forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 2:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:59 am 
Аватар

imevladobg, какво се заяждаш с Дайо сега? Той ли ти е виновен, че не преодоляхме Тампере? И да беше вкарал в онази ситуация какво - резултата щеше да стане 1:1 и ни трябваха още 2 гола. Вярно е, че този гол можеше да даде крила на момчетата, но пък можеше и нищо да не се промени. Според мен Дайо направи всичко възможно да помогне на отбора, но просто не стана.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:00 am 
Аватар

Black Jack написа:
Не се срамувайте! Вие вашата работа си я свършихте. Изплюхте си дробовете, ръцете ви болят от пляскане а главата ви цепи ужасно много, щото сте се опитвали да викате повече от всички окло вас. А тези които не си свършиха работата, те да му мислят.
И не забравяте, че докато сте живи любимият ви клуб ще има още доста такива мачове, както и още 1/4 финали,шампионски лиги, титли, купи........ Затова давайте го ведро, и не го мислете.

И не обвинявайте Батков. Той-най малко е виновен. Все си мисля, че е купил достатъчно играчи за да бием Тампере. Виновни са футболистите и треньора. Така е. Мъри е човек, и той като всички хора прави грешки понякога.

Да си взимаме титлата, и другата година със сръботен отбор, отново мощно да нахлуем У Европата!!!

еedit: С нетърпение очаквам новата статия на Г.А. Обичам го тоя човек :lol:

И какво е виновен Мъри ? Че не получава исканите футболисти и че крепи един доста силен отбор толкова време въпреки загубата на форма и стимул в някой играчи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:00 am 
Аватар

Black Jack написа:
Не се срамувайте! Вие вашата работа си я свършихте. Изплюхте си дробовете, ръцете ви болят от пляскане а главата ви цепи ужасно много, щото сте се опитвали да викате повече от всички окло вас. А тези които не си свършиха работата, те да му мислят.
И не забравяте, че докато сте живи любимият ви клуб ще има още доста такива мачове, както и още 1/4 финали,шампионски лиги, титли, купи........ Затова давайте го ведро, и не го мислете.

И не обвинявайте Батков. Той-най малко е виновен. Все си мисля, че е купил достатъчно играчи за да бием Тампере. Виновни са футболистите и треньора. Така е. Мъри е човек, и той като всички хора прави грешки понякога.

Да си взимаме титлата, и другата година със сръботен отбор, отново мощно да нахлуем У Европата!!!

еedit: С нетърпение очаквам новата статия на Г.А. Обичам го тоя човек :lol:
Не се срамувам от ЛЕВСКИ нито от себе си защото имам кръв по ръцете от мазоли и това не щото съм люпил семки цял мач ами защото съм пляскал и викал като луд срамувам се от шибаното му алчно и скъперно ръководство без Мъри Емил Велев Цанко Цветанов и другите от треньорския щаб ! И ме боли главата не от друго ами от мъка по едно от най-любимите ми неща в тоя шибан живот и тва е ЛЕВСКИ !!!

АЙДЕ ЛЕКА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:05 am 
Аватар

дайте некав репортаж да гледаме имаше ли засади при 2та гола?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:06 am 
Аватар

Кво ти пука, нали сме отпаднали и съдията на е зачел головете...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:09 am 

Хуй за всички,които си тръгнаха преди последния съдийски сигнал!
Доволен съм,че подкрепихме отбора докрая... Това е ЛЕВСКИ,в добри и лоши моменти! Подкрепата е задължителна!

Според мен не трябва да съсипваме всичко,което сме градили. Сега е много важно да съумеем да станем шампиони отново (и да наебем звучно свинете за юбилея им). Една титла на чорбата би била много по-неприятна от това,че сме отпаднали от финците...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:13 am 

MiniGonzo написа:
дайте некав репортаж да гледаме имаше ли засади при 2та гола?

