forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:23 pm 
Аватар

Левски над всичко и всички. Винаги с вас. Ние сме Левски, Левски от София !

КУР за тези, които сега ще почнат да разтягат локуми за този и онзи.
КУР за всички дето млъкнаха след гола.

Тва ми е коментара, айде сега оставям дървените философи да се изкажат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

Наистина лоша загуба!Публиката беше страхотна.Просто нямам думи.Невероятни.Поклон пред всички които останаха след последния сигнал и подкрепиха момчетата.Знам че е трудно за всички но аз вярвам на тези момчета и съм сигурен че ще се реваншират.
Само ЛЕВСКИИИИИИИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Който почне с оставките, "курви сте" и т.н. чорбарски лафчета, да почне да се отказва от мачове, може да си е*е п**ката майчина! Сега Левски има нужда от подкрепа повече от всякога :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:24 pm 

да наблегнем на дубъла таз година и туй то :? .. А който иска винаги ще е на стадиона :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:26 pm 
Аватар

култово по канал 3 - тити и водещия - нищо не им се разбира :lol:
Колин, лапай мишки :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

NITR0 написа:
MiniGonzo написа:
3то имаше си и разбирасе доволното съдииско противодействие (нека някой поспори ако иска)

споря! Не сме Рилски Спортист за да се обясняваме със съдиите. Просто се откажете. Тампере правиха доволно курвенщини, но след като трябва да разчиташ на съдията да направи разликата между твоя отбор и отбор от тяхната класа, просто не заслужаваш! Просто трябваше да ги бием с разлика, ако сме тръгнали нанякъде.

6то не може да играеш срещу финландски отбор който играе с 11 човека назад и да раздаваш центрирания при положение че единствения адекватен с глава на терена беше евентуално Дани Боримиров след влизането му
7мо не са виновни Мечо, Йовов и Домовчийски защото лично аз смятам че те си играеха тяхната игра просто нямаха подкрепа и още веднъж липсваше лидер на терена който да мобилизира играта и да раздава пасове и всяка топка да минава през него

Баш Йовов(Вагнер) и Телкийски(Живко) налагаха порой от центрирани топки. Просто си противоречиш. Трябваше да се разиграва през центъра и да се пробват шутове от средно растояние според мен.

точно там ни е проблема че няма кой да изгради играта в средата на терена
за съдиите съм сагласен Обърнала се каруцата после коня бил куц
а ако кажа че се съгласявам с теб ще допълня само че не си спомням кога Мечо не е играл на центрирания

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Trooper написа:
Който почне с оставките, "курви сте" и т.н. чорбарски лафчета, да почне да се отказва от мачове, може да си е*е п**ката майчина! Сега Левски има нужда от подкрепа повече от всякога :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

trippin написа:
да наблегнем на дубъла таз година и туй то :? .. А който иска винаги ще е на стадиона :!:
Два дубала, да.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

MВР имали нужда от още Астри. Тичай, Ганьо!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:28 pm 
Аватар

айде почна се.....
Цитат:
Трагедия в синьо! Левски - Тампере 0:1

Цитат:
Станимир Стоилов: Приказката свърши

Цитат:
Левски отпадна срамно от европейските турнири

Цитат:
За такъв Левски няма място в Европа

баджека пак се е исрал.... :evil:

Цитат:
Изпълнителният директор по финансовите въпроси на Левски Константин Баждеков бе красноречив след резила срещу Тампере.

"Какво да коментирам. Много ми е тежко. Съжалявам", едва говореше финансистът в "синия" клуб.

"Направихме всичко възможно, за да може да се проведе един хубав мач, що се отнася до организацията и терена", продължи Баждеков.

"Загубихме много от поражението. Пари, коефициенти, име, престиж... Загубите не са само финансови, а и морални. Никой не трябва да е доволен от това, което видяхме тази вечер, но ние сами сме си виновни", призна шефът в Левски.

