forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 2:23 pm 
Аватар

Тоди ако има малко мозък ше стяга куфарите и аре на Герена.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 3:00 pm 
Аватар

Тоди, аре бе дееба, кво се чудиш толко?!? У Първа дивизия ше те потрошат от резачки!!! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 3:07 pm 
Аватар

А у Перник?!... :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 3:14 pm 
Аватар

Trent написа:
А у Перник?!... :oops: :lol:

МаймундайО... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 3:37 pm 
Аватар

7 дни спорт

В Болтън или Палермо вероятно ще играе от лятото Валери Домовчийски. Нападателят на Левски е желан от клубове от Италия и Англия, потвърди и собственикът на сините Тодор Батков. Болтън е готов да извади 2 млн. евро, за да има Валери.
- Интерес има, договор - още не. Дойдоха запитвания от Италия и Англия, ще изберем най-доброто. Цената на Валери обаче е по-висока - каза Батков.

-------------------------------------------------------------------------------------

Нов бразилец ще изпробва Левски в началото на лятната си подготовка. Както е известно, сините стартират на 16 юни, но седмица по-рано на Герена ще дойде централен защитник от Бразилия. Това е Леонардо. 22-годишният стопер е футболист на Рио Бранко. Очаква се южноамериканецът да пристигне в София на 8 юни. Една седмица Леонардо ще се аклиматизира в България и ще мине медицински изследвания. Бразилецът е препоръчан на треньорския щаб, а Станимир Стоилов вече е гледал мачове с негови изяви.
- Стоилов иска да се запознае лично с изявите на Леонардо, преди да реши дали ще му е нужен. Първоначално той трябваше да дойде по-рано в София, но заради мачовете с националния отбор нямаше кой да му обърне внимание - разясниха от Левски.
Шампионите вече се отказаха от Диано. Защитникът се връща в Беласица, след като не записа и една минута игра за Левски. За неговия престой в Левски платиха 50 000 евро на Беласица.

----------------------------------------------------------------------------------

Писмо, в което ще сложи край на отношенията си с Металург, написа вчера Дарко Тасевски. Македонският национал вече е футболист на Левски. Той вече подписа тригодишен договор с шампионите. Контрактът обаче ще влезе в сила, след като халфът прекрати всички взаимоотношения с украинския тим, които са до 1 август.
Очаква се Тасевски да пристигне в София на 15 юни, а на следващия ден да започне подготовка с Левски. Зимата сините предложиха за 23-годишния полузащитник 500 000 долара на Металург, но офертата бе отхвърлена. Впоследствие Тасевски бе пратен да тренира с дублиращия отбор. Македонецът се отказа от три заплати и премии, които има да получава, за да се отърве по-рано от Металург.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:02 pm 
Аватар

Честно казано Светльо си е футболистче от всекъде... ще помогне, да взимаме мароканчето и ето ти сеуекция 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:10 pm 
Аватар

Това Тоди не ви ли звучи като един полуфабрикат за шкембе чорба

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:11 pm 
Аватар

Аз за т'ва не му викам Тоди :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:18 pm 

Освен Тасевски....друг сигурен има ли ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:25 pm 
Аватар

Гонзо...все някога пак ще го вземем... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:26 pm 

Всичко се връща 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 4:35 pm 
Аватар

Дарко се е надъхал здраво... така требе...

Цитат:
Новото попълнение на Левски Дарко Тасевски заяви пред “Тема Спорт”, че няма търпение да се присъедини към новите си съотборници. “Все още не съм оформил документите си с Металург Запорожие. Надявам се до няколко дни всичко да приключи, защото вече не издържам. Вярвам, че ще съм в София на 15 юни и ще започна подготовка навреме”, коментира македонецът. Той допълни, че мечтата му е да попадне с Левски в групите на Шампионската лига.

