forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 4:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:45 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
Абе хора... вие и сергия за семки не сте управлявали, пък давате акъл как да се управлява най-големия клуб в България... не е толкова лесно колкото го изкарвате...

Що говориш глупости? Познаваш ли ме? Да имаме общи роднини? Бизнес?

Не, не те познавам. Но ако беше човек, който има потенциал да управлява голям клуб, нямаше да водиш такива безсмиследни спорове с децата по форумите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:51 pm 

knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:
Абе хора... вие и сергия за семки не сте управлявали, пък давате акъл как да се управлява най-големия клуб в България... не е толкова лесно колкото го изкарвате...

Не, не те познавам. Но ако беше човек, който има потенциал да управлява голям клуб, нямаше да водиш такива безсмиследни спорове с децата по форумите...

А какво щях да правя? Да давам интервюта пиян и после да не си спомням какво съм казал?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:

А какво щях да правя? Да давам интервюта пиян и после да не си спомням какво съм казал?

Кой дава интервюта пиян?Защото ако е тоя дето си мисля си в голяма грешка :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:

Само това ли са двата варианта?
Все тая... ясно е че не мога да те разубедя в позицията ти срещу Батков. Просто не мисля, че в момента проблема ни е в собственика. Виж другите собственици на клубовете в А група - Циганин, който е гледал един мач на отбора си. Нагло джудже наркоман, Новозабогатял селянин, Мутра от 90-те. Като последните два варианта са в повечето случаи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:57 pm 

Е ако не е пиян още по-зле. Значи на трезва глава дава всичките обещания които не изпълнява и на трезва глава лъже най-долно и трупа актив и популярност на гърба на Мъри и най-големия клуб в БГ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2007 11:58 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Е ако не е пиян още по-зле. Значи на трезва глава дава всичките обещания които не изпълнява и на трезва глава лъже най-долно и трупа актив и популярност на гърба на Мъри и най-големия клуб в БГ!!!

И ти какво предлагаш?
Да закрием отбора?! Да го земе пак Лафчис? Да ни купи седмият брат на Митал?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:00 am 
Аватар

hidden767 написа:

Факт ,че много от нещата не ги изппълява но с това строене на градиннки и площадки 100% се подмазва на ББ и другите калъфи от които зависи Раковски да ни бъде даден. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:01 am 

knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:
hidden767 написа:
knave написа:

Само това ли са двата варианта?
Все тая... ясно е че не мога да те разубедя в позицията ти срещу Батков. Просто не мисля, че в момента проблема ни е в собственика. Виж другите собственици на клубовете в А група - Циганин, който е гледал един мач на отбора си. Нагло джудже наркоман, Новозабогатял селянин, Мутра от 90-те. Като последните два варианта са в повечето случаи...

А, значи ние не гледаме кой какво прави за отбора, а гледаме какъв е. И значи адвокат комсомолски секретар, плюл в миналото по Левски е по-добре от новозабогатял селянин и индииски индустриалец. Абе направо сме ударили десетката, ебаси късмета имаме с тоя собственик другите са толко зле че отборите им аха да се разпаднат. Кур за Батко бе! Като не ще кур да мре!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:02 am 
Аватар

ТуристО написа:
hidden767 написа:

Факт ,че много от нещата не ги изппълява но с това строене на градиннки и площадки 100% се подмазва на ББ и другите калъфи от които зависи Раковски да ни бъде даден. :wink:

Дам... защото явно в България всичко става само с рушвети и ходатайстване... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:03 am 

ТуристО написа:
hidden767 написа:

Факт ,че много от нещата не ги изппълява но с това строене на градиннки и площадки 100% се подмазва на ББ и другите калъфи от които зависи Раковски да ни бъде даден. :винк:

И ако не го дадат? Кво правим тогава...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:07 am 

knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

Да го обяви за продан! Ама няма, мръсни игрички са там, падат парички. Ей така замо за едната любов го държи, нали? Да ходи да си вземе Ботев. За Левски собственик ще се намери, не сме конелиано герман

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:09 am 
Аватар

hidden767 написа:
ТуристО написа:
hidden767 написа:

Факт ,че много от нещата не ги изппълява но с това строене на градиннки и площадки 100% се подмазва на ББ и другите калъфи от които зависи Раковски да ни бъде даден. :винк:

И ако не го дадат? Кво правим тогава...

