forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 4:46 pm 
Аватар

Като се замисля,не ме интересува много какво става чак толкова в отбора.Нашата работа е да сме на стадиона и да подкрепяме Левски докрай-от първата до последната минута.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 4:47 pm 
Аватар

:lol: :lol: Мухахаха, Баждеков се сети да смени стадиото...Евала бабо, аферим...Както е казал народа, требе малко акъл, ма навреме да ти идва...На Баждека пак му дойде, па макар и в последния момент, човека явно подхожда скептично към разни суети на модерните времена, като метерологията и интернет :lol: Най-сигурно е, че ще вали , когато водата вече ти стигне до кокълчетата... :lol: :lol:

:arrow: И индианци не сме, те поне времето познават... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 4:47 pm 
Аватар

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Първо да се застраховам - утре биеме и продължаваме
Второ: Не ви ли дразни ситуацията около отбора? Прилича ми на разграден двор - нищо се не знае до последно, всеки си прави това, което иска, Мъри само вдига рамене и се мъчи да отговори на журналята. Сираков бил на сафари............ Нема лошо, ама пред угрозата от тоталното сгромолясване, ми се чини, че щеше да избере отбора пред лова! Освен, ако не е изпратен умишлено на сафари и той да е дивечА!!! Топчо го продаваме, въпреки, че е засвидетелствал обичта си към отбора, дали пък не е усетил на къде отиват нещата,а? Тотална каша в организацията за мача реванш. Не знаем дали ще вали, на кой стадион ще да е мача, не знаем, че наелоните няма да спрат дъжда, не знаем, че машината за дупки не влиза през входа на стадиона. Какво знаете, бе джанъм? Баси!!! На някои май не им пука дали ще бием или ДА..........

Даммм. Прав си, точно така е. И на мен ми трепери 'алката преди тоо мач, ама нейсе - дано бием!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:05 pm 

аз пък как съм се надъхал ! Иска ми се целия Б да е пълен и всичко живо да пее ! Много го чакам мача. Преди имах съмнения и много притеснения относно развитието на нещата. Но сега ме е обзело някакво относително спокойствие ... неспокоен съм само да видя как ще вкарат Левски и целия сектор ще избухне и ще ми изкипи кръвта от кеф! Ако момчетата подходят сериозно тия нямат шанс.

Цитат:
Като се замисля,не ме интересува много какво става чак толкова в отбора.Нашата работа е да сме на стадиона и да подкрепяме Левски докрай-от първата до последната минута.

Не те интересува какво чак толкова става в отбора ? Е не мога да се съглася с теб :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:10 pm 
и на мен ми се ходи страшно много но утре няма да имам кола, а пък превоза до нас е невъзможен в тия късни часове :( живея в ебати тъпото село :evil:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:12 pm 
Аватар

Финландците: Доволни сме, времето в София е като във Финландия

06 август 2007 | 16:29

Наставникът на Тампере Юнайтед Ари Хиелм има само един проблем с контузен футболист преди срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Левски в София. Финландците имат аванс от 1:0 от първия мач, а вторият двубой е утре от 20.30 часа.

Хенри Минти, който не игра в първата среща на "Ратина", е с мускулна травма и по всяка вероятност няма да може да помогне на отбора си и в реванша. Защитникът получи контузията по време на срещата от последния кръг от първенството срещу Вааса (2:2) в събота.

"Има още един ден до мача, но състоянието на Минти не е добро", обясни Хиелм. Той е приятно изненадан от времето в София. Температурата в
българската столица е под 20 градуса и вали дъжд. "Очаквахме да бъде доста топло, но времето е почти същото, както във Финландия. Вали, а температурата не е висока", заяви Хиелм.

Наставникът на финландците очаква тежък двубой утре. "Наясно сме, че ни чака много труден мач, но настроението в отбора е добро. Знаем, че Левски ще направи всичко, за да ни отстрани. Ние обаче имаме аванс и ще използваме всеки шанс, за да достигнем до резултат, който ще ни даде възможност да се класираме напред", заяви Хиелм.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:17 pm 
Аватар

Лелее как почват да ме дразнят тея копелетаа, мизерни скиори такива...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:35 pm 
Аватар

Лично аз се надявам мачът да е на националния. Въпреки дъжда, който се изсипва над София, тревата на национала ще си е перфектна, не веднъж сме се убеждавали.
Заебете тия наилони...то си вали, тревата пак подгизва. Тия смешковци ше искат и да тренират довечера, ше го разорат още днеска, утре терена ше е трагедия, от което не забравяйте, че САМО ТИЯ СМЕШНИЦИ ПЕЧЕЛЯТ. Ние играем много по-добре на качествен терен.
Ама нека си вали...спомнете си какво каза Мъри преди мача с Локо Сф. преди 2 месеца... "Нека да вали, пак ще бием" :)
Повече ме притеснява факта, че най-верочтно Боро Стойчев ше трябва да играе централен защитник...ше се наложи и Джедайо да започва титуляр. Да се надяваме поне Борето да играе..иначе Таската ше траа да гради играта...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:36 pm 
Аватар

Тука при мен не вали не знам как е по центарО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:41 pm 
Аватар

Са ще видите как точно като пристигне делегатО ще спред за час-два, ще решат мача да е на Герена и през нощта ще си ебе майката от дъжд...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:44 pm 
Аватар

L.O.V.E. Machine написа:
Са ще видите как точно като пристигне делегатО ще спред за час-два, ще решат мача да е на Герена и през нощта ще си ебе майката от дъжд...
Пепел ти на устата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:45 pm 

Е и при мен не вали а утре го дават в Западна България да спре да вали само да е облачно мн силно се надявам да познаят, а и се дразна последно каде ще е мача купих си билет траят като гъзове и те незнаят...хубава работа ама българска броени часове преди мача не се знае каде ще се играе нямам думи !

