forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 8:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:04 pm 
Аватар

south написа:
Еми, аз преди доста време бях писал, че най-много да има два-трима души от мъжкия отбор и юношите, на които наистина да им пука за клуба. Просто ги интересуват парите, а след 1/4-финала и влизането в Шампионската лига някои хора наистина литнаха в облаците. Защото не е нормално при завръщането от Финландия Ицо Йовов да се хили и да обяснява как са подценили Тампере и не са имали шанс да отбележат гол. Дисциплина си трябва.

Въпросът е, че точно заради парите би трябвало да изорат терена вчера , за да влезнат пак в ШЛ и да си делнат пак милион и нещо евро. Ако сега изведнъж има разпродажба на 4-5 от тея дето са повечко време в клуба, тип пелето, това е била врътката. Отказани са им трансфери това лято заради "нова атака на шл", танев сираков и ко са изолирани от покупко-продажбите в клуба и ето ти сега отговора им - отпадат и ще не ще батков и мъри ще трябва да ги пуснат още сега, защото оттук нататък цената им нема да расте.

Semper_fidelis - твоята конспирация би била възможна , но не и с Наско в главната роля, знаем го що за стока е :(

Още нещо - при предни загуби Батков излизаше и 20 мин говореше как нямало да подновява договори, как някои играчи не заслужавали да играят в левски и т.н. - а сега нито дума!!!

Последна промяна Boyo на Сря Авг 08, 2007 3:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:04 pm 

Относно С-З .... преди мача видях поредната им простотия... само дето аз и мойте хора бяхме прекалено надъхани да ходим да подкрепяме сините... пък и щяхме да сме в Б... иначе там едни 3-4 лекенца от най отворените яко щяха да ядат бой по кофите... като цяло нямам нищо против тях... НО КУР ЗА ПСЕВДО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ КОИТО СИ МИСЛЯ ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ И ПРОВОКИРАТ СКАНДАЛИ В СЕКТРОРА!!!!

ЖАЛКИ СТЕ!!!! ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ЛЕВСКИ И ЗАЩО ХОДИМ НА СТАДИОНА!!!! :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:05 pm 
Аватар

Много смело говорите за фен клубове,а не бива така :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:13 pm 

Цитат:
Изпълнителният директор отново може да се върне към активна работа или обратното - официално да напусне клуба
Причината Наско Сираков да не присъства на двата мача на "сините" с Тампере е, че изпълнителният директор на Левски е в нещо като принудителен отпуск, твърдят близки до клуба хора.

Сираков е изпаднал отново в немилост пред боса Тодор Батков заради проблеми с трансферната политика и практика на клуба.

След отпадането на Левски от Тампере и кризата, в която е отбора обаче не е е ясно дали Наско няма отново да бъде върнат към активна работа. Другите възможни опции са да бъде оповестено официално негово уволнение или обратно - оставка от страна на Сираков. Факт е, че престоят и драмитични обсъждания в управата на Левски на провала на отбора в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:21 pm 
Аватар

Са остава и да намерим някоя кукла на Герена , и всичко ще е тип-топ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Здравее да е , следващите месец-два няма начин да не излезе на яве какво става на Герена, ние сме си зад отбора, подрепяме го и толкоз. Па са Омония като ги тресне ония глей шоу - Вън черните от лит(*кс-етрополе; режи гредите; вън говедата от Армията; томов, къде са парите и т.н.
А да и как можах да забравя: Курви сте :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:32 pm 
Аватар

Късметът определено липсваше,но аз лично забелязах деко чак към края на мача.А за желанието може да се поспори,но определено не липсваше!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:36 pm 
Аватар

Само ЛЕВСКИ обичаме ТЕ!

Изображение :lsfc1 Изображение :lsfc1 Изображение :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:45 pm 
Попрочетох някои от мненията...всички ни боли, но нека не се включваме във всеобщото изливане на помия, което ще последва за дълго време напред...
Имаме предостатъчно време да анализираме причините и спортно-технически и странични, но нека престанем да хвърляме обвинения във всички посоки и да се превръщаме в сянка, на онова, което така ненавиждаме...
Да, Наско Сираков е спорна фигура с многото си положителни и отрицателни действия спрямо нас и ЛЕВСКИ, но не е честно да се нахвърляме само върху него, нима е възможно чак толкова да е зависим отбора от него?
За Батков е ясно че много глупости изговори и в доста голяма степен предизвика това отпадане...смяташе че още дълго ще се носим по течението на първия ни пробив от УЕФА, но ето че е време да се усети, макар и в голяма степен за наша сметка.
Чака ни криза- така е, но и от нас зависи дали ще излезем от нея...НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ и аз се гордея с публиката вчера, ние поне няма да излезем от мястото на големите и на тези, които умеят да викат за отбора си, дори и когато е поставен на колене, но това трябва да продължи и да помогнем на отбора да стъпи на краката си. В крайна сметка- единственото гадно е че една година няма да играем в Европа- нищо друго не е загубено.
Снищи седях до един човек, който беше ходил и във Финландия- накрая само ми каза: "Аз съм тук за да викам за ЛЕВСКИ, в събота тръгвам за Сандански и пак ще викам за ЛЕВСКИ...и така докато мога, минал съм Антверпен и Любляна, Беверен и сега пак ще се прибера вкъщи, ще си сипя едно и ще си кажа още веднъж, че благодаря че съм Левскар..."
ЗАТОВА... И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:45 pm 
Аватар

