forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:02 am 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ !!!
Ало драматурзитее кротнете се!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

Гиго написа:
Разочарованието е пълно! Следващият мач на Левски в Европа ще е чак след 1 година. През тази 1 година ще гледаме как Левски с автобус за 300 000 евро обикаля България, за да играе мачове от вътрешното първенство и Купата на България. Ето точно сега е важно да се направят промените - да се продадат непотребните и изчерпалите се за отбора играчи и да се налагат юноши. За мен това е пътят! А междувременно, 1 година ще си ближем раните и ще се молим следващия път, когато играем със слаб отбор в европейските клубни турнири, нашите играчи да не се надценяват и да подходят към мача с необходимата сериозност.

Бе не е до надценяване и подценяване ами до качества. Не може тия футболисти да играят 5 години на топниво. Ебати тъпото е че сега Батков ще почне да признава косвено в изявленията, че е закъснял с обновлението и селекцията , а някои от нас го знаеха отдавна обаче големите левскари във форума ни обявиха за чорбари :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

angysarmy написа:
И НАСКО е един боклук ходи да ми лови тигри и леопарди когато Левски играе най-важния мач за сезона

Не искам да защитавам никой, ама много лесно се повярва на приказката, че Сираков е на сафари. Все ми се чини, че има нещо усрано в ръководството и май са си разменили куклите и парцалите. Много лесно намерихме виновника за загубата и за невървежите клубни. Има некакви бели конци тука, ама времето ще да покаже.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:03 am 
Аватар

subata написа:
Къде е човека ловещ лъвове и слонове :? Време е ние да му покажем задните си части :!:

ВЕЛИК МЪРИ !
ВЕЛИКА ПУБЛИКА !
И САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
АБСОЛЮТНО, НАСКО Е ЕБАТИ БОКЛУКА !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:03 am 

Тва,че Наско го немаше и тоя мач означава или,че нещо са се скарали,в коет не искам да повярвам,да се уливаме пак с некви интриги,или че наистина са си помислили,че сме мноо голяма работа.бързо ни приземиха обаче!Дано не започнем сега пак от 0та,а да се гради върху тия основи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:05 am 
targovishte написа:
SZ_FEN написа:
Изненадан съм от броя на хората в този форум, които не искат да се напънат да помислят малко преди да напишат нещо.

Казвате време е за смяна на ръководството. Имате ли конкретни предложения? Писах ви да съберем пари и да опитаме да купим контролния пакет акции на АД "Левски", но бях отсвирен точно от тези дето сега искат смяна на ръководството без да казват нещо съществено.

Очаквам Батков да продаде Йовов и Мечо още сега и то на първия който ги поиска. Ще опита да продаде и Валери и Ричард, но при тези обстоятелства "Хетафе" е най-доброто на което може да се надява.

Дълбоко се съмнявам, че отбора щеше да играе по-зле с Огнянов, Балтанов, Хичо и Сърмов в състава. Както виждате и Борко Стойчев не игра лошо днес. Нуждаем се от повече хора които имат стимул да се доказват. Песента на ЙЙовов, Мечо, Бардон, а ако щете и на Ричард и Валери е изпята.

Време е и за смяна на тактиката. Мъри май опита преминаване от 4-3-3 към 4-1-2-3 на лагера в Австрия, но не стана много ясно.

ще ги продаде...ако някой ги поиска... :идеа:
Сойчев не покри нападателя при гола...и Мъри везнага го изкара...но какво да очакваме от момче играло точно ТРИ минути...през последните ДВЕ години.....

Ама разбира се, че ако някой ги поиска след това ювелирно представяне. Не се шокирайте ако Йовов и Мечо се отзоват някъде по кипърско или израелско.

Не може човек да е безгрешен. Стойчев е само на 21 години и играе по 30-40 минути на сезон в мачове без значение.

Между другото, Тасевски не е дефанзивен халф, а играч тип "playmaker".

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:05 am 

durtaka написа:
САМО ЛЕВСКИ !!!
Ало драматурзитее кротнете се!

Не знам кого визираш но ако cа хората които показват трезва и логична мисъл и търсят отговори на въпроса що се стигна дотук, може ти да се кротнеш. Постове съставени от само 2 думи и от типа на "САМО ЛЕВСКИ" са за ултрас зоната, а тука е форум на всички привърженици

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:06 am 
Аватар

angysarmy написа:
И НАСКО е един боклук ходи да ми лови тигри и леопарди когато Левски играе най-важния мач за сезона

Не бързайте да плюете по Наско, защото още не знаем каква е истината! В крайна сметка Наско е единствения футболен човек в тва тъпо ръководство, дал е доста на Левски!

