forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 8:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:26 pm 
Аватар

Добре де......идва някоя звезда за 5 мил. евро,дава му се заплата от 100 000 евро и за какво?За да вкарваме на малките отборчета вместо 6 ,9 гола и то безответни.Аз по-скоро се надявам малките тимчета да си изградят политика и да градят отбори.Да си намерят собственик който да дава всичко за тоя отбор и да бъде конкурентно способен срещу големите отбори.Тогава може в Левски да доиде звезда на която да се плаща да вкарва а не да унижва малките отбори.Я си представете някой като Шева да играе срещу Марек........нали таблото ще им се стори тясно за резултата.Какъв е смисъла.Трябва да се взимат футболисти от средно ниво,които същевременно да не отстъпват по нищо на наще титуляри и да бъдат равностоини резерви.Дългата скамеика е в основата на успеха.Няма смисъл титулярите ни да се хабят 90 мин. срещу тимчета като Марек,Родопа и Черноморец АД,ООД,ЕООД и прочие.Трябва да имаме 2 състава които да играят в различните мачове и звездите да се подготвят тактически и физически за мач с Арсенал например а резервите да разцъкват за мача с Родопа.Та накратко........когато имаме конкуренция в БГ тогава може да имаме претенции за звезди.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:37 pm 
Аватар

targovishte написа:
не става въпрос да вземаме супер скъпи и известни играчи....достатъчно е да дублираме проблемните ни постове....а това може да стане и с млади , но переспективни играчи....и не е необходимо да се ходи до другия край на света....след като ги има и под носа ни....за мен в Левски няма правилна трансферна политика....мога да кажа , че въобще няма политика дори....

Стойчев, Сърмов, не ги ли броиш....??? Имаме Николай Димитров, взеха Ели Зизов, който е изключително перспективен, поне така се говори.Ти обаче искаш Батков да даде 2 милиона за Генков, за да си спокоен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:48 pm 

Май само с Тасевски ще си останем ... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 3:07 pm 
Аватар

Според вас за колко пари Карлсруе са купили Каплани от KS Besa Kavajë ( :roll: :?: ) преди 3 сезона...Едва ли са ги позлатили...Обаче пича сега си стана голмайстор на втора Бундеслига, титуляр в националния отбор и помогна на Карлсруе да се върнат в първа лига след 1000 години...А дали 3 месеца преди да го потърсят от Карлсруе, немаше да се съгласи да дойде и в Левски, а...Едва ли е много гот да джиткаш в албанското първенство, същото се отнася и за Македония, Босна, Черна Гора, че и Словакия и Унгария дори, където ако имахме една сносна мрежа от скаути, можеше да си намираме по някой добър футболист на приемлива цена...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 3:27 pm 

Турски емисари следят внимателно Елин Топузаков

Капитанът на Левски Елин Топузаков е желан от няколко турски клуба
Няколко турски клуба са проявили сриозен интерес към капитана на Левски и български национал Елин Топузаков. Представители на отборите са наблюдавали Топчо в последните три мача от сезона срещу Локомотив София и Литекс за първенство и финала за купата срещу ловчалии.
От местна мениджърска агенция, която работи с водещите тимове от Турция, са поискали допълнителна информация за Топузаков и записи с играта му в други срещи.
В същото време от Левски са отхвърлили оферта на Кьолн за национала Лусио Вагнер. От германския втородивизионен отбор са предложили 200 хиляди евро за натурализирания бразилец, но сумата не удовлетворявала управата на шампионите.
Според неофициална информация Левски е готов да се раздели с Вагнер срещу 450-500 хиляди евро.
Димитър Телкийски пък твърдо остава на "Герена" и през следващия сезон. Интерес към полузащитника има, но неговото желание е да остане при шампионите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 5:05 pm 

Цитат:
АЗ Алкмаар готви оферта за Валери Домовчийски

08 юни 2007 | 16:41 Агенция "Фокус"