Не може да се ядосваме ,че губим нещо което дефакто не притежаваме.Така ,че не мисля ,че може да стане по-зле от това което е в момента.Един вид по-добре да опитаме по всички начини отколкото после да цъкаме с език що не сме пробвали.Не ,че го защитавам ама не мога да си крива душата ,че има нотка на желание у него нещата да станат.То е ясно ,че пари от адвокат не може човек да очаква но времето ще покаже.Левски ще го има още 200 години поне и трябва да си гледаме отбора сега.Стадиона ще го вземем някога.Дали ще го доживееме това е друг въпрос.Важното е сега да си подкрепяме отбора.Другото само ще си дойде..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:26 am 
Аватар

knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

Не те знам на колко си години и какво си спомняш от Лафчис, но мога да те уверя, че Лафчис с всичките му кусури беше С КЛАСИ над сегашните кютуци, като ръководител...Клуба беше в страшна изолция, всички бяха срещу нас, нямаше и пари, но въпреки това отбора вървеше, привличахме който си поискаме от вътрешния пазар, записахме уникална серия срещу чорбата и цел куп разгромни резултати

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:28 am 
Аватар

STALKER написа:
knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

Не те знам на колко си години и какво си спомняш от Лафчис, но мога да те уверя, че Лафчис с всичките му кусури беше С КЛАСИ над сегашните кютуци, като ръководител...Клуба беше в страшна изолция, всички бяха срещу нас, нямаше и пари, но въпреки това отбора вървеше, привличахме който си поискаме от вътрешния пазар, записахме уникална серия срещу чорбата и цел куп разгромни резултати

А в Европата?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:31 am 
knave написа:
STALKER написа:
knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

А в Европата?

А Финландия? :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:43 am 
Аватар

knave написа:
STALKER написа:
knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

А в Европата?

Отстранихме Рейнджърс, които играха полуфинал в ШЛ предишната година, а мачовете ни с Вердер беха доста по-равностойни от миналогодишните

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:51 am 
Аватар

STALKER написа:
knave написа:
STALKER написа:
knave написа:
hidden767 написа:

И ти какво предлагаш?

А в Европата?

Отстранихме Рейнджърс, които играха полуфинал в ШЛ предишната година, а мачовете ни с Вердер беха доста по-равностойни от миналогодишните

Да но това са единични проблясъци... като изключим тая шибана каръшка година, Левски зпочна да създава сериозно име отвът Калотина

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:03 am 
Аватар

:oops: Забравих да добавя, че от тогавашния ни отбор половината бяха титуляри на световно и се класираха четвърти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:04 am 
Аватар

След което моментално бяха разпродадени...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 1:09 am 
Аватар

shalala написа:
След което моментално бяха разпродадени...

Лошо нема, такива беха времената...Въпроса е, че и Фара, и Цанко, и Кременлиев, и Хубчев ги взехме за смешни пари и ги направихме национали!

:idea: И да не забравя ГОЛЕМИЯ Илиян Илиев! Всички тия футболисти беха взети в Левски от Лафчис и Жужо, по-успешни трансфери от тея, здраве му кажи!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 9:10 am 

Изпълнителният директор на шампиона Левски Наско Сираков изрази мнение, че отборът не се нуждае от нов централен нападател. "Сините" днес изиграха поредния си безкрайно слаб мaч, но въпреки това се наложиха с 1:0 над Берое.

"Проблемът ни е психологически. Нямаме чак такава крещяща нужда от централен нападател. С тези футболисти постигнахме голов рекорд през миналия сезон, така че никой не може да ме убеди, че имаме проблем в офанзивен план. Просто представянето на нашите офанзивни състезатели сега не е на нужното ниво", заяви Сираков.

