forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:46 pm 

Не трябваше така да свършва всичко.Според мен няма смисъл да го връща-само ще си развалят отношенията още повече.Нито той ще играе,нито Мъри ще го приеме изцяло!Според мен каквото станало,станало.Продължаваме напред без Пелето.Пак казвам според мен е глупаво да го връщат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:51 pm 
Аватар

Батков ,като са му казали ,че заминава е бил на три ракии и не е разбрал...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:02 pm 

Прочутият балкански манталитет...Абсолютно винаги,когато нещо на тоя Балкански полуостров потръгне като хората,развива се,печели,побеждава,радва хората рано или късно се стига до неква безподобна простотия.Румъния,Сърбия,БЪЛГАРИЯ...примерите са безброй !
Да са живи и здрави,много парички да направят и всичките за свещи да ги дадат ! ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:05 pm 

http://www.donbalon.bg/article.php?artid=4012

Даже и Лъчо Танев не знаел за трансфера :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:07 pm 
Аватар

МОМЧЕТО СИ ОТИДЕ, А ЛЕВСКИ НЕ Е СЕМЕЙСТВО
Стефан Стоянов 14 юни 2007 12:25

Изненадващият трансфер на Станислав Ангелов в Котбус на практика промени Левски. „Сините” минаваха за невероятен колектив, в който всеки си казва всичко. Уви, нещата не са точно такива. Пелето си отиде, без да каже заученото: „Прекарах няколко невероятни години в Левски. Никога няма да забравя това, което ми се случи тук.”

Някак си странно, да не кажа ненормално, изглеждат събитията отстрани. Сираков и Стоилов не знаят, че от отбора им си заминава, най-универсалният футболист.

Реално Левски продаде трима на цената на половин играч.

На това му се вика глупава сделка. Кой я направи, това е друга тема. Нещата не станаха по логичния начин. Ангелов се снима с екипа на Енерги, преди човекът, който го доведе да разбере (Сираков).

Пелето не е предупредил дори и Стоилов, който го наложи на Герена, след няколко сезона с железния анцуг.Но това във футбола го има. Все пак говорим, чисто и просто за бизнес.

Едно е сигурно – този трансфер доказва, че приятелството не е от решаващо значение, поне не и в Левски. Станислав Ангелов заслужаваше преминаването си в по-силно първенство. Бундеслигата изкуши Лука Тони и Франк Рибери, какво остава за 29-годишен футболист от България. Пелето ще опита ново предизвикателство, явно му е писнало да се мори срещу Кунчо Кунчев, Желю Желев (не онзи), Петьо Динков и т.н.

Ако излезе, че националът е постъпил некоректно с Левски, много жалко. И то най-вече за самия него. Патардията, която ще се вдигне, 100 % ще се отрази на играта му в Котбус. Глупаво е да си тръгнеш, без да получиш заслужените аплодисменти за добре свършената работа. Пелето категорично бе най-добрият в Левски през последните 18 месеца.

Липсата му трудно ще бъде компенсирана, но клуб като Левски може без всекиго. Лошото е, че прословутият „син” колектив е бил само привиден. Всичко опира до пари и слава. Когато някой си тръгне, е прието да му се пожелае успех или поне така правят културните хора. Станислав Ангелов е точно такъв, така че успех в Енерги. Дано помогнеш на Котбус в неговата мисия, а тя е ясна – оставане в Първа Бундеслига!

Ангелов никога повече няма да се качи на шампионския подиум, освен ако Германия отново не бъде разделена на две. При това положение Котбус и Пелето остават в източната част и шансовете нарастват драстично. Битката с Ханза Рощок ще е зрелищна, разбира се, това няма как да случи.