:arrow: Други са виновниците, един мустакт и един плешивец!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:06 am 

Тъжна вечер за всички сини фенове,няма какво да се лъжем голям провал,но това е живота.Просто приказката свърши.Сега е време една година за задължителният сън след всяка разказана приказка.Имаше и хубави моменти,видя се,че публиката на Левски има дух,има воля и обича отбора си!Дори след втора загуба любимият ни сектор пееше ''И само Левски але''!Кризите са преходни,ЛЕВСКИ е вечен.Някои неща в отбора трябва да се променят.Някои играчи трябва да продължат пътя си другаде.Други тепърва ще правят големи мачове с ЛЕВСКИ.Няма какво да се лъжем-ще има отлив от фенове,но това няма да е за първи път.Не искам Левски да има фенове само,когато побеждава,Ако беше така едва ли щяхме да сме оцелели 94 години.На домакинските ни маочве ппак ще има 500 човека-истинските левскари,които биха дали всичко да гледат любимият си отбор,макар и в криза.Да се докоснат до магията Левски.Това са хората,които ще възродят Левски от пепелта,защото като феникс любимият ни отбор може отново да побеждава в България,и в чужбина.Но някои неща просто трябва да се променят.Трябва да се взимат играчи от ДЮШ,които да тичат само защото носят славното Л на сърцето си.Боли ме,знам че ви боли и всички вас-всички сини шалчета,които подкрепяхме Левски на стадиона или тези пред телевизорите.Животът не свършва със загубата от тампере.Не е приятно,но има и такива моменти.Жал ми е за Мъри,за къртовският труд,който положи за да създаде този Левски-Левски на мечти и приказки.Левски на хората!Този човек промени Левски,раздаде го на хората и сега трябва да дадем цялото ни доверие и любов,защото той е личността,той е героя дал ни всички онези велики последни 2 години!Някой беше казал Лесно се умира,трудно се живее.Мога да го перифразирам''Лесно се озоставя отбора,трудно се подкрепя сега,в тези моменти.Това е!Всеки сам ще си направи равносметката и ще реши по кой път да тръгне.Аз имам само още едно нещо да кажа:
И само ЛЕВСКИ АЛЕ!,И само ЛЕВСКИ Але,И само ЛЕВСКИ обичаме те

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:07 am 
Аватар

Паднахме,здраве да е както се вика.Какво ще правят мароканчетата и марадона,след като няма да има така мечтаната Чемпиънс Лийг :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:08 am 
Аватар

[quote="angysarmy"][quote="subata"]Къде е човека ловещ лъвове и слонове :? Време е ние да му покажем задните си части :!:

Айде стига глупости.И като беше тука Сираков кво?Никой не очакваше 4е 6те паднем от то4но този отбор в то4но тази фаза на турнира .Я си погледнете постовете преди ма4а.Кефите се като почервенява от яд прасенцата и като коли и беси в БФС а пък сега да се махал. :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Цитат:
Какво ще правят мароканчетата и марадона,след като няма да има така мечтаната Чемпиънс Лийг

Как какво - у Родопа :idea:

Последна промяна ultra varna division на Сря Авг 08, 2007 12:10 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

subata написа:
Паднахме,здраве да е както се вика.Какво ще правят мароканчетата и марадона,след като няма да има така мечтаната Чемпиънс Лийг :lol:
Трябваше да излъжем и некой нападател преди мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:09 am 
Аватар

Оффф ДА му аба Майката и на наско и на Баждеков и на Батков, курвите шибани, аз не мога да опиша с думи мъката която преживявям, а те НЕКА СИ СМУЧАТ ПАРИТЕ И НАСКО НЕКА СИ ЛОВИ ПИЧКАТА ЛЕЛИНА У ТАЯ ПРОКЛЕТА АФРИКА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:09 am 
Аватар

subata написа:

ще си я заработват, това ще правят бацка.
Никъде няма месен, па обесен.
Искаш лига - заслужаваш си я!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:10 am 

Наско не ви е виновен ... БАТКОВ ДА ДУХА !!! САМО ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:10 am 
Аватар

deian1914 написа:

Славея, ти ли си мацко? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:11 am 

angysarmy написа:
Оффф ДА му аба Майката и на наско и на Баждеков и на Батков, курвите шибани, аз не мога да опиша с думи мъката която преживявям, а те НЕКА СИ СМУЧАТ ПАРИТЕ И НАСКО НЕКА СИ ЛОВИ ПИЧКАТА ЛЕЛИНА У ТАЯ ПРОКЛЕТА АФРИКА !!!
нещата са много по-сложни отколокто си мислиш, Батков има неуредени финансови взаймоотношения с Наско, незнам нещата дали вече са се разчули преди 10 дена тези неща се знаеха от малко хора, но вероятно вече повечето хора знаят за случая :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:12 am 
Аватар

Баждека обаче,колкото и да си кривя душата поне доблестта да каже едно извинявам се имаше,заразлика от мустакатия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

SZ_FEN написа:

Не може човек да е безгрешен. Стойчев е само на 21 години и играе по 30-40 минути на сезон в мачове без значение.

Стойчев ... еми има надежда за него, но ако го дадем да се обиграва някъде... не Хасково обаче !
А Тасевски и аз това се опитах да обясня, че трябва да го слагат по крилата или зад нападателя. А Сърмов да цъка вместо Дедо ви Боре. Ама за тая цел ще ни трябва друг лидер... щото видя се, че само с Гошо Петков не става, а Топузаков го цанят за чужбинско и време му е, а Дедо Боре не е вечен. Кой остана да води отбора тогаз? Мечо е твърде непостоянен. Ицо и той.

Наско много ясно, че не е на сафари. А "Мустакатия" добре, че не говори, че какви ли глупости щеше да изръси ...

Последна промяна NITR0 на Сря Авг 08, 2007 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

TicoTorres написа:
Тъжна вечер за всички сини фенове,няма какво да се лъжем голям провал,но това е живота.Просто приказката свърши.Сега е време една година за задължителният сън след всяка разказана приказка.Имаше и хубави моменти,видя се,че публиката на Левски има дух,има воля и обича отбора си!Дори след втора загуба любимият ни сектор пееше ''И само Левски але''!Кризите са преходни,ЛЕВСКИ е вечен.Някои неща в отбора трябва да се променят.Някои играчи трябва да продължат пътя си другаде.Други тепърва ще правят големи мачове с ЛЕВСКИ.Няма какво да се лъжем-ще има отлив от фенове,но това няма да е за първи път.Не искам Левски да има фенове само,когато побеждава,Ако беше така едва ли щяхме да сме оцелели 94 години.На домакинските ни маочве ппак ще има 500 човека-истинските левскари,които биха дали всичко да гледат любимият си отбор,макар и в криза.Да се докоснат до магията Левски.Това са хората,които ще възродят Левски от пепелта,защото като феникс любимият ни отбор може отново да побеждава в България,и в чужбина.Но някои неща просто трябва да се променят.Трябва да се взимат играчи от ДЮШ,които да тичат само защото носят славното Л на сърцето си.Боли ме,знам че ви боли и всички вас-всички сини шалчета,които подкрепяхме Левски на стадиона или тези пред телевизорите.Животът не свършва със загубата от тампере.Не е приятно,но има и такива моменти.Жал ми е за Мъри,за къртовският труд,който положи за да създаде този Левски-Левски на мечти и приказки.Левски на хората!Този човек промени Левски,раздаде го на хората и сега трябва да дадем цялото ни доверие и любов,защото той е личността,той е героя дал ни всички онези велики последни 2 години!Някой беше казал Лесно се умира,трудно се живее.Мога да го перифразирам''Лесно се озоставя отбора,трудно се подкрепя сега,в тези моменти.Това е!Всеки сам ще си направи равносметката и ще реши по кой път да тръгне.Аз имам само още едно нещо да кажа:
И само ЛЕВСКИ АЛЕ!,И само ЛЕВСКИ Але,И само ЛЕВСКИ обичаме те

едно мнение да видя написано както трябва и много точно :) браво дано има повече хора като теб който да радват сърцата ни в такива моменти и да ни припомнят че и ние сме част от историята и че въпреки всичко Левски пак ще го има и пак ще го подкрепяме :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

deian1914 написа:
Ти ли ще ми кажеш бе, Наско ще си показвa смрадливия гъз на Б СЕКТОР и сега ще ми лови кура в АФРИКА !!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:13 am 
Аватар

Още не мога да осъзная какво стана :shock:

Имаме положения ама няма кои да ги вкара каза му се на батков да земе нападател маймундайо не става за футболист :x :evil:

Сега очаквам криза в отбора,но дано се съвземат по-бързо,а батков да си зима поука защото няма да бъде търпян дълго време,а ако мисли да продължава по същия начин да напуска Левски!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:13 am 
Аватар

Бал съм сму майкат,са трябва да мачкаме!@
Аз мисля ,че докато Мъри е начело на Левски приказката няма да свърши...мое менение...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:14 am 

ТОДОР БАТКОВ ОТКАЗА ИЗЯВЛЕНИЯ, ТРЪГНА СИ ЯДОСАН
7 август 2007 22:30
Тодор Батков отказа изявления, тръгна си ядосан

Собственикът на Левски Тодор Батков си тръгна веднага след края на мача Левски – Тампере.