Последна промяна JoVani на Пон Авг 06, 2007 5:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:46 pm 

Мокрия терен не би трябвало да е притеснение за Левски. Това няма да попречи да елиминираме финландците. Единствено не ми харесва, че Наско още си вее пу****а нейде из Африка. :roll: Вместо да е с отбора, да ги нахъса и мотивира, той ще ми гърми по слонове. Несериозно е това според мен. Но както и да е - утре излизаме и бием скиорите!!! Само Левски! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:48 pm 
Аватар

Аз имам тука една програмка, която показва времето и показва за утре "Няколко гръмотевични бурии" :lol: По принцип уцелва времето ама дано да се е скапала и да бърка :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:51 pm 

Познал си. :D Дават го цял ден да вали 8)
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... rom=search

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:56 pm 

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Първо да се застраховам - утре биеме и продължаваме
Второ: Не ви ли дразни ситуацията около отбора? Прилича ми на разграден двор - нищо се не знае до последно, всеки си прави това, което иска, Мъри само вдига рамене и се мъчи да отговори на журналята. Сираков бил на сафари............ Нема лошо, ама пред угрозата от тоталното сгромолясване, ми се чини, че щеше да избере отбора пред лова! Освен, ако не е изпратен умишлено на сафари и той да е дивечА!!! Топчо го продаваме, въпреки, че е засвидетелствал обичта си към отбора, дали пък не е усетил на къде отиват нещата,а? Тотална каша в организацията за мача реванш. Не знаем дали ще вали, на кой стадион ще да е мача, не знаем, че наелоните няма да спрат дъжда, не знаем, че машината за дупки не влиза през входа на стадиона. Какво знаете, бе джанъм? Баси!!! На някои май не им пука дали ще бием или ДА..........

И защо имаме 4-ма контузени, като още не сме почнали първенството! След мача с Тампере очаквам Мъри съвсем официално да си поиска поне трима, защото нас няма кой да ни чуе! Не може 13 футболиста да ти изнасят 50 мача на сезон!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:57 pm 
Аватар

greeny написа:
Познал си. :D Дават го цял ден да вали 8)
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... rom=search

Чудесну, думи няям...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 5:58 pm 

по сичко личи,че мачът ще е на В.Левски .. сега ще ревете ли,че е на В.Левски ?!

само да кажа,че билети за А сектор няма .. поне така каза бабичката на някво момче на другата каса ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:03 pm 
Аватар

Предлагам форума да се затвори и да се отвори след като мине мача.Тука е станала баси картинката.Айде всички на кино преди мача. :lol: Абе верно отбора нали ходеше на кино преди важните мачове,нещо несъм чул тая вечер да ходят, я на "Гладиатор", я на нещо от тоя сорт. 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:16 pm 

Няма пък да вали :lol:
http://btv.bg/weather/?magic=five

Последна промяна JoVani на Пон Авг 06, 2007 6:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:22 pm 
Аватар

няма значение дали ще вали или не!!! няма значение дали ще играем на герена или на националния!!! единственото което има значение е да сме до момчетата и да дадем сичко от себеси да ги подкрепим за да се поздравим с победата!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:24 pm 
Аватар

МАЧКАЙ ЛАВИНО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:26 pm 

MiniGonzo написа:
няма значение дали ще вали или не!!! няма значение дали ще играем на герена или на националния!!! единственото което има значение е да сме до момчетата и да дадем сичко от себеси да ги подкрепим за да се поздравим с победата!!!

ми как да сме до момчетата като незнаеме на кой стадион да отидем :roll: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:29 pm 

Няма ли да го дава някоя ТВ :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:31 pm 
Аватар

temida написа:
Няма ли да го дава някоя ТВ :?:

нова тв

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:31 pm 

писах го вече.....по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ще дават мача...ама мерси да зяпам ТВ ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:33 pm 

нова тв :smt041

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:33 pm 

Вънка нек' си вали,баце,я съм си на сушина 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:36 pm 

L_S_BaNKiA написа:
Вънка нек' си вали,баце,я съм си на сушина 8)

ако секи мисли като тебе незнам до каде ше я докараме.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 6:38 pm 

Хора какво искате Наско да мотивира отбора.Те сами трябва да се мотивират и да се реваншират на тази публика.Не се притеснявайте за мача.Миналата година мислехме че ще бием Бремен а тази година се притесняваме от някакви си тампере.А относно изказването на The Blue Champions "Сега ще ти кажа като влезнеш в "Б" сектор тръгваш на ляво след това прескачаш първата ограда след това и втората отиваш в "А" и там си търси мястото" ще го оставя без коментар.Просто не мога да разбера защо трябва да се нападаме.Но както и да е.
САМО ЛЕВСКИ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]