forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 4:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:24 am 

Съмнявам се,че точно заплатата ще е кой знае какъв проблем. Той ако иска да дойде тук надали ще е само за парите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:26 am 

Сан Бабила написа:
Съмнявам се,че точно заплатата ще е кой знае какъв проблем. Той ако иска да дойде тук надали ще е само за парите...
Точно заради парите няма да дойде! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:26 am 

Кво си чешете пръстите много ясно че няма да дойде

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:34 am 
Аватар

LSFC написа:
И кой ще му плаща заплатата ? Според мен 100% няма да дойде..

Според мен нашият клуб може да си позволи да му плаща заплатата, която мисля, че няма да е чак толкова голяма. Все пак говорим за футболист, който ще играе футбол най - много още един или два сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:36 am 
Аватар

SamoLevskiOle написа:
"Освен предложението от Левски, имам оферти и от пет английски клуба от Висшата лига и от Чемпиъншип."

С това се приключва въпроса :wink:
Няма начин да дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:36 am 
Аватар

hidden767 написа:

На всички ни е ясно че няма никакъв шанс да дойде но сме се отдали на мечти малко - като няма друго.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:46 am 
Аватар

Ясно е, че нема да ни огрее, но пък кво ни пречи да си помечтаем...Идва пича и вкарва всичките положения, дето Емил Ангелов ги изпусна миналия сезон... :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:56 am 

нещото от което най-много се обнадеждава че ще дойде е че няма буквите "ММ" и че все пак е взето интервю с него.. в което казва че се пак се замисля дали да доиде

пича мисли и тва не е малко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 1:12 am 

3941 написа:
hidden767 написа:

На всички ни е ясно че няма никакъв шанс да дойде но сме се отдали на мечти малко - като няма друго.

Именно. Ние никой не купуваме,само празни приказки от Батков и сие слушаме... Дали ще е Бай Гошо от Чепръчене или Роналдиньо от Барселона - шансовете са еднакви... Никакви :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 1:31 am 
Аватар

Сан Бабила написа:
3941 написа:
hidden767 написа:

Именно. Ние никой не купуваме,само празни приказки от Батков и сие слушаме... Дали ще е Бай Гошо от Чепръчене или Роналдиньо от Барселона - шансовете са еднакви... Никакви :idea:

Шо бе, бай Гошо ако си откупи правата с 200 кила сливовица от Чепръчене, мое и да го вземеме... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 1:38 am 
Аватар

айде да не се мъчим с напразни очаквания......

Риека взе желан от Левски
Цитат:
Желаният от Левски нападател от Босна и Херцеговина Ален Шкоро е най-новото лятно попълнение на хърватския Риека, съобщиха медиите в страната. 188-сантиметровият таран попадна в полезрението на старши треньора на "сините" Станимир Стоилов и можеше да бъде привлечен на "Герена" като свободен агент, тъй като контрактът му с австрийския ГАК бе прекратен по вина на клуба.

Както е известно, тимът от Грац доброволно прие да изпадне във Втора дивизия заради финансови неуредици в клуба, а от актива на отбора бяха извадени 28 точки.

"Риека е голям клуб, надявам се да направим успешен сезон", бе краткият коментар на босненеца.

26-годишният нападател призна, че е предпочел офертата на тима от Адриатическото крайбрежие, където играе и българинът Георги Иванов-Гонзо, пред предложения от страна на Динамо (Загреб) и няколко западноевропейски клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 9:16 am 

Цитат:
Трабзонспор дава половин милион евро за Топузаков

Изображение

Елитния турски тим Трабзонспор проявява сериозен интерес към капитана на Левски Елин Топузаков, твърди "Топ спорт". Шефовете на турците са готови да дадат 500 хил. евро за защитника.

От "Герена" на няколко пъти заявиха, че Топчо е сред футболистите, с които най-вероятно ще се разделят през лятото. Скаути от Турция са гледали играча в мачовете с Локо (Сф) и Литекс и са останали много доволни от видяното.

През последните години интересът към Топузаков бе доста голям. Най-сериозен бе той от руския Луч - Енергия (Владивисток). Руснаците даваха над 600 хил. долара за Топчо, но самият футболист на няколко пъти отхвърли предложенията.

От Левски признаха още, че има сериозен интерес към нападателя Валери Домовчийски, но са склонни да се разделят с него едва след като му намерят достоен заместник. Домо е в трансферните списъци на ПСВ Айндховен, Киево, Ливорно и Дарби Каунти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 10:16 am 

Шкоро нема да иде , стана ясно ммм и тая година само с темата във форума си оставаме , пак никъв трансфер :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:05 am 

Цитат:
Charlton's Hasselbaink keen on Levski Sofia offer
tribalfooball.com - June 11, 2007

Former Charlton striker Jimmy Floyd Hasselbaink is preparing to snub Birmingham and Cardiff to join Bulgarian side Levski Sofia.

