forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 19, 2025 3:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Следваща

Коя емблема предпочитате да представя ЛЕВСКИ пред света ?
Старата 82%  82%  [ 514 ]
Новата 18%  18%  [ 116 ]
Общо гласове : 630
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 1:06 pm 

Абе както и да е, Емблемата Ни трябва след края на сезона да бъде регистрирана в БФС и УЕФА като еднолична официална емблема на клуба, а сечивото да изчезне форевър. Задължително. :evil: ЛЕВСКИ винаги е имал и ще има ЕДНА ЕМБЛЕМА. :levski
Сега в неделя на мача с ЛатексО е моментът да опънем един огромен транспарант. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 2:31 pm 
Аватар

Аз също съм си мислел, че ще е добре емблемата да бъде върху екипите ни. Ако проблема ви е, че сте свикнали с "Л"-то, ами че нали то е част и от самата емблема. Освен това Сталкера е много прав, че това е начинът ИСТИНСКАТА емблема да се наложи сред подрастващи и заблудени.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 7:36 pm 
Аватар

Сложиме ли Емблемата на екипа - КРАЙ! Тя се утвърждава, като единствената и легитимната, лицето на отбора! От там на сетне нема мърдане, лопатата отива в архивите вовеки! Иначе рискуваме тва "дуалистичо" съществуване, което имаме в момента да продължи до безкрай!

А и от чисто естетическа гледна точка считам, че емблемата ни е прекрасна и би следвало да я виждаме върху всичко свързано с ФК Левски... 8)

Последна промяна Кока-Кольо на Вто Май 22, 2007 8:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 8:01 pm 
Аватар

Така да е, ок, но именно в това, което казвате, е и разковничето. Баждека си иска лопатата и по никакъв начин няма да стимулира налагането на истинската емблема. Така че с това ръководство не виждам изгледи за промяна, каквато искате. И то не само с това. Не са много хората, които ще се навият да наложат такава радикална промяна. Поне аз така мисля.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 8:05 pm 
И на мен някак Л-то по си ми харесва на екипите, но и съм съгласна със Змейо и Звонко че може би това е път за утвърждаването на нашето желание- Емблемата да е само една. Но си мисля че едва ли ще стане, и то не заради Баждеков- противно на много тук, не мисля че той решава нещо за емблемите или други подобни неща, а изпълнява решенията и желанията на шефовете си. Да, той отговаря за финансовата част- в смисъл ръководи някакъв бюджет, но решението да бъде лопатата или Емблемата не зависи от него. Ако Батков му каже от утре всичко е с Емблемата, не мисля че изобщо ще изрази някакво мнение по въпроса. Просто като цяло в ръководството (визирам специално Батков) няма никакво желание по този въпрос да се съобразят с преобладаващото мнение на привържениците.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 9:37 pm 
Аватар

зависи от нашата настойчивост....ако се примерим...край...така ще си отиде още 100 години....ако се "напомня" по-често...има шанс да се сдобием с това , което искаме.....а това е същността ни....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 10:30 pm 

targovishte написа:
...ако се "напомня" по-често...има шанс да се сдобием с това , което искаме.....а това е същността ни....

Имаме само още 2 мача да им припомниме на Бай Ганя и Баждевинята коя емблема искаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 1:52 pm 
Аватар

West написа:
targovishte написа:
...ако се "напомня" по-често...има шанс да се сдобием с това , което искаме.....а това е същността ни....

Имаме само още 2 мача да им припомниме на Бай Ганя и Баждевинята коя емблема искаме.

В същия ред на мисли къде изчезна онова огромно, ама наистина огромно знаме с емблемата от мача с Хайдук?? Ако то се издигне на награждаването с едни тапети с обяснителен за недосетливите надпис "Искаме си нашата емблема" или "Един е Левски с една емблема" и "припомнянето" е готово.

