forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 9:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 12:39 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Капацитетът Тодоров се е изказАл :twisted:

Абе к'во говориш... ебати тъпака... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 12:46 pm 

ЛОРАН ЛЬОРОА Е ЧАКАНИЯТ НА ПРОБИ В ЛЕВСКИ

Както Гонг информира снощи, до няколко дни в Левски на проби ще пристигне централен нападател. След проучване се разбра, че това е французинът Лоран Лероа.

Лероа (в превод от френски фамилията значи Кралят) е роден на 16 април 1976 година. Висок е 178 см. и тежи 63 кг. Първият му мач в елита на Франция е с екипа на Кан през 1996 година.

След два сезона в Кан, Льороа играе в ПСЖ, а през 1999 година става шампион на Швейцария с екипа на Сервет. Връща се в родината си и четири сезона играе в ПСЖ. Последователно облича и екипите на Троа, Кан, Бордо и Кретей.

В момента Лоран Льороа е свободен агент и ще пристигне на проби в Левски по предложение на Седрик Бардон, с който са играли преди време заедно.

официално от Гонг.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 12:46 pm 
Аватар

Бивш нападател на ПСЖ и Бордо пристига в Левски
:arrow: http://topsport.ibox.bg/news/id_1317771678

Лорен Льороа ще изкара проби при "сините" на лагера в Правец
Бившият нападател на Пари Сен Жермен и Бордо Лорен Льороа ще пристигне на проби в Левски до няколко дни, научи Топспорт. 30-годишният французин в момента няма отбор, като за последно е играл за втородивизионния Кретей, където има 11 мача и 1 гол през миналата година.

Льороа, който е шампион на Швейцария със Сервет през 1999 година, идва по препоръка на сънародника си Седрик Бардон и ще изкара около седмица със "сините" на подготвителния лагер в Правец. Ако бъде одобрен от наставника на шампионите Станимир Стоилов, Льороа ще подпише договор с клуба и ще замине с отбора на лагера в австрийския град Линдабрун.

Французинът играе за столичния гранд от Париж в периода 199-2003 г., когато има общо 62 мача и 12 гола в Лига 1 и 18 мача и 6 гола в европейските турнири. В Бордо пък нападателят има само два мача през сезон 2005/2006, след което преминава в Кретей.

Льороа е гласен за заместник на някого от триото Домовчийски-Емил Ангелов-Джайеоба, за които има оферти на "Герена".

:arrow: Станимир Стоилов: Няма да продаваме играчи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:16 pm 

Тука Мъри споделя някои неща, свързани с трансферите -> http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=56277

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:17 pm 
Аватар

Тъмния ще го огрее скоро Руска петолъчка.......мамицата му :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:20 pm 
Аватар

Французин, бял, играл в прилични отбори, с препоръка от Бардон, какво повече...Бабангида да почва да учи китайски и да докара някой долар в клубната каса...Дайо твърдо да остане - все пак трябва да остане някой да бъде ебаван, за да се запази добрата атмосфера в клуба :lol:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:22 pm 
Аватар

nazional написа:
Французин, бял, играл в прилични отбори, с препоръка от Бардон, какво повече...Бабангида да почва да учи китайски и да докара някой долар в клубната каса...Дайо твърдо да остане - все пак трябва да остане някой да бъде ебаван, за да се запази добрата атмосфера в клуба :lol:

аз викам да се оттървем от бабангида без значени дали ще зимаме някой или не... по добре наско курдов да играе место тоя...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:33 pm 
Аватар

Наско Курдов требе да прекара две години във фитнеса преди да почне да играе за Левски, точно едно рамо му е нужно и изхвърча...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 1:40 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Наско Курдов требе да прекара две години във фитнеса преди да почне да играе за Левски, точно едно рамо му е нужно и изхвърча...

Да, при положение, че ще го ползваме за таран, но той не е такъв ;) Той е по-скоро нещо като Генков или Бербатов преди 2-3 години... лек, бърз, техничен нападател

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 2:02 pm 
Аватар

На Курдов му е време да мине в първия отбор.Обаче Мъри нещо ми се струва недоволен от него.Много му мътят главата на момчето.Френския крал няма да е лошо да го вземим. :roll: Ръководството да вземат да застъпят по-здраво за Рабех, при положение че той е първия който Мъри е искал. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 2:35 pm 
Аватар

Аз мисля,че е време да ме отблокираш у скайп :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 2:37 pm 

Тоя новия мароканец е сбъркал отбора, трябваше да отиде в МиньорО. :D :D

"Шофьор ли сте?
- Да, но нямам собствен автомобил. Надявам се един ден да си купя. ГОЛФ е любимата ми кола"

Може да си вземе 2ка, с шибидах, продават се с пълна колекция от чалга, и музиката ще му допадне.
http://7sport.net/7sport/levski/d4724_6.htm

го знаят по целия свят !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 2:57 pm 
Аватар

LSFC написа:
Как реши, че му е време да мине в първия отбор, когато в него са имената на Йовов, Домовчийски, Ем. Ангелов и Джаеоба :roll:

Йовов е крило, Дайо е далеч от позната форма, Бабнгида не става за Левски според мен...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 2:59 pm 
Аватар

На мен фаворитът за напускане е Емо Ангелов. Просто никога няма да забравя като не уцели вратата срещу Удине там...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 3:01 pm 
Аватар

LSFC Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Как реши, че му е време да мине в първия отбор, когато в него са имената на Йовов, Домовчийски, Ем. Ангелов и Джаеоба

Последните двама няма да ги коментирам. :wink: Колкото до Йовов мисля и ти си забелязал, че не е типичния нападател,крилото си е за него. :wink: Идеята ми беше по-скоро Курдов да започне да тренира с първия отбор, да се докосне до обстановката в съблекалнята.То и в другите линии има хора, които неиграят всеки мач.Сега като направят "Б" отбора Курдов и останалите ше си цъкат там. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:06 pm 
Аватар

Утре пристига френският нападател в Левски
25 юни 2007 | 14:32

Ръководството на шампиона Левски съобщи официално, че утре към подготвителния лагер на тима ще се присъедини френският нападател . Лоран Льороа. Французинът ще пристигне в Правец, като ще изкара няколко дневен пробен период. Ако бъде харесан от спортно-техническото ръководство, ще подпише договор с Левски, като ще замине на лагер в базата Линдабрун в Австрия с отбора.