сега се сети....да те еВа.... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Жалко.Срамно.
Ама хайде сега да не изпадаме в крайности.Батков и Баждеков виновни за вси4ко.Според мен вина имат вси4ки.Да не би Батков да подготвяше отбора в Австрия.Не мога да разбера кво искате от 4овека.Ако беше купил недоказани футболисти ( за каквито Левски има пари) щяхте да викате махайте ги тия пускайте юношите.Ако пускат юношите ще кажете с тях не става в Европа.И ако се махнат Батков и Баждеков кой да дойде???Някъв Томов и Гарибов ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

Да вземем титлата тази година ще е подвиг. Особено ако бием лит(*кс-етрополе поне веднъж. Дай боже.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:29 pm 

миналата година след ма4а със Сиони,Мъри каза , 4е отбор и публика трябва да си про6тават взаимно гре6ките... имайки впредвид бимбите във въпросния ма4... сега е време да сме заедно с тях, да покажем 4е наистина ги оби4аме. и идва нова година и нови евротурнири

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:30 pm 

hidden767 написа:
Да вземем титлата тази година ще е подвиг. Особено ако бием лит(*кс-етрополе поне веднъж. Дай боже.
дубъл :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:30 pm 

Поне накрая запазихме нашето достойнство и викахме до последно.САМО ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:31 pm 

Кво да кажа... много ми е болно, но все пак и такива неща стават... Вината не е само в Батков, макар че е основно негова. Мен ме притеснява "сафарито" на Наско, явно има някви междуособици в отбора и той е решил да си бие камшиците, за кой ли път поставяйки собствените си интересни пред тези на Клуба.

Иначе браво на сектор Б, само респект за тези, които викаха до последно.

И горе главите! Левскарите никога не униват :!: Яд ме е, че няма да съм си дошъл за гостуването на Вихрен, но с Литекс в Ловеч съм на линия и тогавва МОЩНОООО 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:31 pm 

trippin написа:
hidden767 написа:

Ако си върнем играта отпреди година и половина да... ама от тогава само вървим надолу

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:32 pm 

КУР-ВИ СТЕ, КУР-ВИ СТЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Айде бе, няма ли да се появи някой да се отрече от отбора, ала-бала ?

MiniGonzo верно е, че си цъка на центрирания, ама след като го засипваха с топки, трябваше да се помисли за нещо по-креативно. Йовов повече се постара по този показател. Мен най-много ме вбеси суетенето и обработването на топката пред и дори вътре в наказателното! Нямаме един точен шут от 20м бе ! Не знам защо бяха решили, че могат само от 2 до 5 м растояние да му вкарат на тоя вратар. А то имаше един пропуск и от това растояние, който вече направо ме утрепа :x

Според мен, ако могат да се навият ПСВ, да го даваме Домовчийски срещу каквито и да е пари и добър процент, да не му губиме срещу Родопа един сезон, най-много да му строшат краката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:32 pm 

Абе да отпаднем от такова суперселско отборче, дето в двата мача мина общо три пъти центъра и ни отбеляза два нелепи гола е просто смешно. Лошото е, че сега няма файда от корекция, като влезнем във форма ще си риткаме в България - ами поне да продадем който може, да изхвърлим който не можем да продадем и да направим прословутото обновяване на отбора. Майната и на шампионската титла, с тази издънка най-вероятно догодина ще го духаме в трети кръг ако Платини не смени формата до тогава.

Като цяло мисля обаче , че играхме що годе прилично, просто ни преследваша див карък. Има и такива мачове, нищо по-различно от Беверен, Олимпия, Слован и т.н. - паднахме от отбор дето е 20 класи под нас. Има го във футбола. Сега Баждека да върне част от парите за картите ;) Хем няма евротурнири,хем 2 мача без публика...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:33 pm 

hidden767 написа:
trippin написа:
hidden767 написа:

Ако си върнем играта отпреди година и половина да... ама от тогава само вървим надолу

сега е момента да покажеш малко оптимизъм :wink:

ЛЕВСКИ НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСЕКИ!!!!