Click Here!
The Dutchman insists is tempted to go overseas to play Champions League football with Sofia.

The 35-year-old told The Sun: "I am considering the offer from Levski very seriously.

"Playing in the Champions League under coach Stanimir Stoilov, who is a very good friend of mine, will be a privilege for me.

"Apart from the Levski offer I have five more from English Premiership and Championship clubs.

"Generally, me and my family feel very comfortable in England but why not accept the challenge at Levski?

"There has been a big friendship between me and Stoilov since the early days of my career and I am thankful to him for making me such an offer."

това почва все по-сериозно да изглежда... :roll:

според мен са 2 вариантите, като и двата ми вдъхват надежди:
1. наистина преговаряме с него и наистина има шанс да дойде, но Мъри не иска да се шуми и затова отрича засега
2. не преговаряме, а Хаселбанк е решил да си вдига акциите чрез нас, което също не е лошо като индикация за имиджа ни след като такива футболисти точно с нас са решили да си вдигат цената :wink:

Последна промяна pe3ucTop на Вто Юни 12, 2007 11:15 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:13 am 

Цитат:
Стандарт
Хасълбанк се върза на шега

от страна на Станимир Стоилов и обяви пред БТА, че е готов да играе в Левски. "Гледам сериозно на това предизвикателство. За мен е привилегия да се състезавам в Шампионската лига под ръководството на моя приятел. В момента си почивам в Дубай. След седмица ще реша дали ще дойда в България. Имам и пет оферти от Англия. Семейството ми се чувства добре там", обяви 35-годишният нападател със суринамски корени. "Казах му на шега да дойде при нас. Не сме водили преговори. Знам, че той е много скъп играч", обяви по-късно самият Мъри Стоилов. На Острова Джими Флойд Хасълбанк се слави като един от футболистите с най-високи финансови претенции и това е причината често да сменя отборите.

Но ние продължаваме да мечтаем :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:35 am 

В най-скоро време ще издигна паметник на МЪРИ . ВЕЛИК :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 11:58 am 

Пределно ясно е, че няма да можем да задоволим финансовите му претенции. Мъри е наясно с това нещо, единствено Хасълбенк не е наясно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 12:03 pm 

12 юни 2007 11:53
СТОИЛОВ СЕ СРЕЩНА С БАТКОВ, ЧАКАТ ДВАМА НОВИ В ЛЕВСКИ

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се срещна със собственика на клуба Тодор Батков на четири очи в кантората на адвоката на ул.”Алабин” в София. Двамата обсъдиха селекцията на шампионите.

След като се видя с Батков, Стоилов заяви: „Надявам се до събота да има резултат от нашата среща, който да се изрази в един или двама футболисти, привлечени в Левски. Собственикът на клуба ме увери, че мениджъри, приближени до него, работят по привличането на исканите от мен играчи. Те са нужни, за да увеличим конкуренцията в отбора. Напълно би ме задоволила селекцията, ако вземем исканите от мен марокански футболисти, които съм харесал. Тримата, които гледах – двама защитници и един нападател, са много качествени състезатели. Двама бразилци също ще дойдат на проби. Не очаквам да са от класата на Ван Бастен или Хаселбанк, но се надявам да са интелигентни играчи, които са се впишат в схемата на Левски.”

Стоилов продължи: „Аз съм спокоен за бъдещето на тима, искам да се мисли в перспектива и да създадем по-голяма конкуренция между играчите. Не ме интересува другите каква селекция правят, още повече, че приоритетите им са други. На този етап най-важни за Левски са евромачовете, които предстои отборът за изиграе.”

Наставникът на Левски разкри: „В неделя евентуално ще представим ново попълнение. Тогава на стадион „Георги Аспарухов” ще бъдат собственикът Тодор Батков и изпълнителният директор Наско Сираков.”
инфо : Гонг.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 2:25 pm 
Аватар

още нещо интересно от Дон Балон :)

Цитат:
"Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че най-вероятно в неделя ще представи първото ново попълнение, като не уточни дали става дума за македонския национал Дарко Тасевски.
Сините са на път да привлекат двама бразилски нападатели от китайския Ухан. В състава се очаква офанзивния полузащитник от Дортмунд Амачаибо. Мароканецът направи няколко тренировки с Черноморец и е впечатлил Димитър Димитров - Херо. Освен Амачаибо, Левски преговаря и за друг мароканец, централен защитник."

