forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 4:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 9:08 pm 

Левски вади 1 милион евро за трима мароканци

Тарик Бендаму от Раджа, Юсеф Рабер от Рабат и Софиян Бензамон от белгийския Хойзден Цолдер очаквани на „Герена”
Левски ще трябва до края на седмицата да плати 1 милион евро, ако иска да удоволетвори искането на старши-треньора Станимир Стоилов за лятна селекция. Мъри държи да има в състава си трима марокански футболисти. От всички набелязани играчи от северната африканска държава се, оказа че единия набелязан защитник е искал прекалено голяма заплата, друг пък не искал да играе в България и така в спъсъка са „избистрени” трима.
Мъри заяви, че в крайна сметка ще бъде доволен, ако поне двама от посочените мароканци преминат в Левски. Според него те ще вдигнат класата на отбора на международната сцена. „Не съм притеснен от това, че лит(*кс-етрополе прави селекция. Тяхната цел е шампионска титла на Българи, а ние освен това се стремим към по-добро участие в Шампионска лига и избора на играчи е насочен към този приоритет”, обясни Стоилов.
Според информации от „Герена”, Левски ще трябва да плати 1 милион евро пакетна цена за един нападател – Тарик Бендаму от Раджа Казабланка, и двама защитници – Юсеф Рабер от ФАР Рабат и Софиян Бензоен от белгийския тим Хойзден Цолдер.
Тримата са наблюдавани няколко пъти по европейските терени от скаута на Левски Саид Ибраимов, освен това треньорския щаб е изгледал близо десетина касети с изявите на играчите. Мароканците са одобрени безусловно и остава ръководството на сините да проведе заключителни преговори с клубовете на играчите.
„Очаквам новите да засилят напрежението в отбора. Ние трябва ежедневно да сме под пара, за да играем добре”, заяви Стоилов. - donbalon.bg

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 9:11 pm 

Нито Джими,ното Флойд,нито Хаселван ше додат при нас.А като видя новини от рода,как бразилци играли в Китай или мароканци,които ги искали от Дортмунд,Челси,Бразилия и Марс,ама играли във военния отбор на Мароко,ще идват на проби ме заболява главата !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 9:30 pm 
Аватар

Юсеф Рабер или Юсуф Рабех-кое е вярното ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 10:19 pm 

B`TG написа:
Юсеф Рабер или Юсуф Рабех-кое е вярното ? :lol:

се у гъзО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 10:26 pm 
Аватар

Юсеф Ребе (централен защитник, дефанзивен халф)...

Изображение

Bulgaria's Levski Sofia announced that it plans to hire two Moroccan players from top local club FAR Rabat.

The reigning champions of Bulgaria have struck a deal with the Moroccan club to acquire Youssef Rabeh and have invited another unnamed player to join the team's training camp on June 16th. The second player is a striker and will remain with Levski if he passes a series of tests.

Rabeh, a native of Rabat, plays as typical defender or defensive midfielder and his heyday to date was when his Under-21 team made it to the 2005 World Cup semi-finals in a match against Nigeria in 2005. In the same tournament, Morocco lost 2-1 to Brazil in the match for third place. Rabeh has so far played for FUS Rabat (2003-2005), Al Ahly Jeddah (2005- 2006), FUS Rabat (January-July 2006), and FAR Rabat.

http://www.theatlaslions.com/

http://media.putfile.com/MoroccoU23-1-0-RwandaU23-goal-Rabeh

http://www.youtube.com/watch?v=kKs5g4IbYiU

Софиан Бензуиен (десен бек)...ама е от ФК Брюксел, а не от Хойзден Цолдер...И има договор до 2009, така че... :roll: :wink:
Изображение

http://www.footgoal.net/fichejoueur.php?id_comp=1&id_club=41&id_joueur=1523

Тарик Бендаму (крило)...в идеалният отбор е на световното за младежи 2005, където мароканците достигат полуфинал...(според един немски сайт цената му е около 2 мил. евро http://www.transfermarkt.de/de/spieler/34469/tarikbendamou/profil.html) и тримата са титуляри в тоя отбор...
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:14 pm 
Аватар

И тримата изглеждат обещаващи играчи и би било много добре да ги привлечем, но като зная от кого зависят трансферите, едва ли ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:27 pm 

Юсеф Ребе е бахти ненормалника, ако съдим по видеото :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:31 pm 
Аватар

Аз пък си вярвам на Мъри, каквото прецени той значи е добре за отбора... точка :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:35 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Аз пък си вярвам на Мъри, каквото прецени той значи е добре за отбора... точка :idea:

Важното е Батков да мисли така... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:37 pm 
Аватар

Мда... аз съм за доживотен договор на Мъри, този човек няма нищо общо с другите минали на треньорския пост, доживот и т'ва е...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:38 pm 
Аватар

Мъри ако изчисти това "чи" ще е идеален

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:45 pm 
Аватар

3941 написа:
Мъри ако изчисти това "чи" ще е идеален

Само това му остана от 'асковскиО диалект... т'ва да му е проблема както се казва... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:56 pm 
Аватар

Мъри има и ще има най-големия кредит на доверие, някога получаван треньор от феновете на Левски. Въпросът е, че Б&Б явно искат да използват тоя кредит на макс, като правят необмислени инвестиции в стил Диану, Николов и тн.
Нека си помислим за коя поредна година не му се осигуряват играчите, които иска и е принуден да изтисква максимума от хора, на които мислехме, че футболната кариера е приключила. Това не може да продължава вечно, клубът има свежи пари(не мръсни, годни само за пране чрез Гаучовци и Смешковци) и бай Ганьо Батков е време да осигури качествено израстване и изстрелване в нова орбита на отбора, а не през ден да си дава пиянското мнение за щяло и нещяло :!:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:07 am 

Цитат:
Само това му остана от 'асковскиО диалект... т'ва да му е проблема както се казва...

