forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 4:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 8:45 pm 

играчи като Топчо, или като Райън Гигс, които са верни до гроб на един отбор са абсолютна рядкост. та в такъв смисъл, въобще не ме шокира и намирам, че е нормално Ст. Ангелов да иска да играе някъде, където ще му плащат по-добре. проблемът е, че има някъде един глупак в тази история, но и това ще се разбере "като му дойде времето":
- или Ст Ангелов се е оставил да бъде подведен, че може ей така да си тръгне,
- или Б & Б са го оставили с някакъв шантав договор, който да му позволи да си тръгне, когато си иска.

във всеки случай, едно е сигурно - той догодина няма да играе в Левски.
та интересното е да видим "как сме" на постовете, на които той играеше:
- вдясно на защитата си имаме Живко, което е ок, но кой му е резервата?
- централна защита - сериозен проблем, особено ако Топчо или Томашич бъдат продадени.. Чакаме мароканеца (Юсуф ли беше?)
- отляво - Вагнер, резерва Минев - нещата са ок според мене.
- халф - Борето по-млад няма да стане, Ричард може и да го продадем, лично аз сум убеден, че един Бардон би се справил доста добре в тази зона. да не забравяме и единствения ни "сигурен" трансфер (Тасевски), който ще играе по-напред.
- крило - Ицо остава, Мечо почти сигурно също, имаме си Хичо (!!!!!), а може би и Копи най-после ще се разиграе - проблеми няма.

та накратко - единствено в центъра на защитата реално губим нещо, но да се надяваме че мароканеца си струва...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 8:57 pm 

Ники Михайлов подписа за 5 години с Фиорентина......отурвахме се :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:02 pm 
Аватар

От къде ти е информацията?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:02 pm 
Аватар

Чакаме новите в Неделя :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:07 pm 
Аватар

63 часа до трансфер в отбора ....
не остана време :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:17 pm 

"Я да те попитам ако работиш в една фирма и ти дават да кажем 500 лева, но имаш възможност в друга фирма да взимаш 1200 лева.."
Пич имал сум тази възможност, ама съм се прибрал в Бг, такаче съм твърдо убеден в това. Плюс това дори и да не е така, предпочитам да работя във фирма където плащат по-малко, ама е по-реномирана, т.е. в бъдеще мога да имам повече опит и от там шанс за някъде другаде. така става. Важи според мене и за футбола. Яд ме е, защото БЕШЕ добър и ставаше

го знаят по целия свят !

Последна промяна Мартин М. на Чет Юни 14, 2007 9:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:17 pm 
Аватар

3941 написа:
63 часа до трансфер в отбора ....
не остана време :)

то тоз трансфер го знаем.....Тасевски.... :roll:

а пелето най вероятно не е направил всичко сам на своя глава....германците казват.....че са пратили факс още във вторник.....баджека да не се прави на ощипан....

иначе най добре е да се маха Ангелов....при всичките ми уважения....за повечето левскари той вече е история.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:22 pm 
Аватар

sportal.bg

Ники Михайлов за пет години във Фиорентина

14 юни 2007 | 19:14

Вратарят на младежкия национален отбор и Левски Николай Михайлов ще бъде играч на Фиорентина в следващите пет сезона. ”Бащата на Николай и шеф на БФС Борислав Михайлов бе във Флоренция, за да се договори за условията с нас през тази седмица”, разки лично тим мениджърът на ”виолетовите” Роберто Рипа пред Sportal.bg . ”Той се съгласи с предложения му от нас договор, като се очаква играчът, който е във ваканция в момента, да пристигне в Италия до няколко дни. Така той ще може да мине медицински прегледи и да подпише 5-годишен контракт”, коментира Рипа.

”Желанието на Фиорентина е да привлече Михайлов, като в родния му клуб Левски ще отидат близо 300 000 евро, както е по правилник. Михайлов-старши разговаря с Панталео Корвино, като лично изпълнителният директор на тима го убеди, че иска на всяка цена да вземе сина му в отбора. Фиорентина е клубът в Серия ”А”, който вярва и инвестира най-много в млади и талантливи играчи, като Михайлов. Затова си мисля, че за българския футболист това е голяма крачка напред в кариерата му. ”, допълни Рипа, който е бивш защитник на Перуджа, Удинезе, Фиорентина, Бари, Тернана и Анкона.

