forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Следваща

Коя емблема предпочитате да представя ЛЕВСКИ пред света ?
Старата 82%  82%  [ 514 ]
Новата 18%  18%  [ 116 ]
Общо гласове : 630
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 4:46 pm 
Аватар

Majdak написа:

А относно Баждека, не съм му адвокат, но мисля, че за емблемата нещата зависят по-скоро от Татков.

НЕ съм съгласен :!: Баждека като финансист, ще каже " Слушай Тодоре, имаме артикули за 3470374083 лева с лопатата , взехме и каравана да продаваме , ако сложим ЕМБЛЕМАТА ще се набутаме с пари " , Батков ще се замисли , ще отпие от уискито, ще засуче мустак и ще каже " Баждек не ме занимавай , оправяй се , като имаш да продаваш шалове , продавай " :!:
Иначе съм сигурен , че ако само от Татков зависеше ЕМБЛЕМАТА щеше да е върната вече :!: Обаче понеже света се върти около парите ........ще почакаме :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 4:48 pm 
Аватар

Татков в прав текст каза, че тази емблема ни била представяла по света и било немислимо да я сменяме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 5:07 pm 
Аватар

Мани го какви ги приказва Татков :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 5:48 pm 

Ако не върнат Емблемата като ЕДИНСТВЕНА, бел ден да не видят, лайнари мръсни!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 8:50 pm 
Аватар

kauton написа:
на него не му пука коя е емблемата, човека не е фен, а и не трябва да е.

Е тва не е така, цела Фамилия Баждекови са големи левскари! Поскоро баждеков батков и ко още не са разбрали , че на феновете на Левски толкова им пука за емблемата... Помислете - какво е имало до сега? 3-4 пъти плакат в сектор Б и една тема във форума. По нищо не е показано, че МНОЗИНСТВОТО от СИНИТЕ ФЕНОВЕ твърдо иска да се върне старата емблема. Вижте Аякс - направили са плакат, който всички фенове са си го залепяли кой където може - барманът в бара, баничарят в баничарницата, по домовете си и т.н. Така ясно се вижда колко хора подкрепят това, за това ако искаме нещо да стане трябва да се действа в тази посока. Иначе да седим във форума и да си пишем, колко ни дразни Баждеков е безсмислено

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 3:17 pm 

Boyo написа:
kauton написа:

Е тва не е така, цела Фамилия Баждекови са големи левскари! Поскоро баждеков батков и ко още не са разбрали , че на феновете на Левски толкова им пука за емблемата... Помислете - какво е имало до сега? 3-4 пъти плакат в сектор Б и една тема във форума. По нищо не е показано, че МНОЗИНСТВОТО от СИНИТЕ ФЕНОВЕ твърдо иска да се върне старата емблема. Вижте Аякс - направили са плакат, който всички фенове са си го залепяли кой където може - барманът в бара, баничарят в баничарницата, по домовете си и т.н. Така ясно се вижда колко хора подкрепят това, за това ако искаме нещо да стане трябва да се действа в тази посока. Иначе да седим във форума и да си пишем, колко ни дразни Баждеков е безсмислено

аде и аз точно това исках да кажа през цялото време! за баждекови не знам а и не е важно. но наистина КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ?. ами нищо. факт. колкото и да е тъжен. тука някои ме нахраниха, че сам писал глупости, не съм видял плаката, щото не съм ходил по мачове и т.н. както вече отбелязах, плаката го видях, ам колко пъти беше показан. и колко беше голям? ХОРАТА ПРОСТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАМЕ НИЕ. как да го разберат? от малкия плакат. не го приемайте като обида или нещо, поздравявам хората, които са го направили, положили са труд а и пари за да покажат какво искат. тези 5-6 човека са си свършили работата. ами НИЕ останалите? какво правим? псуваме във форума. просто се опитах да кажа, че когато искаме нещо, правим така, че да го получим. Аяксите опаковаха кметството ли катедрала ли не знам, с емблемата си, направиха цялостна кампания, дадоха й име - "върнете лицето на Аякс", направиха специален сайт, плакати, с които се снимат на великата китайска стена. ние не е нужно да правим такива неща. нямаме и възможност. но ПОНЕ НЕЩО. много от вас са членове на фенклубове,аз не съм. организирайте нещо и ние останалите ще се включим. от там трябва да дойде всичко. аз а и много като мен сами какво да направим? иначе ако продължаваме по същия начин не само че емблемата няма да се върне, а и ще докажем че българина го бива само да псува,а когато опира до действие, си намира извинение. аз не мисля, че това е така. Вие?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 3:40 pm 
Аватар

