forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 10:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:12 am 
Аватар

Levskara написа:
Разберете го нови в Левски няма да има "Това са футболистите който стигнаха 1/4-финал за купата на УЕФА и играха шампионса лига"

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков изяви задоволството си след мача на “сините” с Берое, който те спечелиха с 1:0, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Радващо е, че в два мача подред няма създадено положение пред нашата врата. Берое не ни затрудни по никакъв начин в офанзивен план. Не е приятно да се играе пред закрити врати, но футболистите трябва да се настроят и за следващия ни домакински мач, който ще е пак така. Не ни е нужно да взимаме нападател, защото със същите играчи направихме фурор в Европа през миналия сезон. Този мач влиза в моята графа “безсмислени”. Берое играха с 11 човека на 20 метра от тяхната врата. В Ловеч отиваме за трите точки. Тогава ще се играе много повече футбол. Искам да кажа, че този млад съдия се представи перфектно”, каза Наско Сираков.
Васил РАНЧЕВ

Това ме дразни вече много.Ставаме като свинете живеем с миналото.Този отбор направи фурор в Европа миналата година, да но тази година този отбор направи най-голямата смешка в Европа ... така,че тези думи от Наско са адски несериозни и тази фраза е адски неуместна.

Не са лесно предсказуеми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:52 am 
Аватар

Levskara написа:
Не ни е нужно да взимаме нападател, защото със същите играчи направихме фурор в Европа през миналия сезон.

Наско каза, че същите играчи са подобрили рекорда за отбелязани голове в БГ, тея Европи са журналистически бълнувания.

hidden747 написа:
Че е по-добър от нашите нападатели по-добър е

STALKER написа:
Верно е само два мача, ще му броя на тоя головете цел сезон, да видим колко ще ги докара...Според мен минимум 15, колкото ще бъде общият сбор на Валери и Маймундайо

Тренирал съм 7-8 години футбол, но явно не я чаткам играта колкото Вас. Бихте ли били така добри да ми обясните как успяхте да прецените качествата на въпросния Елтон. Гледали ли сте му поне един мач?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:55 am 
Аватар

То по тая логика Тодор Колев траа да е извънземния футболист... ТОй също вкарваше за Славия супер много...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:24 am 
Аватар

shalala написа:
Levskara написа:
Не ни е нужно да взимаме нападател, защото със същите играчи направихме фурор в Европа през миналия сезон.

Наско каза, че същите играчи са подобрили рекорда за отбелязани голове в БГ, тея Европи са журналистически бълнувания.

hidden747 написа:
Че е по-добър от нашите нападатели по-добър е

STALKER написа:
Верно е само два мача, ще му броя на тоя головете цел сезон, да видим колко ще ги докара...Според мен минимум 15, колкото ще бъде общият сбор на Валери и Маймундайо

Тренирал съм 7-8 години футбол, но явно не я чаткам играта колкото Вас. Бихте ли били така добри да ми обясните как успяхте да прецените качествата на въпросния Елтон. Гледали ли сте му поне един мач?

Аз като човек, който не е тренирал футбол и не е завършил школата в Коверчано, преценявам един нападател по вкараните голове... :lol: :oops: Тоя за сега тръгва добре 2/2 , вкара и на Берое, за разлика от нашите нападатели (Бироето играха и на Овча Купел също така защитно, те явно тва си могат)...За сега толкова, ще го следя тоя Елтон с голям интерес, колко голове ще вкара до края на сезона...Както и Балдовалиев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:25 am 
Аватар

shalala написа:
Levskara написа:

Не по врата а по шията

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:50 am 

Така е Елтон го изпуснахме,Балдовалиев и него.Мене ми допада играта на Какалов но след като показа червената фланелка няма как да го вземем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 2:26 am 
Аватар

Какалов... :smt044 :smt043 :smt044 :smt043 :smt044

На Елтон плюса му е че като бие топката я праска със все сила - а от наш'те нападатели кой бие така...? Сещам се само за....Ричард :lol:

За идната атака на ШЛ поне Гонзо да върнем, ако толкоз не му се дават кинти на БаткО за нов нападател... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 2:28 am 

Trent написа:
Какалов... :smt044 :smt043 :smt044 :smt043 :smt044

На Елтон плюса му е че като бие топката я праска със все сила - а от наш'те нападатели кой бие така...? Сещам се само за....Ричард :lol:

За идната атака на ШЛ поне Гонзо да върнем, ако толкоз не му се дават кинти на БаткО за нов нападател... :oops:

е той Гонзо ни е сигурния зимен трансфер :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 2:35 am 
Аватар

Чул те Господ......ще му се радвам на Гонзо както се радва гладен студент на баничка! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 3:19 am 

Гонзо е велик.Тези мачове сега нямаше хич да ги усещаме,че сме се мъчили и т.н.За тези 2 мача той ще ше да има поне 3 гола,а да не говорим за мача с Скиорите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 3:37 am 

aiko_92 написа:
Гонзо е велик.Тези мачове сега нямаше хич да ги усещаме,че сме се мъчили и т.н.За тези 2 мача той ще ше да има поне 3 гола,а да не говорим за мача с Скиорите

Там положение имахме ли изобщо че да вкара? Признавам не съм гледал мача, но по блиц коментарите май нямаше такова животно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 9:34 am 

Стига вече с тоя Гонзо бре-гладна кокошка просо сънува :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:02 pm 

Аз незнам кво Мъри не му хареса на Елтон .... вчера като гледах Сашо Диков , даваха репортаж от Локо - Славия и Елтон направи добър мач , и гол вкара :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:15 pm 
Аватар

hidden767 написа:
aiko_92 написа:

Там положение имахме ли изобщо че да вкара? Признавам не съм гледал мача, но по блиц коментарите май нямаше такова животно...