”Освен това вярвам, че Михайлов ще се адаптира близо във Флоренция, след като и сънародникът му Валери Божинов се връща в отбора, след като игра под наем в Ювентус. Плюс това Михайлов ще има предимство да тренира с първия отбор, като ще бъде трети вратар на разположение в тима на Чезаре Прандели. През уикендите ще играe мачове за втория отбор, след като е още млад и има нужда тепърва да се адаптира към калчото”, завърши Рипа.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ники Михайлов: Договорих се с Фиорентина

14 юни 2007 | 19:26

Младият страж на Левски Николай Михайлов потвърди, че очаква до няколко дни да бъде играч на италианския Фиорентина. ”Знам, че от Фиорентина се срещнали с баща ми и се договорили за условията. От мен се чака да отида през другата седмица във Флоренция, за да мина медицински прегледи и да подпиша договор”, сподели Михайлов младши пред Sportal.bg. ”Не искам да говоря предварително, но за момента всичко върви добре, като се надявам да завърши още по-добре. ”Виолетовите” ме искат за пет години, но понеже съм суеверен, не желая да коментирам преди нешата да станат черно на бяло”, заяви 18-годишният вратар, който е на почивка на остров Миконос в Гърция заедно с очарователната си приятелката Николета Лозанова.

”Утре се прибирам в България и ще се разбера с баща ми, кога да отпътувам за Флоренция”, завърши Михайлов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:23 pm 
Аватар

Не подкрепям начина по който Пелето иска да се измъкне, но че Б&Б са уникални циции е извън сякво съмнение, дори Батков наскоро се хвалеше че в ЛЕВСКИ играчи със заплати над 10 000 лева месечно няма, и тва в отбор който допреди 7 месеца игра в Лигата... После се чудим що Макриев, Попов, Бахмумайкаталиев и т.н. юноши бегат, ми на тех сигурно им предлагат по 200 лева. На аутсайдера от Източна Германия Енерги Котбус бюджета е 22 милиона евро, на шампиона на България, взел от Лигата 4 милиона евро е... 3-4 милиона, без един читав трансфер, нищо, тва е повече нема кво да се каже, Ганя да отговори къде са парите, и да не говори за новия рейс, трактор, глоби и т.н. щото за тех я е дал и 10% от квото му дадоха от УЕФА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:27 pm 

Blue_Blood написа:
sportal.bg

най-после :!:

edit
кат гледам, Фиорентина са заинтересувани от най-доброто в Левски - дали не може да им трансферираме един финансов директор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:16 pm 

Blue_Blood написа:
sportal.bg

14 юни 2007 | 19:14

Вратарят на младежкия национален отбор и Левски Николай Михайлов ще бъде играч на Фиорентина в следващите пет сезона. ”Бащата на Николай и шеф на БФС Борислав Михайлов бе във Флоренция, за да се договори за условията с нас през тази седмица”, разки лично тим мениджърът на ”виолетовите” Роберто Рипа пред Sportal.bg . ”Той се съгласи с предложения му от нас договор, като се очаква играчът, който е във ваканция в момента, да пристигне в Италия до няколко дни. Така той ще може да мине медицински прегледи и да подпише 5-годишен контракт”, коментира Рипа.

”Желанието на Фиорентина е да привлече Михайлов, като в родния му клуб Левски ще отидат близо 300 000 евро, както е по правилник. Михайлов-старши разговаря с Панталео Корвино, като лично изпълнителният директор на тима го убеди, че иска на всяка цена да вземе сина му в отбора. Фиорентина е клубът в Серия ”А”, който вярва и инвестира най-много в млади и талантливи играчи, като Михайлов. Затова си мисля, че за българския футболист това е голяма крачка напред в кариерата му. ”, допълни Рипа, който е бивш защитник на Перуджа, Удинезе, Фиорентина, Бари, Тернана и Анкона.

”Освен това вярвам, че Михайлов ще се адаптира близо във Флоренция, след като и сънародникът му Валери Божинов се връща в отбора, след като игра под наем в Ювентус. Плюс това Михайлов ще има предимство да тренира с първия отбор, като ще бъде трети вратар на разположение в тима на Чезаре Прандели. През уикендите ще играe мачове за втория отбор, след като е още млад и има нужда тепърва да се адаптира към калчото”, завърши Рипа.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ники Михайлов: Договорих се с Фиорентина

14 юни 2007 | 19:26

Младият страж на Левски Николай Михайлов потвърди, че очаква до няколко дни да бъде играч на италианския Фиорентина. ”Знам, че от Фиорентина се срещнали с баща ми и се договорили за условията. От мен се чака да отида през другата седмица във Флоренция, за да мина медицински прегледи и да подпиша договор”, сподели Михайлов младши пред Sportal.bg. ”Не искам да говоря предварително, но за момента всичко върви добре, като се надявам да завърши още по-добре. ”Виолетовите” ме искат за пет години, но понеже съм суеверен, не желая да коментирам преди нешата да станат черно на бяло”, заяви 18-годишният вратар, който е на почивка на остров Миконос в Гърция заедно с очарователната си приятелката Николета Лозанова.

”Утре се прибирам в България и ще се разбера с баща ми, кога да отпътувам за Флоренция”, завърши Михайлов.

