forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 4:40 pm 

Мн черен тоя бе :shock: :lol: .. Нещем негри ... нещем трансферите на баткО ... татков ако четеш , спестявай от пиене ... да вземем некой свестен играч ... стига вече свободни агенти ... не сме сиропиталище :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 9:02 pm 
Аватар

Мариус Никулае от Майнц в сметките на Станимир Стоилов

26-годишният Мариус Константин Никулае e желан от шампиона Левски, съобщава Дон Балон. Румънският нападател в момента защитава цветовете на елитния немски Майнц.

Футболистът е бивш играч на Динамо (Букурещ), Спортинг (Лисабон) и Стандарт Лиеж преди да отиде в немския клуб. Нападателят е смятан за един от най-големите таланти в страната си.

Никулае има 28 срещи за националния отбор на северната ни съседка и е попаднал в полезрението на наставника на левски Станимир Стоилов.

Радост за феновете на футболните мениджъри :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 10:05 pm 
Аватар

Цитат:
"Бях в Бразилия и наблюдавах доста срещи. Преди пет дни се върнах и предложих на Станимир Стоилов няколко футболисти. Доколкото разбрах от Левски са харесали един защитник, но с мен все още никой не е разговарял за възможността той да пристигне на проби", заяви Димитров.

"Става въпрос за Леонардо. Той е висок 187 сантиметра и е на 23 години. Играчът е собственост на Крисиума, но за последно е играл като преотстъпен в Рио Бранко. Мога да кажа само, че футболистът не е скъп за българските стандарти", допълни агентът.

Цитат:
В същото време стана ясно, че има голяма вероятност първото ново попълнение в състава на шампионите Дарко Тасевски да се присъедини към Левски по-рано от очакваното.

Македонският национал Тасевски, който в момента е собственост на украинския Металург Запорожие, ще премине на "Герена" като свободен агент през лятото.

"Дарко е готов да се откаже от последните си четири заплати, за да дойде по-рано в Левски. Направихме това предложение към ръководството на Металург. От там го приеха много сериозно и ни съобщиха, че ще дадат своя отговор след празниците (9 май)", каза Димитров.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 10:20 pm 

а пък в sportal.bg като главна новина е некво интервю с мениджър на интер,който казва,че се интересува от Валери и Ричи и щял да ги гледа в 2 мача :roll: а дано поне отидат в некой такъв отбор.поне нема да ме е толкова яд отколкото някои като Ливорно примерно :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 10:28 pm 
Аватар

Trent написа:
Мариус Никулае от Майнц в сметките на Станимир Стоилов

26-годишният Мариус Константин Никулае e желан от шампиона Левски, съобщава Дон Балон. Румънският нападател в момента защитава цветовете на елитния немски Майнц.

Футболистът е бивш играч на Динамо (Букурещ), Спортинг (Лисабон) и Стандарт Лиеж преди да отиде в немския клуб. Нападателят е смятан за един от най-големите таланти в страната си.

Никулае има 28 срещи за националния отбор на северната ни съседка и е попаднал в полезрението на наставника на левски Станимир Стоилов.

Радост за феновете на футболните мениджъри :oops: :lol:

Тоя ако го вземем, аз ше тръгна гол по Витошка с табелка на врата "МустакО президент"... :oops: :roll:

Виж, Леонардо ни е в кърпа вързан, щом Чорни го води (ака. Свирчо Димитров)...Имам чувството, че тоя Мирчо Димитров е некъв фиктивен персонаж, който се споменава винаги когато деда Миша реши да ни пробута некой сакат бразилец... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 11:09 pm 

Абе от коя дивизия са тези отбори Крисиума, Рио Бранко... Има ли такива тимове изобщо? Да не си правите пак майтап?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 8:00 am 
Аватар

stifler написа:
а пък в sportal.bg като главна новина е некво интервю с мениджър на интер,който казва,че се интересува от Валери и Ричи и щял да ги гледа в 2 мача :roll: а дано поне отидат в некой такъв отбор.поне нема да ме е толкова яд отколкото някои като Ливорно примерно :?