“Идвам, за да играя там. Отборът има всички шансове отново да е сред големите, за втора поредна година. Ще дам всичко от себе си да го сторим. Иначе в България отново ще бъдем шампиони и ще вземем купата. Вече обясних това на Роберт Петров от лит(*кс-етрополе. Казах му, че и без мен тимът винаги ги бие, а с мен вече нямат никакъв шанс. Сега съм в една стая с него за лагера на националния ни отбор преди мача с Израел. Постоянно се заканваме един на друг”, каза Дарко. Той призна, че се е чул с бъдещия си треньор Станимир Стоилов и му е честитил спечеления дубъл.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 5:03 pm 
Аватар

Абе Батков да не се стиска и да се бръкне да земе ливърпулецо :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 6:09 pm 
Аватар

Пестат за новио стадион :lol: и за новио багер :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 6:33 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Топъл Тоди...добре звучи, особено ако го тури на чорбата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 9:32 pm 
Аватар

ТерзО написа:

Цитат:
Новото попълнение на Левски Дарко Тасевски заяви пред “Тема Спорт”, че няма търпение да се присъедини към новите си съотборници. “Все още не съм оформил документите си с Металург Запорожие. Надявам се до няколко дни всичко да приключи, защото вече не издържам. Вярвам, че ще съм в София на 15 юни и ще започна подготовка навреме”, коментира македонецът. Той допълни, че мечтата му е да попадне с Левски в групите на Шампионската лига.

“Идвам, за да играя там. Отборът има всички шансове отново да е сред големите, за втора поредна година. Ще дам всичко от себе си да го сторим. Иначе в България отново ще бъдем шампиони и ще вземем купата. Вече обясних това на Роберт Петров от лит(*кс-етрополе. Казах му, че и без мен тимът винаги ги бие, а с мен вече нямат никакъв шанс. Сега съм в една стая с него за лагера на националния ни отбор преди мача с Израел. Постоянно се заканваме един на друг”, каза Дарко. Той призна, че се е чул с бъдещия си треньор Станимир Стоилов и му е честитил спечеления дубъл.

Предчувствам как Дарко Тасевски ще се превърне в един от любимците ми. В последните месеци постоянно чета в медиите как изгаря от нетърпение да облече синята фланелка. Отказал е и няколко заплати само и само да дойде в Левски по - рано. Сега подхвана и чорбарите. Ако и редовно показва добри игри, цена няма да има.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 11:50 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ivan63 написа:

Топъл Тоди...добре звучи, особено ако го тури на чорбата... :lol:

Той не е ли юноша на онези, получил "невероятен шанс" за кариера при тях :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 12:16 am 
Аватар

ТерзО написа:

Цитат:

“Идвам, за да играя там.
Отборът има всички шансове отново да е сред големите, за втора поредна година. Ще дам всичко от себе си да го сторим. Иначе в България отново ще бъдем шампиони и ще вземем купата. Вече обясних това на Роберт Петров от лит(*кс-етрополе. Казах му, че и без мен тимът винаги ги бие, а с мен вече нямат никакъв шанс. Сега съм в една стая с него за лагера на националния ни отбор преди мача с Израел. Постоянно се заканваме един на друг”, каза Дарко. Той призна, че се е чул с бъдещия си треньор Станимир Стоилов и му е честитил спечеления дубъл.

Ключовото изречение си го изпуснал. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 12:26 am 
Аватар

И тоя продължава да мечтае... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 12:31 am 
Аватар

И значи к'во... ако не влезем, ще се върне у Запорожие и ще дойде догодина... пак? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 5:18 am 

Тоя не е нищо особено не знам какво очаквате от него доста по-слаб от Телкииски, за Бардон да не говорим. Че няма да има свястна селекция е ясно, ръководството обрича Левски на посредственост и буксуване! Остава и да продадем някои от младите и така да плюем на прословутия план 2007. Левски още преди 1 година стигна тавана си и никой не прави нищо за да може отбора да се изкачи още едно стъпало по-нагоре. Една загубена година. Предричам най-много още един шампионски сезон по инерция, след това стремглаво надолу и ходене по мъките за петилетка, както сме си свикнали. Защо звуча като кисело сърдито старче ли? Ми защото от тук, където сме в момента, се иска съвсем, ама съвсем малко усилие и отбора ще скочи едно стъпало нагоре и ще постигне тотална доминация за години наред. Вместо това чорбата както ги гледате колко са зле в момента и колкото и да не ви се вярва че могат да ни изпреварят, ако не догодина , то след 2 години ще ги направим насила шампиони, с бездеиствие, пасивност и тъпа политика. Ей затова най-ме е яд, това не мога да проста на ръководството. Не сме Локо Пловдив да станем шампиони и после да живеем 30 години със спомени. Само с юнуши и застаряващи звезди не става всички го разбраха, но явно целта не е тотална доминация, целта е интрижка да има, да се редуват и едните и другите, за да няма сърдити и да падат парички от трансферчета. Това е жалката истина. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 10:16 am 
Аватар