Един познат е гледал мача по НТВ и каза,че и на двата гола си има засада

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:15 am 
Аватар

За съжаление и финландеца игра с ръка при техния гол,но имахме лошия късмет съдията да не отсъди фала...Далеч съм от мисълта,че е било нарочно...Вероятно не я е видял,за съжаление в най-лошия за нас момент :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:25 am 
Аватар

http://sportal.bg/?Section=88&VN=1015

ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:28 am 
Аватар

ПОКЛОН И ПОЗДРАВИ ЗА ХОРАТА, КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ОТБОРА И ПОДРЕПЯТ ДО КРАЙ :!:
Да се шибат Крум Савов и приятелчето му Явор и всички журналисти с тъпите си и клиширани въпроси и мнения!Да се шибат и тези, които у-кат,а-кът, дюдюкат,сфиркат,подсвиркват,тези които люпят семки като за световно и т.н.Писна ми от тоя манталитет,няма управия ей.Ше играем ли в Уефа,ма ше станем ли шампиони,ма ше бием ли чорбата поне веднъж,оле майко.Абе къде е Наско,що го нема?Що взехме Тасевски, ами Шакиб , ами Рабех?А защо ядохте днес ,като утре пак ще огладнеете?Стойчев е виновен за гола!Тия, които мислят, че Стойчев е виновен за гола да ми обеснят как точно и с кво е виновен.Който невижда, че момчето има качества по-лошо за него.То по тая логика и Живко е виновен , те и него го смениха.Мъри трябваше да смени всички щото, всеки допусна поне по една грешка.Който не е разбрал кво стана с влизането на Боримиров и Дайо, зле.Да ЛЕВСКИ вече не е модерен отбор.Да ЛЕВСКИ отпадна от Европа.Тия, които си търсят ФЕШЪН отборчета да се насочът към други отборчета.Тия, които не са разбрали що за отбор е ЛЕВСКИ,зле.ЛЕВСКИ го е имал през годините и ще го има!Тия,които споменават думите-срам,позор,провал и т.н. и най-вече ги мислят, има един изход.Да си извадят джобните въжета и процедурата е ясна!Мисля да спра до тук, че ше взема да си повярвам в писменните възможностти и ше взема да се публикувам. :lol:
И накрая искам да спомена още нещо:ПОКЛОН И ПРЕГРЪДКА ЗА МЪРИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:33 am 

Значи според мен тази загуба може да има повече хубави последствия АКО ръководството си направи необходимите изводи.

Според мен някои играчи са изчерпани за Левски и трябва да бъдат продадени. На тяхно място трябва да купим стойностни играчи (скъпи) които да вдигнат нивото на отбора. Нека да се сработят с отбора цяла година и другото лято да започнем отначало. Не знам дали имаме сили да се преборим с чорбатаза титлата, но това трябва да ни е приоритет. А ако Батко реши да не купува играчи, нищо добро не ни чака и догодина в Европа - то ще е по-добре да си играем в УЕФА-та.

И накрая - ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:54 am 

тука кви работи чета... тц тц ... да видим дали след 4 месеца и половината хора дето само се надъхват във форума ще са стъпили на повече от 2 мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 1:57 am 
Аватар

е те сега, след днес особено, са се заредили яко качествени играчи и се молят да ги купим.. направо от вечерта са застанали пред леге, че кой превари... :lol:

абе кво, европа.. аре, и у А група си е готино 8) :lol:

иначе всички ни е много болно, това е сигурно. човек в такива моменти яростно се опитва да си намери виновен, някой или нещо, да си утеши мъката някак. тоя да умирал, оня да умирал, трети да го духал. нема смисъл пичове, колкото и банално да звучи - това което трябва да направим сега, е да се стегнем и продължим напред, с цялата клишираност на тоя израз, нема друг вариант. стегаме се, подкрепа за отбора.. може би малко скучни уикенди се очертават на оная развалина в подуене, ама няма как - ше треа да си правиме шоуто, некакси. пък догодина пак..
аре, 100 години ни е имало - ше ни има и след днес, ебаси.. обичайте си отбора и толкова, точка.
САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:12 am 

Привет, Сини!

