нещата досега

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:02 pm 
Аватар

Kryten, не отдавай моментното ни състояние само на късмета и на "лошо стеклите се обстоятелства", въпреки че обстоятелствата са в следствие на нещо. Не говорим за един слаб мач, а за поредица.
И точно "проблема" с трансфер на нападател към нашия клуб си пролича. Защото от началото на сезон, като изключим гола Дайо за супер купата, нямаме отбелязън гол от атакуваща футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:03 pm 

Хидън си ги говореше тея неща не само сега, ами и преди влизането в ШЛ и преди пробива в УЕФА... и винаги... не е трудно да прогнозираш така... все някога ще се случи това което казваш... след година, 2 или 5... няма значение... после е лесно да кажеш - 'Аз казах ли ви?" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:08 pm 

pe3ucTop написа:
Хидън си ги говореше тея неща не само сега, ами и преди влизането в ШЛ и преди пробива в УЕФА... и винаги... не е трудно да прогнозираш така... все някога ще се случи това което казваш... след година, 2 или 5... няма значение... после е лесно да кажеш - 'Аз казах ли ви?" :roll:

Абе след четвъртфинала беше трудно да се предвиди накъде ще задуха вятъра, но след като приключихме с ШЛ и с парите не се направи нищо (а и имаше още бая по-дребни гафове междувременно) стана ясно, че така и няма да успеем да се измъкнем от ганьовския си манталитет и пак ще гледаме Европа само по тв-то.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:11 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Kryten, не отдавай моментното ни състояние само на късмета и на "лошо стеклите се обстоятелства", въпреки че обстоятелствата са в следствие на нещо. Не говорим за един слаб мач, а за поредица.
И точно "проблема" с трансфер на нападател към нашия клуб си пролича. Защото от началото на сезон, като изключим гола Дайо за супер купата, нямаме отбелязън гол от атакуваща футболист.
Еми поредица си е я. Но ефектът е лавинообразен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:16 pm 
Аватар

Опа, дойде тежката артилерия. Резисторе как си? :lol:

Хидън може всяка година да си ги говорел тези неща, ама с тая разлика, че този път не беше само той. Аз, Смирноф, Сталкер, Търговище.......и т.н. Тоест неща бях очебийни.

Тъпото в цялата работа, е че за тея две години накарахме цяла България да трепери, а някой отборчета толкова се бяха насрали, че домъкнаха 11 чисто нови негърчета. И вместо да използваме уникалния шанс да стане новия Галатасарай, Олимпиакос или Динамо К., демек пълен хегемон в България и един от лидерите на Балканите, ние се чудим как да бием Берое на Герена?!? А сега за да заличим тази нулева година ще ни трябват поне още пет години.
Просто трябваше малко инвестиция.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:26 pm 

е това не го отрича никой. И аз смятах че може да се направят повече неща за да с задържи инерцията и да се откъснем още по-напред, но моля те не ми казвай че сериозно си мислел, че ще отпаднем от Тампере... та това просто е смешно. Ако някой... който и да е от споменатите - ти, смирноф, сталкер, търговище, че даже и вечният песимист хидън, ми каже че след изтеглянето на жребия си е казал - "са ше видите тея как ще ни треснат", ви признавам за най-големите врачки на тая планета(сори за женския род)... :wink:

Не мисля че дори най-големите песимисти можеха да предвидят такова "стечение на обстоятелствата"(спомогнато и от нас, разбира се)... ако бъркам, ме поправи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:33 pm 
Аватар

Разбира се, че не съм мисли за отпадане от Тампере. Даже и до ден днешен твърдя, че не толкова Батков е виновен, колкото футболистите и треньора. Батков щях да го обвиня ако не бяхме отстранили Розенборг. Но въпреки всичко можеше да обнови (разбирай-купуваш/продаваш) отбора, за да не се налага Мъри да се чуди как да ги мотивира. Просто новите щяха да са си мотивирани.
И понеже задълбахме......
Аз смятам, че и подготовката не ни е на ниво. По специално от към контроли. Не може Локо Сф. да играят с Валенсия, а ние срещу треторазрядни отборчета.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:35 pm 
Аватар

Еми футболистите мн ясно като много :drinkb :drunk :beerch и :disco

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 11:03 pm 

pe3ucTop написа:
е това не го отрича никой. И аз смятах че може да се направят повече неща за да с задържи инерцията и да се откъснем още по-напред, но моля те не ми казвай че сериозно си мислел, че ще отпаднем от Тампере... та това просто е смешно. Ако някой... който и да е от споменатите - ти, смирноф, сталкер, търговище, че даже и вечният песимист хидън, ми каже че след изтеглянето на жребия си е казал - "са ше видите тея как ще ни треснат", ви признавам за най-големите врачки на тая планета(сори за женския род)... :wink:

Не мисля че дори най-големите песимисти можеха да предвидят такова "стечение на обстоятелствата"(спомогнато и от нас, разбира се)... ако бъркам, ме поправи...

