forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 3:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:29 pm 
Аватар

И като махнеме Телкийски какво правиме? :D

Миналия сезон има над 10 асистенции!!! Сега е същото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 1:43 pm 
Аватар

Без мечо друтите трима да си ходат!!! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 3:30 pm 
Аватар

Емил Ангелов,Борислав Стойчев,Дарко Тасевски,Мирослав Иванов,Коприваров,Сърмов,Николай Михайлов,Живко Миланов-негативите за мениджърските способности на сегашния екип,включително и на Мъри са разклатени основателно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 3:43 pm 
Аватар

гил галад написа:
Емил Ангелов,Борислав Стойчев,Дарко Тасевски,Мирослав Иванов,Коприваров,Сърмов,Николай Михайлов,Живко Миланов-негативите за мениджърските способности на сегашния екип,включително и на Мъри са разклатени основателно!

Е стига деее... Емо вкара над 30 гола за нас, Дарко е играл 2 мача последните 6 месеца, Миро има над 10 асистенции и няколко гола миналия сезон, а главно влиза като резерва, Сърмов за мен е отличен играч, Никито... Ливърпул, Живко си е Живко, слабичак но става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 4:10 pm 

гил галад написа:

Ти сложи още няколко и да почваме да взимаме черно на килограм като онова

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 4:25 pm 
Аватар

al3kz написа:
гил галад написа:

Е стига деее... Емо вкара над 30 гола за нас, Дарко е играл 2 мача последните 6 месеца, Миро има над 10 асистенции и няколко гола миналия сезон, а главно влиза като резерва, Сърмов за мен е отличен играч, Никито... Ливърпул, Живко си е Живко, слабичак но става.
Ти само потвърждаваш мнението ми!Няма смисъл от много писане!Тези имена съм ги посочил за да се види как се развиват цялостно кариерите им в ЛЕВСКИ и след като се види това се набиват очевидни слабости в работата на цялото ръководство!Никъде не съм дал оценка за качествата на отделен играч в случая!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 4:34 pm 
Аватар

Има няк'во неразбирателство тука. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 8:04 am 
Аватар

Цитат:
Стойчев отива в Севлиево
21 август 2007 | 04:49

Левски ще преотстъпи централния защитник Борислав Стойчев на новака в А група Видима-Раковски. Шефовете на двата клуба вече са влезли в разговори и се очаква днес официално да сключат сделката. Младежкият национал се оказа ненужен на “Герена” след трансферите на мароканците Шакиб Бензукан и Юсеф Рабех.

Дано с изиграни мачове да стане по-стабилен и след година ако заслужава отново да го видим в синьо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 10:43 am 
Аватар

гил галад написа:
...Живко Миланов-негативите за мениджърските способности на сегашния екип,включително и на Мъри са разклатени основателно!

Тук ще се караме. Живко няма да се пипа...няма по-талантлив десен бек в България от него 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 5:27 pm 

Trent написа:
гил галад написа:
...Живко Миланов-негативите за мениджърските способности на сегашния екип,включително и на Мъри са разклатени основателно!

Тук ще се караме. Живко няма да се пипа...няма по-талантлив десен бек в България от него 8)

имаше некви резерви в Литекс дет беха суперкласа и ниво над Живко... не ги знам къде играят сега...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 5:51 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
Trent написа:
гил галад написа:

имаше некви резерви в Литекс дет беха суперкласа и ниво над Живко... не ги знам къде играят сега...

В белгийския Локерен.
Малко по-известен клуб от финладския Тампере!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 11:51 pm 

pe3ucTop написа:
Trent написа:
гил галад написа:

Не знам дали точно тази година имаме право на подобни високомерни изказвания. Що се отнася до Живко... на мен не ми харесва, просто не ми вдъхва доверие. Едно беше да гледам Пелето как троши крака отдясно друго Живко, дето е на един шамар. Според мен той може да е първа резерва, но нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2007 11:59 pm 
Аватар

Дори и миналата година Станислав беше втори избор за десен бек. Той общо взето запълваше дупка при контузия на централен защитник, бек, халф или крило. Точно това изтъкна като една от причините да се махне - нямал сигурност и не се чувствал титуляр. Срещу Киево примерно въобще не игра. Когато Живко беше здрав, той си беше титулярния десен бек.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:37 am 

Е, миналия сезон така се случи. Но за мен Ангелов е с класи над Живко. А иначе е ясно, че си тръгна заради пари, заеби го кви ги приказва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 12:49 pm 
Аватар

Ангелов на годините на Живко кой беше, че не помня??? И помните ли му мачовете от онова време??? Щото аз си спомням само как го псувах зверски - наравно с Гаучо и НИОГУ Демба-племба-думба-лумба нирен. Така че нека не забравяме колко е дълго развитието на един защитник и да погледнем малко по-напред от носа си.
Ако имате други алтернативи (например да извадите вие половин милион за по-добър бек) ги кажете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 1:05 pm 

Ангелов НИКОГА не е впечатлявал с дефанзивната си игра. Дори последните 2 сезона. Никой не може да ме убеди, че е по-добър защитник от Живко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 2:51 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
Ангелов НИКОГА не е впечатлявал с дефанзивната си игра. Дори последните 2 сезона. Никой не може да ме убеди, че е по-добър защитник от Живко.