Тия резили очевидно са съдба за нашия Клуб! Мине-немине и се появят поредните ливади да трупат слава на наш гръб. То е като със свините - там пък съдбата е в наша полза и докато съществуваме, ще ги ебем, СЪДБА! Знам, че съдбата е безсилна пред свободната воля човешка, пред положените къртовски усилия, пред разума човешки - човек може да управлява съдбата си! Сиреч е ясно, че в нашия Клуб някои хора не си свършиха работата, както е по книгите и това е основната причина съдбата за пореден път да ни води за носа. Ясно е вече, че принципът "не пипай и не променяй победоносен тим" не бива да се абсолютизира - абсолютизирането му води до крахове, неизбежно. Сега ще трябва да правим пак радикални промени, да тръгнем от нищото, и след няколко години пак на върха, което е също част от Синята съдба - добре познатите ни цикли от 3 поредни титли и пет години лутане в игра за идеята са белязали цялата история на нашия Клуб! Продължаваме с пълна сила да си носим кръста, днес беше просто поредната спирка по нашия ТРЪНЛИВ, НО ВЕЛИЧАВ ПЪТ! Има обаче една константа от 1911 г. насам, която мене ме крепи в тези тежки моменти - ЛЕВСКИ винаги е бил преди всичко идея, религия и една безгранична любов, т.е. ЛЕВСКИ е нещо много по-съществено от един футболен отбор, ЛЕВСКИ е най-хубавото нещо в тази нещастна страна! ЛЕВСКИ не е 11 или 18 футболисти, събрани от кол и въже, които за кой ли път не носиха достойно Синия екип, но ЛЕВСКИ е Елин Топузаков, да кажем и той е достатъчен, за да се подкрепите в този ни тежък момент! ЛЕВСКИ е, разбира се, Сектор "Б", схванат широко - всичките ония Сини, за които ЛЕВСКИ е любовта на живота им! Днес ги видяхме отново, тях ще ги виждаме докато ЛЕВСКИ го има - децата и внуците им ще ги отменят!

Най-тежкият спортно-технически проблем за мене е около ДЮШ - виждаме, че кадрите, идещи оттам не са готови изобщо за мъжкия футбол - Домовчийски е бяла ластовица... Мъри заради това не ги пуска, а не щото го е страх от младостта им. Там положението след Деркс е почти отчайващо и ще е така, докато лица а ла Бисер Хаздай са демиурзите на Сините лъвчета, но и не само в треньорите е недъга.

ГЛЕДАМЕ НАПРЕД :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 2:52 am 
Аватар

Абе к'во ви боли курО бе? САМО ЛЕВСКИ!!! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:07 am 

Не сме заслужили-не сме победили, не сме влезнали в ШЛ... Без селекция не става. Сега ще ни се наложи да слушаме цяла година за истинския евробоец от 68-ма, но карай... Остава ни единствено да сме зад отбора и за пореден път да покажем какво е да обичаш ЛЕВСКИ! Но според мен най-важното е да подкрепим Мъри в момента! И в Б група да изпаднем този човек е велик, наистина ВЕЛИК! Яд ме е че заради други хора не можа да се нарадва като след Оксер, Динамо, Олимпик, Артмедия, Удинезе, Киево :(

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

http://img480.imageshack.us/my.php?imag ... 664qn3.png

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

Отдавна не бях писал тук. 1во Поклон пред Б сектор !
Иначе не съм съгласен само бай Ганьо да се обвинява.Мъри отдавна можеше да се изрепчи."Не ми купуват този и този", а не да ръси глупости от рода "Не ми трябват нови.Моите са си най-добрите" . Няма как без нови. Няма как без нападател.Играчите..каквото и да говориме е факт ,че Миланов, Телкийски,Йовов и Вагнер почти нямаха правилно центриране. Факт е че от 3 идеални позиции за гол от пряк свободен удър не уцелихме вратата,че липсваха удъри от дистанция..това което можеше да ни помогне най-много, факт е че първия ни удър във вратата беше 35-тата минута. Много неприятни факти се насъбраха,които правеха впечатление последната година но не толкова фрапиращо.
Иначе не съм съгласен да се правят трагедии от това отпадане...Нито пък да говориме за комплекс,съдба и т.н. Случи се да отпаднеме.. Много кофти. Не играхме добре и загубихме. Нормално,трябва да се гледа напред,да се "презареди" отбора и напред към нови победи. Отбора се е изправял и след по-големи поражения.
И последно : Баш ме брига кой ще ме ебава и кой какво ще говори. Днес видях истинска любов. Нещо много по-голямо от табличката с точките и статистиките. Евала сектор Б!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 3:26 am 

groti написа:

И последно : Баш ме брига кой ще ме ебава и кой какво ще говори. Днес видях истинска любов. Нещо много по-голямо от табличката с точките и статистиките. Евала сектор Б!