Хаха, е прав си нашите надминаха пророкуванията и на най-големите черногледци с тва Тампере, точно както преди две години надминаха и най-смелите очаквания на оптимистите. И съм съгласен, че баш за Тампере не беше Батков виновен. Но за липсата на развитие в отбора и за това, че вместо да дръпнем с десет години се върнахме с толкова назад вината си е лично негова. И донякъде на Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2007 7:55 am 

И сега какво, така ще кретаме па квото стане ...........
Батков зимата съм убеден че ще продаде който може(Г.Петков,Ричард и Валери) и адио :smt039
а ние отново ще си траем....... :(
Стоилов и той защото е културен мъж не си постави изискванията за по-добра селекция а си мълчи и ще остане с едната си чест..... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 4:40 am 

Black Jack написа:

Тъпото в цялата работа, е че за тея две години накарахме цяла България да трепери, а някой отборчета толкова се бяха насрали, че домъкнаха 11 чисто нови негърчета. И вместо да използваме уникалния шанс да стане новия Галатасарай, Олимпиакос или Динамо К., демек пълен хегемон в България и един от лидерите на Балканите, ние се чудим как да бием Берое на Герена?!? А сега за да заличим тази нулева година ще ни трябват поне още пет години.
Просто трябваше малко инвестиция.

Точно това е тъпото! Писах го наскоро и аз почти същото нещо! Не е проблема,че сме отпаднали от Тампере,от евротурнирите или че изостанахме само на точка от свинете... Проблемът е,че за едно лято се съсипа отбор,който беше ужасно много пред другите в България! И който спокойно можеше да доминира в близките 10 години. Сега вече сме на едно ниво и с прасетата и с латекса... Това е... Изпуснахме златен шанс,който в близките години може да не се повтори... Само заради едната пуста селекция... Само заради Батков и Баждека...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:33 pm 

Цитат:
31 август 2007 | 21:30 | Агенция "Фокус"
Москва. Руският нефтен гигант “ЛукОйл” възнамерява да купи шампиона на България по футбол Левски, информира сайтът (http://www.sportreport.ru). Сделката може да се осъществи чрез българския филиал на компанията. Според два независими един от друг източника на медията изпълнителният директор на “Лукойл България” Валентин Златев обмисля да придобие контролния пакет от акции на най-популярния футболен клуб в България. Настоящият президент на Левски, адвокат Тодор Батков винаги е твърдял, че ще финансира отбора, докато не бъде намерен нов финансов благодетел, както е било договорено с бившия собственик на “сините” Майкъл Чорни.

Интересно,интересно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:40 pm 
Аватар

Според мене тука се е получил малко затворен кръг - руснаците са взели новината от бг сайтове а после нашите я тиражират като руска и се зацикля.
Друга една мисъл ми дойде - ако да кажем лукойл купи контролния пакет означава ли това край на договора с мобилтел, щото не допускам че е възможно да имаме лого различно от това на новите собственици отпред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:43 pm 

може да станеме като французите - по 5 спонсора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:49 pm 
Аватар

Това си е новината от ММ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 9:54 pm 

Пятница, 31 Август 2007 в 20:37 Радослав Михайлов из Болгарии для Службы новостей портала
Корреспонденту СпортРепорт в Болгарии стало известно о намерении российского нефтяного гиганта "ЛукОйл" приобрести болгарского чемпиона футбольный клуб "Левски". Покупка может быть осуществлена через финала "ЛукОйла" в Болгарии.

Еще два независимых друг от друга источника утверждают, что исполнительный директор "Лукойл Болгария" Валентин Златев, один из самых богатых болгарских бизнесменов, уже рассматривает возможность приобрести контрольный пакет акций самого популярного футбольного клуба в Болгарии. Его настоящий собственник, адвокат Тодор Батков, всегда утверждал, что будет финансировать клуб до тех пор, пока не найдется новый богатый собственник, как было договорено с бывшим боссом "синих" Майклом

ето тука си пишат че новината идва от България

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 10:29 pm 

Ако тва стане, все едно сме се класирали за четвъртфинал в ШЛ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 10:46 pm 

Може заради това Батко да не се бърка за нови попълнения...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2007 10:56 pm 
Аватар

Че то това лято най-много се бръкна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 2:10 pm 

Ако ни вземат, дали ще се преименуваме на Лукойл-Левски :roll: :?:
Звучи като плашеща перпектива...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 2:11 pm 
Аватар

aquadark написа:
Ако ни вземат, дали ще се преименуваме на Лукойл-Левски :roll: :?:
Звучи като плашеща перпектива...

Никой няма да им позволи да го направят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:02 pm 
Аватар

Новината за Лукойл я има и в Гонг. Не знам дали е копи/пейст, ама Гонг са сериозна медия.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=20342

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:07 pm 
Аватар

толкова сериозна са, че единствени те не отразиха акцията за емблемата, а уж са про-левскарски ориентирани :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:07 pm 
Аватар

И Гонг цитират руския сайт, който пък цитира - http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=15235
"Новината" на ММ е от 23-ти август, сравни ги ако искаш с другите новини, включително и тая на Гонг и виж има ли разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:13 pm 
Аватар

ММ надушиха, че Митал ще купи чорбата от Черепа близо година предварително, когато всички отричаха много убедено...Нищо чудно да се окаже, че крушката си има и опашка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:20 pm 
Аватар

Не казвам, че Гонг не са копирали новината. Но смея да твърдя, че Гонг са сериозна медиа, и ще направят всички възможни проверки преди да пуснат новина от този калбър. Не напразно я пускат 2 дни след публикацията в ММ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:25 pm 
Аватар

LSFC написа:
Когато ти трябват влизания в сайта ти, пускаш новини и пишеш "написа ХХХХ".. номерът действа.

Не те разбрах. Сериозно.

edit:

Аааааа чак сега разбрах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2007 7:26 pm 
Аватар

Иска да каже,че всяко влизане в сайта на гонг им носи дивиденти,затова пишат такива новини.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 1:52 pm 

Тоя Златев иска да строи баскетболна зала на терена на Раковски. Ако наистина ще ни го връщат мисля, че това му е основния интерес.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]