kauton написа:
Boyo написа:
kauton написа:

аде и аз точно това исках да кажа през цялото време! за баждекови не знам а и не е важно. но наистина КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ?. ами нищо. факт. колкото и да е тъжен. тука някои ме нахраниха, че сам писал глупости, не съм видял плаката, щото не съм ходил по мачове и т.н. както вече отбелязах, плаката го видях, ам колко пъти беше показан. и колко беше голям? ХОРАТА ПРОСТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАМЕ НИЕ. как да го разберат? от малкия плакат. не го приемайте като обида или нещо, поздравявам хората, които са го направили, положили са труд а и пари за да покажат какво искат. тези 5-6 човека са си свършили работата. ами НИЕ останалите? какво правим? псуваме във форума. просто се опитах да кажа, че когато искаме нещо, правим така, че да го получим. Аяксите опаковаха кметството ли катедрала ли не знам, с емблемата си, направиха цялостна кампания, дадоха й име - "върнете лицето на Аякс", направиха специален сайт, плакати, с които се снимат на великата китайска стена. ние не е нужно да правим такива неща. нямаме и възможност. но ПОНЕ НЕЩО. много от вас са членове на фенклубове,аз не съм. организирайте нещо и ние останалите ще се включим. от там трябва да дойде всичко. аз а и много като мен сами какво да направим? иначе ако продължаваме по същия начин не само че емблемата няма да се върне, а и ще докажем че българина го бива само да псува,а когато опира до действие, си намира извинение. аз не мисля, че това е така. Вие?

Ти очевидно си по-наясно с Аякс, отколкото с Левски! Батков и Баждеков са отлично запознати, защото въпроса многократно им е бил поставян лично, както от представители на фенклубове, така и от журналисти!

П.П. На КафевО!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 7:23 pm 
Аватар

Май требва да изкопираме свиньете (не стреляйте по мен!), които миналата година разлепиха плакати срещу Османджиев... Да се разлепят плакати из София и по-големите градове с призив да се върне ЕМБЛЕМАТА! Нема да е евтино, защото емблемата изисква цветен печат, но нема и да е кой знае колко скъпо! При всички случаи е по възможностите на организирани привърженици... но хората на Тепсиев вместо това купуват слончета, черешови топчета (щото бай Голди е фен на Арсенал :evil: ) и други такива ташаци... Ей затова не членувам в организации!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 7:33 pm 
Аватар

kauton написа:
но наистина КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ?. ами нищо. факт. колкото и да е тъжен. тука някои ме нахраниха, че сам писал глупости, не съм видял плаката, щото не съм ходил по мачове и т.н. както вече отбелязах, плаката го видях, ам колко пъти беше показан. и колко беше голям?

Така...за последно ще ти обърна внимание...лек жокер..."ПЛАКАТА" НЕ БЕШЕ ЕДИН А БЯХА 3!!! Мога да ти ги покажа на снимки които всички са виждали във форума са но смисъл не виждам...

Цитат:
Аяксите опаковаха кметството ли катедрала ли не знам, с емблемата си, направиха цялостна кампания, дадоха й име - "върнете лицето на Аякс", направиха специален сайт, плакати, с които се снимат на великата китайска стена. ние не е нужно да правим такива неща. нямаме и възможност. но ПОНЕ НЕЩО.

