forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 4:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:10 pm 
Аватар

Проблема е ,че сините отричат за Рабех :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:12 pm 
Аватар

на 90% съм сигурен , че ако продадеме Бабангида ще се оборудваме с някой нов нападател... и ако вземеме наистина и Рабех...
ей този Батков ще ми стане любимия президент... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:17 pm 
Аватар

Цитат:
Мароканският журналист Хосани: Левски ще удари десетката с Рабе

Той обаче изприказва най-много думи за Юсуф Рабе.
"Сериозно ли ще идва в Левски (София)?", възкликна колегата Хосани.

"Той е уникален играч! На 22 години е, но е много зрял за възрастта си. Знаете, че ние журналистите малко обичаме да преувеличаваме нещата, но за мен в Юсуф има нещо от отличната позиционна игра от най-силните години на Франц Бекенбауер - през 70-те. Умее да застане винаги където трябва. Играе отлично с глава. Изпълнява много добре наказателни удари. Пасовете му са точни като по конец. Той е в основата олимпийският ни тим да се срещне с Камерун. В предния кръг Мароко победи Ботсуана с 1:0, след като голът бе отбелязан след пас на Рабе. Не случайно още в много млада възраст бе следен от Реал (Мадрид).

Игра малко в Саудитска Арабия в отбора на Ал Ахли. Кариерата му в Мароко започна във ФЮС от Рабат, а през последния сезон премина във ФАР. Въпреки че двата отбора са съперници, феновете и на двата тима го обожават. Умее да контактува с медиите. В отборите, където е играл, никога не е създавал конфликти. Въобще в Левски, ако го вземат, ще бъдат много доволни от него. Просто ще ударят десетката. Пожелавам му успех. Смея да твърдя, че от тримата той най-бързо ще се аклиматизира в състава на "сините". За тримата наши сънародници това ще е добре дошло да бъдат заедно. Ще могат от една страна да запазят идентичността си, което е важно за психиката на всеки чужденец в друга държава.

От друга страна, ще могат да дадат всичко за Левски, защото са заедно. Компактно ще помагат на отбора. Знам, че Левски спечели за тази година шампионата и купата на България. Няма по-добро нещо за един футболист да се доказва в европейските клубни турнири. А ако Левски повтори успеха си от миналата година и влезе в Шампионската лига, това ще е невероятен трамплин и преживяване и за двамата убеден е Хосани.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:28 pm 
Аватар

Щеше ми се тези трансферни информации да намерят потвърждение от най-нормалното за това място - официалния сайт. Но същия категорично не ще да ми се зареди вече от доста време :(.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:33 pm 
Аватар

Гонг също не излизат с никаква информация за подобен трансфер, което ме кара да мисля, че и Желю Станков е станал от журналята, които търсят само сензации... Точно този човек пусна бомбата, че взимаме Стоян Колев и на следващият ден всичко бе отречено...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 2:42 pm 

Тоз Рабе мноо дОбър бе, аре да уцелим десетката и тоя нещастен педал Батков да не се прави на чичо Сруч и да го вземе :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 3:34 pm 
Аватар

На мен ми се чини, че ни трябва по-скоро градивен халф.Ако има кой да връзва играта и да подава пасове и Бабангида може да вкарва.Вижда се че Телкийски и Бардон са на моменти.Ама нейсе поживьом - увидем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 3:44 pm 
Аватар

Гонг ще пуснат новината, само ако някой от нашите им потвърди. Излезе ли там, всичко вече ще е ясно. А това "от сините отрекоха", нито се споменава източник, нито нищо. Може да са питали чистачката на Герена и тя да е казала, че не знае. Дори и да е вярно обаче, Мъри и Наско никога не са говорели предварително, преди всичко да 100% сигурно, т.е да се появи със син екип на тренировка :wink: Батков яко компенсира по тая линия де, ама сигурно е зает нещо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 4:42 pm 
С идването на Рабе, вече ще имаме алтернатива на Живко от дясно в защитата, а и май Мъри ще може да го използва на мястото на дядо Боре (когато е контузен или уморен) без да му се налага да променя схемата на игра. Видяхте ли, че има полза от тези мачове за суперкупата? Ако не беше този конкретен мач Батков надали щеше да повярва, че само с Живко и Борко Стойчев от дясно на защитата нещата нямаше да вървят толкова гладко.

Мисля, че титулярния състав е почти ясен вече:
Петков, Рабе, Топузаков/Бензукан, Вагнер, Томашич/Бензукан, Ричард, Боримиров/Тасевски, Бардон, Йовов, Домовчийски, Телкийски

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 4:46 pm 
Струва ми се, че дори и да не вземем нападател пак ще сме ОК. Валери ще си бъде титуляр, Данчо златна резерва, а Мариан просто трети централен нападател. Не се притеснявайте, че нещо не го налагаме много в момента. След като си тръгне Бабангидата ще се наложи да започнем да го налагаме, а не забравяте, че в психически аспект на него няма да му трябва чак толкова подготовка. Нали той е първия ни голмайстор в ШЛ.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 5:13 pm 

Терзо, туй дет си го цитирал е от 20 юни :wink:
По нова телевизия крума също каза за трансфера

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 5:17 pm 
Аватар

Т'ва беше идеята, че линковете под днешната статия са отпреди месец обаче пак ги цитират тъпите журналисти :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 5:34 pm 
Аватар

Докато не го видя със син екип,не вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 6:22 pm 
Аватар

току що Мъри директно по Нова тв каза...няма НИЩО свързано с трансфер на Рабех...всичко е спекулация на журналистите....