"За мен този мач влиза в графата безсмислени и заема една от челните позиции. Берое игра с 11 човека на 20 метра от тяхната врата. Те не минаха центъра. Само в последните пет минути се опитаха да ни атакуват с 3-4 човека. Не ни затрудниха по никакъв начин", смята изпълнителният директор на Левски.

"Този съдия не го бях чувал, но той се справи перфектно. Може би единствената му грешка беше, че не отсъди дузпа за нарушението срещу Джайеоба в наказателното поле малко преди края", заяви Сираков.

"Очаквам мачът в Ловеч да бъде много по-интересен за публиката. Сигурен съм, че много повече футбол ще се играе в Ловеч. Пък да победи който е по-добър. Ние отиваме да вземем три точки там. Друго не ни интересува", завърши "синята" легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 12:20 pm 

Змей, виж малко статистиката и виж 2 пъти олимпия, аалст, слован, копенхаген-говориш с много думи, но нищо не казваш. Това беше при прословутия лафчис.
Да не говорим, че при лафчис имаме и четвърто място в шампионата, но ти в омразата ти към батков не ги вземаш впредвид тези неща :wink:
Хидън, бях писал и не видях да ми опонираш преди това, но пак да повторя може да не четеш всичко в темата, но да даваш мнения. В България положението е такова, че няма как да се печели от футбол ако хвърляш милиони за трансфери-просто няма откъде да дойдат пари, за да си избиеш тези трансфери. Това, че за 15 години 1 български клуб успя да пробие в шампионската лига и то само за 1 година сигурно не е случайно, въпреки че са хвърляни милиони за трансфери. Сега си представи ситуацията ти си собственик-хвърляш 5 милиона евро за трансфери, продаваш максимум за 1 милион евро. Отпадаш бързо в евротурнирите и почти нямаш никакви приходи от там. Вземи впредвид и, че до миналата година от уефа не влизат кой знае какви финанси. Даваш пари за лагери 3-4 пъти в годината различни дестинации, като се стремиш да са добри условията и за тренировка и за почивка. Осигуряваш за заплати към 4-5 милиона, защото искате добри футболисти. За пример заплатата на гонзо преди да напусне Левски преди години беше стигнала 70 хиляди лева на месец, което си е почти половин милион евро годишно /туй естествено по вестникарска информация, но и вие се позовавате често на такива несигурни /за мен/ източници/. Сега изчисли подобрения на базата, пари за дюш, пари за деца и други благотворителни дейности. Пари за пътувания в чужбина, защото поне 2 мача на сезон в евротурнирите имаме. Сега си представи при слабо представяне в турнирите почти никакви приходи от там, представи си при 10к публика на мач при средна цена на билетите 10 лева /и двете силно преувеличени/ 750 хиляди евро приходи от публика, 1,1 милиона евро от мтел, малко приходи от артикули, интернет телевизия, други реклами. По тия представи сме минимум /това е абсолютния минимум/ 3 милиона евро загуби. Сега си помисли кой нормален бизнесмен ще налива безвъзмездно толкова пари в Левски в продължение на години. Такива пари се наливат в щека, която си сменя през година собствениците, в литекс от бореца гриша, в локо пд от няколко умрели собственици-всички знаем защо, гигов не налива много в локо сф или поне не толкова много. И какво излиза-според тебе е най-добре да идват някакви кървави, крадени, нерегламентирани финанси от сулю и пулю, да се наливат милиони при положение, че пак не се знае какво ще направим в евротурнирите-така ли е питам аз ? Ако е така-кажи си, за да си знаеме веднъж завинаги какво искаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 4:28 pm 