Играчът е препоръчан на ”сините” шефове от сънародника му Седрик Бардон, който е основна фигура в отбора на Станимир Стоилов. Льороа е свободен агент, а преди това се е състезавал последователно за френските Валенсиен, Кан, ПСЖ и Бордо, от където за последно е бил преотстъпен на Кретей. В парижкия гранд е играл цели пет сезона. Нападателят е роден на 16 април 1976 г., висок е 178 см. и тежи 68 кг.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:13 pm 

Laurent Leroy??
тва момче до преди няколко години беше просто убиец..
после имаше някакви контузии, пък и се изпокара с шефовете в псж..
но ако си е върнал дори 50% от предишната си форма, би си заслужавало да го вземем. за справка, ако на някой му се търси из youtube двата му гола за псж с/у ла коруня...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 4:17 pm 

един приятел каза че някакви французи с които работел му казали че тоя е бивша голяма надежда на френския футбол... Не знам моментната му форма каква е... Щом е на проби, да идва... Мъри ще го прецени... :wink:

http://youtube.com/watch?v=9jutv-RTIa4

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 7:35 pm 
Аватар

Не знам какви са му качествата на този французин, но когато селекцията в един отбор се прави с близки и познати на футболистите, значи скаутите и мениджърите може само групово да си заровят главата в земята.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 7:39 pm 
Аватар

3941 написа:
Не знам какви са му качествата на този французин, но когато селекцията в един отбор се прави с близки и познати на футболистите, значи скаутите и мениджърите може само групово да си заровят главата в земята.

8 страници изписах за да го обясня това.
Ама освен скаути трябва и някой да плаща......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 9:22 pm 
Аватар

Какъв ви е проблема специално с французина или аз нещо не ви разбрах правилно ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 9:28 pm 
ТерзО написа:
Какъв ви е проблема специално с французина или аз нещо не ви разбрах правилно ? :roll:

Шовинист гаден :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 25, 2007 9:30 pm 
Аватар

Аз проблем с французина като играч нямам никакъв проблем. Надявам се да е качествен футболист.
Възмущението ми е към хората отговарящи за търсенето на нови имена. Не може да получаваш пари за да търсиш подходящи футболисти, а накрая да излезе така че нечий приятел е по-подходящ от всички които си мислел че стават. (приемам мнението на Мъри кой да допусне на проби като меродавно).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 12:16 am 
Аватар

Е това за нашите селекционери е повече от ясно - пълен траак са, щом и Наско накрая избухна, значи работата е мега махленска. Мирчо Димитров ми е любимия :lol:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 12:34 am 

3941 написа:

а такааааа кой са ни скаутите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 12:50 am 

След броени часове, вероятно ще видим франсето по син екип :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 1:37 am 

Дано го вземем французина. Преди няколко години беше един от силните френски футболисти в първенството им. Сега вероятно не е в същата форма,но да се надяваме че като Бардон ще изживее втора младост в Левски. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 11:13 am 
Аватар

Цитат:
Трансферът на мароканския национал Юсуф Рабе в Левски е пред провал.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов искаше на всяка цена да има в състава си талантливия халф.

Юсуф Рабе бе уточнил личните си условия с Левски и само оставаше шампионите да се разберат с ФАР (Рабат) за финансовите условия по сделката. В последния момент обаче мароканците настояха за повече пари от първоначално договорените.

В момента от ръководството на Левски се опитват да стигнат до някакво компромисно решение. Така единственият африканец, който ще играе през новия сезон в Левски, е подписалият вече договор Шахиб Бензукан.

къде отиваме...може би... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 11:45 am 

targovishte написа:
Цитат:
Трансферът на мароканския национал Юсуф Рабе в Левски е пред провал.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов искаше на всяка цена да има в състава си талантливия халф.

Юсуф Рабе бе уточнил личните си условия с Левски и само оставаше шампионите да се разберат с ФАР (Рабат) за финансовите условия по сделката. В последния момент обаче мароканците настояха за повече пари от първоначално договорените.

В момента от ръководството на Левски се опитват да стигнат до някакво компромисно решение. Така единственият африканец, който ще играе през новия сезон в Левски, е подписалият вече договор Шахиб Бензукан.

къде отиваме...може би... :roll:

Повтаря се сценария с Тасевски, онези искаха пари, батков не даде и така чакахме една година да дойде без пари ..... понякога просто полудявам при наличието на това скръндзаво ръководство, което може да дава пари за секви бусове, трактори, багери и т.н. вместо да даде 50000-100000 евро повече за някой качествен играч, който при е искан на всяка цена от Мъри

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 26, 2007 12:10 pm 
Аватар

Абе само аз ли съм доволен от селекцията до момента :?: Липсва ни само опитен нападател и ето ти го французина.Какво по-хубаво.Сигурен съм,че ако го земем конкуренцията в нападение ще е огромна,а от това може само да се радваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]