forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 10:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:19 am 

Тоя Копи е зъл бездарник, слава Богу, че най-сетне са решили да го разкарат. Колко години вече го чакаме да стане футболист? За Борко Стойчев се отнася същото-при него пък липсата на качества е съчетана и с плашливост. След като явно няма да вземем нищо качествено, хубаво е, че поне ще се освободим от дърветата. Тва е Левски бе дееба, може ли да има такива футболисти при нас?! Малко ме е яд само за Емил Ангелов, защото той може да ни е полезен с нещо. Вярно, че за реализатор не става, но пък има едно качество, което не се среща често-знае как да изпроси фаулове и дузпи. А и все пак има техника, скорост, нестандартни хрумвания... можеше да остане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:47 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Тоя Копи е зъл бездарник, слава Богу, че най-сетне са решили да го разкарат. Колко години вече го чакаме да стане футболист? За Борко Стойчев се отнася същото-при него пък липсата на качества е съчетана и с плашливост. След като явно няма да вземем нищо качествено, хубаво е, че поне ще се освободим от дърветата. Тва е Левски бе дееба, може ли да има такива футболисти при нас?! Малко ме е яд само за Емил Ангелов, защото той може да ни е полезен с нещо. Вярно, че за реализатор не става, но пък има едно качество, което не се среща често-знае как да изпроси фаулове и дузпи. А и все пак има техника, скорост, нестандартни хрумвания... можеше да остане.

За техниката мисля че можем доста да поспорим...
А отностно нестандартните хръмвания, изчерпват се с това, че като е сам срещу вратаря бие слабо и в него...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:48 am 

LSFC написа:
на теб определено ти е нужно да си, защото в 80% от случайте не познаваш :винк:

:D
преди 6 дни:

hidden767 написа:
Тампере нищо няма да направят, още следващия им съперник ще покаже че сме загубили от супер посредствен отбор. За Левски какво да кажа - не съм изненадан че отпаднахме, но си мислех че мача ще е едно безлично 0:0. Оказало се е обаче че отново не се е минало без традиционната идиотска грешка в защита. Това напомня на европейските ни изяви през 90-те. Уви, приказката свърши, върнахме се там където бяхме след Беверен. Съболезнования на тези които сега изживяват мъката, аз я иживявах по време на последните 3-4 трансферни прозореца и затова се палих много и роптаех срещу трансферната политика. Защото във футбола всичко може да се случи, но все пак има и логика.

Днес: :arrow:

gong.bg написа:
РОЗЕНБЕРГ СЛОЖИ КРАЙ НА МЕЧТИТЕ НА ТАМПЕРЕ
15 август 2007 21:50
Розенберг си осигури място в груповата фаза на Шампионската лига още след първия мач срещу Тампере от третия предварителен кръг на най-комерсиалния футболен турнир. Норвежците победиха с класическото 3:0 отбора, отстранил Левски във втория етап от надпреварата.

Головете бяха дело на Копинен в 19-тата и на Исуф Коне в 21-та и 82-та минути. По този начин футболистите на Розенборг направиха реванша протоколен и са почти 100% сигурни участници в груповата фаза на Шампионската лига.

В друг мач от третия предварителен кръг Спартак Москва и Селтик не излъчиха победител, завършвайки 1:1. „Детелините” откриха резултата в 20-та минута с гол на Хартли, а четири минути преди почивката Павлюченко оформи крайния резултат.

положението е зле, команда... Батков се понаака ама кофтито е че нацапа и Мъри, а и ние се омирисахме, ама нейсе...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 7:11 am 

Smirnoff написа:
Тоя Копи е зъл бездарник, слава Богу, че най-сетне са решили да го разкарат. Колко години вече го чакаме да стане футболист?

Подкрепям. След гола срещу Оксер беше катастрофирал и се оправдаваше със стрес. Е*ем ти и стресирания, сякаш не се е блъснал в дърво а е прегазил 2000 души.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 9:40 am 
Аватар

Дайо и Деко също аут :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 10:45 am 
Аватар

Цитат:
РОЗЕНБЕРГ СЛОЖИ КРАЙ НА МЕЧТИТЕ НА ТАМПЕРЕ
15 август 2007 21:50
Розенберг си осигури място в груповата фаза на Шампионската лига още след първия мач срещу Тампере от третия предварителен кръг на най-комерсиалния футболен турнир. Норвежците победиха с класическото 3:0 отбора, отстранил Левски във втория етап от надпреварата.

