forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 4:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:09 pm 
Аватар

al3kz написа:
Айде стига с тоя Елтон... едно е в Славия, друго в Левски!

Абе напоследък много, много разлика няма между двата отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:10 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Ghooster написа:
Борат са обикаля по В група да види некои без пари ако може да земеме ...
Аз му предлагам да земеме Пацата от ББ3 :D

Да беше взел Жоро Христов от Маричката .. нямаше да е мн.скъп, пък току виж станал играч. :lol:
Той вече е в Ботев и бележи хеттрик. Естествено, че трябваше да го вземем

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:13 pm 
Аватар

STALKER написа:
najden написа:
Батков , ако беше осигурил пари, Мъри нямаше да умува да задържа или не разни чернилки като Елтон :idea:

Елтон е доста по-бел от Маймундайо, а и повече голове бележи, за кво говориме тогава... :lol:

Става въпрос, че ако имаше необходимите пари, Мъри щеше да си вземе някой доста по-добър от Елтон или Дайо, а пък Сираков може да си ги разправя на жена си тия че не трябвало нападател :wink:
:arrow: Елтон може да е по- бял от Дайо, но и той е в групата на тъмнозелените дето ще бутат рейса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:13 pm 
Аватар

Трябваше тоя, трябваше оня. Трябваше ама......
Още преди два месеца го написах. Нещата опират до добри скаути, които да намерят качествени и/или преспективни играчи, и президент който да извади пари и да ги купи.
За съжаление и двете нямаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:25 pm 
Аватар

Сега се разрових из чичо гуугъл - Балдовалиев е преминал в Локо София за 400 000 евро. Или иначе - не чак толкова НЕПОСИЛНА сума за Левски .. :?

Ся ще кажете - "стига пък ти едно и също", ама пък .. сетете се - колко пъти така сме проспивали и сме изпускали да вземеме футболисти, които след това се оказват страхотни ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:34 pm 
Аватар

Мъри пред Гонг:
Цитат:
Аз няма да се спра пред нищо за да върна Левски там, където ми се иска.Това бе последен мач за тази стартова единайсеторка. В следващия двубой ще има поне 3,4 промени. Критерият за централен нападател ще бъде завишен. Аз не мога да доведа човек, който да е под класата на Домовчийски. Исках Новакович и Светльо Тодоров, също и един мароканец, но трансферите не станаха. Ние сме задръстени от посредственост. Ще има и други футболисти , които ще бъдат преотстъпени”.

Защо ли имам едно предчувствие, това е последният сезон на Топчо в Левски :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 6:41 pm 
Аватар

За Топчо е ясно като бял ден, особено след идването на мароканците, а за посредствеността - евала че го признава, ама защо сега се сещат .. 5 дена преди затваряне на трансферния прозорец и след като вече се е обърнала каруцата ?!

На това му се вика .. "след дъжд..."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 7:02 pm 
Аватар

Българският шампион Левски е предприел сериозни мерки за решаване на проблемите си в атака, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Това потвърди и наставникът на “сините” Станимир Стоилов след края на вечерната тренировка на тима. Мъри разкри, че ръководството на Левски е изпратило скаути в Южна Америка, които имат за цел да доведат класен нападател на “Герена” от този континент. Естествено той не спомена имена на конкретни футболисти или държави. Единственото, което Стоилов заяви е, че нападателят ще бъде закупен до края на трансферния пазар.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 7:17 pm 
Аватар

Той прозореца затваря в петък, те сега пращат скаути .. нещо не ми изглежда добре работата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 8:21 pm 
Аватар

najden написа:

Точно Топчо цял живот ще има какво да дава на Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 8:35 pm 
Аватар

Trent написа:
najden написа:

Ако Рабех е такъв, какъвто го пишат по вестниците, моите извинения ама Топчо вече няма какво да дава на ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 8:54 pm 
Аватар

За мен Томашич е далеч по-нестабилния от двойката "стари" централни защитници. Той, Мечо и Йовов са първите, които трябва да изгледат някой и друг мач от пейката според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 8:55 pm 
Аватар

Всеки си има мнение .. :)

Игор > Топчо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:25 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Яд ме е за Балдовалиев мене .. щом Локо София могат да го вземат, какво остава за нас .. ако не се лъжа, за доста символична сума го откупиха. :)

Взеха него и тоя другия къв е там за общо 45 хиляди лева ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:33 pm 

bring_da_pain написа:
Той прозореца затваря в петък, те сега пращат скаути .. нещо не ми изглежда добре работата :lol:

Хахахаха е ти мислиш ли, че ще купят някого? Пари откъде взеха?! На Батков печалбата отдавна му е минала кое през носа, кое през черния дроб, кое през новия етаж на вилата му... Ясно е като бял ден, че ще разчитаме на свободен трансфер, а всъщност даже и това е много съмнително! :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:35 pm 
Аватар

Абе, те и да вземат да купят .. за 5 дена "скаутване" ще е бая хазартна работата. Пак ще си играеме на руска рулетка, ми се струва. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:36 pm 
Аватар

абе кво я умувате толкова...работата е ясна...Гонзо си плаща трансфера и идва да играе при нас!тва е положението :wink:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:49 pm 
Аватар

Trent написа:
najden написа:

Много гадно стана , след мачът в Ловеч, всички се нахвърлиха върху защитата и респективно върху Топчо, Живко го разминавали като малка гара, Минев не знаел на кой свят се намира . Ще ги разминават разбира след като ги атакуват по двама или трима от противника, пък Бижутера и Бардон се драпаха по ташаците, а Дедо Боре колкото и хъс да има , няма вече сили . Много хора обвиниха Топчо за най-голямата дупка в мача, но пък аз видях един футболист който се хвърляше и гонеше всяка топка, да в 92 мин като вкараха ония топката се отклони в него, излъга Гошо, но какво пък трябваше топчо да се дръпне ли няма да стане :!: Според мен ако някой трябва в момента да сяда на пейката, то това е Игор :idea: Лично мнение, не ангажирам никого с него :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:49 pm 

bring_da_pain написа:
Абе, те и да вземат да купят .. за 5 дена "скаутване" ще е бая хазартна работата. Пак ще си играеме на руска рулетка, ми се струва. :lol:

Еми възможно е да вземат някакъв пълен клоун, съответно той да се провали с гръм и трясък и наште да кажат:"Ето видите ли, ние взехме, обаче хуй, край на трансферите, почваме да налагаме юноши". И пак старата песен на нов глас...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:56 pm 
Аватар

najden написа:
Trent написа:
najden написа:

Много гадно стана , след мачът в Ловеч, всички се нахвърлиха върху защитата и респективно върху Топчо, Живко го разминавали като малка гара, Минев не знаел на кой свят се намира . Ще ги разминават разбира след като ги атакуват по двама или трима от противника, пък Бижутера и Бардон се драпаха по ташаците, а Дедо Боре колкото и хъс да има , няма вече сили . Много хора обвиниха Топчо за най-голямата дупка в мача, но пък аз видях един футболист който се хвърляше и гонеше всяка топка, да в 92 мин като вкараха ония топката се отклони в него, излъга Гошо, но какво пък трябваше топчо да се дръпне ли няма да стане :!: Според мен ако някой трябва в момента да сяда на пейката, то това е Игор :idea: Лично мнение, не ангажирам никого с него :!:

Аз мисля, че Топчо/Игор и Рабех/ Бензукан си вървят по двойки и Мъри нема намерение да ги размества, което си е много правилно, защото ни трябват централни защитниици сработени и да могат да комуникират помежду си

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 9:56 pm 
Аватар

najden-е, Топчо е дал много на ЛЕВСКИ, спор няма. Срещу Литекс (и не само) игра с желание и хъс. Ама нали я знаеш приказката, че не става само с едното, трябва и друго. Та на нас ни трябват играчи с качества, които се надявам да изникнат в лицето на Рабех.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:02 pm 
Аватар

STALKER написа:
najden написа:
Trent написа:
najden написа:

Аз мисля, че Топчо/Игор и Рабех/ Бензукан си вървят по двойки и Мъри нема намерение да ги размества, което си е много правилно, защото ни трябват централни защитниици сработени и да могат да комуникират помежду си

Дали е така ?
Black Jack, Топчо наистина прави грешки, понякога груби, но точно щото се хвърля във всеки мач като за последно се получава , иначе е много лесно да "спестиш" усилия в даден момент , но да си спестиш картона или да изгледаш топката как бавно и мазно влиза във вратата, отколкото да се опиташ да направиш и невъзможното да я спасиш. Само, че затова Топчо , ще е в сърцата на феновете винаги , а някои хора ще бъдат само в статистиките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:07 pm 
3941 написа:
За мен Томашич е далеч по-нестабилния от двойката "стари" централни защитници. Той, Мечо и Йовов са първите, които трябва да изгледат някой и друг мач от пейката според мен.

Томашич е явно по-нестабилния от тандема между него и Топчо. За пейката са Йовов, Мечо, Томашич и Бардон. Не съм 100% сигурен, че срещу съперници от типа на Литекс и по-добри, дядо Боре ще има сили за цял мач.