Мда...оттук може да се заключи че досега не е направено нищо...

и тези три плаката са си върха на нищото.......през годините лопатарство не е правено примерно ТОВА :
http://i72.photobucket.com/albums/i161/ ... Hajduk.jpg
или ТОВА :
http://i72.photobucket.com/albums/i161/ ... mpique.jpg

ама те тези неща НИЩО не показват, НИЩО не значат и никой НИЩО не е видял и не е разбрал желанията на феновете като погледне "Б" сектор - хората които са на всеки мач с отбора...

изобщо май по омаловажаване на чуждия труд сме номер1 не по псуване :evil:

Последна промяна UL на Вто Юни 05, 2007 8:00 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 7:41 pm 
Аватар

UL, хоста ти не позволява директни връзки

оправИх ги ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 12:22 am 
Аватар

LSFC написа:
Дайте идеи...

Аз открай време си мисля за онази статия на Андриян(страхотна статия).Да се изпрати на ДонБалон и така проблема ще придобие по-голяма гласност.Малко или много,може да помогне. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 9:39 am 
Аватар

На мен идеята с плакатите ми харесва, но както при аякс да се дава на левскари да си го закачат, а не да се лепи по улиците - така плакатите ще имат дълъг живот, а няма на другия ден концерта на преслава и айде нашите вече не се виждат :)

ако тука има некой графити мейстор мое да ходи нощем да нарисува ЕМБЛЕМАТА на леге на офиса , а отстрани да нарисува как баждека гледа нервно :)

Може да се организираме и да пишем писма всеки ден (не email, а истински) до клуба - всеки ден стотици писма да получава баждека и от толкова тормоз нема как да не клекне :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 10:20 am 
Аватар

LSFC това отворено писмо от колко човека е подписано?

Мисълта ми е, дали ръководството са го взели на сериозно, или са помислили че на някой "болен фен" му се доискало да види "старата"
емблема и решил да драсне няколко реда?

И в тоя ред на мисли. Под това отворено писмо, или подобно, да се сложи подписка на стадиона. Отделно от това НФК да съберат подписи от всичките си фенклубове. Сщото да напрявт СЗ.

Мисля, че това писмо ще изглежда по-сериозно подкререно от СЗ, НФК и още няколко хиляди ЛЕВСКАРИ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 10:21 am 
Аватар

Абе идейно е това, но точно такива неща постваме ние в темата за кризата в панчарево. Надявам се изпълнението ще е добро

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:06 am 
Аватар

subata написа:
Идеята с плакати е много добра.А и е приемлива от гледна точка на цената.

Защо не се пробваш да сътвориш нещо на фотошопО с малко по големи размери за плакат.В смисъл всеки който има идея за плакат нека я даде тук.Останалото ще е дело на други хора :!: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:10 am 
Аватар

На мен това с изработването и лепенето на плакати не ми се вижда добра идея,това което ми се вижда по приемливо е след като се изпълнят законовите норми,демек се вземе разрешение,в различни точки в София,а нали имаме и доста фен клубове в провинцията,да се започне масово събиране на подписи за връщането на еблемата,да се осъществи контакт със сини журналисти,които стоят зад такава идея и значително по често да намират начин да публикуват исканията,от първият мач да се направят значително повече транспаранти по подобие на големият от мача с чорбата и на момчетата,които бяха направили по-малкият пак преди същият мач,да се определи дата,след като се събрали подписи,на която ,след искане отново на разрешение от общината да се съберат колкото се може повече хора,които достатъчно да пошумят и да се представи отново писмото,заедно със събраните подписи.За една такава организация има голяма потребност от НФК и то не за друго,а за искането на разрешение и някаква официалност,а някой от тях нали силно си падат да дават интервюта,та като усетят,че и тая възможност може да я имат,току виж са се размърдали,ако не искат ,или не им се занимава,поне да обяват ,че просто ги няма,така че до първият мач времето е много,и малко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:11 am 
Аватар