София. Холандският АЗ Алкмаар готви оферта за нападателя на Левски Валери Домовчийски, научи репортер на Агенция "Фокус". Представители на клуба, където треньор е известният специалист Луис Ван Гаал, са наблюдавали изявите на Домовчийски на няколко пъти през сезона. Все още не се знае трансферната сума, която ще поиска Левски за младия нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 5:20 pm 
Аватар

Обаче темата много предвиливо е назована "Слухове за трансфери" :D

Най-се кефа, че се спрягат сума ти отбори в почивката между двата сезона, за да няма мътене на главите. А и така фокуса е насочен към наще момчета - поредния голям син *** в задника на цеца и откъм шумене за футболисти!
Обаче съм убеден, че чичо Скруч и Батков ще земат някой футболист за атаката, някой да рипа за високите топки и да сваля на дузпата на Валери. В средата си имаме страшна халфова линия :-)))

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 7:28 pm 

Ищван Ференци, Гаучо, Нешко, Джъстис и тем подобни да ги вземат пак и КЕШ е наша :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 8:07 pm 

Ей, хора, каза ви се, ЛЕВСКИ ТЪПЧЕ НА ЕДНО МЯСТО, малоумни ли сте или що? Ама извадихте от 9 кладенеца вода да обяснявате колко добре си били вършили работата лайнарите в ръководството. Как класни чужденци нямало да дойдат в България. Явно само Левски е открил тази велика истина щото другите продължават с жалките си опити да правят селекция и взимат разни французи и други докато ние си пеем същата песен. И никой да не ми обяснява как някой като Том или Сандриньо или Удоджи няма да играе 5 пъти по-добре при нас отколкото при курвите , защото ние сме Левски, отбор с дух, морал, харизма, историческо право и задължение да сме на върха и да мачкаме свинете и всичките им курви, за да се компенсира тоталната несправедливост и потъпкване на българския футбол в ерата на комунизма. Който дойде при нас , публиката го грабва и става като Бардон, като Томашич, като Драгич, като Пажин, завинаги един от нас, малко са лекетата като Темиле. За такива като Дияну не ми говорете изобщо, те не са взети за да има отбора полза, ами заради комисионни и това само доказва че отбора има нужда от истинска селекция а не от отбиване на номер!!! Не може 100 години да разчитаме само на това че свинете сами ще се закопават. И не може да ми обяснявате че Сърмов, Стойчев, Миланов, Дайо, Емо Ангелов, "Копи" и др. са най-добрите на своя пост в България. Майната и на България, това не са играчи за шампионска лига нямаме право да опропастяваме втората и може би последна възможност за достойно представяне в лигата за следващите 20 години. Едва ли скоро ще бъдем поставени пак. Не даи си боже да влезем пак тая година и да регнем едно 0-0-6 2-15 и с 0-0-12 и 3-32 да станем най-зле представилия се отбор там за всички времена. Ало, ние сме Левски бе! Мен ще ме е срам от такъв резултат. Който се гордее с такова постижение да ми духа под вода! И не защото свинете щели да злорадстват а защото има отборчета Артмедия, Копенхаген, Слован, Партизан, които се представиха далеч по-достойно но при тях едва ли приходите отиват за тряктори или потъват в нечий джоб. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 8:11 pm 
Аватар

Само недей глупости да приказваш. Много добре знаеш, че още 10 пъти да играем ШЛ ако ще и с младежите, то пак няма да е толова зле

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 8:59 pm 
Аватар

СкритиО, а на теб не ти ли писна все да си недоволен.Бахти мрънкалниците. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 9:25 pm 

Audere Est Facere написа:
И Демба Нирен! :lol:

ох как го пропуснах... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 9:27 pm 
Аватар

скритио малко прекалява, но има интересни и разумни неща в мненията му.
Определено можем да се подсилим и да станхе зверски добър(а не просто добър) Левски.
А че Б&Б имат някои от чертите на селския тарикатлък, така си е и това ще ни пречи в бъдеще :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 10:06 pm 
Аватар