Не беха ли всички извън София на кафево ? :oops: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:07 am 
Бай Ганьо да влага парите да не литнат по глоби :arrow:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:17 am 
Аватар

NewBalance написа:
Цитат:
Само това му остана от 'асковскиО диалект... т'ва да му е проблема както се казва...

Не беха ли всички извън София на кафево ? :oops: :roll:

Т'ва към тоя под тебе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:26 am 

а с Джими какво стана? Мн ще е яко да дойде някой опитен...
и след него примерно Абел Шавиер, че и той е бездомник :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:33 am 
Аватар

pesho48man написа:
а с Джими какво стана? Мн ще е яко да дойде някой опитен...
и след него примерно Абел Шавиер, че и той е бездомник :P

Най-много нашиО Джими да вземат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 12:35 am 

че и той има опит... що мачове е изгледал :lol: а и тича доста, та и сърце има :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 1:29 am 

ТерзО написа:
Мда... аз съм за доживотен договор на Мъри, този човек няма нищо общо с другите минали на треньорския пост, доживот и т'ва е...

Доживотен договор за Мъри и доживотен затвор за Батков 8) .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 2:34 am 

pesho48man написа:
че и той има опит... що мачове е изгледал :lol: а и тича доста, та и сърце има :lol:

С една дума класик... Пък и националите носи глеам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 2:42 am 

Не знам,ама ми писна вече 3-4 години подред Батков и Баждека само да ни лъжат,че ще правим сериозна зимна/лятна селекция и да не правиме реално почти никаква селекция... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 5:34 am 

Хубаво е, че повече и повече хора се осъзнават. Чудя се защо досега не е имало транспарант "Батков, къде са парите от Шампионската Лига? " Мисля че ако отново останем без селекция това ще бъде задължително и без това като фенове друго едва ли можем да направим. Поне да им покажем, че не сме толкова тъпи за колкото ни мислят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 9:24 am 
Аватар

Цитат:
Уест Хeм следи Валери Домовчийски

Аз мисля вече да го продаваме, или на холандците или на тия, абе да не стане късно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 9:37 am 

Kryten написа:
Цитат:
Уест Хeм следи Валери Домовчийски

Аз мисля вече да го продаваме, или на холандците или на тия, абе да не стане късно

Според мен също ръководството трябва да му даде шанс да се развива на запад.Оферти има очевидно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 10:01 am 

Цитат:
Блокират трансфер на Домовчийски

Изображение

Въпреки многото оферти от чуждестранни клубове младата надежда на Левски Валери Домовчийски може да остане в България. Сините ще се опитат да задържи продажбата на младежкия национал.

Нападателят е желан от клубове в Италия и Англия. За него интерес има от Ливорно и Болтън, а трансферната му сума е около 2 млн. евро.

Най-вероятната причина за упорития отказ на шефовете от Леге 15 да пуснат таланта е липсата на нападатели в отбора, която може да не бъде попълнена до началото на евротурнирите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 10:04 am 
Аватар

На Валери трябва да седи точно още 1 година в Левски и след едно успешно представяне тази година в евро турнирите хем ще му се вземат добри пари,хем ще отдиде в класен отбор.А не в некво смешно отборче в средата на таблицата на дадено първенство без никакви шансове за титли,купи и евро участия.Догодина по това време да го продадем и да има бъдеще. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 10:16 am 
Аватар

ТуристО написа:
На Валери трябва да седи точно още 1 година в Левски и след едно успешно представяне тази година в евро турнирите хем ще му се вземат добри пари,хем ще отдиде в класен отбор.А не в некво смешно отборче в средата на таблицата на дадено първенство без никакви шансове за титли,купи и евро участия.Догодина по това време да го продадем и да има бъдеще. :!:
Значи миналата година коментарите бяха същите. Според мен е нереалистично дори да стане голмайстор на ШЛ да го продадем на Ман Ю, Ювентус, Байерн и пр. Ако отиде в Уест Хем и се докаже, ще седи там точно 1 сезон и веднага ще му порасне работата. Освен това той не е голаджия че да ги шокира с нещо. Надали ще гледат колко финта е направил, колко добри пробива е направил и пр. Но това за едната година от няколко сезона го чета

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 10:22 am 
Аватар

Според мен без него ще ни е много зор, дано остане и дано тази година няма контузии като миналата. Той ни е най-важният нападател, Йовов определено не може да играе добре в центъра, а двамата негри няма какво да ги коментираме :) Бардон е по-полезен когато е зад нападателя. Огнянов пък, макар да искам да играе повече, едва ли е готов да изнесе цял сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 10:24 am 
Аватар

Добър футболист се държи точно 3 сезона.След това се продава защото се изчерпва като възможности за дадения отбор.В смисъл такъв ,че когато имаш юноша с потенциал и възможности да стане голям футболист го взимаш,развиваш,използваш на макс и след това го продаваш.Хем ще е готов за големия футбол,хем ще му вземеш добри пари ,хем няма да отиде в средняшки отбор.Или поне аз така мисля.Това със трансфер след точно 1 сезон от средняшки в голям отбор е супер късмет.В смисъл такъв ,че ако не успее да се адаптира в тоя отбор ще си остане там сума време и след няколко години ще е на възраст която няма да му позвали да бъде продаден за повече пари.Я си представи ,че отиде в Уест Хям и направи 1 силен мач в началото.След това обаче следва една поредица от слаби мачове,след това някоя измислена "контузия" за да пази резервната скамеика и така няколко сезона със по 5 мача на сезон.Какво развитие е това.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]