Колкото и да ме кефят Интер, те са най-големият убиец на таланти...или пък в най-добрият случай, тъкмо развият някой играч, изтърпели са му неопитните глупости и го шитват... (Фрей, Пирло, списъка е дълъг). За Валери най-добре ще е ПСВ или евентуално Франция или Германия, никога Италия, кур за жабарите гадни... :!: Виж, Ричи там ще е перфектен, цената му за един сезон при тях ще скочи поне до 10М евро...а ако вземе да пребие Дженаро Гатузо ще си татуирам неговото име на рамото ми :lol:

STALKER написа:
Тоя ако го вземем, аз ше тръгна гол по Витошка с табелка на врата "МустакО президент"... :oops: :roll:

Виж, Леонардо ни е в кърпа вързан, щом Чорни го води (ака. Свирчо Димитров)...Имам чувството, че тоя Мирчо Димитров е некъв фиктивен персонаж, който се споменава винаги когато деда Миша реши да ни пробута некой сакат бразилец... :lol:

Хахахахаха :lol: Заплатата му предполагам, че ще е една от най-големите в отбора, ако не и най-голямата, но иначе пича би трябвало да е навит да дойде, имайки впредвид къде са Майнц (на майната си :lol: ) и къде е (надявам се вече) редовния участник в ШЛ Левски 8) :P 8)

А иначе ако бразилейрото е сакат, Мъри ще го разкрие, както стана с Диано...щом на мача с Черно море при положителен за нас резултат и лека контузия на Стойчев не поиска да го пусне (а вече беше тръгнал да загрява), значи пича наистина е много зле... :oops: :lol:

Между другото, подписа ти е убийствен, откъде го тва същество? :lol:

Smirnoff: цъкай повече Football Manager 2007, братле, и ще разбереш... :lol: Въпреки че ако се водим по тяхните статистики, би трябвало да тръгнем да бесим ръководството за това, че не са привлеки Чикиньо - тоя е един от най-лудите бекове в играта... :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 8:06 am 
Аватар

Валери в Интер звучи добре........най-големия отбор в Италия и от най-големите в Европа.......и ще е 100 пъти по добре от Тотнъм или Лузерпузен......или Лече 8)

Ако почне да играе там ,може и отново да почна да гледам НЕГРОдзурите 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 8:18 am 
Аватар

При Златан и дървото Хулио Круз бетон титуляри, ще им гледаш само скамейката... :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 3:37 pm 

Цитат:
26-годишният Мариус Костантин Никулае бе смятан за един от най-големите таланти в родината си. Мъри Стоилов избира между него, Новакович и Светослав Тодоров
Левски се интересува от румънския нападател на Майнц Мариус Константин Никулае. Това е третия вариант за ново попълнение за върха на атаката на сините от следващия сезон. Другите два вече са известни – бившите голмайстори на “А” група с екипа на Литекс – Миливое Новакович и Светослав Тодоров.

Първият е собственост на втородивизионния Кьолн

и ръководството на Левски вече преговаря с немския клуб. Новакович се надяваше отбора му да спечели промоция за Бундеслигата след идването на треньора Кристоф Даум, но “козлите” не успяха да се върнат в елита на Германия. Тези дни наставникът подписа нов договор с Кьолн, но не е ясно дали ще иска на всяка цена да задържи Новакович, който в последния мач с Дуисбург като гост отбеляза два гола за Кьолн. Цената му е минимум 1 милион евро и не е проблем за Левски.

Светослав Тодоров пък все още не е отговорил на офертата на Левски. Той има договор с Портсмут, който изтича след месец и нападателя става свободен агент. Сините са готови да предложат дългосрочен контракт на Тодоров, но той изчаква предложения от различни отбори от Чемпиъншип, като най-настоятелни са Кардиф и Лестър, където собсвеник е бившият бос на Портсмут Милан Мандарич.

При неяснотата на тези два варианта Левски поглежда към Мариус Никулае, който не успя да се наложи в Майнц и през лятото ще напусне. Роден е на 16.05.1981 година, висок е 186 сантиметра.