Губещ е и Левски! „Сините” останаха опиянени твърде дълго след бляскавия си сезон. Левски остана без важна част от почти легендарния си тим. Всичко това се случи на фона на лавинообразната „червена” селекция.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:11 pm 
Аватар

Стига бе, никой нищо не знае,а Пелето на своя глава си хваща шапката и хоп в Котбус. В същото време той има договор за още 1 година и по никакъв повод не може да преговаря с друг клуб,без знанието на Левски. Той обаче отива и подписва с немски клуб, което ако е без знанието на Левски води до проблем и за Пелето и за Енерги. Не може и футболиста и немците едновременно да не знаят за тази разпоредба. В същото време се цитира сума от Дон Балон, пише се,че Цанко Цветанов е бил с Пелето,а сега се оказва,че личният му мениджър не знае нищо.
КЪДЕ Е ИСТИНАТА???
И КОЙ НИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ???

Стига с тия декларации, ръководството трябва да даде пресконференция и да обясни за какво става дума.

Пълна лайнарщина!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:20 pm 

аз все не мога да повярвам че никой нищичко не знае..просто е незаконно да се прави такава гавра с ЛЕВСКИ :smt093 :smt093

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:23 pm 
Стига ревахте!

Бъдете търпеливи и скоро всичко ще се изясни!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:28 pm 
Аватар

http://levski.bg/Levski/info/news/showN ... _id=169444

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:57 pm 
Аватар

ТерзО написа:
тъпото е ,че отива в някъв смешен немски отбор, който ще крета между 18 и 19 място цел сезон вместо да играе в Левски евентуално в ШЛ, но те си знаят... са да видим кой ще дойде в неделя...

Аз чух, че немчолята са му бутнали 400 хилки на ръка, за толкова аз ще кретам и в Локо Мездра :wink:

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:00 pm 
Аватар

Majdak написа:
ТерзО написа:
тъпото е ,че отива в някъв смешен немски отбор, който ще крета между 18 и 19 място цел сезон вместо да играе в Левски евентуално в ШЛ, но те си знаят... са да видим кой ще дойде в неделя...

Аз чух, че немчолята са му бутнали 400 хилки на ръка, за толкова аз ще кретам и в Локо Мездра :wink:

Е те и на Топчо му "бутнаха',но той не ни заеба така грубо нали :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:16 pm 
Аватар

http://sportal.bg/article/?ID=51634

Ръководството на шампиона Левски обмисля да даде на съд Енерги (Котбус ) заради нередовния трансфер на Станислав Ангелов. Пелето вчера позира с фланелката на немския клуб, но от „Герена” никой не е подписвал каквото и да е споразумение с друг тим.
Заради постъпката на Пелето изпълнителният директор на "сините" Наско Сираков прекъсна почивката си в Халкидики, Гърция и спешно потегли към София. Наставникът Станимир Стоилов, който се намираше в родния си град Хасково, също пътува към столицата.
По-късно днес те ще имат среща със собственика на клуба Тодор Батков, за да започнат разследване за трансфера на Станислав Ангелов. За случая за сезирани съответните органи във ФИФА. Енерги няма право да ползва Ангелов по какъвто и да е повод, докато тече проверката.
Паралелно от това Левски ще търси правата си в международен спортен арбитраж и в граждански съд. Самият Ангелов не е предупредил за самостоятелните преговори и е разчитал на договора си със сините, в който има освобождаваща клауза.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:20 pm 
Аватар

Да си ходи при тях ! След тая постъпка едва ли някой ще го приеме добре :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:35 pm 
Аватар

subata написа:
Да си ходи при тях ! След тая постъпка едва ли някой ще го приеме добре :idea:

От една страна ако го върнем никой няма да е доволен -той, треньор, ръководство и най-вече феновете.
От друг стран пък, ако оставим трансфера може и други играчи да направят същото. Тоест ръководството трябва да удари по маста и
каже: "Той е наш футболист, но ще гледа само видео". И така да покаже силна ръка.