Ти кога успя толкова добре да се запознаеш с качествата на Тасевски? Сигурно Мъри ни лъже за откритите тренировки и е правил някакви закрити занимания и тайни контроли срещу сборен отбор на НАТО в някоя от уж все още не построените бази на САЩ у нас, където само ти си успял да се промъкнеш.
Не знам ръководството на какво ни обрича, обаче ако има някой в клуба в момента, на който да вярвам 100%, то това е Мъри. Той няколко пъти каза - искахме няколко пъти класни чужденци от реномираните първенства, но просто не искат и да чуят за България, което си е напълно нормално. Пресен пример са Новакович и Светльо Тодоров - и за двамата стана ясно, че сме им направили оферта, но единия си предподписа договора с отбора в Германия, а другия най-вероятно ще предпочете да вее гащи из някоя от дивизиите на Англия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 10:34 am 
Аватар

hidden767 написа:
. Само с юнуши и застаряващи звезди не става всички го разбраха, но явно целта не е тотална доминация, целта е интрижка да има, да се редуват и едните и другите, за да няма сърдити и да падат парички от трансферчета. Това е жалката истина. :evil:

Е стига де като чорбарите почнахме да се съмняваме във всичко.
И аз много се дразня на ръководството че не взима никой, ама в никакъв случай не откривам нищо конспиративно в това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 10:35 am 

хаха, Хидън е изявлен песимист, споко! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 11:01 am 
Аватар

С оглед на оптимизма и чувството за хумор, което е обхванало всички ни, може би е хубаво, че има и по едно такова мнение като на Хидън....взех да му свиквам вече... :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 11:07 am 
Аватар

Trent написа:
С оглед на оптимизма.....

Абе вие се бъзикате, ама аз сериозно си мисля че можем да вземем УЕФА тая година. Погледнете ги Севиля - да виждате някой като Хичо, Валери, Ричи.....
Само г-н Райли да излезе малко почивка и.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 11:09 am 
Аватар

Боби Михайлов нали вече е заместник в УЕФА за съдиите...

Един вид, Райли вече е наша курва... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 11:12 am 
Аватар

Trent написа:
Боби Михайлов нали вече е заместник в УЕФА за съдиите...

Един вид, Райли вече е наша курва... 8)

Пък имаме позиции и в германското и френското първенство.
Ако се паднем с някой от тях, автоматично им нареждат от "горе" да "полегнат".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 7:56 pm 

За Тасевски дано да греша, но едва ли. Иначе за така наречените "класни чужденци които не искат да играят в Бг" примера с Новакович е много уместен. Да не забравяме, че този футболист нямаше нищо против да поиграе в Литекс 1 година значи не му е такъв проблем България, колкото се опитват да го изкарат някои. Причината да не иска в Левски трябва да се търси другаде пък и в крайна сметка въпроса е защо Литекс могат да правят трансфери като Йеленкович, Новакович, Уелингтон, Сандриньо, Т.Силва, Трика и т.н. и после по курвенски да ги дават на чорбата за да ги развали, а примерно ние не можем( с изкл. на Бардон) . Понякога имам чувството че ние нямаме нито свестни скаути нито желание да вземем някои или ако има желание то е само на думи и за отбиване на номер. Освен това не съм песимист а реалист и казвам това което всеки човек, който разбира от футбол вижда. Левски буксува, Левски в този състав не може да върви на горе. Левски стои на едно място и чака конкурентите в Бг да се съживят и да ни настигнат. И ще го направят. Неизбежно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 8:00 pm 
Аватар

Еми зимаме Т. Силва и Том и сме ок :wink:

Но сериозно, не искам да се превръщаме в Литекс и чорбата дето целите отбори са някакви мангали

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]