КАКВО Е МОРЕТО?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:47 pm 

Richard Long написа:
К*Р ЗА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ!

К*Р ЗА ГАНЬО! К*р за тоя селянин че винаги се стиска да даде пари за играчите които иска Мъри - Бензукан го взе колко да отбие номера за изпуснатото пеленце и никва селекция, Рабех щото защитата е в лазарета и нямаше кой да играе, едва ли не по погрешка. Само че ако тоя нещастник се беше сетил да вземе втория не в последния момент, щеше да е картотекиран за мача вчера и нямаше да играе недоразумението Борко, например! За астрите за ушев да не говорим! На сапун!

К*Р ЗА БАЖДЕКОВ! Скруч ламти за кинти като к*рва за сп*рма, а не знае как да направи един договор като хората - да забравиш че най-добрия играч на ЛЕВСКИ има клауза за освобождаване за никви пари, трябва да си напълно малоумен (тук отново к*р за Батков)!

И НАКРАЯ НАЙ-ГОЛЯМ К*Р ЗА СИРАКОВ! Тоя нещастник за сетен път доказа че е "левскар" само докато има интерес от тва! Още от годините му във Славия показа че е ЛАЙНАР, после заговорничеше и караше играчите да бойкотират Георги Василев и Желязков, нищо че ЛЕВСКИ страдаше, сега нищо чудно пак да е организирал я бойкот, я бали му майката кво... Да мре в лайна!

ПОКЛОН пред МЪРИ за нервите и амбицията да направи ЛЕВСКИ още по-голям отбор въпреки изброените три говеда по-горе!!!

ПОКЛОН пред ПУБЛИКАТА която не спря 90 минути да пее въпреки трагичната игра!

Сега ни остана само шампионата! Да разчепим свинята навръх юбилея, по навик, да ги оставим не само с калъфки, но и със грозно разпрани задници след поредната седмица!

САМО ЛЕВСКИ!

Най-готиното мнение по темата :wink:

И особено последния абзац! Още снощи писах,че една титла на чорбата би била много по-пагубна от отпадането от Тампере... В никакъв случай не трябва да им отдаваме на свинете завоюваното първо място у нас през последните 2 години. Пак ставаме шампиони,наебваме ги навръх юбилея и догодина се реабилитираме и в Европа... Това е правилния път оттук-нататък... Едно психологически изпадане в криза или разцепване на отбора от скандали ще е фатално за бъдещите 1-2 години...
Пък дано се намери купувач за Левски и противните Б&Б да се разкарат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:48 pm 

Синьо

Какво е небето ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:53 pm 
Аватар

Боли ме...много ме боли, затова няма да пиша дълги постове, няма да псувам никого, просто ме боли...ще напиша едно кратко и ясно :

САМО ЛЕВСКИ :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:54 pm 
Аватар

Между другото що си мисля, че като има удар спасен от вратаро, после при добавката не може да се говори за засада тъй като нема пас а удар към вратата? По последната промяна на правилото преди неколко години май така го направиха? или се бъркам...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:58 pm 
Аватар

май се бъркаш, щото маймундайо е в засада в момента на удара и влияе на играта, нямам спомен да е променяно това.поне така си мисля де, ако въобще мога да мисля в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:58 pm 
Аватар

LSFC написа:
Защо трябва да има някаква конспирация за да отпаднем ? Аз пък явно на пук на всички вчера видях голямо желание от страна на играчите, но липсата на класа в завършващия удар и уникалната липса на късмет ни попречиха.. това е футбол.. понякога просто не върви..

И аз не виждам нищо конспиративно. Толкова си можем. А освен това и голямото самочувствие ни попречи. Наще си мислеха, че Тампере сами ще се бият. Разбира се, че отсътвието на Наско е много съмнително, но някак си не мога да си предствая, че ще каже на играчите да не играят. Или още повече, че те ще го послушат. Дайте да не стававе като свинете и да обвиняваме цялата вселена. Просто причината е спортно техническа и мотивационна. И пак казвам, че Мъри има вина и то немалка.