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 4:06 am 

Не ме е яд за тва че отпаднахме, яд ме е заради тва че играчите незнаеха какво правят по терена, никаква идея, никакъв футбол, никакво желание и воля. Как да се класираме когато на тези 11 на терена НЕ ИМ ПУКА дали ще бият или не, или поне на повечето от тях. Поклон пред великата синя публика за пореден път!!! 12тия играч днес не помогна, защото ги нямаше другите 11....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 6:20 am 
Аватар

Животът продължава, тепърва предстоят сериозните анализи.
Иначе поклон пред сектор Б. За последните няколко години много израстнахме като привърженици. От онея викове "Оставка" през 2004г. няма и спомен. Вчера се пееше до последно и отборът се изпрати с ръкопляскания. ЕВАЛА на всички замесени в това!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 6:37 am 

Лошото е че вече едва ли ще се случи на Левски да е поставен в ШЛ, да има добри приходи от трансфери,публика и реклама. :(
А за Агр. няма да има проблем,но дали е достатъчно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 6:42 am 

Ами сега пак ще трябва да направим сериозен пробив в УЕФА за да сме поставени в Лигата. Което означава минимум 2 години чакане...ако всичко върви по план де ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 7:51 am 
Аватар

И на мен както на всеки нормален човек не ми се връща 20 страници назад да чета всякакви мнения и ми остава само надеждата, че не е имало много изцепки от "капацитети". А сега за мача... Е кво да напише човек за тоя мач... има просто такива мачове дето ги гледаш футболистите че искат нещо да направят ама не става. Дали щото играта ни е еднотипна и дори във финландия се научиха как да ни противодействат, дали щото някой е нямал ден и не му е връзвало,... просто вече няма значение. Един крив мач, от тея дето колкото по-бързо се забрави от феновете толкова по-добре. Като стана дума за фенове - ако нещо в този мач беше перфектно за нас то това беше публиката и то разбира се главно Б сектор. Пълна подкрепа от началото до края, направо се изкушавам да вкарам клишето мощни :).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:46 am 
Аватар

Прочетох последните 3 мнения, радвам се че няма трагедии, иначе си нямата представа с какви страшни псувни се бях запасил за чорбаризираните тъпаци :lol: Само Левски и да отиваме към Сандански и това е! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:49 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Прочетох последните 3 мнения, радвам се че няма трагедии, иначе си нямата представа с какви страшни псувни се бях запасил за чорбаризираните тъпаци :lol: Само Левски и да отиваме към Сандански и това е! 8)
Трагедия ли... трагедията я има и е голяма, но на никои не му се говори за нея !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:51 am 
Аватар

ОФФФФФФФФФФФФ, да го ебааааааа
мислех, че съм го сънувааааааал
Истина е да го еба

Добро утро, ако може да е такова :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:52 am 
Аватар

Стига бе, трагедии в спорта има само като умре някой. Продължаваме напред. Само се надявам да се изясни бързо на хората какво ще се прави оттук нататаък защото е явно, че са необходими промени. Ебем ти българските истории с разриви между ръководители и т.н.
1 седмица трябва да преживеем и толкова

Последна промяна Kryten на Сря Авг 08, 2007 8:54 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:52 am 

Скиорите играха простичко,но за сметка на това ефективно!
Нашите цяло първо полувреме гледаха,второто се разиграха за малко и това е!Ами не става така ,момчета!Явно не осъзнавате коя фланелка носите на гърба си!
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:59 am 
Аватар

Айде почна се, аре сваляйте свещената фланелка.... :lol: Трагедия няма, както сме падали от Рилецо и там още куп други селски отбори, така паднахме от Тампере. Даже сега на момчетата ще им падне камък от сърцето и ТРЯБВА да се разиграят и да скъсат шушонките на ВСИЧКИ в първенството за да се реваншират. Само това им остана. Ето, сега може да видите на кой всъщност му пука за Левски и кой иска да се пласира в Европа чрез нас. А да, и кой имал сърце и чест да носи синия екип.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]