Е ТОВА ВЕЧЕ Е УСПЕШЕН ТРАНСФЕР. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch :beerch

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:31 pm 

абе футбола е бизнес!!! яд ме е за Ангелов, ама какво мога да направя... ама начина по който си тръгна вече е грозен!
На всички честито!!! А ако някой фен на Фиорентина чете гхахаххахаххаххахахаххахххааа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:39 pm 
Аватар

Сега Фиорентина като ни го даде под наем,тогава ще видите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:44 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Сега Фиорентина като ни го даде под наем,тогава ще видите :lol:

специално за групите на Лигата, щото има опит 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:46 pm 
Аватар

и 2 гола :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:16 pm 
Аватар

Каква ли е трансферната сума - сигурно поне 100 000 EU сме му взели.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:18 pm 
Аватар

3941 написа:
Каква ли е трансферната сума - сигурно поне 100 000 EU сме му взели.

300 000 са еврата..... :wink:
като юноша на клуба...но който няма договор..... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:47 pm 

targovishte написа:

че тоя по-скъп от пелето, бе ... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:49 pm 
Аватар

Да , тва е неква гавра , мое ли Пелето да е толкоз евтин ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:49 pm 
Аватар

:beerch за трансфера на гелосания ЦЪРВУЛ! най накрая ......

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:50 pm 

Geno написа:
targovishte написа:

да ама както беше написано малко по-горе, Пелето не е вкарвал гол в Шампионската лига.. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:50 pm 
Аватар

Geno написа:
targovishte написа:

Е Пелето няма голове в лигата . :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:56 pm 
Аватар

нещо вмирисанко има някъде, ама дано не изплува в началото на новиО шампионат. Много активно се готвят прасюгите за юбилея, а лично на мен ми се ще да го отпразнуват като преди 10 лета. Та, те купуват, а ние продаваме................. Къде ли е истината? Курвенска е тая работа с Пелето и според мен, не той е виновния......... Има сигурно нещо недоизказано, нещо преглътнато, нещо подочуто...... Не беше това начина, по който този юнак да напусне отбора. С ръка на сърцето, той си заслужи всеки един аплодисмент със сърцатата си игра, да сте чули да коментира треньори, ръководство или играчи? Камо ли съдии, беше абсолютно обективен и коректен, така че не очаквам от този човек такава мерзка проява.......... Явно някой в управата се прави на ущипана невеста. Не се притеснявам за играта ни в бъдеще, защото съм съгласен да се обиграват младите играчи, но все пак - СЛЕДВАЩОТО ПЪРВЕНСТВО ИМА САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ :lol:
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:30 am 

Нека да забравим постъпката на Пелето и да се съсредоточим в очакване на нови играчи, евентуално в неделя, без да броим Тасевски ... :roll: Много се надявам да вземем поне 2 от мароканците 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:33 am 
Аватар

San4o написа:
Нека да забравим постъпката на Пелето и да се съсредоточим в очакване на нови играчи, евентуално в неделя, без да броим Тасевски ... :roll: Много се надявам да вземем поне 2 от мароканците 8)

и за къв чеп са ни тия мароканци....дето никой не ги е виждал и чувал...по добре двама юноши да вземем....хем наши....хем без пари....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:40 am 

targovishte написа:
San4o написа:

и за къв чеп са ни тия мароканци....дето никой не ги е виждал и чувал...по добре двама юноши да вземем....хем наши....хем без пари....

То и Бардон никой не го знаеше-френски анонимник от втора дивизия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:55 am 
Аватар

TicoTorres написа:
targovishte написа:
San4o написа:

Бардон поне звучи добре....докато Юсуф или там каквито бяха поне на мен не ми се нрави...
впрочем едва ли някой след 5 години ще си спомня за Бардон...лично мнение....историята го е доказала.... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:56 am 
Аватар

Щом Мъри ги иска на мен т'ва ми е достатъчно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:58 am 
Аватар

targovishte написа:
TicoTorres написа:
targovishte написа:
San4o написа:

Бардон поне звучи добре....докато Юсуф или там каквито бяха поне на мен не ми се нрави...
впрочем едва ли някой след 5 години ще си спомня за Бардон...лично мнение....историята го е доказала.... :idea:

На противоположното мнение съм.... кой не помни Пажо, Пантелич, Драгич, Головской...?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:00 am 
Аватар

Нищо не разбирате, в неделя Б&Б ще представят Пелето като новопривлечен играч от Бундеслигата, национал :lol: :lol: :lol:

А ако верно сме продали Бабангида за 500 000$ и Гело за 300 000 евро бюджета е готов и трансферите са повече от успешни.

Извинения с кинти за мароканците и въобще който там иска Мъри не би трябвало да се приемат. Комбайните и бетоновозите могат да почакат до следващия трансфер на кинти от УЕФА по случай влизането в групите на ШЛ :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]