forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:10 am 

Прав беше някой по-горе, който беше писал, че все едно като му е пълен магазина с клиенти и той да си тръгне. Не може Наско да отсъства и в двата мача просто ей така...вярно отпуски се планират предварително, но и датите за мачовете от втория предварителен кръг се знаят отдавна.
През миналия сезон същети тези футболисти вкараха рекорден брой попадения. Може и да греша но едва ли и 50% от тях бяха на нападателите - Домо, Ангелов и през есенния полусезон Гонзо. Целият отбор вкарваше, а вчера първото реално положение, за което аз се сещам беше на Йовов към края на първото полувреме. Та ка просто не става, особено, когато си загубил първия мач.
Искам специално да изкажа възхищението си от Сектор Б...не спряхте цял мач...БРАВО!!! Аз бях във В и съм адски разочарован, но Сектор Б вика за всички ни.

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:17 am 
Аватар

Аре са Наско бил виновен - не играе той на терена :wink:

Ако бяха играчите на нивото на сектор Б, нямаше да ги има тия драми сега. А единствения отзив на свинете 7 ДС за публиката е следния:

Цитат:
“Бай Ганьо” скандират феновете
Гневни възгласи към собственика на Левски Тодор Батков отекнаха след края на мача. Част от феновете крещяха по негов адрес "Бай Ганьо!" и "Батков, защо не купи нападател?". За сметка на това феновете на Левски изпратиха с аплодисменти играчите на Тампере, както и треньора Станимир Стоилов.
Намусени и гневни запалянковците напуснаха стадиона. Омразата към лит(*кс-етрополе отново изби и те сипеха гневни закани и жестове към червения отбор.

Мисля, че няма нужда от коментар :x ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:19 am 
Аватар

За чорбарите не се сещам да се е пяло :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:19 am 

НАШИЯТ ЖИВОТ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:27 am 
Аватар

Kryten написа:
За чорбарите не се сещам да се е пяло :roll:

Ми не се е, но явно са счели за необходимо да отразят подвикванията на няколко чички от А сектор към Батков и някоя друга дежурна попръжня по свинете... За Б сектор нито дума...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:27 am 
Аватар

Журналята пак не са разбрали че само А сектор не е публиката на Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:29 am 
Аватар

Деееба, първото бяхме доста мощни. Началото на второто също и после се извадиха семките. :evil: :x
Браво на 10-15%, които пяха докрай :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:31 am 

За съжаление 3 години след Беверен започваме отново от НУЛАТА.

Според мен по-голямата част от тези играчи са изчерпани за Левски, като Лусио, Мечо, Йовов, Бардон вече не е същия, а има и такива като "шуменския деко" и Коприваров, които изобщо не стават

Който можем да продадем и разкараме и да играят младите, щото план 2007 май точно това ще се окаже. Играем мач за мач в първенството, без напрежение и ако можем да станем шампиони - да станем, а ако не - в Уефа. И без това коефициент за поставен отбор в ІІІ-ти кръг вече нямаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:34 am 
Аватар

Чета и не мога да спра да се смея. Какво заговори, какви 5 лева? Истината е една, отбора от страната на хилядите езера ни върна там дето бехме преди няколко години когато водехме "битки" с отбори от задния двор на Европа като Алст, Беверен, Слован Братислава или Олимпия. Пропуснахме шанс който може да не ни споходи през следвашите 10 години. Надали пак български отбор ще е сред поставените в 3-ти кръг за ШЛ... освен ако лит(*кс-етрополе, Локо и Литекс не преминат групите на УЕФА с голям брой победи:) Постигнатото през последните две години беше затрито с лека ръка от мислителите Батков и Сираков които щурмуват лигата закупувайки дефанзивни играчи след като и за слепия е очевидно че нямаме един свестен нападател който да вкарва създадените положения. Липсва ни човек като Гонзо когато беше в най-добрата си форма. Липсва ни дух и мотивация, след като и Лигата не е достатачен дразнител за нас не знам какво повече да кажа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:41 am 
Аватар

Аз пък ще ви кажа друго-липсва ни Емо Ангелов... Защото от толкова бутаници в наказателното, които бяха вчера той щеше да се ориентира най-добре :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:42 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Аз пък ще ви кажа друго-липсва ни Емо Ангелов... Защото от толкова бутаници в наказателното, които бяха вчера той щеше да се ориентира най-добре :!:
Тук съм съгласен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:47 am 
Аватар

Той сам си направи трудно положението. Можеше да се установи тук вместо да си ходи и да се връща 5 пъти. Иначе наистина вече съм убеден, че Ангелов е по-добър от Дайо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:51 am 
Аватар

АДИОС МУЧАЧОС !!!