и май внася някакво яснота, само не знам кви са тия бразилци дето играт в ....КИТАЙ!!!!

п.п дано поне централния защитник да е тоз Рабех...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 3:19 pm 

Изображение
Мароканският национал Амачаибо Абденур през тази пролет е бил на проби в Астън Вила за една седмица, като е оставил отлични впечатления и дори е поканен за нови тестове през лятото от мениджъра на тима Мартин О’Нийл. Роден е на 22.01. 1987 година, висок е 175 сантиметра, тежи 68 килограма :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 3:29 pm 
Аватар

Fokus-sport.net

Цитат:
Айнтрахт (Франкфурт) иска да вземе Игор Томашич

12 юни 2007 | 15:04 Агенция "Фокус"
София. Германският Айнтрахт (Франкфурт) иска да привлече в състава си защитника на Левски и националния отбор Игор Томашич, научи репортер на Агенция "Фокус". Представители на немския клуб са наблюдавали изявите на хърватина с български паспорт в последните 6 месеца. Те са останали доволни от изявите на Томашич в европейските квалификации с Беларус в началото на този месец. Възможно е в близките няколко дни да стартират преговори между ръководствата на Айнтрахт и Левски за евентуален трансфер.
ХРИСТО КОЛЕВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 4:35 pm 

Ръководството на Левски води преговори с ФАР (Рабат) и за младежкия национал на Мароко Брахим Ел Бахри.

21-годишният централен нападател Ел Бахри е харесан от Станимир Стоилов и може да се присъедини към "сините" по време на първия летен подготвителен лагер на софиянци в Правец, който започва на 16 юни.

Той е вторият футболист от ФАР (Рабат), който Левски иска да привлече в състава си след 22-годишния централен защитник и капитан на Олимпийския национален отбор на Мароко Юсеф Рабех.

Ръководството на Левски вече направи официална оферта за Рабех и Ел Бахри, но на този етап преговорите са в застой, тъй като президентът на ФАР (Рабат) иска много висока трансферна сума за правата на двамата играчи. На "Герена" все пак се надяват да успеят да се разберат поне за единия от тях.

Както е известно "сините" чакат и двама бразилски нападатели на проби по време на лагера в Правец.

инфо: Топспорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 4:49 pm 
Аватар

Тоя марокански фар много таланти налюпил :). Разтърсих се малко повече за инфо за тях и се оказа че те са мароканското военно отборче. (Forces Armées Royales - кралски армейски сили). Дори историята им е същата - 8-9 пъти подред шампиони през шейсете и пълен упадък след осемдесете. Както и да е - малко отклонение. Дано са кадърни момчетата щото пълнеж тип Диану на никой не му е нужен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 5:24 pm 
Аватар

Рабех предполагам,че е добър щом го искат и от Олимпик(М).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 5:59 pm 
Аватар

Мое мнение , фокус спорт не познават при трансферите :roll:
П.П. Темата вече 100 страници :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 6:59 pm 

100 страници глупости :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 7:04 pm 

Тая маймуна Хаселбанк па кви пари иска ве?!?....само банани за тоя :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 7:12 pm 
Аватар

14/88 написа:
Тая маймуна Хаселбанк па кви пари иска ве?!?....само банани за тоя :!:

Той требе да си плати за да гп снимат със синята фланелка :lol:

Сега сериозно, шансове нЕма, мечти бол... Батков ще инвестира в глоби през новия сезон си мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 7:59 pm 

По моему в най най най-добрия случай ще вземем тези двамата бразилци, които на 90% ще да са някакви измислени. Що се отнася до мароканците и Хасълбенк-прекалено хубаво, за да е истина...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2007 8:07 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
По моему в най най най-добрия случай ще вземем тези двамата бразилци, които на 90% ще да са някакви измислени. Що се отнася до мароканците и Хасълбенк-прекалено хубаво, за да е истина...

За жалост ще излезеш добър пророк :wink:

Винаги съм бил да се дава шанс на нашите момчета и не искам отбора да се превръща в Арсенал с нито един местен, но там, където нямаме най-доброто и не се вижда играч от школата е добре да запълваме с качествена селекция.
Пари има, акъл няма - щом Литекс могат. Отделно, че и свинете тия мангали, които взимат не са лоши, при все че трудно ще се адаптират с тяхната атмосфера на скандали и побоища.

Явно новите ще са Дайо и Тасевски, ако все пак се даде шанс на Лъчо, Матераци и Мариян, няма да имам нищо против, макар че в ШЛ няма да направим нищо :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]