forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 7:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:13 pm 
Аватар

Administrator написа:
STALKER написа:
На Герена нема дренаж и терена става на локви за отрицателно време, трябва да сме пълни идиоти, за да се набутаме там на тези дъждове, при положени, че го има Васил Левски, където условията при всички положения са по-добри

Тебе те мързи да отидеш до "Герена" ли, че си толкова голям защитник на Васил Левски?
Стига сте ми говорили глупости - няма значение на кой стадион сме, важното е да си играем играта, играта от която няма и следа този сезон или поне за сега не сме я видяли в първите два мача :!:
Писна ми от скапани оправдания! За първи път пиша гневно във форума и не съжалявам за това, защото два дни се изписаха какви ли не неща за това как щели нашите ритнитопковци да играят в локви! Дреме ми! За това им плащат и са длъжни да играят :!:

Тия гъзове, дето се водят ръководство на Левски, са длъжни да осигурят максимално най-добри условия за игра, от там вече е работата на футболистите...От какъв зор се набутваме в тинята на Герена, не мога да разбера?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:16 pm 
Аватар

JleBcKaP написа:
Що с Марсилия не говорехте така бе смешници! не сте никви ЛЕВСКАРИ щом подценявате отбора заради някъв дъжд .. колко пъти сме играли срещу цесека на дъжд и ги мажеме бе смотаняци!

чакай бе, откъде го измисли това "подценяване" ? факт е, че ситуацията изглежда яко абсурдна. вчера определят стадиона, днеска се молели незнамсикво, а Мъри щял да настоява за националния.. и да не са знаели със сигурност, че ще вали, можеха съвсем спокойно да се презастраховат, да си играем на Васил Левски и да не си пишем три страници глупости :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:17 pm 

STALKER написа:
Administrator написа:
STALKER написа:
На Герена нема дренаж и терена става на локви за отрицателно време, трябва да сме пълни идиоти, за да се набутаме там на тези дъждове, при положени, че го има Васил Левски, където условията при всички положения са по-добри

Тебе те мързи да отидеш до "Герена" ли, че си толкова голям защитник на Васил Левски?
Стига сте ми говорили глупости - няма значение на кой стадион сме, важното е да си играем играта, играта от която няма и следа този сезон или поне за сега не сме я видяли в първите два мача :!:
Писна ми от скапани оправдания! За първи път пиша гневно във форума и не съжалявам за това, защото два дни се изписаха какви ли не неща за това как щели нашите ритнитопковци да играят в локви! Дреме ми! За това им плащат и са длъжни да играят :!:

Тия гъзове, дето се водят ръководство на Левски, са длъжни да осигурят максимално най-добри условия за игра, от там вече е работата на футболистите...От какъв зор се набутваме в тинята на Герена, не мога да разбера?!?

стига рева бе позьор .. не идвай на герена и тва е .. с марсилия го божествахте Герена .. а сега ви е виновен .. НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ ТОГАВА!

ГЕРЕНА Е НАШИЯТ ДОМ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:18 pm 

onephake написа:
JleBcKaP написа:
Що с Марсилия не говорехте така бе смешници! не сте никви ЛЕВСКАРИ щом подценявате отбора заради някъв дъжд .. колко пъти сме играли срещу цесека на дъжд и ги мажеме бе смотаняци!

чакай бе, откъде го измисли това "подценяване" ? факт е, че ситуацията изглежда яко абсурдна. вчера определят стадиона, днеска се молели незнамсикво, а Мъри щял да настоява за националния.. и да не са знаели със сигурност, че ще вали, можеха съвсем спокойно да се презастраховат, да си играем на Васил Левски и да не си пишем три страници глупости :idea:

имаме си клубен стадион :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:18 pm 
Аватар

Не смятате ли че изглеждате смешно с тва ваше "притеснение"(да не кажа насиране) относно крайния изход на мача :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:19 pm 
Аватар

И са кво? Щом сме на Герена, очакваме подкрепа и от боята по стените? Нямам нищо против стадиона, ама прав е Сталкер, че ръководството ни трябваше да подсигури перфектни условия за реванш. какво като съм си у нас и трябва да вдигна 300 кг от лежанка. Ако иска и жената и детето, барабар с баща ми и майка ми да ми скандират името, пак няма да мога да ги вдигна........щото нямам лежанка. Демек НЯМАМ УСЛОВИЯ. Баси сдуханата ситуация! Ние играем бърз, техничен и комбинативен футбол, а искаме да бием троловете в разорана нива. Там ТЕ ще се чувства по-добре! Аз поне така мисля! Някой против?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:19 pm 
Аватар