Хайде погледни си ти и другите новоизпечени критици на Пелето, мненията за него от преди 4-5 месеца или година...Нека да не ставаме некви талибани, които величаят до небесата всеки, който носи синия екип и после моментално да го сриваме със земята, когато напусне Левски. На бас, че ако Живко беше избягал, щехте да пишете как Станислав е поне 2 класи над него... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2007 3:16 pm 

не съм казал нищо за класата на Пелето... той си я има и вероятно е по-голяма от тая на Живко. За мен той беше от тримата ни най-ценни играчи. Aма не му е в защитата силата. Винаги съм твърдял, че е посредствен като защитник. Най-добрите му мачове са като халф или крило, или в мачовете, в които няма работа отзад и се включва постоянно напред. С топка в краката е класа, спор няма... но бих ли го избрал за десен бек срещу Барса или Киево? Никога пред Живко!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 1:04 am 

kozarets1914 написа:
Ангелов на годините на Живко кой беше, че не помня??? И помните ли му мачовете от онова време??? Щото аз си спомням само как го псувах зверски - наравно с Гаучо и НИОГУ Демба-племба-думба-лумба нирен. Така че нека не забравяме колко е дълго развитието на един защитник и да погледнем малко по-напред от носа си.
Ако имате други алтернативи (например да извадите вие половин милион за по-добър бек) ги кажете.

Живко няма да се оправи, просто нещо е сбъркан. Може след време да ми извадите тва мнение и да се смеете (дано), но се съмнявам, че така ще стане.

Що се отнася до алтернативите, съм съгласен. Дори докато си писах мнението за Пелето и Живко си помислих, че в България сме адски зле с десните бекове. И все пак светът е голям, не може да няма подходящ футболист. Само че способността ни да намираме такива просто не желая да я коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:59 am 

Я па не съм съгласен-според мен в България сме зле у левО :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 3:00 pm 

Цитат:
Николай Михайлов в Твенте под наем

Милите те :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 3:20 pm 

Така , значи сега Твенте ще изпадат ... Селта и те са се запътили към 3-та дивизия .. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 4:06 pm 
Аватар

Твенте през миналия сезон бяха сред най-силните тимове в Холандия.Завършиха четвърти , а като домакини загубиха само 1 мач.
И през тази година направиха сериозна селекция , един много добре финансово осигурен отбор. Очакванията са отново да са в топ 5 в Холандия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 6:04 pm 
Аватар

Що ли ми се струва че и там няма да играе - за какво обиграване тогава става дума просто не знам :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 1:47 pm 
Аватар

Днес в поне 2 вестника се пише, че ще се опитаме да вземем Здравко Лазаров

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 1:48 pm 
Аватар

Подмладяваме състава явно .. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 2:38 pm 
Аватар

Що Здравко Лазаров бе? Направо Гошо Бачев да вземем, само требе да го свариме трезвен, та да подпише договора!

:arrow: Оня Дамянович, дето Батко го обеща, вече има 4 гола в Австрия

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 3:05 pm 
Аватар

Е да, всички в Левски обясняват, как сме нямали нужда от нападател и т.н., нашите си били чудесни ..

Имаме точно двама:

Валери - за който е изненада да не прочетеш: "за двубоя отпада Валери Домовчийски, който е контузен......"

и другия..

Дайо - за който коментар няма да давам. :lol:

И излиза, че така ще караме сезона, а на всичкото отгоре и без Бабангида, което ни прави просто страшилища в атака. Интересен сезон ни чака.
8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 3:08 pm 
Аватар

Не забравяй младата надежда Огнянов!

Всъщност ако се постави човек на мястото на Батков, човек който не разбира нищо от футбол, гледа 4 мача годишно, и отбора му вкарва средно по 5 гола на мач, би си помислил (дори повярвал), че наистина не ни трябва нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 3:15 pm 
Аватар

Kryten, не смятам Тодор за чак толкова малоумен. И на него му е ясно че трябват играчи. Проблема е в парите / :lol: все едно открих топлата вода/. Само не знам, дали се отчита пред Чорни, или пред собствената си банкова сметка..........?!? А може би просто е стиснат?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]