Головете бяха дело на Копинен в 19-тата и на Исуф Коне в 21-та и 82-та минути. По този начин футболистите на Розенборг направиха реванша протоколен и са почти 100% сигурни участници в груповата фаза на Шампионската лига.

Норвежкият Копи вкарал на Тамперето :lol: Възмездени сме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 1:59 pm 
Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков направи шокиращо признание пред Канал 3, че вчера е бил заплашван с убийство. "Не ми е приятно да съм публична личност. Получавам непрестанни заплахи за смърт. За това си купих бронирана кола и увеличих охраната. Последната заплаха, която получих е от вчера и тя гласеше, че ще ме убият", направи пълни самопризнания босът на българския шампион. Тодор Батков призна, че няма представа кой е човекът, който желае неговата смърт, но уточни, че вече е запознал полицията със случая. Не на последно място адвокатът допълни, че постоянни заплахи, застрашаващи неговия живот се пускат в интернет форумите, които също са една от причините за бронираната кола и увеличената охрана.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 2:06 pm 

ей, хаймани, накарахте най-накрая Батков да пръсне малко пари :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 2:06 pm 

Форумо е пълен с убийци :lol: :smt066 :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 2:07 pm 

Батко се охарчи .... край ... това ще го доведе до смърт , не заплахите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 3:06 pm 
Аватар

Духът от бутилката го е заплашил... :lsfc2 Ега изпукат с Румен Петков, двамата пияници... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 3:13 pm 
STALKER написа:
Духът от бутилката го е заплашил... :lsfc2 Ега изпукат с Румен Петков, двамата пияници... :twisted:

Нали знаеш "Всичко се връща" - нищо чудно ти да изпукаш преди Батков :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 3:22 pm 
Аватар

Иска ли ти се? 8)

:arrow: И само не разбрах, какво общо имам аз с темата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 3:25 pm 
Аз на никого не пожелавам зло :wink:
Кълнеш "ПрезидентО" :lol: :lol: :lol: :lol: , Петков да мре - ама за момента сме си добре с Батков :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 3:26 pm 
Аватар

Administrator написа:
ама за момента сме си добре с Батков :!:
Абе чак добре, ама все още дишаме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 5:23 pm 

"Вчера пак някой е пуснал в Интернет по сайтовете - Батков ще го гръмнем", през смях заяви днес президентът на Левски Тодор Батков.

"Има всякакви хора, а ние се опитваме да градим, да инвестираме. Строих църкви, а спокойно можех да не ги правя тези неща. Можех да си бъда анонимник и нелегален в публичен смисъл, а не да ходя с бронирана кола и с не знам колко си човека охрана. Трябва да се прояви уважение, защото не са много хората, които в името на обществото се разделят с част от парите си. Затова ми хареса и изказването на Гриша Ганчев. Опитайте се веднъж да "влезете" и в нашите панталони", заяви Батков.

"Не се притеснявам от заплахите. Мен Господ ме пази. Иначе всичко е нормално, не искам да правя трагедии", допълни той.

Юристът "измоли" от столичния кмет Бойко Борисов за възможността за помогне за възстановяването на градинката около Руски паметник в София.

"Мен като столичанин ме боли за един от символите на София. Руски паметник е в ужасно състояние. Кметът каквото можа - направи. Сложи му осветление. За повече обаче няма пари. Паметникът трябва да си има стопанин. Ние ще го почистим, ще направим градинка с цветя, ще възстановим буквите на надписите", заяви юристът.

"Баждеков, ела... ти ще даваш парите по "оная" схема", продължи в хумористичен тон Батков.

"През септември започваме ремонт на стадион "Георги Аспарухов" и се местим на Националния стадион. Ще направим нов дренаж, отопление и напоителна система", заяви Батков.

"Готови сме и чакаме за стадион Раковски. Трябва да влезе в сила промяната в закона на спорта. Тя мина на първо четене, предстои да мине и на второ. Надявам се това да стане септември или октомври. Възможни са всякакви варианти, но концесията е най-вероятна", заяви Батков.