Кое е правилното не знам! :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:44 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Кое е правилното не знам! :smt102

Eми -> "Той е наш футболист, но ще гледа само видео".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:45 pm 

Хаселбанк: Продължавам да обмислям офертата на Левски

14 юни 2007 | 14:37 | Агенция "Фокус"
Холандският нападател Джими Флойд Хаселбанк отрече слуховете, че ще премине в тима на Кардиф Сити и допълни, че все още обмисля офертата на българския шампион Левски, пише уелският вестник Western Mail. “В момента обмислям офертата от Левски много сериозно. За мен ще е привилегия да играя в Шампионската лига под ръководството на моя добър приятел Станимир Стоилов. Освен офертата от Левски имам и от още 5 клуба от Англия – Висшата лига и Чемпиъншип. Знам, че семейството ми се чувства добре на Острова, но защо пък и да не приема предизвикателството да играя в отбора на Левски в България”, заяви Хаселбанк.
Президентът на Кардиф Питър Ридсдейл също отхвърли възможността холандецът да премине на “Нийн Парк” и да играе в Чемпиъншип през идния сезон.
ново двайсет :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:48 pm 
Аватар

аматьорска работа, чудя му се на акъла ако е така както изглежда

Последна промяна mi11er на Чет Юни 14, 2007 2:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:51 pm 
Аватар

Дееба какви са тия чорбарски тип скандали, може ли такава простащина?Естествено, че ще му спрат правата, какво си е мислел?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:07 pm 
Аватар

Спред мен всичко е много ясно. Харесали са го намерили са агента му (е може и направо и с пелето да са говорили ама ще бъде странно), той е казал че има таква клауза в договора. Швабите са плеснали с ръце и са го прегърнали - казват даваме 400000 и идвай направо да те представяме щото няма как да не те пуснат. Чисто юридически е пълна глупост че без подписан договор са позирали, щото сега става ясно че нарушават разпоредбите на фифа.
За мен ситуацията има два реални изхода - да отиде наистина в енерги и Батков и сие в бъдеще да завишат сумите по тея клаузи или просто да намерят друг отбор който да даде повече от тези 400000 и тогава клуба ще си бъде в пълно право да предпочете другата оферта. А Ангелов щом парите са му определящи съм сигурен че и той може да се отметне от всякакви предварителни споразумения с швабите при по-добра оферта. Сега въпроса е до колко реални са били офертите от франция и за какви суми.
В крайна сметка може да се направи някаква конспиративна теория че всичко е само театър за да накарат Монако примерно да извади малко повече пари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:18 pm 
Аватар

Kryten написа:
Дееба какви са тия чорбарски тип скандали, може ли такава простащина?Естествено, че ще му спрат правата, какво си е мислел?

Точно тва ми мина през акъла...ЧОРБАРСКА ИСТОРИЯ...има трансфер-нема трансфер, тоя знаел, оня не знаел, тайно, незаконно, контестации до ФИФА, пълен цирк...До вчера ако ми беше казал некой, че такова нещо може да се случи в ЛЕВСКИ, щех да да го заплюя... :?

А Батков пияницата сам си е виновен, при положение, че е оставил един от най класните ни футболисти с такава клауза в договора!!! Не е луд тоя къде яде баницата в Котбус!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:19 pm 
Аватар

в. Стандарт от днес...

Цитат:
Раздяла
Левски спазари Пелето в Енерги

Левски се раздели с още един от основните си играчи след Емил Ангелов, който отиде в Шанхай (Кит). Вчера Станислав Ангелов беше спазарен за Енерги.
"Радвам се, че ще играя в този отбор. Разбрах се за личните си условия, остава само Левски и Енерги да подпишат, заяви Пелето за "Стандарт". Той бе в Германия заедно с помощник-треньора Цанко Цветанов, който е бивш играч на тима от Котбус. Ангелов е бил препоръчан на немците, които преди това взеха Димитър Рангелов, от бившия вратар на Славия Антонио Ананиев. Пелето подписа с Енерги до 2010 г. Парите от трансфера на Ангелов ще бъдат инвестирани в привличането на тримата мароканци.