Аз останах с впечетлението,че мачовете по-няколко пъти ги гледаш и анализираш,че да достигаш до големите си изводи тип "тая година не сме шампиони" ти и тва не си правил :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:20 pm 
ПеситО написа:
Аз незнам кво Мъри не му хареса на Елтон .... вчера като гледах Сашо Диков , даваха репортаж от Локо - Славия и Елтон направи добър мач , и гол вкара :roll:

Еми според мен беше тромав! Играеше само с ляв крак, както докоснеше топката с десен веднага я местеше. Единствения му плюс е както каза Трент силата в удара.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:05 pm 

а сегашния ни нападател...
има един минус - че не може да играе с нито един крак :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 2:01 pm 

Много е ясно що не го взеха ... понеже трансферът не минава през лъчко танев ... Мъри дори и запис реши да не изгледа , малко странно .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 2:39 pm 

ПеситО написа:
е да ама пори гола ако не се лъжа некой друг направи атаката и той на празна врата вкара :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 4:45 pm 

LSFC написа:
hidden767 написа:

О, Боже :шоцк: :шоцк: :шоцк: :шоцк: :шоцк: :шоцк: Той даже не бил гледал мачовете :?

:тафф

subata написа:
Аз останах с впечетлението,че мачовете по-няколко пъти ги гледаш и анализираш,че да достигаш до големите си изводи тип "тая година не сме шампиони" ти и тва не си правил

Някой може ли да отговори на въпроса или ще се правите на изненадани? Имахме ли 100% положение или не? Защото аз, както не съм гледал мача, си мисля че е имало хаос и безидейност до дупка, та чакам някой да ме опровергае и да ми докаже, че не разбирам от футбол и че Левски е в по-добро състояние отколкото си мисля. И Субата, да, смятам че тази година няма да станем шампиони освен ако нещо драстично не се промени зимната пауза. Смятам че няма да биеме и чорбата. На герена мача ще е равен, на кочината може и да паднем. Ако се играе на националния 2 равни. Освен това не виждам и как ще бием Литекс следващия кръг. Ето, аз говоря конкретно и рискувам Левски да ме опровергае и да докаже че бъркам в оценките си за отбора като бие следващия кръг в Ловеч, а ако съм на вас ще си запазя иронията за да не се случи всичко което аз очаквам и да се почуствате наакани освен всичко друго!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 5:28 pm 

2 пъти избиваха от гол-линията и 2 гола ни отмениха. Като не си гледал замълчи. С тъпите си коментари изнервяш много хора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 5:38 pm 

Carthagen написа:
2 пъти избиваха от гол-линията и 2 гола ни отмениха. Като не си гледал замълчи. С тъпите си коментари изнервяш много хора.

Ти също!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 7:05 pm 

Цялата работа с камбуров ми се струва, че не е толкО от любов към собствения си клуб, а с цел да затворят устите на привържениците по отношение на турчина им собственик :wink:
Като го видях как се изказа за него съм почти на 100 % сигурен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 7:49 pm 
Аватар

Не се обиждайте молиМ ви са

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 8:20 pm 

parvanoff написа:
Цялата работа с камбуров ми се струва, че не е толкО от любов към собствения си клуб, а с цел да затворят устите на привържениците по отношение на турчина им собственик :wink:
Като го видях как се изказа за него съм почти на 100 % сигурен

Мислиш ли че не му се играе отново в отбор в Дубай, има си парите, има си публиката, има си Града.

Беше болен от ангина и му плащаха заплати, иначе не съм очаквал да дойде Камбуров в Левски.

Джаейоба и Камбуров, перфектната двойка :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 9:38 pm 

Не те разбрах какво искаш да кажеш и защо си ме цитирал :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 9:50 pm 

parvanoff написа:
Не те разбрах какво искаш да кажеш и защо си ме цитирал :wink:

Трудно е да разбереш днешната младеж...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:14 am 

неска като гледах Кривия колко хубаво игра се чудя защо не го взехме,какво като е на години,много по добре щеше да играе от Тасевски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:16 am 
hitler

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:17 am 
Аватар

aiko_92 написа:
неска като гледах Кривия колко хубаво игра се чудя защо не го взехме,какво като е на години,много по добре щеше да играе от Тасевски.

1.Кривия беше казал,че не иска да се връща.
2.Тасевски е млад а Мъри целта му е да прави нов състав с млади момчета.

Стига вече за всичко сме се оплаквали имайте малко вяра на Мъри,ясно е че на Батко никой не му вярва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:11 pm 
Аватар

Славия поиска Емил Ангелов

От Топспорт.бг

"Белите" могат да вземат нападателя на Левски под наем

Славия поиска да привлече в състава си нападателя на шампиона Левски Емил Ангелов, съобщи БТА.

Както е известно Ангелов беше обявен за ненужен на "Герена" и от няколко дни се готви с юношеската формация на "сините". Президентът на Славия Венцеслав Стефанов желае да закупи известния с прякора Бабангида нападател. Съществува и вариант "белите" да вземат футболиста под наем до Нова година, след
което двата клуба да преговарят за постоянен трансфер.

Заявен интерес към Емил Ангелов, чийто контракт с Левски изтича през следващото лято, има още от страна на Черноморец (Бургас) и Берое. Както е известно в трансферната листа на Левски са включени още Милан Коприваров и Борислав Стойчев.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]