В началото на този век той бе смятан за един от най-големите таланти на румънския футбол и през 2001 година бе продаден от Динамо Букурещ на Спортинг за сериозна сума. Никулае игра за португалския гранд до 2005 година, когато премина в белгийския Стандард Лиеж. Следващият и настоящ отбор на нападателя е Майнц, за който има играни 5 мача без отбелязани голове. Той има и 28 мача за Румъния с 12 отбелязани попадения.

Този дано става за нещо......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2007 10:30 pm 
Аватар

помнете ми думата....от тия тримата ,никой няма да дойде....защо ли...?
сами можете да си отговорите.........струват пари... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2007 1:27 am 
Аватар

vale_pika написа:
Не вярвам ММ да си измислят чак такова нещо.
И тоя тъпак ако верно е карал с 1,9 алкохол................... :evil:

Не 1.9, а 1.09.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2007 1:33 am 
Аватар

-Mytag- написа:
vale_pika написа:

Не 1.9, а 1.09.......

Ти да не му държа дрегера? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2007 5:31 am 
Аватар

Цитат:
Цената му е минимум 1 милион евро и не е проблем за Левски

:ролл: От тез тримата най много С.Тодоров да дойде,но само ако пожелае :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2007 7:48 am 
Аватар

Morning Glory написа:
-Mytag- написа:
vale_pika написа:

Не 1.9, а 1.09.......

Ти да не му държа дрегера? :lol:

Той му е сипвал в чашата..... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2007 10:34 pm 
Аватар

Тоя чикиньо е нечовекът. А иначе Мариян,ако не си намери отбор в швабско,идва при нас. 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 8:47 am 
Аватар

Цитат:
Левски дава 1.5 милиона евро за аржентинец
Чет, 2007-05-10 23:27
Шампионите дават 1,5 млн. евро за Абрахам от Индепендиенте

Ръководството на Левски е набелязало аржентинският защитник Давид Анхел Абрахам от Индепендиенте, научи "Тема Спорт". Бранителят е бил предложен на Станимир Стоилов, който е одобрил качествата му.

Шампионите ще опитат да привлекат футболиста, който е оценен на 1,5 милиона евро от клуба си. Парите обаче не са проблем за сините. Преди няколко дни собственикът Тодор Батков заяви, че е готов да заплати солидна сума, ако даден състезател има необходимите умения.

Давид Анхел Абрахам е роден на 16 юли 1986 година в Санта Фе. Висок е 187 сантиметра и тежи 85 килограма. Сочен е за един от най-перспективните млади бранители в родината си. Продукт е на детско-юношеската школа на Индепендиенте. Дебютира в първия състав на 28 май 2004 година в мач за първенство срещу Ланус. От тогава е изиграл 65 срещи, в които е отбелязал два гола.

Абрахам е гласен за заместник на капитана Елин Топузаков, който почти сигурно ще напусне след края на сезона. Сините упорито търсят нови попълнения, които да подсилят състава в повторния си опит за атака на Шампионската лига. За трансфер на "Герена" са спрягани още 23-годишният бразилски защитник Леонардо, както и нападателите Миливое Новакович и Мариус Николае.

Янаки Димитров, в. "Тема Спорт"

:) Почна се...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 9:14 am 

Янакииииии, кой форум пак прочете? Ах, ти калпазанино! :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 9:35 am 
Аватар

Доста добре звучи за този Абрахам, но изобщо не смея и да се надявам :? А Топузаков подписал ли е предварителен с някой отбор? За руското първенство ли го гласят?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 11:06 am 
Аватар

pe3ucTop написа:
Янакииииии, кой форум пак прочете? Ах, ти калпазанино! :smt021

Предполагам, че вече е сменил тактиката - пуска се на Football Manager 2007 с Левски и който футболист в играта е навит да дойде при нас, пише материал за него... :twisted:

А иначе писаниците, че Топчо напуска ги четем може би от 3-4 сезона...аз поне предполагам, че до края на кариерата си ще остане при нас, не виждам причина да го продаваме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 11:10 am 
Аватар

Нападателят на Портсмут Светослав Тодоров е разговарял със Станимир Стоилов, който му е предложил да премине в Левски, съобщи футболистът специално за „Гол линия”. Таранът сподели, че срещата е била проведена преди евроквалификацията между България и Албания.