А ти стига си писал глупави постове по 2 думи и си оправи подписа да е според правилата на форума :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:54 am 
Аватар

Розенборг ще ги разбие тия. В Норвегия сигурно вече пят шампанско:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:03 am 
Аватар

Момчета не падайте духом. Левски го имало преди нас, ще го има и след нас. Всеки отбор има своите падения и възходи. Радващото е,че наближава 60 годишнината на чорбата и точно когато са си мислели че сме най-слаби сме ги отупвали доволно. Браво на великата публика! Истинските фенове се познават в трудните моменти. От септември 15 хилки минимум на Герена :!:
Мъри да стегне момчета,да разкара тея които вече нямат мотивация, Наско да изрита Б1 и Б2 и да се купи нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:09 am 

Реве ми се толко ми жал че не е истина ама не трябваше да титуляр Миро Иванов по-добре Сърмов щеше да играе по-добре...ама това е паднахме ама ние сме ЛЕВСКИ нека злобеят другите отбори но в първенството нямат шанс може да отпаднахме ама пак сме класи над тях.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:15 am 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ!!! В ЛОВЕЧ 2 000!!! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:15 am 
Аватар

К*Р ЗА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ!

К*Р ЗА ГАНЬО! К*р за тоя селянин че винаги се стиска да даде пари за играчите които иска Мъри - Бензукан го взе колко да отбие номера за изпуснатото пеленце и никва селекция, Рабех щото защитата е в лазарета и нямаше кой да играе, едва ли не по погрешка. Само че ако тоя нещастник се беше сетил да вземе втория не в последния момент, щеше да е картотекиран за мача вчера и нямаше да играе недоразумението Борко, например! За астрите за ушев да не говорим! На сапун!

К*Р ЗА БАЖДЕКОВ! Скруч ламти за кинти като к*рва за сп*рма, а не знае как да направи един договор като хората - да забравиш че най-добрия играч на ЛЕВСКИ има клауза за освобождаване за никви пари, трябва да си напълно малоумен (тук отново к*р за Батков)!

И НАКРАЯ НАЙ-ГОЛЯМ К*Р ЗА СИРАКОВ! Тоя нещастник за сетен път доказа че е "левскар" само докато има интерес от тва! Още от годините му във Славия показа че е ЛАЙНАР, после заговорничеше и караше играчите да бойкотират Георги Василев и Желязков, нищо че ЛЕВСКИ страдаше, сега нищо чудно пак да е организирал я бойкот, я бали му майката кво... Да мре в лайна!

ПОКЛОН пред МЪРИ за нервите и амбицията да направи ЛЕВСКИ още по-голям отбор въпреки изброените три говеда по-горе!!!

ПОКЛОН пред ПУБЛИКАТА която не спря 90 минути да пее въпреки трагичната игра!

Сега ни остана само шампионата! Да разчепим свинята навръх юбилея, по навик, да ги оставим не само с калъфки, но и със грозно разпрани задници след поредната седмица!

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:22 am 
Аватар

Не съм привърженик на конспирациите, но не за първи път се случва Наско да го няма и отборът да се срива. После Наско се връща и изведнъж пак мачкаме, само че вече я треньор си е отишъл я нещо друго. Какво работи Наско в Левски вече 10 години? Какви са му задълженията? И Батков не знае според мен. Май само да намира клиенти за Танев Сираков и ко... Абсурдното е, че вече 10 години Наско има по-голямо влияние върху играчите от треньора на отбора! Според мен и този път скандалът е за трансферите (гочето например си доведе жужо да му реди трансферите и веднага хоп родопа). Помислете малко - в началото на лятото танев сираков и ко идват с оферта от Енерги за пелето за 400 хиляди евро (факт!). Вероятно и с подобни оферти за още няколко играчи. Мъри казва, че не иска да ги продават, защото няма качествени заместници (каза го и пред медиите преди да се знае за пелето - “пелето и мечо не ги давам“). Батков се е съгласил, защото офертите не са били за много пари така или иначе. Наско се ядосва и подшушва на Енерги за клаузата му (договора по факс от клуба!), за да натрие носа на Батков. Нещата обаче стават още по-зле - след две години почти никакви пари похарчени за играчи, изведнъж Батков отпуска пари, но Наско е изолиран. Батков възлага селекцията на негови приближени като Заберски и Воркапич (факт). Двамата мароканци за общо над милион евро минават не през танев и сираков - това е сериозна пропусната комисионна. И изведнъж Наско си бие камшика и отборът се срива. Този филм съм го гледал.