"Пари имаме. Има начини да се привличат достатъчно средства. Съотношението е 20 процента собствен капитал, а останалите 80 процента от други източници", каза още той.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 5:26 pm 
Mежду другото гледах днеска Батко по канал3 и той каза че са се договорили с прасетата мача с тех да е на националния и че ще играеме мачовете си от тоя полусезон на националния(тия които са с публика).Иначе беха голем цирк-баждека тичаше като виночерпец след Батко си и пускаше мазни усмивки навсекъде :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 5:29 pm 
Аватар

.

Последна промяна forzablue на Съб Мар 09, 2013 10:03 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Батков е пияница, неговата мамица! :twisted: Админче, като седиш под Батко в ложите, наоколо винарки кръжат ли... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Хаха, днес минавах покрай националния и си викам ето тук няма доста време да се ходи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 5:44 pm 
Аватар

След края на мача с Тампере бях един от последните, които си тръгнаха от сектора и като ме караха другите да тръгвам обяснявах, че тая година повече няма да се върнем тук и не ми се тръгва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 10:00 pm 

Administrator написа:
Петков да мре - ама за момента сме си добре с Батков :!:

Сложи още удивителни, повече хора ще убедиш.
Тодоре, не ми пука жив ли си, мъртъв ли си, ако си държиш мръсните лапи надалече от Левски! Като си толкоз отракан си дай отговор на въпроса защо половината фенове на Левски не искат ти да си президент на този отбор. Ти отговора си го знаеш, ако публиката на Левски не беше толкова толерантна, досега да сме те изритали. Ама нали се сещаш, че с тъпата ти политика титла ще видим колкото видяхме Ш.Л тая година и тая толерантност няма да е вечна. Ти май затова бързаш да се наядеш и да се окопаеш, а тоя Раковски стига си го размятал в очите на наивните хорица. Кур за тебе, Тодоре!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 10:27 pm 

Administrator написа:
Кълнеш "ПрезидентО" :lol: :lol: :lol: :lol: , Петков да мре - ама за момента сме си добре с Батков :!:

Ау, ти като разбра, че бай Тодор е наясно кво пише по форумите и реши да се намажеш... пък може и да види Началството...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:18 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Administrator написа:

Ау, ти като разбра, че бай Тодор е наясно кво пише по форумите и реши да се намажеш... пък може и да види Началството...

не се маже, просто не всички сме песимисти, които гледат неотлъчно в джоба на Батков :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:27 pm 
Аватар

Стига ревали бе.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:34 pm 

knave написа:
не се маже, просто не всички сме песимисти, които гледат неотлъчно в джоба на Батков :!:

Дефинирай "песимист" . Къде видя песимисъм у Смирноф? Според мен да смяташ, че отпадането от 2(!) предварителен кръг на Ш. Л. без да вкараме гол и от отбор, който в нашето първенство би завършил на 4-5 място, означава че не всичко е наред, не е признак на песимизъм.

Последна промяна hidden767 на Пет Авг 17, 2007 11:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:35 pm 
Аватар

.

Последна промяна forzablue на Съб Мар 09, 2013 10:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:37 pm 
Аватар

forzabloo написа:
Батков ако успее да уреди Раковски и го направи както трябва никой няма да има право и дума да му каже за селекцията :roll:

Той ако направи Раковски аз лично ще му бръсна мъдите всека божа сутрин до края на дните му :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:38 pm 

forzabloo написа:
Батков ако успее да уреди Раковски и го направи както трябва никой няма да има право и дума да му каже за селекцията :ролл:

Съгласен съм. Ако направим Раковски, аз ще понеса дори и 1 година извън евротурнирите. Но не мога да понеса да опропастим всички сезони докато чакаме да видим ще се прави ли Раковски или не. Така че ако тръгнем на зле в първенството феновете ще имат право да са недоволни. А сериозните мачове вече чукат на вратата. Да видим какво ще стане

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 11:41 pm 

LSFC написа:
Аз поне досега не съм чувал отбор, който никога да не пада. Сигурно само твоя мегахипер отбор никога не губи... "без да създадем чисто голово положение" :оопс: :оопс: :оопс:

Точно така, никога не губим. Скоро ще чуете за нас.
Разбрали сме се ако загубим да си направим масово харакири в съблекалнята и затова като излезем на терена мачкаме като за последно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]