Светослав Тодоров е получил предложение за нов двугодишен договор от английския Портсмут. Настоящият тим на Тоди му е отправил офертата в края на миналата седмица. ”Все още мислим по този въпрос, защото подобни неща не се решават лесно. Нищо около бъдещето ми не е ясно. Не искам да казвам по-конкретни неща, за да не лъжа вас и слушателите ви”, бе откровен нападателят.

Тодоров не е играл в последните седмици, заради лека контузия. В сряда националът е записал 90 минути в контрола срещу Кардиф.

Светослав Тодоров е сред нападателите в списъка на Мъри Стоилов за лятна селекция. От Левски признаха, че преговарят с Миливое Новакович, а треньорът на шампионите не крие, че харесва играта на Светослав Тодоров.

gong.bg

Малко съм раздвоен за Тодоров. Не съм сигурен дали вече добрите му години не са минало. Но все пак е стотици пъти по-добре от Бабангида и черната перла Джаейоба. От друга страна пък, продължавам да си "искам" Генков :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 11:25 am 
Аватар

Toди,Абрахам,Новакович и Николае.Ако ги земем тея ше си татуирам Мустак0 на челото :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 12:40 pm 
Аватар

vale_pika написа:
От друга страна пък, продължавам да си "искам" Генков :lol: .

За тва прасе гадно само дебел кур :smt097 Не щем и ние да си имаме Сакатлиев... :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 4:00 pm 
Аватар

И аз междудругото съм много скептичен към качествата на Генков, нещо не ме кефи... а селекцията ще бъде македончетО, няколко юноши и някой негър от Вихрен или Беласица, който ще тъка скамейката и носи сака на Емо Велев...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 4:36 pm 
Аватар

Селекция за ШЛ :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 4:41 pm 
Аватар

И към тези,които е написал Терзо,прибавяме и Дайо и може да започваме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 5:01 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
И към тези,които е написал Терзо,прибавяме и Дайо и може да започваме

И Гонзо одавна не сме го привличали... :lol:

селекция:

нападател - Гонзо

халф - Дарко Армандо Марадона Тасевски

защитник - Левандиньо Курейра Мадейра от Беласица

Като за последния ни уверяват, че епа тоя път вече наистина е некъв супер талант, Мъри много го е харесал, Наско още повече (на него от Беласица винаги му харесват трансферите :twisted: ) и нема да се получи като последните 33242432 пъти когато купихме куците коне на Коце Маца :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 5:43 pm 
Аватар

Досега сме взимали играчи от Бела само по един показател - да са наказвали Чорбата...може да е куц, може да е сакат, ама щом им е вкарал значи ги взимаме... :oops:

Така е и с Диано - отбеляза от пряк-свободен срещу тях, нищо, че на другия край Бела допусна 5-ца... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 6:51 pm 
Аватар

аз само се чудя , как са накарали Тасевски да се откаже от последните си 4 заплати и да дойде по рано при нас.....едва ли ще му ги даде мустака.....щото доколкото разбрах македончето е вземало към 10 000 долара на месец.....а това са много пари...почти целия ни бюджет за лятна селекция........ :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 6:57 pm 
Аватар

targovishte написа:
аз само се чудя , как са накарали Тасевски да се откаже от последните си 4 заплати и да дойде по рано при нас.....едва ли ще му ги даде мустака.....щото доколкото разбрах македончето е вземало към 10 000 долара на месец.....а това са много пари...почти целия ни бюджет за лятна селекция........ :lol: :lol: :lol:
Еми Йовов как си плати трансфера,аре сега македончето да не е по-велико,ще плаща,отива в голям отбор :lol: :lol: ,а МустакО и Баждека,могат да напишат нови трансферни правила в историята на световният футбол,плащаш си и можеш да дойдеш да поиграеш.......а Дайо с какво плати бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]