Впрочем, от "Б" си тръгнаха повече хора по време на мача, от колкото от "В" и "А" взети заедно!!! Въобще "В" и "А" си бяха на ниво!

А сега отивам да чета новата статия на Г.А. Обичам го тоя човек. Никой друг неможе така да ми оправи настроението. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:07 pm 
Аватар

Аз като свръх мазохист изгледах мача преди малко... не ми се коментира играта, но имаше един момент, който реши мача, а именно измисления фал преди гола на скиорите и последвалата ръка при спиране на топката от страна на голмайстора им... може да кажете ,че не това е най-важното, че играта на нашите не е вървяла и не сме заслужавали да продължим, но аз не мисля точно така... а и да не забравяме как играхме срещу Публикум до гола на Йовов, същата история, притеснение, скованост, лек страх и т.н.... както Мъри каза, това е нулева година и като такава най-доброто, което може да се направи е следното: разкарват се всякакви лебедари като шуменския Деко, Коприваров, Джаейоба, Стойчев и т.н. , след това при първата оферта се продават Валери, Мечо, Ричард... пред всички останали се задава въпроса "Искате ли да играете в Левски", кой мечтае за чужбина прав му път... изкореняват се бурените от ръководството, не ми пука кой точно ще го отнесе, само треньорския щаб не трябва да се пипа... както Змейо отбеляза много правилно, не може на подготовката да бият който хванат и да създават десетина чисти положения на мач, да смажат шампиона на Израел, който е с 5-6 пъти по-голям бюджет от нашия, а срещу некви скиори (никой не може да ме убеди, че тея са нема такъв отбор) да не могат да вкарат веднъж шибаното кожено кълба зад оная бела линия... За публиката какво да кажа, може да отстъпваме на много други в пиротехника, хореографии, манталитет, но умеем до подкрепяме отбора до край въпреки всичко... а най-гадното от всичко е ,че половин България си легна и се събуди с онова гадно чувство на нещо изгубено, защото най-малкото всичките ми познати левскари, няма значение живеещи в България, някъде из Европа или далечна Америка, всички те събираха кинти, смазващи се от работа само и само да подкрепят Левски в чужбина... не забравяйте ,че въпреки състоянието на страната в последните 3-4 години, няма сериозен мач в Европа на който да не е имало поне хиляда сини... знам ,че това което написах няма никаква последователност, но нахвърлях най-важните неща, които не ми дават мира в момента... Снощи отново се надигаха халбите, но от мъка, не ни се беше случвало от доста време, но такъв е живота - РАДОСТ И ТЪГА...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:11 pm 
Аватар

Синьо!

Какви са очите на АПОСТОЛА?!
]

Последна промяна $ашо на Сря Авг 08, 2007 4:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:11 pm 
Аватар

Според мене не бива да се определя сезон 2007/08 като нулевпървенството още не е почнало, или пък да се продат/изгонят 9-10 играчи - просто трябва да се провежда последователна политика - примерно маймундайо е слаб, ок ,ама като нема друг стои, докато не се намери негов по-добър заместник, после така става и с деко, стойчев и т.н. Щото ако изведнъж се махната толкова играчи наистина годината ще стане нулева.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:13 pm 
Аватар

СИНИ!!!
КАКЪВ В ГЪЗА НА КЮРДА?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:14 pm 

И сега кво,оставаме ли ЛЕВСКАРИ ? :roll: :roll: Щото от подвикванията на част от "Великата" :roll: синя публика около мен не останах с такова впечатление... Тва шибано отпадане от тоя некадърен отбор създаден преди 9 години :shock: може пък и да е за добро.Не е свършил света да му еба майката.Лошото е,че с тази гадна загуба от тия пълни анонимници здраво ни удариха по самочувствието.Че ще има сериозни катаклизми,това е ясно.Само да не посегнат на МЪРИ СТОИЛОВ,щото ще усетят как цел стадион за 150 милиарда еврА с три подземни и седем надземни етажа ще им се срути над главите !
ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ,ЛЕВСКАР ДОРИ И СЛЕД СМЪРТТА

П.С:Знам един човек на който със сигурност му е криво почти колкото на нас.И само Юсуф Рабех обичаме те :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:16 pm 
Аватар

Нещо мирише от снощи и то идва откъм главата.Това сафари се проточи и то в доста важен момент.Нещо не е като хората и А ДАНО ГРЕША :!: :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:27 pm 
Luftwaffe написа:
СИНИ!!!
КАКЪВ В ГЪЗА НА КЮРДА?