Наш'те се правят на ударени, в неделя представят мароканците, Джими и Дарко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:25 pm 
Аватар

И Алън Смит щото е свободен агент :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:27 pm 
Аватар

Това пък в Стандарт ми мяза на свободно съчинение. Тръгват нашите от сайта на Котбус и снимката на Пелето. Скалъпват "интервю", избират си кой е бил с него (ако ръководството наистина не знае, то вероятността Цанко Цветанов да е бил там сещате се каква е). Още малко информация и статийката е готова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:27 pm 
Аватар

Има и още едно нещо дето не се връзва... Мъри каза ,че се е шегувал с Джими, докато той сподели ,че обмисля оферта, което означава ,че са му предложили конкретни неща...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:28 pm 

ЕНЕРГИ КОТБУС: В ЛЕВСКИ ЗНАЯТ ЗА ТРАНСФЕРА НА АНГЕЛОВ

„Станислав Ангелов подписа договор до 2010 година с нашия клуб”, заяви пред Гонг пресаташето на Енерги Котбус Рони Герш.

Според говорителя на 13-те в Бундеслигата всички подробности около трансфера на защитника са законни и германският отбор не е нарушил по никакъв начин правата на Левски. „Не е вярно, че българският тим не знае нищо за трансфера на играча. Ние изпратихме факс във вторник до централата на отбора в София и ги информирахме. Наясно сме, че в договора на футболиста има клауза, която позволява той да си тръгне срещу точно определена сума”, обясни Герш.

„Уведомихме ръководството на Левски, че ще платим цената, която се изисква, защото искаме Ангелов. Така че в София няма за какво да бъдат разочаровани. Ние видяхме контракта с очите си - Станислав ни показа оригинала. Просто няма смисъл да се дискутира, дали това е законно и правилно, защото е такова”, категоричен е говорителят на отбора от Котбус.

Герш разкри, че преговорите между бившия халф на шампионите и Енерги са започнали преди няколко седмици. „Наблюдаваме го отдавна в мачовете с Левски, както и в последните две срещи на българския национален отбор”, каза Герш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:29 pm 
Аватар

Енерги: Станислав Ангелов е наш футболист!

Българинът има клуза в договора си, според която може да напусне срещу съответна сума, съобщи пресаташето на клуба от Котбус

По повод скандалното преминаване на Станислав Ангелов в Енерги (Котбус), Топспорт.бг се свърза с пресаташето на германския клуб Рони Герш.

"Станислав Ангелов е наш футболист! Вчера подписа договор до 2010 година. В контракта му с Левски има клауза, според която може да напусне тима от София срещу съответна сума. От наша страна всичко е наред. Направили сме нужните проверки преди да привлечем Ангелов", заяви пред Топспорт.бг пресаташето на Енерги Рони Герш.

Говорителят на клуба от Котбус не пожела да съобщи за каква сума става въпрос, но бе категоричен, че всичко по преминаването на национала е според правилата. Предполага се, че сумата, срещу която 29-годишният футболист ще напусне "Герена", е 180 000 евро.

Вчера Пелето бе представен в Германия като играч на Енерги, а по-късно се оказа, че шефовете му в Левски не знаели за трансфера.

Днес по обяд "сините" излязоха с официална позиция по повод преминаването на Ангелов в германския клуб. От Левски осъждат действията на играча, тъй като той преговарял зад гърба им.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1278253484

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:29 pm 
Аватар

"Истината е някъде там....."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:31 pm 
Аватар

Аз си чакам "Гонг" от 17 часа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:33 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Аз си чакам "Гонг" от 17 часа...

Аз чакам БаткО да изтрезнее и да направи изявление :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 3:33 pm 
Аватар

Никой няма да вземем, сега "умните глави" от Леге ще се правят две седмици на детективи, а после ше кажат, че си оставаме с наште си момчета...Дано поне Дарко Тасевски да дойде, защото имам чувството, че и той не е баш, съвсем сигурен, нали щеше да се включва в подготовката на отбора още от средата на май, ала-бала портокала, беше се откупил...А още го нема! Аз докато не го видя тоя в официиален мач за Левски, нема да повярвам...

Горко му на Мъри, как работи с такива началници... :( :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]