С нетърпение чакам Мъри да си удържи на думата и да видя като титуляри Рабе, Бензукан, Балтанов, Хичо и Тасевски (но не като дефанзивен халф), а защо не и постепенно да започнем да налагаме Сърмов на мястото на дядо Боре.

Ако Мури наистина направи това което каза, аз лично съм голям оптимист за представянето ни в ЕКТ следващата година.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:33 pm 

Твърде е възможно да се бъркам,но Сърмов принципно не беше ли по-атакуващ халф? Знам,че Мъри го взе за заместник на Борето ,ама не е ли крайно време играчите да играят там където им е силата. Домо по крилата или втори нападател,Тасевски атакуващ халф или на мястото на Мечо,Сърмов изнесен по-напред.Така само ги хабят за нищо.Ясно,че сега е модерно да се играе "тотален" футбол и всички играчи да са като Пелето,ама е доста трудно да се постигне.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:36 pm 
Аватар

Сърмов за мен е некадърник. не знам какво виждате в него, но както и да е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:37 pm 
Аватар

Домо е малко бавничък за крило, не мислите ли .. :roll:
Аз поне не помня да съм го виждал някога да прави свестен спринт. А крило без бързина, не знам какво крило ще е ..

Впрочем, и за таран е ясно, че не става особено .. той е за някакъв вид втора позиция, зад нападателя, знам ли ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:39 pm 
Аватар

Пускайте машината на времето и връщайте Боримиров , 3 години назад че си е...о майката :smt101

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 10:42 pm 

bring_da_pain написа:
Домо е малко бавничък за крило, не мислите ли .. :roll:
Аз поне не помня да съм го виждал някога да прави свестен спринт. А крило без бързина, не знам какво крило ще е ..

Впрочем, и за таран е ясно, че не става особено .. той е за някакъв вид втора позиция, зад нападателя, знам ли ..

Аз си спомням Пантелич.Нямаше кой знае каква скорост но хванеше ли топката... Иначе за мен силата на Валери е да е с топка в краката и поне 1,2 метра пространство което един качествен таран може да му осигури. Той има техниката и ако не му се катерят по 2ма на гърба е доста опасен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 11:17 pm 

Ако говориме за дупки, по-голяма от Бардон няма. Не крия, че не ми е много симпатичен, а напоследък се представя зле. Абе да пуска младите Мъри и тва е. Ше трябва да си припомним лафа отпреди 2 години... "Къде са младите, МЪРИИИ" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 11:20 pm 
Аватар

Абе нямаме излишен в отбора освен Емо Ангелов и Стойчев ... даже можеше и Копи да остане. Ама има некъф мързел по крилата. Мечо верно дава добри центрирания ,но не се връща назад хич. БижутерО така както може да навърже 2-3 може и да изгуби топката от некои пълен некадърник прекалява с финтовете и индивидуалните действия. В центарО на халфовата линия ... сме горе долу добре Дедо Боре има поглед върху играта знае на кой да подаде ,ама си е на години и неможе да тича достатъчно . Тасевски ще стане много стабилен след 1 месец максимум ,обаче трябва да играе като офанзивен не дефанзивен халф видяхте как ги наварза селяните от латекса за гола . Ричи играе добре дефанзивно има мощен шут добър е. В защита ... В центара на защитата сме може би най-силният отбор на балканския полуостров :lol: :lol: :lol: с 4 национали ! Томашич и Топчо са екстра стабилни ... а Бензукан и Рабех са сигурно много сработени и ще са им силна конкуренция което е екстра. От дЕсно Жиката е стабилен тича играе и доста офанзивно на моменти върши и част от работата на Мечо. От лЕво Вагнер е най-добрия избор ... Минев може и да е добър ,но си е за резерва. В атаката имаме проблем сички знаете :lol: Бардон като 2 нападател е добър и го е доказал , но на последък е много много тромав идеално ще е ако Валери заеме неговото място а пред него играе Джейоба или някои нов нападател.
Резервите (ако могат да се наречат така ) са може би по-добри от титулярите сега. Хичо ... според мен вече е над Йовов знае кога да направи финт и кога да подаде ,може да се открива става за твърд титуляр. Огнянов ... предполагам ,че е нестабилен щом получава толкова малко шансове ... ама с гола си срещу Челси заслужава още малко игрови минути поне 1 полувреме като титуляр. Балтанов добър , стабилен , ама не е дорасал още за 90 минути. Божката прави грешки разбира се като всеки млад вратар след 6 месеца ще е готов да измести Гошо. Еми тфа е според мен ... айде дано с тея момчета и някои евентуални трансфери зимата или сега да спечелиме титла и купа 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]