Изходът е - Наско вън веднъж и завинаги, а заедно с него и приближените му играчи и да почнем на чисто. Мъри набързо ще изгради отбор, даже по-силен от този, който вчера умря.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:24 am 
Аватар

Може и да си прав, НО отбора не е умрял!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:37 am 

Kryten приятел неможеш да пишеш за мен по този начин аз не съм казал нищо лошо по твой адрес, отделно от това съм по възрастен от теб и освен това мога да твърдя до утре че съм по болен Левскар и от теб. Не ме е срам да си призная че снощи си поплаках не съм го направил че отпаднахме тежко ми беше че играхме без сърце и душа а от това най боли пука ми че са ни били някакви скиори нито ни е за пръв път нито ще е за последен. Аз съм разбрал че за да се научиш да побеждаваш трябва преди това да се научиш как се губи така че си мисля че дори и тази загуба има смисъл стига да се извлекат съответните поуки от съответните хора които са на влас във ПФК Левски.
Нямам нищо против теб нито ще имам просто нека има мир аз просто задавам въпроси които искам да обсъждаме взаимно тук а не да се караме като първи глупаци и аз и ти и всички които са тук са за Левски и искат Синята идея да е над всичко нещо което засега е застрашено от един човек и той се казва Наско Сираков.
Или да даде разумно обяснение или да си хваща багажа и да отива завинаги на сафари, и без него мачове с чорбата, латекса и другите смешни отбори в А група си ги вземаме.
Накрая само да завърша че съм ЗА връщането на Гонзо в Левски в каквато и форма да е за две години в които няма да имаме мачове с по силни от нас отбори той ще си намери формата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:38 am 
Аватар

Въпреки, че отпаднахме , във вчерашния мач имаше и нещо хубаво - а именно нашето поведение - при положение че отборът ти е на път да се издъни, когато надеждата иззчезваше, отбора се покрепяше, дори и след края на мача, за което едно голямо БЛАГОДЯРЯ на всички били на стадиона и подкрепили отбора.
А че нещо става в ЛЕВСКИ е ясно, но не ми се гадае.
А и сега без нападател ли ще играем, щото щеше да се взима, ако влезем в лигата.

Последна промяна БижутерО на Сря Авг 08, 2007 2:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:41 am 
Аватар

В сегашната си конфигурация този отбор няма как пак да мачка - дори и да не е имало насковизми и т.н., много от тези играчи свършиха за Левски изведнъж. Не ми казвай, че един Мечо има психиката след тоя срам отново да играе със самочувствие срещу големите отбори? Повечето от игралите вчера всеки път вече като излезнат срещу подобен отбор ще се насират от страх да не се повтори същото. Точно за това едно време Мъри почна с чистка - не защото беха слаби играчи толкова, колкото защото бяха психически слаби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:44 am 

Футбола не е само победи ! Всички в Сандански !САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:46 am 

Boyo написа:
В сегашната си конфигурация този отбор няма как пак да мачка - дори и да не е имало насковизми и т.н., много от тези играчи свършиха за Левски изведнъж. Не ми казвай, че един Мечо има психиката след тоя срам отново да играе със самочувствие срещу големите отбори? Повечето от игралите вчера всеки път вече като излезнат срещу подобен отбор ще се насират от страх да не се повтори същото. Точно за това едно време Мъри почна с чистка - не защото беха слаби играчи толкова, колкото защото бяха психически слаби.

На подготовката половината мачове ги обърнахме от 0:1, не е като да нямат психика толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:48 am 
Аватар

Със сигурност трябва, или по-скоро, трябваше обновяване, но чак да ги пращаме в гроба.....
Да, Мечо трябва да си ходи. Както и Коприваров, Деко и Стойчев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:58 am 
Аватар

Деко вчера се раздаде според мен.Ако всички бяха като него щяхме да ги отнесем :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:58 am 
Аватар

Black Jack написа:
Със сигурност трябва, или по-скоро, трябваше обновяване, но чак да ги пращаме в гроба.....

И Минев, и Дайо, и Йовов, и още

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:04 pm 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Айде почна се, аре сваляйте свещената фланелка.... :lol: Трагедия няма, както сме падали от Рилецо и там още куп други селски отбори, така паднахме от Тампере. Даже сега на момчетата ще им падне камък от сърцето и ТРЯБВА да се разиграят и да скъсат шушонките на ВСИЧКИ в първенството за да се реваншират. Само това им остана. Ето, сега може да видите на кой всъщност му пука за Левски и кой иска да се пласира в Европа чрез нас. А да, и кой имал сърце и чест да носи синия екип.

Ако за Левски от средата на 90-те това е нормално, то за Левски от средата на Новото хилядолвтие случилото се вчера е издънка и провал. Както и да го погледнеш. А това, че играчи ще се разиграят, ще стане само и единствено ако се привлекат още 2-3 нови играчи и титулярните им места се поразклатят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:09 pm 
Аватар

subata написа:
Деко вчера се раздаде според мен.Ако всички бяха като него щяхме да ги отнесем :roll:

Той може и да се е раздал, но не го виждам като титуляр в Левски. За мен вчера най-добър беше Вагнер :oops: :oops: :oops: :oops:

Richard Long написа:
Black Jack написа:

И Минев, и Дайо, и Йовов, и още

За Мечо и Йовов не съм съгласен, на тях двамата едно заготвяне на резервната скамейка ще им дойде добре, особено за Мече, който ако исключим по-миналия сезон, си е типичната резерва-жокер - влиза 20-30 мин .и се раздава напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]