vale_pika написа:
LSFC написа:
Не бе, те всичките звезди от световното за младежи се редят пред "Леге" и молят Баждеков да ги похвали пред Батков :Д
И тъй като поне 57 пъти в последните 20 страници видях фразата "неправилна трансферна политика", искам сега господата, които защитават тази теза да ми дадат САМО ЕДИН пример с български отбор с "правилна трансферна политика" според техните възгледи. Мерси.
Донякъде Литекс имат превилна трансферна политика, поне що се касае до "ин". 90% от чужденците минали през тях са добри футболисти. Но при тях пробелма е че се казват Литекс, и затова не успяват. Ако ние имахме тяхната трансферна политика, говоря специално за привлечените чужденци, смесена с налагането на някой от нашите юноши и таланта на Мъри,
ще се добижим максмално до водещите балкански отбори.И не мога да разбера защо непрекъснато се опитвате да сравнявате ЛЕВСКИ с отбри от България? Разширете си периметъра малко. Ние не сме отбор за домашна консумация. И на децата е ясно, че в момента най-стойностният тим в родното ни първенство е ЛЕВСКИ. Мислете глобално или поне "балкански" !!!
И една новина от дарик: Елтон е отишъл на проби в Черноморец /истинския/. И вече виждам как другото лято го взимаме за 400 000 - 500 000 лв.
За Литекс даже ми е смешно, че ми говориш.. кажи на кой на мястото от нашите си нападатели виждаш един Сандриньо примерно или поне ми кажи един техен легионер, който може пре-спокойно да замести наш титуляр в ЛЕВСКИ, аз поне не се сещам за такава "звезда"...
Незнам вече ама си мисля, че твойто състояние е болестно :идеа: Какво да се доближаваме до водещите балкански отбори като ЛЕВСКИ СОФИЯ със сигурност е един от 5те водещи отбори на Бълканския полуостров и най-вероятно това се дължи на неправилната трансферна политика ! За какво доближаване ми говориш незнам... мислете глобално... какво по-глобално виждаш от 1/4 финал в УЕФА и класиране за групите за ШЛ в една година ? Почвам да си мисля, че скоро ще ми напишеш, че не съм искал да бием Челси, Барса или Вердер и сигурно ще го напишеш, но вече смятам и аз да се откажа от този спор. Ти ми пишеш от 5 дена какво щяло да стане, аз ти пиша какво е станало.. надявам се да не се окажеш прав, за това което предвиждаш заедно с хидън и ко, обаче дори и да стане, това няма да ми промени мнението, че в момента се прави най-доброто за отбора, резултатите са налице и публиката леко полека ще почне да се връща на стадиона и вместо да се приветства всичко добро, което сториха футболистите, Мъри, ръководството и прочие, отново се проявява "добрата" стара българска черта - негативизмът.. защо винаги трябва да мислим за "тъмното бъдеще, което ни очаква", а не се наслаждаваме на стетлите години дошли за нашия любим отбор, защо ?
Том е със сигурност по-добър от коприваров, бабангида и джаейоба. Горе-долу на нивото на Йовов но е по-млад. Единствено Валери и Хичо по никакъв начин не бих ги сменил с него. Йеленкович е приблизително класата и опита на Боримиров и доста по-добър от М.Иванов. Жан-Филип Кайе беше доста добър играч, поне колкото Топчо и Томашич. За Новакович дали е нужно изобстто да коментирам, за разлика от разни генковци и тошко колевци, този играч наказваше не само малките отборчета у нас. Типичен голмайстор, идеален за бг първенството. Ние такъв играч нямаме. Даже и Гонзо нямаше такива реализаторски качества, но компенсираше с борбеност и сърце, така че все пак беше по-добър. Сега ще видим този "стрелец" в чорбата. Да не се окаже все пак че в Бг може да дойде класен играч, ама не и при нас...