Естествено че искам да се наливат пари бе, а на кой собственик на клуб в бг парите са "кървави" можеш ли да докажеш или само приказваш. Тука във фрорума сте много отворени като изкажа мнение за някой мач "ти гледал ли си го" Като питам къде потънаха парите от Ш.Л. "ти ли си финансовия директор на Левски" Е, сега като твърдиш нещо ще искам доказателства иначе ставаш смешен! Естествено че искам собственик като Гриша ганчев, а ти не искаш ли??? Освен това май точно когато имахме богат собственик нямахме евроиздънки. Ти да се сещаш за някоя по времето на Чорни? Щото сега вече са 2 мегаиздънките. По времето на Лавчис също бяха няколко. Не знам защо всички забърквате лит(*кс-етрополе та лит(*кс-етрополе и все за това колко лоши им били собствениците говорите. Еми ей така както са им лоши собствениците като нищо ще ни скрият топката този сезон защото нашия е готин та дрънка... По-добре някой който да налива собствени пари отколкото такъв който да прибира и дори и да няма възвращаемост нас какво ни бърка като фенове, ако отбора върви? Излиза че Гришата си обича отбора повече от колкото нашия собственик. Да беше дал толкова пари колкото интервюта :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 4:52 pm 

LSFC написа:
И имахме 1/4 финал в УЕГА и влезнахме в ШЛ :лол: :лол: Мога да ти отговарям с тоя пост цял живот и ти пак няма с какво да ме обориш :оопс:

Ами ако играехме още като в мачовете срещу удинезе и шалке нямаше да има и повод да те боря. Щяхме да запишем и поне 2 равни в лигата , щяхме да смачкаме Тампере и Розенборг и пак да сме в лигата. Но няма футболисти които да са вечни. И там е ролята на собственика и спортнотехническото ръководство, да направят нужното формата на отбора да не пада. Аз не мога да обвинявам мъри затова че отбора не играе както в четвъртфинала с/у УЕФА. А по логиката на Сираков имено Мъри е виновен щом като според него тези футболисти могат все още да играят така, но не го правят, значи треньора е виновен. Но аз не мога да се съглася с това. А ти?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 5:10 pm 

за пръв път да се съглася с хидъна... ама като се има предвид цялостния му поглед върху нещата :? не съм на 100% съгласен :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 6:58 pm 

Хидъне продължавай да ми бекаш като офсъ и мнението ми за теб ще се вдигне неимоверно-какво да очакваш от добитъци :wink:
Гришата от борец ненадейно се превърна в собственик на 23498 фирми-това ми стига пичага. Не съм чувал да е печелел от тотото. За собственици на вис, сик, тим, мултигруп и т.н. какво да ти обяснявам-това, че държавата ни е келява и още са на свобода тея хора е друг въпрос. Лично съм виждал калашници в коли на сик и съм виждал как се рекетират хора, а и едва ли съм единствения.
А и ти си същия като тях щом искаш с такива пари да се гради Левски, но знай, че гришата е единствения, който се задържа като собственик на клуб повече от 3 години от всички останали подобни на него. Но това на теб отново нищо не ти говори. А какво направи с латекса-направи ги два пъти шампиони и ги вкара 1 път в групите на уефа-бих казал, че нашия собственик направи повече без да налива толкова пари и за по-кратко време, но разбира се това ти не го знаеш, защото падаш от луната може би :wink:
Ти нали искаш да сме шампиони бре-как тогава да се махнат най-важните единици на отбора и да влязат напълно нови хора-я се замисли как се обиграва отбор. В един отбор се правят максимум 2-3 промени-и ние купихме толкова футболисти, за да няма катаклизми в отбора. Виждаш, че и мъри се опитва да ги налага. Дай ми пример с някой голям европейски отбор, който прави повече промени в течение на няколко месеца. Eстествено, че има какво да се желае, но ти не спираш да плюеш-идеални хора няма и преди да искаш някой да е идеален-първо стани ти !

пп:за съжаление хидъна няма да може да отговори, затова пък може трипин, който е съгласен с него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 7:25 pm 
Аватар

КРИВИЯ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 7:35 pm 
Аватар

al3kz написа:
КРИВИЯ!!!

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 7:47 am 
Аватар

Аз кога я локнах тая тема ореваха целия форум,че права к'вот си искам.Мани недей ,че ще те убият :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 11:42 am 
Аватар

Не бях писал отдавна тук и затова:

КУР ЗА БАТКОВ!!!

edit: Админа да ми сложи БАН щото обиждам левскар!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]