JleBcKaP,стига си обиждал бе... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:21 pm 
ЛЕВСКИ е с три класи над Тампере!
Ако загубим, което не ми се вярва ще сме си виновни ние!
Това е! Ако ще мача да е на луната!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:22 pm 

Aко още някой намекне, че играчите ни са лигльовци, ше изперкам :evil: Стига сте се стегали, че се чорбаризирахте тотално.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:23 pm 
Аватар

за всичко е виновен ........ дъждът :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:25 pm 

Стадиона беше заявен преди 1 седмица :idea:
Някой са толкова прости, че каквито и километрични постове да пиша, ще си останат прости...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:26 pm 
Аватар

тЕка е, абсЕлютно!!!!
Нещо черно тото за мача нема ли да си спретнем бе? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:27 pm 
Аватар

JleBcKaP написа:
STALKER написа:
Administrator написа:
STALKER написа:

стига рева бе позьор .. не идвай на герена и тва е .. с марсилия го божествахте Герена .. а сега ви е виновен .. НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ ТОГАВА!

ГЕРЕНА Е НАШИЯТ ДОМ

Алооооооу, я влез в час бе! Герена може да е твоят дом, но не всички живееме в долината на глинените гърнета!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:28 pm 
Аватар

Carthagen написа:
Някой са толкова прости, че каквито и километрични постове да пиша, ще си останат прости...

Ако ме визираш, ще обърна внимание на правописа ти! Сложните хора пишат "НЯКОЙ" в ед. ч., а използват "НЯКОИ" за мн. ч. Ако не ме визираш - ТИ ЩО НЕ МИ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:29 pm 
Аватар

Е не :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:36 pm 

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Carthagen написа:

Ако ме визираш, ще обърна внимание на правописа ти! Сложните хора пишат "НЯКОЙ" в ед. ч., а използват "НЯКОИ" за мн. ч. Ако не ме визираш - ТИ ЩО НЕ МИ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ако не говоря за теб, ти какво ми обръщаш внимание :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:43 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
STALKER написа:
Алооооооу, я влез в час бе! Герена може да е твоят дом, но не всички живееме в долината на глинените гърнета!

Ти затова ли искаш Васил Левски? Дъжда е само повод? А го искаш защото ти е по-близо?

Не знам дали ми е по-близо, по средата ми е, не съм го мерил с линийка. Тва, че ми е по-приятно да ходя на Васил Левски е едно на ръка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:59 pm 
Аватар

Герена и "Васил Левски" са в два съвсем различни климатични пояса. Как никой не се сети да заяви и двата стадиона... та да можем да джиткаме първите 45 минути на "Георги Аспарухов", а като завАли да палим Неоплана и да довършим двубоя на кристално небе и пълнолуние на Националния... Да ги еба в плиткоумните ръководители... като не им идва овреме... да разстилат найлони... :evil:

Носете си само сини, бели и жълти чадъри, моля... за да спретнем неква фетска хореография. Елате 30 минути преди началото, за да можем да се наредим в готина форма.

П.С. Това сериозно - хващайте го мача, докато е на 1,40 на онлайн букитата. Няма такъв подарък :!:

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:02 pm 
Аватар

На Васил Левски наистина идват повече хора, това е факт.
Колкото до чадърите, по-скоро ще са дъждобрани :wink:

И, разбира се, BLUES(Finland) на мегафона да ги псува на техния език :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:05 pm 
Аватар

Интересно ми е колко от вас дето се притесняват дали "лигльовците" ще бият в някъв протоколен мач, щото щяло да вали :shock: :shock: :shock: ще са на мачовете от първенството ако отпаднем..