Адвокатът отказа каквито и да било изявления пред журналистите. Той си тръгна видимо ядосан, в необичайното за него настроение.

Известният с дългите си изявления адвокат не пожела да сподели впечатленията и намеренията си след загубата на българските шампиони.

Левски отпадна във втория квалификационен кръг на Шампионската лига от Тампере. Финландците продължават напред след общ резултат от 2:0.

Ядосан ли си бе, нека да ти е като не даваш нема да взимаш, са ше почнеш да ми говориш "колко сме зле какви промени ще направиш" а защо не ги направи до сега защо се полакоми и не отдели некой лев за тъпите трансфери защо от 2 години ми повтаряш аз ще взема тоя аз ще взема онзи и като ти казаха цена 1 млн за Рабех ти си глътна езига. Каде ни е нападателя са щв ми минеш с номера че нема пари а парите от ШЛ да не мислиш че ще ти повярваме че клуба ги е изхарчил бе. Нямам думи :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:15 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
targovishte написа:
SZ_FEN написа:
Изненадан съм от броя на хората в този форум, които не искат да се напънат да помислят малко преди да напишат нещо.

Казвате време е за смяна на ръководството. Имате ли конкретни предложения? Писах ви да съберем пари и да опитаме да купим контролния пакет акции на АД "Левски", но бях отсвирен точно от тези дето сега искат смяна на ръководството без да казват нещо съществено.

Очаквам Батков да продаде Йовов и Мечо още сега и то на първия който ги поиска. Ще опита да продаде и Валери и Ричард, но при тези обстоятелства "Хетафе" е най-доброто на което може да се надява.

Дълбоко се съмнявам, че отбора щеше да играе по-зле с Огнянов, Балтанов, Хичо и Сърмов в състава. Както виждате и Борко Стойчев не игра лошо днес. Нуждаем се от повече хора които имат стимул да се доказват. Песента на ЙЙовов, Мечо, Бардон, а ако щете и на Ричард и Валери е изпята.

Време е и за смяна на тактиката. Мъри май опита преминаване от 4-3-3 към 4-1-2-3 на лагера в Австрия, но не стана много ясно.

ще ги продаде...ако някой ги поиска... :идеа:
Сойчев не покри нападателя при гола...и Мъри везнага го изкара...но какво да очакваме от момче играло точно ТРИ минути...през последните ДВЕ години.....

Ама разбира се, че ако някой ги поиска след това ювелирно представяне. Не се шокирайте ако Йовов и Мечо се отзоват някъде по кипърско или израелско.

мда...и за да избие финасовите загуби...мустакО ще каже след тоя мач Валери струва 10 М евро....
не виждам защо го оставят момчето да се мъчи само...ако ви направи впечатление...нямаше нито едно отиграване с крилата...като изключим 2...3 вяли центрирания към него...а представляваше реално заплаха предимно...когато разиграваха топката на крак.....през центъра....просто Валери е идеален като втори нападател...същото беше и миналата година...когата Йовов играеше център.....а тук вече вината не на Мъри....а сещате се на кой....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:15 am 
Аватар

ramzey написа:
Аз мисля ,че докато Мъри е начело на Левски приказката няма да свърши...мое менение...

подкрепям напълно...... Трябва категорично да се застене зад Мъри.... Да не се прави на Матросов и да поема вината. Той не е виновен. На първия мач дано да има трансперанти в подкрепа на Мъри.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:17 am 
Аватар

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
ramzey написа:

подкрепям напълно...... Трябва категорично да се застене зад Мъри.... Да не се прави на Матросов и да поема вината. Той не е виновен. На първия мач дано да има трансперанти в подкрепа на Мъри.....

Мъри няма вина ама баткоФФ има дееба пумяра :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:17 am 
Аватар

The Blue Champions написа:
ТОДОР БАТКОВ ОТКАЗА ИЗЯВЛЕНИЯ, ТРЪГНА СИ ЯДОСАН

ЕГА СЕ НЕ ВРЪЩА :!: :!: :!:

САМО ЛЕВСКИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:18 am 

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
ramzey написа:

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]