Но аз си оставам песимист, тази лопата "закопа" емблемата ни, въпреки плахите й опити напоследък да се изрови.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 1:58 pm 
Аватар

Тва знаме се скъса ама не помня на кои мач :roll: Или се лъжа?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 4:08 pm 

Ювентус ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 4:56 pm 
Аватар

Прав си.Като че ли на мача с Ювентус се скъса.Баджевинята да не се ослушва а да купи ново.Ше си върне донякъде уважението на феновете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 5:40 pm 
Аватар

Yordan V. Angeloff написа:
Ювентус ? :roll:

Ти помниш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 9:19 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Прав си.Като че ли на мача с Ювентус се скъса.Баджевинята да не се ослушва а да купи ново.Ше си върне донякъде уважението на феновете.

Знамето си се вадеше редовно и 2-3 години по-късно.......изгоря в един пожар на Герена в стаичката на фенклуба (тогава)

а от Баждевинята никакво знаме не ни трябва! :evil: Да се маха от ЛЕВСКИ е тва което трябва да направи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2007 12:28 am 
Аватар

В Стара Загора забелязах едно супер грозно знаме Ултрас Левски с ЛОПАТАТА... :? :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 12:13 am 
Аватар

Изображение

Лопата и Емблема ръка за ръка!

Требваше и на трансперанта "Благодарим ви за подкрепата" да сложат една лопатка, как е пропуснал Баждека да ни зарадва... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 12:29 am 

Oтива му :lol:

http://sportni.bg/ph/pictures/2007.27.0 ... 272825.htm

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 12:32 am 

Semper_Fidelis написа:

захил се е така щот си мисли че кръгчето на БНТ се брои за нула :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 12:33 am 
Аватар

Този чек понеже го е поръчвал Вальо Михов (чорбар), за тва е с Емблемата, Баждека сигурно му е направил забележка...Обаче шампанското си е лопатарско... :oops:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 1:26 am 
Аватар

Semper_Fidelis написа:

Хаха, недейте с лошо, Баждека е наясно с цялата ситуация, днес даже целуна ЕМБЛЕМАТА на този чек, гледайки към публиката.
Времето ще покаже дали е било ебавка или наистина мисли да промени нещата.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2007 5:37 pm 
Аватар

И какво ако е целунал емблемата? Това е ПОЗА и нища више!
На мен даже по-скоро ми се стори, че Баждекис си отри брадата в кръглата сумичка от 50 хилядарки, подобно циганин, на който си подхвърлил двулевка!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 29, 2007 2:00 pm 

абе момчета стига с тоя Баждеков. кво е виновен. да не мислите че чете форума ил и кво. да сме направили една акция че да разберат хората кво искаме- не сме. еми кво ревете час по час тогава. е кво правят хората като си искат емблемата. да сме наптавили ние такова нещо. само словоблудства. ама така не става http://ajaxlogo.nl/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 29, 2007 2:52 pm 
Аватар

kauton написа:
абе момчета стига с тоя Баждеков. кво е виновен. да не мислите че чете форума ил и кво. да сме направили една акция че да разберат хората кво искаме- не сме. еми кво ревете час по час тогава. е кво правят хората като си искат емблемата. да сме наптавили ние такова нещо. само словоблудства. ама така не става http://ajaxlogo.nl/

Не си в час и пишеш пълни глупости!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 29, 2007 11:34 pm 
Аватар

kauton написа:

Ти по мачове ходиш ли? Ако ходиш може би нямаше да се изкажеш толкова смешно...колко плаката имаше за ЕДИНСТВЕНАТА ЕМБЛЕМА? Само на дербито имаше 2...колко декларации в публичното и интернет пространството...колко пъти се е повдигал въпроса пред ръководството...
словоблудство.....така можеш да си наречеш изказването...нищо друго :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 30, 2007 10:49 am 
Аватар

kauton написа:
http://ajaxlogo.nl/

Хехе тука има яки неща.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 5:01 pm 

Boyo написа:
kauton написа:

Хехе тука има яки неща.