Факт е, че селекция трябва. Факт е обаче и че не ни трябват скъпи чужденци, които в България няма да имат стимул да играят ако преди са играли например във Франция, Италия или Германия. Най - много след някой мач да се контузят за половин година или повече и тогава парите хвърлени за трансфера отиват по дяволите. Необходимо е да бъде изградена добра скаутска мрежа, която да наблюдава млади и перспективни играчи предимно в съседните страни, защото е доказано, че на Балканите се раждат големи таланти. Перфектният отбор според мен трябва да е изграден от компактно ядро добри български футболисти заедно с трима, четирима класни чужденци, както е сега. Настоящият проблем обаче е, че много от футболистите вече са на възраст. Вярно, сега се представяме на едно много добро ниво, но след няколко години вече няма да сме така конкурентоспособни. Затова предлагам на ръководството да спре да говори и да започва да действа, защото на отбора му трябва развитие. Школата функционира отлично, затова трябва само малко да се подобри трансферната ни политика.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 1:40 am 

Kryten написа:
Само недей глупости да приказваш. Много добре знаеш, че още 10 пъти да играем ШЛ ако ще и с младежите, то пак няма да е толова зле

Ако го знаех нямаше да го напиша. Не си губа времето с празни приказки. Мене сериозно ме е страх че ако влезем пак отново няма да вземем точка. Колкото и да ни е малък бюджета в сравнение с останалите, не знам да има друг отбор който 2 пъти подред да не е взел точка. Реално в лигата ще има 7-8 отбора срещу които можем да направим нещо, но не можем да разчитаме на жребия да ни прати някой от тях а и ако влезем ще сме в 4-та урна. Тъпото е че дори и поставени в нашата ситуация други отбори се представиха по-достойно и си мисля че тези футболисти ще бъдат психически обременени. Всички знаят какво става когато ситуацията е такава. Имаме нужда от нови лица, ново самочувствие, хора които са играли в силни първенства или пък са млади, талантливи и изгарят за възможност за изява. Не мога да се примиря с факта че ръководтсвото през сезона признава че има нужда от попълнения а като дойде трaнсферния прозорец замазват положението по един и същ нелеп начин с едни и същи реплики всяка година. Това си е обида към феновете. Съвсем ни взеха за канарчета

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 7:49 am 

Ако бъдат продадени основни футболисти,като Пелето ,Ричард или Телкииски и ръководството се скрънзи да закупи класни заместници, то значи ще станем отбор за местна консумация БГ а в УЕФА каквото стане.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 9:07 am 
Аватар

Цитат:
24 часа
Левски покани Джими Хасълбенк

Стандарт
Мечо се ожени, Йовов кумува

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 09, 2007 9:37 am 
Аватар

Левски верно могат да направят такава измама - викат, че привличаме Джими Флойд Хесълбенк, а всъщност пристига Лео Форчън-Уест, те и двамата са черни и еднакво грозни, та малко хора биха забелязали разликата :lol: Пък и плюс това Лео ще е идеален за мачове с Вихрен и Бирои, 2 метра говедо ще ги носи из наказателното като луд миньор - вагонетка 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 3:40 am 
Аватар

Дръж се народе, ке гърми топчето... :lol:

Цитат:
Стоилов и Сираков започват селекцията :smt066

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителният директор на "синия" клуб Наско Сираков, които изкараха няколкодневна почивка в Гърция започват от началото на идващата седмица работа по селекцията.

Двамата плюс босът Тодор Батков трябва да разгледат офертите, които има за играчи на шампиона, както и възможностите за привличането на нови попълнения.

Левски е планирал да продаде капитанът Топузаков и Домовчийски. Топчо може да замине към Турция, а Домо е желан от клубове от няколко елитни европейски първенства.

Много вероятно да бъде продаден и Емил Ангелов. Междувременно Димитър Телкийски към когото имаше интерес от Спарта (Прага) е заявил, че предпочита да остане на "Герена".