Go
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:25 pm 

Administrator написа:
STALKER написа:

Аз си мисля,че Васил Левски в тези условия е с пъти по-добре за Левски а не за публиката,поне аз ще пътувам 1000 км. за да подържам отбора в този решителен мач и дали ще пропътувам още някой друг километър в повече ме б.х ,мисля че ако наистина вали,при тоя дренаж на Герена топката ще се спира в локвите и при недай си боже някоя наша контра цялата им защита ще може да се прегрупира и пак зор,трябва да шутираме от центъра а там шанса за гол клони към 0.А това че от футболистите си зависи спор няма,да ама ако е някой добър отбор който идва да играе футбол,а не такива дървари които от първата минута ще забъркат бетона и ще рушат играта и лошият терен ще е прекрасно условие за това.Малките неща правят големите,колкото и маловажно да им се струва на някои терена мнооооого грешат,сигурен съм че това е една от ключовите причини за успех(лично мнение).И съм сигурен че от ръководството бяха имали и най-малка представа ,че ще вали нямаше да стигнем до Герена,но типично по български,нали е август месец, слънце грее ,тревата съхне на Герена,кой ли пък мисли за локви по това време на годината :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
На Васил Левски наистина идват повече хора, това е факт.
Колкото до чадърите, по-скоро ще са дъждобрани :wink:

И, разбира се, BLUES(Finland) на мегафона да ги псува на техния език :lol:

Аз на мегафона не ща! Не ги разбирам тия, дето ходят по мачове и по два часа само прави стоят и викат... абе колеги, зад вас има зрители - те са дошли да гледат футбол, а не да им се пречи и да им се надува главата. Като ви се скача толкова - отидете на забава с дискомузика.

Добре, че рано се усетих и вече в ония страничния сектор не ходя. Обичах там, щото билетите бяха евтинки, ама край вече. Преориентирах се към "В", ама и там много неспокойни люде, да го еба, викам си аз- по-скъпо, требе да е и по-цивилозовано, ама нема братче. Сега вече намерих своето място и срещу солидна сума мога да се наслаждавам на комфорта на своята седалка, неподправения вкус на тиквеното семе... а дъждът НЕ е мой проблем, защото имам протекция от мащабна козирка.

Все пак обаче мога да дам своя принос за отбора - ще раздавам флайерчета с популярна ода на фински, която принципно е за възхвала на бог Один, но има и цинизми, та гостите нема как да не се обидят

П.С. Пак натъртвам - букмейкърите са напълно заблудени, заради изненадващия развой в първия двубой... набивайте смело месечните възнаграждения за наш'те.

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:44 pm 
Аватар

kNoCkOuT написа:
Интересно ми е колко от вас дето се притесняват дали "лигльовците" ще бият в някъв протоколен мач, щото щяло да вали :shock: :shock: :shock: ще са на мачовете от първенството ако отпаднем..

Общо взето около 80-90 % от тях няма да са. Не говоря за тези тук във форума, а по принцип. Позната история, колкото и да ми е мъка - "Кво да ходя да ги гледам" , "А срещу Марек знам че могат, то и аз мога" , "Тез купените мачове не ми се гледат" ... няма кво да се лъжем, манталитета на нашенеца е много зле в това отношение.

А за терена - а бе не В. Левски щеше да е по-добре, ако вали. Много по-лесно се руши игра на труден терен, а те точно това ще правят. От другата страна - нашето си е игра с много пасове, задържане на топката - това се прави трудничко на кофти терен. Така че на мнение съм, че по добре щеше да е на националния стадион от тая гледна точка, ама нито ще ни е оправдание, ако се издъним, нито ще е оправдание да не се отиде на мач.

Айде със здраве и САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 9:47 pm 
Аватар

BLUES(Finland) написа:

П.С. Пак натъртвам - букмейкърите са напълно заблудени, заради изненадващия развой в първия двубой... набивайте смело месечните възнаграждения за наш'те.

;-)

Коефициентите за нашите в Интернет са около 1.25 - 1.30 :? :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 10:02 pm 
Аватар

Не е така. Почти навсякъде тръгват от 1,35 и даже отбелязват покачване. Доста странно движение на пазара... но до утре очаквам 1,50 в "по-добрите магазини".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 10:16 pm 
Аватар

хм днес четох топ спорт и там тея са ни зели за ташак , отписали са ни !!!!!
искам да ги спукамме тука с колкото се може пове4е!
тая какви са ги говорили ........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:05 pm 

Концентрация и пределна мотивация.От това имаме нужда.Вече теренът какъвто и да е ние сме длъжни да спечелим този мач.И с Барса играхме на дъжд като гости но това тях не ги затрудни.Сега и ние трябва да покажем какво можем...
Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:09 pm 
Аватар

Сираков още ли стреля животинки ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:12 pm 

L.O.V.E. Machine написа:
Сираков още ли стреля животинки ?

Ma той верно ли е на сафари дееба? Аз мислех, че тва е некъв ташак... Дано се върне за реванша.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:15 pm 
Аватар

Сираков е нужен за разбора преди мача... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]