не виждам какво толкова се радвате.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 6:28 pm 
Аватар

targovishte написа:
току що Мъри директно по Нова тв каза...няма НИЩО свързано с трансфер на Рабех...всичко е спекулация на журналистите....

Eeeeee, ти пък сега. Оставини да се порадвеме още един ден. Бързаш да ми развалиш неделното настроение.

SZ_FEN написа:
Ако не беше този конкретен мач Батков надали щеше да повярва, че само с Живко и Борко Стойчев от дясно на защитата нещата нямаше да вървят толкова гладко

:shock: :shock: :shock:
Не, не ми казвай, че Батков чак сега е разбрал, че ни трябва човек от дясно. Ние тука това го знаем от както си тръгна Пелето. Не може адвоката, чак толкова да е заблуден.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 6:38 pm 

targovishte написа:

Да, а я си спомни кой сайт първи каза, че Мъри е новият национален селекционер ( Дон Балон ), а междувремменно той продължаваше да отрича... И в крайна сметка след около 1 седмица стана ясно, че именно Мъри ще е треньор за двата мача.
Не знам за вас, но аз съм оптимист по тоя въпрос :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 6:43 pm 
Аватар

И аз мисля, че все още е възможно да стане. Предполагам, че Мъри е казал, че на този етап няма такова нещо, което оставя въпроса отворен. Нормално е да си мълчат. И все пак дано Станков си е свършил работата. Иначе се превръща в жълт журналист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 7:45 pm 

Сега пък по кз казват, че до вторник максимум били сигурни, че здравков ще бъде представен като ново попълнение на Левски.
Ебаси меча стаа работата-тука има тука нема :wink:

пп:Kryten, правилно предполагаш-така каза, но каза още, че нямало такава информация в клуба :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 7:51 pm 
Аватар

Сега го слушам, абсолютно нищо не казва в действителност освен стандартните отговори - и за Емо Ангелов и за Рабе. Нямало информация... на този етап нямало нов футболист... какво друго да каже. По принцип Мъри говори пред журналистите колкото да не заспи. Ако наистина ще продават Ангелов ще е цинично да не вземат друг нападател. Все пак някакво раздвижване има със сигурност, остава да почакаме и да видим

edit:
Цитат:
„До колкото аз знам няма такъв трансфер. Така че това за мен е решение на отделен човек да го публикува. До този момент Левски не е привлякъл друг футболист, поне аз не знам такова нещо”,

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:19 pm 

РАБЕХ В ЛЕВСКИ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:19 pm 

ГОНГ :arrow: РАБЕХ В ЛЕВСКИ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:23 pm 
Аватар

Честито!

Малко ми е кофти за Топчо, но даде много за отбора. Все пак не е като да е умрял, де.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:26 pm 

Вече е сигурно :wink: Браво

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:33 pm 
Аватар

Значи еваларка на Желю Станков... :wink: Евала на БАтков, сега остана нападателче да вземе и мисля ,че сме ОК отвсЕкъде :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:37 pm 
Аватар

наистина едно голямо браво за това! заслужиха го каточели ?
но аз предпочитам ако може да задържиме топчо определено ни трябва поне един играч с такова съре и душа за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:39 pm 
Аватар

доволен съм, сега мога да ......заспя щастлив :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:42 pm 
Аватар

По-добре късно, отколкото никога. Банално, но вАжи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 9:59 pm 
Аватар

Не съм се радвал така на трансфер от много отдавна (даже не помня изобщо да съм се радвал така). Ако наистина е по-добър от Бензукан значи догодина защитата ни ще е желязна. Най-хубавото е че двамата мароканци са играли заедно и се познават и ще им е много по-лесно да се аклиматизират. Сега ако продадем бабангида и купим истински таран селекцията ще е перфектна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 10:05 pm 

Бензукан е казал,че Рабех му е идол и се учи от него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 10:13 pm 
Аватар

significantone написа:
Не съм се радвал така на трансфер от много отдавна (даже не помня изобщо да съм се радвал така). Ако наистина е по-добър от Бензукан значи догодина защитата ни ще е желязна. Най-хубавото е че двамата мароканци са играли заедно и се познават и ще им е много по-лесно да се аклиматизират. Сега ако продадем бабангида и купим истински таран селекцията ще е перфектна.
Аз пък хич не се радвам, щото все още тва са журналистически драсканици и един бог знае дали тоя е вече наш играч или не, докато не каже мустакО за Рабе аз не вервам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]