В същото време спортно-техническият щаб на "сините" държи на всяка цена да купи класен защитник и нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 3:48 am 
Аватар

Цитат:
...които изкараха няколкодневна почивка в Гърция

Уредили са Гаджев да се върне в Левски! Значи все пак ще доживея да го видя в син екип! 8) :D 8)

П.П.: ....или просто са търсили Демба-Нирен? :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 8:43 am 

Не може ли Лафчис да дойде да помага на Батков? :lol: :lol: :lol:

От цялата статия по-горе едно е ясно, Мечо остава защото самият той няма да иска да си тръгне, Топчо до последно ще го спрягат за Владивосток но ще остане, Емо Ангелов си тръгва, взимат защитник, А Дарко Бекъмски е "класния нападател"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 11:21 am 
Yordan V. Angeloff написа:
Не може ли Лафчис да дойде да помага на Батков? :lol: :lol: :lol:

От цялата статия по-горе едно е ясно, Мечо остава защото самият той няма да иска да си тръгне, Топчо до последно ще го спрягат за Владивосток но ще остане, Емо Ангелов си тръгва, взимат защитник, А Дарко Бекъмски е "класния нападател"

замълчи вовеки бе капацитет форумен :idea: нито си вангелофф , нито си аленофф - трай си , не се излагай , не буди присмех.

пс - запази тъпият си хумор за лична консумация. клише

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 12:06 pm 

ЧовекО с трето мнение и вече награби Ангелофф :lol:

Иначе както миналата година . трансферите ги правим НИЕ на фифа07...другото е блян ЗА жалост :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 12:27 pm 
Since 1914 написа:
ЧовекО с трето мнение и вече награби Ангелофф :lol:

Иначе както миналата година . трансферите ги правим НИЕ на фифа07...другото е блян ЗА жалост :?

човекО е с 1 година преди теб в тоо форум , post whore. :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 1:15 pm 
Аватар

ae сега един голем скандал

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 1:42 pm 
Аватар

Е нЕма трансфери, има скандали... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 1:52 pm 
Аватар

МустакООООО, аре кажи вече че ще даваме път на младите този сезон за да можем спокойно да затворим темата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 3:32 pm 
Аватар

dokato Гонзалвеш не го привлечем...темата за евентуални трансфери ще си е е актуална..дойде ли той-тва означава че няма да има друг трансфер!
то не беха хасълбанк,тоди,зидан,......и си еба майката.....
всички знаем кои ще са новите попълнения...не продадем ли някой-
дарко,маймундайо и гонзо евентуално!тва е :!: :lol:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2007 8:12 pm 

Определено на Леето му се излиза в чужбина,дано гу пуснем да поиграе в голямо ппървенство година 2

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2007 1:40 pm 
Аватар

Цитат:
Хаселбанк: Обмислям сериозно офертата на Левски

Готов съм на сериозни предизвикателства, твърди холандецът

"Обмислям много сериозно предложението на Левски", заяви за БТА бившият холандски национал Джими Флойд Хаселбайнк в интервю, осъществено със съдействието на журналиста Саймън Бърд от вестник "Дейли Мирър".

"Да играя в Шампионската лига под ръководството на моя добър приятел Станимир Стоилов за мен ще бъде голяма привилегия", допълни 35-годишният нападател. Той разкри, че в момента е на почивка в Дубай и като се завърне в Англия след седмица ще реши дали да приеме офертата на българския шампион.

"Освен предложението от Левски, имам оферти и от пет английски клуба от Висшата лига и от Чемпиъншип. По принцип аз и семейството ми се чувстваме много добре в Англия, но защо да не приема предизвикателството, наречено Левски", каза холандецът.

"Със Станимир Стоилов наистина ни свързва голямо приятелство от времето, когато тръгвах към големия футбол и съм му благодарен, че ме потърси с такова интересно предложение", допълни той. Хаселбайнк има 23 мача с 9 гола за холандския национален отбор, с който игра на Мондиал'1998 във Франция.

За последно нападателят игра в английския Чарлтън, но отборът изпадна от Висшата лига през май и в момента той е свободен агент. Роденият в Суринам футболист започва професионалната си кариера в холандския Телстар през 1990 година.

В последствие той играе за АЗ Алкмаар, Кампомайорензе, където се засича със Станимир Стоилов, Боависта, Лийдс, Атлетико Мадрид, Челси, Мидълзбро и Чарлтън. Хаселбайнк има около 530 официални мача на клубно ниво, в които е отбелязал над 230 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]