ВИНАГИ С ОТБОРА ... ВИНАГИ НА СТАДИОНА!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:34 pm 
Аватар

Баткооооооооооооооооов,къде е нападателят?

Всъшност евала за тея,които пяха,всички останали капацитети у лево. Пак ще се гледаме познати лица в сектора на мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:35 pm 
Аватар

И толкова тая година...Поне се скъсах от викане! И след мача беше велико, когато целия Б сектор пяхме ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!! САМО ЛЕВСКИ И ТОВА Е!!!!!!! Кофти ми, много ми е кофти, но ще го преживеем. Все пак за 2 години постигнахме повече от колкото другите 3 отбора в Уефа за 10 години!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:36 pm 
Аватар

Не знам за какъв дубъл си мечтаете в момента. Точно днес сме на километри от него. Днес мотивацията на 75% от състава отива. От една страна са Мечо, Йовов и т.н. От друга са мароканците дето дойдоха за ШЛ и я видяха през макарон с неправилна форма. Очаквам да продадат 3-4ма веднага, което може да отвори път на такива като Лъчо, Хичо и Огнянов (при липса на друг)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:37 pm 

trippin написа:
hidden767 написа:
trippin написа:
hidden767 написа:

сега е момента да покажеш малко оптимизъм :винк:

ЛЕВСКИ НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСЕКИ!!!!

ВИНАГИ С ОТБОРА ... ВИНАГИ НА СТАДИОНА!!!!!!

Е оптимизъм от мене недий да търсиш. Аз съм рационална персона. Ще ти кажа следното: Ако се направи сега такава селекция каквато е необходима и в двете посоко, реално догодина ще се върнем на върха, защото ще ни трябва една година за сработване. Но този отбор е изчерпан, който квото ще да ми обяснява. Годината си е на лит(*кс-етрополе, щото ми е тегаво още от началото на потготовката. Аз тия неща ги усещам със стомаха си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:38 pm 
Аватар

Марио написа:
Според мен срещата ще свърши с резултат 0:1, много мъка по терена, много мъка и по трибните...
След мача всички скандираме: "Оставка",
режеме гредите на стадиона и изписваме на пистата със сребрист спрей: "Вън мустаците от Левски" :idea:

Ставай врачка.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

надявам се ВЕЧЕ да дадът шанс на нови лица в отбора....Левски има нужда от свежа кръв....и дано новите не избягат преждевеременно.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

Mulder12 написа:
И толкова тая година...Поне се скъсах от викане! И след мача беше велико, когато целия Б сектор пяхме ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!! САМО ЛЕВСКИ И ТОВА Е!!!!!!! Кофти ми, много ми е кофти, но ще го преживеем. Все пак за 2 години постигнахме повече от колкото другите 3 отбора в Уефа за 10 години!!!!

Е то ако опреме да се утешаваме с Латекса и Чорбата :lol: :lol: :lol: Уж ни беше слабо първенството за нашата класа :oops: а сега вече се почнаха чуденки дали ще сме шампиони. Еми ако не се срине всичко тотално - ще сме шампиони. Надявам се, този мач, в качеството му на силен шут в топките да отвори очите на Батков и да почне да слуша Мъри повече. А Мъри да прояви малко кураж и да направи промени

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:39 pm 

Kryten написа:
Не знам за какъв дубъл си мечтаете в момента. Точно днес сме на километри от него. Днес мотивацията на 75% от състава отива. От една страна са Мечо, Йовов и т.н. От друга са мароканците дето дойдоха за ШЛ и я видяха през макарон с неправилна форма. Очаквам да продадат 3-4ма веднага, което може да отвори път на такива като Лъчо, Хичо и Огнянов (при липса на друг)

Никой няма да продадат. Сега батков е в потрес след сблъсъка с реалността и дълго време ше е неадекватен. Не очаквай действия от него

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:39 pm 
Аватар

Ще ме извините, но прочистих малко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:40 pm 

Е, поне от догодина требе да сме с Емблемата в УЕФА 8) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]