има яки неща. пичове не се сърдете, ама с контестации и интернет пространството нищо няма да стане. и да ходя по мачове, видях плакатите, това е чудесно, НО пичовете в холандия цяла катедрала опаковаха с емблемата. за кво говорим?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 5:05 pm 
Аватар

Е, в Холандия поне ръководителите разбират или могат да разберат смисъла на исканията за върщане на старата емблема

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 01, 2007 10:01 pm 
Аватар

kauton написа:
Boyo написа:
kauton написа:

Хехе тука има яки неща.

има яки неща. пичове не се сърдете, ама с контестации и интернет пространството нищо няма да стане. и да ходя по мачове, видях плакатите, това е чудесно, НО пичовете в холандия цяла катедрала опаковаха с емблемата. за кво говорим?

Предполагам че там се зачита мнението на феновете и ръководителите разбират кое е най-важното в един отбор - НЕГОВАТА ПУБЛИКА...тук очевидно нещата не стоят така и разни Баждевини си действат безнаказано без да се интересуват какво искат феновете...може би тази малка разлика е помогнала в случая на АЯКС...така че действия има...ти кво искаш да се направи? Да викнем КРИСТО да опакова народното събрание с емблемата ли? с кви средства? тук в БГ където никога не е правена хореография с пари от феновете.......явно има малка разлика в стандартите на Холандия и България, за кво говорим наистина ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 2:07 pm 

управата на клуба не послуша феновете и не върна старата емблема. говоря за Аякс. тва е за информация, колко се зачита мнението на феновете. а там клуба винаги е бил собственик на логото си, а правата за нашето ги спечелихме в съда наскоро. така че споко. а за баждеков - човека си върши добре работата, мислите ли че той не иска да се върне емблемата и всички да са доволни. явно има някаква пречка. в крайна сметка, на него не му пука коя е емблемата, човека не е фен, а и не трябва да е. така че аз не виждам защо е атакуван толкова. за това че не дава пари на фенклубовете, напълно го подкрепям. ние платени фенове ли сме или кво. къде по европа клуба плаща на феновете си да го подкрепят? иридучибилите на лацио правеха така. не те по- точно ами няколко човека, топ-бойс така да се каже живееха на гърба на клуба.
хайде и у нас да не се създава професията "фен".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 9:46 pm 
Аватар

kauton написа:
за за баждеков - човека си върши добре работата, мислите ли че той не иска да се върне емблемата и всички да са доволни. явно има някаква пречка.

мда...всички се чудим ква е тая пречка...ЕМБЛЕМАТА СИ Я ВЪРНАХМЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ...
всички още се чудим ква е пречката да си я използваме

kauton написа:
за това че не дава пари на фенклубовете, напълно го подкрепям. ние платени фенове ли сме или кво. къде по европа клуба плаща на феновете си да го подкрепят? иридучибилите на лацио правеха така. не те по- точно ами няколко човека, топ-бойс така да се каже живееха на гърба на клуба.
хайде и у нас да не се създава професията "фен".
:wink:

Аз също смятам че фенклубовете не трябва да получават и лев от ръководството, само дадох пример кАде стоим финансово спрямо европейските агитки които всички гледаме...а за IRR според мен си в огромна грешка...IRR се самоиздържат от артикули които продават, имат собствено радио и т.н. , незнам кво ръководство им е плащало тия хора са били на стадиона когато Лацио беше кретащо отборче между сериа А и Б :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 3:01 pm 
Аватар

Сега предстои новия сезон, сега и моментът да бъде върната емблемата!

Ако това не стане и сега, вече всичко ще е ясно - просто ръководството на клуба не иска да я върне! Да, вече новата емблема се използва тук-таме, но винаги, ВИНАГИ в комплект със земеделското недоразувение!

А относно Баждека, не съм му адвокат, но мисля, че за емблемата нещата зависят по-скоро от Татков. Така де, Баждекис е само изпълнител. (То най-вероятно и Татков е такъв, но ако предположим, че на чичо Миша не му дреме за емблемата, то нещата наистина остават в ръцете на Мустакатков)

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1215 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]