STALKER написа:
Сезона не бил свършил? Да не е, но ако ще продължава така, както я подкарахме, по-добре да свършва по-бързо! За 6 мача от началото погребахме всичко, което беше изградено като стил и начин на игра! И помен нема от контрола над топката, острите атаки на скоротст, напрекъснатия надиск над съперника. Върнахме се в първи клас! На старта имахме 3 важни мача (два в Европа и гостуването в Ловеч), осрахме и трите! По-лошото е, че оставяхме противника да ни надиграва, да създава повече положения, а нашия отбор изглежда немощен, апатичен и изчерпан! Сега ни предстоят един куп "безмислени" мачове (според Сираков), в които ще играем срещу "10 в защита" и пак ще си имаме оправдание! А после идва дербито със свинете, което ако продължаваме да я караме така лежерно и безхаберно, просто не виждам как ще спечелим. Трябва да се надяваме на традицията да печелим поне точка в този мач, дори когато сме по-слаби.
Прави ми впечатление, че след поредния слаб мач, Мъри се зарича уж да прави некви сериозни промени в състава, уж да пуска младите, но в крайна сметка все си излизаме с до болка познатите 11, които очевидно не са във форма. Обяснението ми, че с тези изявления в медиите се опитва да ги надъха, че уж има с кой да ги смени, да се мобилизират и да играят по-добре...Колкото и Сираков да повтаря, че имаме 2 равностйни отбора, явно не е така...Практически Мъри залага на един кръг от 13-14 играчи и свежест се не види от никъде. А кво да кажем за младите, че Ники Димитров ако при тази трагича форма на Йовов не може да го замени, за какво говорим...Ами Балтанов и Огнянов къде са? Попадат ли поне в групата за мача? Валери е пълна дупка в последно време, защо не им се даде шанс? Единственото логично обяснение, че те просто не стават. Стават за 20 минути на Герена при решен мач, но не и за натопорчено дерби в Ловеч...Или поне Мъри им няма доверие! Истината е, че школата ни успя да произведе едно момче, което става за големия футбол. То обаче не е при нас, снощи беше с оранжев екип и ни развинти! Не знам Мъри по какво ги подбира тия юноши, на май е по благия характер и меката душица, шото ако сравним Ивелин Попов и Валери, точно тва излиза. Да, но за тази играя освен умения се иска и хъс, да се "ядосаш" на противника, да търсиш вратата 90 минути. А Валери е мекица, бутнат го два пъти защитниците и спре да играе, цел мач после се мотае, като муха без глава и я ритне топката 2-3 пъти, я не! Абе въобще си е пълен срам, след като си тръгнал официално да развиваш юношеска школа, единствения, който го бива да го изпуснеш да си тръгне и да го гледаш как те прави Хъмпи! Некои хора просто требва да вземат да се обесат некъде и да спрат да говорят за юношите, щото следващия по-способен сигурно пак ще го изпуснем!
За 1-то и аз това се чудя. Почвам да си мисля, че някои неща се правят нарочно. Щото ако има някой, който да може да каже нещо на Мъри, то това е дон Насо. А ако той е решил, че ще пропъди Батков ще го направи. Лошото е, че на гърба на Левски.
За второто бих те поопсувал леко, щото е нагло да говориш така за Валери. Ти от футбол поне малко разбираш ли или само си латерничиш, барем си почешеш езика??? Когато си 19-20 години, нямаш изградено постоянство в тренировките да не говорим за формата. Това с формата и най-големите едва го правят камо ли младок в отбор като нашия. Само че ако някой спре да те пуска заради кофти форма ще те прекърши за футбола въобще. Щом един път е показал потенциала си значи трябва да се пуска докато не върне формата си. А това е неизбежно. Не че съм против пускането на Мариян, но нека все пак да е втори нападател, а не да измества Валери. А Дайо да го въртят с Дарко на втората линия. Което праща Бардон директно към Франция. И ще се обоснова - това, за което говориш при Валери не е правилно само защото е млад. Но Йовов и Бардон може би никога няма да са в старата си форма и това е по-вероятната възможност. Нарочно не добавям Мечо, защото той е незаменим засега - заради всичките статични и заради факта, че при него форма няма. Той винаги може, зависи само от това как ще му тръгне мача.
И нека никой не мисли, че имам нещо против Ицо или Бардон - обичам ги и 2-та много. Но Левски обичам повече и затова си казвам, че им е време да се поклонят пред аплодиращата ги публика и... ЗАВЕСА!