Около 100 лв. трябват, за да се купят спрейове,но това не е проблем стига да има хора,които да го направят това на Леге и пред дома на Баждеков. Отделно може да се изрежат всички лопати от шаловете и да се изпратят на Баждека.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:19 am 
Аватар

beatus написа:
Около 100 лв. трябват, за да се купят спрейове,но това не е проблем стига да има хора,които да го направят това на Леге и пред дома на Баждеков. Отделно може да се изрежат всички лопати от шаловете и да се изпратят на Баждека.

Идейте ги мислете вие, аз ще помагам с пари.
100 лв. ги имате!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:21 am 
Аватар

Тея неща със графитите не са за форумите.Който може да прави хубави графити ИЛИ познава такъв който ще се навие без да задава много въпроси да ми пише на ЛС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:42 am 
Аватар

Мислете все пак малко с главите си,или ще се опитаме да го направим като хората,или да направим някокво въстание,тип африканска революция,обречена на неуспех,а това с бояджийските подскачания,на мен ми се струва абсолютно неприемливо и губещо като позиция

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 12:01 pm 
Аватар

Ето сега се обсъжда нали за това са форумите,да се обсъдият нещата преди да се направят.Това за подписите е страхотно,но все пак трябва да се почне да се събират от нужните лица. Не мога аз или С. да тръгнем да ги събираме тия подписи ;) А за другото С. ще ти пиша малко по-нататък във времето

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:25 pm 
Аватар

ТуристО написа:
subata написа:

Защо не се пробваш да сътвориш нещо на фотошопО с малко по големи размери за плакат.В смисъл всеки който има идея за плакат нека я даде тук.Останалото ще е дело на други хора :!: :wink:

Изображение

Поиграх си малко.Има още какво да се оправи,но го давам само като пример.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:31 pm 
Аватар

Защо не пробваш началните букви да сформират Левски? ( повечето букви си ги използват и при тази картинка, за С, В и К трябва да измислиш нещо... :roll: )

Иначе и така е страхотно! БрАвО!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:37 pm 

Цитат:
ТуристО написа:
subata написа:

Защо не се пробваш да сътвориш нещо на фотошопО с малко по големи размери за плакат.В смисъл всеки който има идея за плакат нека я даде тук.Останалото ще е дело на други хора Exclamation Wink

Поиграх си малко.Има още какво да се оправи,но го давам само като пример.

По-добре според мен ще стане ако отстрани думите са написани в акростих:
Любима
Единствена
Вечна
Същинска
Красива
Истинска

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:41 pm 

Вместо "същинска" става и "съвършена" и тогава романтиката е пълна 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:44 pm 

Audere Ест Фацере написа:
мен свещена ме кефи 8)

Още по-добро 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:44 pm 
Аватар

Давайте и други критики това с надписа ще го оправим ;)

Мислех си да сместимч част от писмото някъде,дали ще е добре :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 1:55 pm 
Аватар

beatus написа:
Отделно може да се изрежат всички лопати от шаловете и да се изпратят на Баждека.

Това е култово!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 2:01 pm 
Аватар

Ето моето мнение:

"Главата" е супер, като сложиш новите думи , дето формират левски, става перфектно

Снимката от фона - сложи някоя от снимките на агитката, където има знаме със Емблемата, вместо тая пушилка и шотландското знаме :)

Това "Веднага" най-долу - думата не ми харесва, защото не носи посланието добре. Когато водиш такава кампания трябва ясно и запомнящо се да кажеш за какво се бориш. далеч по-семпло в стил "върнете ни я" ще свърши много повече работа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 2:03 pm 
Аватар

:smt023 Само дайте някаква такава снимка с емблемата.Най-добре ще е онова голямо знаме отпреди години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]