между другото вчера на въпроса "Какво е небето?" и последвалия отговор "Синьо!", някой край мен се провикна "...и какво от това?..." :roll:
а кой е Г.А. и какви са тия статии :oops:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:28 pm 
Аватар

Ако Сираков си тръгне ще е добре,но при положение,че излезе въобще от футбола,което няма как да стане!Така,че не знам,дали да си ходи,защото представете си го в друг отбор и настроен срещу ЛЕВСКИ!Единствено Лафчис има акъл да му се опъне на тоя!Батков ако е мъж да се обади на бащицата си да каже на Сираков две-три думи и да го прати в пенсия!
Този отбор е абсолютна заслуга на Мъри!Сега е момента за пълното подмладяване!Според мен е задължително Мечо,Седрик,Йовов,Петков,Топчо и Живко да бъдат продадени!Не ми хареса Мъри каква титла,какви пет лева го гонят!Абе обигравай младите и на лято в уефа правим пробив и готово!Ако сега не махне тези играчи,няма никакъв смисъл да остава и за треньор!За Стойчев не се излагайте,Миланов си беше виновен за гола!Явно това момче не е за голям футбол,толкова време титуляр и още не може да центрира!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:30 pm 
Аватар

doctordre написа:

:lol: :lol: :lol: Едно бегло подобие на хомо-сапиенс,известно още като внукът на Сталин.

:arrow: http://www.sport1.bg/sport1/node/60524

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:30 pm 
Аватар

Няма такива каръци като нова са чак разбрах че там са давали мача трябва със закон да и си забрани те да дават мачовете на Левски една победа нямаме те като са давали мач :!: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:31 pm 
Аватар

doctordre написа:

http://www.sport1.bg :arrow: Човека в дясно с мусатците. Очаквах повече тиния от него.

Само да спомена.Един приятел вчера каза " Върнахме си емблемата и почнахме да падаме"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:31 pm 
Изчаках реванша за да си кажа и аз мнението по въпроса.

ДО Б. & Б.
Пичове, купете на Мъри футболистите от които се нуждае и просто се покрийте за известно време докато той сглоби нов отбор.

ДО СИРАКОВ
Градски, най-голямата услуга която можеш да направиш на ЛЕВСКИ е да се разкараш. От теб могат да се очакват само сплетни и интриги. Само ти не разбра, че когато един футболист не иска да играе за ЛЕВСКИ е редно да го пуснеш да си ходи. Заради тебе не продадохме Гонзо, Кривия и Чиликов когато бяха на върха на възмойностите си. За историите с Коловати, а сега и с Пелето няма да приказвам. Т са ясни на всички. Пусни Ричард и Валери да си ходят. Друг е въпроса, че под вещото ти ръководство сега и на Хетафе няма да можем да ги продадем. Купи си едно стадо слонове в Африка и просто изчезни от ЛЕВСКИ.

ДО МЪРИ
Мъри благодаря ти за всичко което направи до този момент. Към тебе препоръката ми са две:
1. Смени cxемата ни на игра. Тя е ясна вече дори и на Черноморец. 2007-ма не е 2005-та.
2. По-смело с промените в състава. Шубе те е да експериментираш, но в момента нямаш друга алтернатива. Нещата няма да потръгнат докато не разбереш, че Мечо, Йовов и Бардон за изчерпани за този отбор, а Валери и Ричард се демотивирани от перманентно неосъществяващите им се трансфери. Времето на Рабе, Бензукан, Тасевски, Балтанов, Стойчев, Огнянов, Хичо, Сърмов, Коприваров, Тодор Стоев, Боян Табаков и Ели Зизов настъпи.

ДО ФЕНОВЕТЕ
Пичове, знам как се чувствате. Единствения начин по който можем да сме полезни в момента е да подкрепяме действията на Мъри и ръководството безрезервно независимо какво мислим или знаем за тях.

Вчера свърши първата глава на приказката за ЛЕВСКИ. Тази есен започва втората!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:36 pm 
Аватар

Иска ми се много неща да кажа, но пък ще повторя доста от Вас.

Дано след тази загуба се пречистим.

Мечтая си за две неща:

1. Да се намери раководство (собственик или както искат да се наричат) достойно за клуба и публиката;
2. ЦЯЛАТА спортно-техническа власт да мине в ръцете на Мъри и никой да не му се меси в работата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:43 pm 
ДипломатО написа:
doctordre написа:

:lol: :lol: :lol: Едно бегло подобие на хомо-сапиенс,известно още като внукът на Сталин.

сега чета какви ги пише :shock: ебати помияра, дано изгние в кофите

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:45 pm 
Аватар

doctordre написа:
ДипломатО написа:
doctordre написа:

сега чета какви ги пише :shock: ебати помияра, дано изгние в кофите

Хубав аватар......ега и той изгние :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]